- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Malina no to klops , oby Ci się mała na wesele nie rozłożyła. Dmuchaj i chuchaj
O tak , Sarnowa chyba w sumie Adaśkowa sałatka pyszna była
Dorcia a jak Daisy , wygłupiona nie była od takiej ilości dzieci i hałasu?
Kurka moga iśc jeden za drugim byle szybko poszlo. Kacper pierwszego zęba miała w wieku 9 miesięcy ale nie było żadnego problemu przy ząbkowaniu a z ta gnida jest meksyk...
Aaa , moja wczorajsza kucharka to porazka , przez 1,5 godziny zrobiła 5 schabowych w cieście(z czego jednego spieprzyla bo wrzuciła do frytownicy ale zamiast do oleju na to wyjety kosz i sie przykleiło wszystko i jeszcze roboty mi z szorowaniem narobiła!) 2 devoluje i 2 jakies zawijane z serem , no masakra. Nawet mi by to szybciej poszło. Z devoluji jej masło spierdzieliło i były suche jak pieprz , tłumaczyła się , że za bardzo ich zawinąc nie potrafi. No kuźwa , przeciez to podstawowe miecho na imprezach Jestem ciekawa ile czasu by jej zajęło zrobienie 200 kawałków mięcha????
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chyba musze pocwiczyc w domu, bo jak przez tydzien nie bede nawet spacerowac to do wesela utyje jeszcze. W dodatku mam za duzo jedzenia w lodowce.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Moj A. nie ma jeszcze garnituru, a my z Miśka butow.
O obudzilo sie moje dziecie i robi miny przyciskajac nos do siatki lozeczka. No to ze spaniem na dzisiaj zapewne koniec.
Aaaa nie pokazalam Wam w Powidzu jak Miśka dzwoni telefonem do taty
Sukienka na Misie dobra, wyglada super
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mnie T częstowała winem. Nie chciałam, ale wmusiła we mnie. Ojeju jakie to było straszne. Alkoholowi mówię nie! Do następnego zjazdu oczywiście
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Ja rano wstałam i Zuzanka nie miała ani gorączki, a tych syfów miała o połowę mniej. No kilka jej zostało, ale mniejsze. Puściłam ją do żłobka, bo co innego miałam zrobić.
Polunia co to z tym telefonem było, jakieś duchy czy jak???
Ja to bym chyba narobiła w gacie ze strachu!
Takiego Malibu z mlekiem to bym się napiła, nie powiem!
A kucharka to zaszalała, jak ona te kotlety robiła? Ona w ogóle kucharką jest??
Mam jeszcze jednego Redsika, ale to może na wieczór zostawię, bo Piotrek znowu idzie na nockę.
Zuzanka usypia, jak się obudzi to zmykam z nią na spacerek, co by zaczerpnęła świeżego powietrza.
Pani w żłobku powiedziała, że Zuzia grzeczna jest, czasami postęka, ale jest grzeczna. No i bardzo ładnie je. Normalnie jak ją wzięłam na ręce to odniosłam wrażenie, że klucha z niej, jakaś taka ciężka mi się wydała. W butelce normalna herbata posłodzona. I ja się w domu pierdzielę z podawaniem Zuzi wody (bo tak zdrowo), a w żłobku pije takie niezdrowe rzeczy, że chyba w domu też będę jej tak robiła, bo przynajmniej chętnie to pije - i całkiem sporo.
Piotrek gotuje obiada, ja chwilowo odpoczywam po pracy.
Do napisania, bo pewnie do wieczora nikt tu nie zajrzy
He, he Malina, masz wesoło z Misią! Chociaż Dorcia też ma ciekawie przy przewijaniu Lenki. Ja to nie mogę narzekać, bo sama Dorcia widziała, że Zuzia raczej grzeczna w tych sprawach. Czasami poszaleje, ale generalnie jest spokojna
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Vestusia przestan z ta klucha! Jak patrze na fotach to Miśka najgrubsza.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Malina nie gadaj, bo Zuzia to akurat kluseczka jest i ja to wiem. Ale nie szkodzi, tylko że martwi mnie, że nagle mi się taka gruba wydaje, stwierdziłam z Piotrkiem, że chyba Zuzia wyjada z talerzyków innych dzieci, bo ona naprawdę chętnie wszystko je He, he, he
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
Zdrowka dla Dorci, Michaski i oby Zuzi do konca przeszlo.
Chyba Malinka pytala jak Hani z babcia. Moja mame ona zna bardzo dobrze i przywiazana jest do niej praktycznie tak jak do mnie. Nie ma problemu, jestem spokojna.
Kimus, moj etat w pracy to 26h - 2,5h na karmienie + 1,5h godzin karcianych, czyli wychodzi 25h. Jeszcze nie mamy stalego planu, ale tak ok 5h w pracy bede.
Polunia kuchara niezla
Jejku, co ja mialam jeszcze napisac.... Nie pamietam
Aaaa dzisiaj Hania sama stala bez trzymanki. No to sie pochwalilam
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gratki dla Hanulki, zdolniacha!
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przesadzasz z tą wagą. Zuzia jest w sam raz i wcale jakiejś wielkiej różnicy z naszymi maluchami nie widać. Najważniejsze, że ma apetyt.
Malina Ty to masz z tą Misią. Ale jak widzisz, Lenka nic spokojniejsza. Ona ma chyba ADHD.
Aa, słuchaj dziecko, mam do Ciebie pytanie? Jak rozmiar mają te butki pumy co ma Misia? Poszukiwałąm dziś Leni obuwie, ale albo źle sie wkłąda, albo za ciężkie, albo brzydkie. A te mi się podobają, ale przymierzyć nie mogłam bo w sklepie nie ma, a na allegro boję się kupić.
Oj to dupa z tym panieńskim Ale organizować nic nie musisz tak?
ej, ale w następny weekend mieliscie do nas przyjechać. :/
Vestka oj jaka stara. Popijesz i humorek będziesz miała. Tylko żebyś im tam "Smack that" nie tańcowała ;P
O tak, to Malibu z mlekiem było dobre. Mam w domu jakieś smakowe, ale to nie to.
Co ten Piotrek na te obiady Tobie gotuje? Kurka, dobry jest.
MAdziaska dobrze masz z mamusią. Kurka też bym chciała żeby ktoś z rodziny opiekował się Lenią.
Krzysiu właśnie pojechał kupić PlayStation dla mnie na prezent. ha ha ocipiał