- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
polunia to kiedy ten zjazd robimy? Vesta chyba jeszcze chetna, reszta milczy, to bedzie nas az trzy
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Spadam na allegro, bo musze wino z dedykacja zamowic.
Glodna jestem.
Dobranoc
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Ej, no ja też na zjazd się pisze.
A teraz zmykam spać.
Buziaki
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A nie można by było skrócic tego do Smack that party???
I Malina wrzuc na karte sd ten filmik z tańczącymi 'peniskami' to sie chłopcom na duzym ekranie puści
Co to za wino z dedykacją? dla siory?
A ja mam od paru dni zajawke na to
A dzisiaj wpadło mi w ucho to , takie troche pod disco z pola ale fajne
No to idę do sypialni, papa
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sarna masz trochę mniejsza krechę
Mój chłop niema profilu na fb. I w ogóle się dziwi po co komu to... Kiedys juz dawno dawno temu załozyłm mu profil na nk i tak sobie jest , czasami ja wejde tam zobaczyc bo on wcale
A z forumowych Tatusków to widziałam , że jest Bob , Łukasz i Krzyś. Żadnego więcej chłopa nie obczaiłam
Normalnie chodzę jak zombi. Obudziła mnie dzis wyjacy alarm o 5.20 W pierwszym momencie nie mogłam zajarzyc o co biega , za chwile skumałam , ze to syrena od alarmu i miałam zagryche czy to nasza czy u siory taka nietomna byłam No ale w tym spiku budziłam D bo ten spał jak zbity.I zamiast D po ramieniu klepalam Kacpra po głowie , no durnota jakich mało. Ale chyba za mocno go nie pobiłam bo sie nie obudził tylko przewrócił na drugi bok No ale co musialam wstać w srodku nocy to musiałam , no bo dla mnie ta godzina to jeszcze noc Nawet schizy z racji alarmu nie mialam no bo nikt by sie do chaty nie przylazl włamywac o tej godzinie. Co nie zmienia faktu , ze D na moja pbudke nie chcial zareagowac bo niby mi sie wydawało ale po chwili zadzwonili z solida i im jakos uwierzył , ze jednak byl
No i ze spania juz gówno było , usnąc nie mogłam , poleżałam w wyrze i wylazłam bo juz mi sie nudziło
Myslałam , że cos wiecej poczytam a tu dupa z uszami , jeden post Sarenkowy. Luska ma pewnie problem z netem w dalszym ciagu bo pewnie chociaz coś by skrobnęła
Miłego dzionka
Ooo , vesta Ty dzis ostatni dzień na opiece więc sie tu udzielac proszę bo od poniedziałku znowu będziesz "padać na cyce"
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
ale nadrobiłam , nie pisze za duzo bo czasu brak , moje dzieckomnie wykończy.Aurelka dostała adhd i nie mozna jej zostawic na sekunde , poszłam sie odlac a pa wlazła na sama góre po schodach.Zawał na miejsciu , paza tym włazi na puchy krzesła ,Wczoraj u tesciów dostala sie na blad kuchenny!!!!!!Załamka
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
KRedzia daj znać co Tobie moderator odpisał, bom ciekawa
Ona19 Ty też nie podejrzana, wiec czytaj. I tak jak Dziewczyny piszą Ty też pisz jak masz ochotę.
He he Polunia Ty faktycznie nie dawno dołączyłaś, ale z jaką pompą No i cwana wyczuła, że zjazd blisko to się wbiła Mnie się podobało w Tobie, że Ty faktycznie nas czytałaś dokładnie. No wszystko wiedziałaś
Z tym fejsem to się zgadzam. Takie dłuższe, konkretne posty to jednak powinny być tutaj. Tam ciężko jest cokolwiek znaleźć.
Malina współczuję Tobie z tym panieńskim, naprawdę. No i podziwiam, że to wszystko dasz radę zrobić. Oby chociaż fajnie było.
Co do terminu zjazdu to ja się dostosuje. Zapewne odpada listopad, ale październik albo początek grudnia to ok.
Lubię ta pierwszą pieśń Druga też ok. Ze mnie fanka disco polo Szczególnie do tańcowania.
Sarenko zazdroszczę Zumby. Kocham, a dawno nie byłam. W domu sobie czasami tańcuje.
Oj nie przesadzaj, laska z Ciebie.
O właśnie co do fb to mi przypomniałyście żebym Zdankowe konto usunęła. Założyłam mu i nawrzeszczał na mnie ja tam się wstydzę Boba zaprosić. Będę czekała na gest z jego strony
Polunia co Ty od rana dziecko tłuczesz?
Ty to nie masz u siebie nudno, ciągle się coś dzieje.
Ha ha uśmiałam się, że Vestka będzie padać na cyce = Polunia z Ciebie to agentka
Luśka jeju ale ta Aurelcia sprytna, no wszędzie wlezie. Może dobrym pomysłem byłyby bramki na schody?
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mi tylko Bob gdzies na wejscie mignal i wyslalam mu zaproszenie.
Ja tez mysle, ze termin koniec pazdziernika bylby dobr na zjazd, albo Mikolajki
sarenka daj te przepis!!!!!!
Dzisiaj moja mama przyjezdza, bo idzie do fryzjera u mnie. A. nie wiadomo czy dzis czy jutro, dowie sie pol godziny przed koncem pracy jak zwykle.