BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 3 miesiąc temu #426757 przez polunia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #426781 przez polunia
No ja rozumiem , że Geslerka jest ale teraz jest reklama;) Pisać proszę!!!!!!

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #426793 przez Malina86

polunia to kiedy ten zjazd robimy? Vesta chyba jeszcze chetna, reszta milczy, to bedzie nas az trzy :)

12 lata 3 miesiąc temu #426805 przez polunia
Nie no , ja mysle , że wszystkie te które deklarowały pojadą. Luska na bank sie pisała , Dorcia też. Ciekawe co z Sarna i Madziaską? Akurat dwie ostatnie to przepadły z kretesem :( No i przed ustaleniem terminu trzeba ustalic gdzie :dry: Na fejsie żadna z lasek nie ptrzejawiła checi uczestnictwa w party sado cos tam. No własnie poprosze jakas krótsza nazwę :silly:

12 lata 3 miesiąc temu #426812 przez Malina86
To se wymysl cos sama :silly: Ja proponuje moze na koniec padziernika? Albo w grudniu, zrobimy sobie forumowa Wgilie :laugh:

Spadam na allegro, bo musze wino z dedykacja zamowic.

Glodna jestem.

Dobranoc :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #426813 przez Dorciaition

Ej, no ja też na zjazd się pisze.

A teraz zmykam spać.

Buziaki

Alanek[*] :(

12 lata 3 miesiąc temu #426815 przez polunia
No co za pipy , sama zostałam!!! :P

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #426818 przez polunia
Ja się dostosuje do terminu , ten koniec pażdziernika to całkiem przyzwoicie by bylo. Listopad odpada bo to roczki sie beda odbywały a grudzień to jakos tak mało czasu bo to świeta i kupe roboty przed nimi. No okna trza pomyć i kible wyszorować :silly: :silly: :silly:

A nie można by było skrócic tego do Smack that party??? :kiss:

I Malina wrzuc na karte sd ten filmik z tańczącymi 'peniskami' to sie chłopcom na duzym ekranie puści :silly: :silly: :silly:

Co to za wino z dedykacją? dla siory?

A ja mam od paru dni zajawke na to :lol:

A dzisiaj wpadło mi w ucho to , takie troche pod disco z pola ale fajne :silly:

No to idę do sypialni, papa :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #426838 przez [email protected]

12 lata 3 miesiąc temu #426839 przez [email protected]
Dziewczyny pozapraszałyście na fb swoich/naszych mężów do znajomych?

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #426848 przez polunia
Helołłłł :blink:

Sarna masz trochę mniejsza krechę :blink: :blink: :blink:

Mój chłop niema profilu na fb. I w ogóle się dziwi po co komu to... Kiedys juz dawno dawno temu załozyłm mu profil na nk i tak sobie jest , czasami ja wejde tam zobaczyc bo on wcale :blink:

A z forumowych Tatusków to widziałam , że jest Bob , Łukasz i Krzyś. Żadnego więcej chłopa nie obczaiłam :silly:

Normalnie chodzę jak zombi. Obudziła mnie dzis wyjacy alarm o 5.20 :angry: W pierwszym momencie nie mogłam zajarzyc o co biega , za chwile skumałam , ze to syrena od alarmu i miałam zagryche czy to nasza czy u siory taka nietomna byłam :silly: No ale w tym spiku budziłam D bo ten spał jak zbity.I zamiast D po ramieniu klepalam Kacpra po głowie , no durnota jakich mało. Ale chyba za mocno go nie pobiłam bo sie nie obudził tylko przewrócił na drugi bok :cheer: :dry: No ale co musialam wstać w srodku nocy to musiałam , no bo dla mnie ta godzina to jeszcze noc B) Nawet schizy z racji alarmu nie mialam no bo nikt by sie do chaty nie przylazl włamywac o tej godzinie. Co nie zmienia faktu , ze D na moja pbudke nie chcial zareagowac bo niby mi sie wydawało ale po chwili zadzwonili z solida i im jakos uwierzył , ze jednak byl :silly:

No i ze spania juz gówno było , usnąc nie mogłam , poleżałam w wyrze i wylazłam bo juz mi sie nudziło :silly:

Myslałam , że cos wiecej poczytam a tu dupa z uszami , jeden post Sarenkowy. Luska ma pewnie problem z netem w dalszym ciagu bo pewnie chociaz coś by skrobnęła :dry:

Miłego dzionka :side:

Ooo , vesta Ty dzis ostatni dzień na opiece więc sie tu udzielac proszę bo od poniedziałku znowu będziesz "padać na cyce" :woohoo:

12 lata 3 miesiąc temu #426940 przez luska
Hej kobietki czytam was , a obiad mi sie pali hehehe
ale nadrobiłam , nie pisze za duzo bo czasu brak , moje dzieckomnie wykończy.Aurelka dostała adhd i nie mozna jej zostawic na sekunde , poszłam sie odlac a pa wlazła na sama góre po schodach.Zawał na miejsciu , paza tym włazi na puchy krzesła ,Wczoraj u tesciów dostala sie na blad kuchenny!!!!!!Załamka

12 lata 3 miesiąc temu #426945 przez luska
apropo wieczoru panieskiego

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #426969 przez Dorciaition
Dobry.
KRedzia daj znać co Tobie moderator odpisał, bom ciekawa :)

Ona19
Ty też nie podejrzana, wiec czytaj. :) I tak jak Dziewczyny piszą Ty też pisz jak masz ochotę.

He he Polunia Ty faktycznie nie dawno dołączyłaś, ale z jaką pompą :laugh: No i cwana wyczuła, że zjazd blisko to się wbiła ;) Mnie się podobało w Tobie, że Ty faktycznie nas czytałaś dokładnie. No wszystko wiedziałaś :)

Z tym fejsem to się zgadzam. Takie dłuższe, konkretne posty to jednak powinny być tutaj. Tam ciężko jest cokolwiek znaleźć.

Malina
współczuję Tobie z tym panieńskim, naprawdę. No i podziwiam, że to wszystko dasz radę zrobić. Oby chociaż fajnie było.

Co do terminu zjazdu to ja się dostosuje. Zapewne odpada listopad, ale październik albo początek grudnia to ok.

Lubię ta pierwszą pieśń :) Druga też ok. Ze mnie fanka disco polo ;) Szczególnie do tańcowania.

Sarenko zazdroszczę Zumby. Kocham, a dawno nie byłam. W domu sobie czasami tańcuje.
Oj nie przesadzaj, laska z Ciebie.

O właśnie co do fb to mi przypomniałyście żebym Zdankowe konto usunęła. Założyłam mu i nawrzeszczał na mnie ;) ja tam się wstydzę Boba zaprosić. Będę czekała na gest z jego strony :lol:

Polunia
co Ty od rana dziecko tłuczesz? ;)
Ty to nie masz u siebie nudno, ciągle się coś dzieje.
Ha ha uśmiałam się, że Vestka będzie padać na cyce = :laugh: Polunia z Ciebie to agentka :laugh:

Luśka jeju ale ta Aurelcia sprytna, no wszędzie wlezie. Może dobrym pomysłem byłyby bramki na schody?

Alanek[*] :(

12 lata 3 miesiąc temu #426998 przez Malina86
Czesc Kochane!

Mi tylko Bob gdzies na wejscie mignal i wyslalam mu zaproszenie.

Ja tez mysle, ze termin koniec pazdziernika bylby dobr na zjazd, albo Mikolajki :)

sarenka daj te przepis!!!!!! :laugh:

Dzisiaj moja mama przyjezdza, bo idzie do fryzjera u mnie. A. nie wiadomo czy dzis czy jutro, dowie sie pol godziny przed koncem pracy jak zwykle.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka