- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Ja też mam ochote na poopalanie dupska w solarium... Muszę skoczyć do fryzjera pocieniować włoski. Zapuszczam kudły i chce zrobic sobie lekką trwałą, na grubszych wałkach ale to pewnie w przyszłym roku na wakacje. Póki co mam włosy do ramion wiec za krótkie na taką fryzurkę.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Widzę, że już towarzystwo sie ulatnia. JA jeszcze posiedzę. A co! Tylko wieczory są dla mnie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też zapuszczam kudly i obecnie wyglądam jak pieczara
Polunia zapomniałam Ci napisalac, ze narazie cisza z mieszkaniem u Niemcow. Jutro z kompa napisze więcej na ten temat, teraz to już spadam naprawdę
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
Idę do wyra poleżeć przy tv.
Bananoc pchły na noc. Paaaaaaaaaa
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
jutro jak zalatwie w urzedzie to postaram sie Was nadrobic-postaram sie
co do zdjęć
kochane moje poprosze o adresy na fejsbyka na pw
obiecuje ze w sobote-najpozniej poniedziałek je wysle
a teraz musze jeszcze troszke popracowa i zmykam w pieraty!!!
POLUNIA!!!!!- Jja do powidza miałam 364 a nie 309!!!!!
oki buziaki! i dobranoc moje mamusieńki!!!!!
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
bo ja chcialam wam sesje mamusine porobic i takie z dziecmi i rtakie podrzucane i grupowe i od tylu
a tu kuźwa zadnej sesji tylko zwykle zwyklalki! takie co kazdy moglby zrobic!
nic specjalnego, nic oswietlonego zadnej fotozabawy!!!
wsciekłam sie bo zapomnialysmy i czasu jakos nie bylo keidy a jak byl to siedziałysmy
kurde ale jestem zła! do tej pory!!!
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
O tak śpię właśnie! No nie moge jakos
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Widocznie moje Trgeo mnie osukało Albo coś przekombinowałam. No chyba , ze Ty Sarna mówisz o okrężnej drodze powrotnej D do dzis przeżywa , że tak wyszło
Sprawdziłam sobie jeszcze raz przed chwila i jak byk Targeo pokazuje u Maliny 312km a u Sarny 309 No o drodze do Powidza mówię. Dziwne
Luska a wbijaj Ty się , Ola sie położy z Kacprem , mam dodatkowe wyro podwójne dla gości , aurelcia w kojcu i jest ok. Pozostali materace dmuchane pod pachę i w salonie , a jakby ktoś chciał troche "intymnosci" to na antresolę
D mówi , zeby zrobić u nas(to znaczy w hotelu) ale ja na siebie takiej odpowiedzialności nie biorę Fakt , że ciepło , że duza sala gdzie maludy jak będzie deszcz miałyby duzo miejsca do "biegania" a my moglibyśmy imprezować
Malina akurat wtedy nie sikał , później jak siedział to mi sie wydawało , że tak ale on sie upiera , że nie. Nie wnikam , wolę nie wiedzieć Chociaz pod prysznicem zawsze pierwsze co to siusiu Staje w rozkroku i leje Oduczyć go tego nie mogę
No własnie z tymi lekami to dla mnie też dziwne , bo przy Kacprze nie pozwolili mi karmic przez 16godzin bo za silne leki(te same co przy Poli zresztą) a w w innym szpitalu to norma , ze po przy tych lekach sie karmi No ale chyba wiedza co robią
Kredka to chyba u kazdego dzieciaczka taki okres "małego terrorysty"
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ooo , toTwoja T tez taka troche czarownica wychodzi na to
Luksa boziu , ja to nawet dokladnie nie wiem o czym ten Zmierzch traktuje. Moja młodsz siora wiecznie cos o Zmierzchu własnie nadaje. To chyba cos o wampirach ??? Kurde zacofana juz jestem normalnie. Trzeba by sie troche "ukulturalnić" Tylko kuźwa kiedyyyyyyyyyyyyy?????????????
No ja też bym wolała za jakis dobry miesiąc bo kruchutko z kasą chwilowo , a tu trzeba kupic opał na zimę... Nam troche dupe uratowało odszkodowanie z AC , nie zostanie tego nie wiem jak duzo ale zawsze , na cos będzie
Moja siora też ma schizę , że jej mała nie rosnie. Faktycznie ona taka malusia w porównaniu do Poli(2 miechy rożnicy) ale pediatra mówi , ze wsio ok. Jak się martwisz to pogadaj z pediatrą. Mi sie wydaje , że Aurelcia po prostu drobna jest i tyle.
Ja powiedziałam , ze pierwszy i ostatni raz w dużej wannie mała kapałam , normalnie dogonić jej ttam nie mogłam. Wyginała sie jak chiński paragraf i co chwilę sie uderzała o wannę , wstaje trzymając sie kranu i giry jej sie rozjeżdżają.
Malina ja bym tam wolała , żeby D był "taki głosny". A to taka "dusza towarzystwa" a mój cichy i spokojny , dupa tak
Aaa , odnosnie zjazdu to ja mysle , że tym razem ciut dłuzej może , co?
No kolejna na diecie. Kredka wytrwałosci zyczę
KURWAAAAAAAAAAAAA , matka na forum a Kacper obok pociął nożyczkami projekt , dwie kartki co prawda ale zawsze. Kuźwa D mnie zatłucze!!! Nie mam w domu drukarki na A3 i nie wydrukuje gówna. A był juz z poprawkami , miałam zeskanować i wysłać pani technolog. Boże co ja mam zrobić teraz??????/
Spadam , muszę cos wykombinować papa
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
- Otrzymane podziękowania: 1
Dlaczego piszecie jak mnie tu nie ma
Moja Zuzia znowu wstała o 6, ta kaszka to najwidoczniej przereklamowana a jedna drzemka w ciągu dnia też nie zadziałała. No trudno.
Jeszcze Was nie nadrobiłam, bo Zuzia mi tu demolkę robi z kompem, no oszaleć można.
Odezwę się później, jak moja Łobuziara uśnie....
Pogoda u nas do bani, leje już od wczoraj. No kurka, nawet na spacer nie ma jak wyjść...
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Oo troszkę jest do poczytania. A już tak się martwiłam.
Krzysiu mnie pytał wczoraj co na forum, a ja, że chyba nasz wątek już umiera, bo coraz mniej postów, ale mam nadzieję, że się myliłam.
Polunia ale Ty masz u siebie wesoło. Jak super dzieciaki kąpią się razem. A Polcia jaka zadowolona na kibelku
Kredka no w końcu. Gdzieś Ty się podziewała? No i na początek minus dla Ciebie za brak fotek Mikołaja ;P nie uciekaj nam już.
Z ładowarkami, kablami to rozumiem- u nas to samo. No i super, że Miki tak ładnie raczkuje
Luśka Kristofer urodził się 3.12
Aa Zmierzch już przeczytałam. Książka dużo lepsza i ciekawsza od filmu.
Luśka myślę, że to taka uroda Aurelci. Będzie drobniutką kobietą. Wg mnie to bardzo fajnie A z Majki pewnie postawna babka będzie.
Ha ha Lenia tez kocha zmywarkę. Gdy tylko otwieram do zadyla do nas.
Kredzia Lencia robi podobnie, tzn jak się przebudza w dzień albo w nocy to od razu wstaje, czasami stoi i ma oczy zamknięte. Zawsze mówię do Krzysia, że mi to by się nie chciało tak od razu wstać
Malina Ciebie to dupsko jeszcze piecze? Po tym jednym razie w solarium? Na jak długo poszłaś?
Kredka powodzenia w diecie. Dziś w DDTVN było właśnie o Dukanie, ale nie oglądałam. Widziałyście?
Sarenko Ty to zabiegana kobitka jesteś. Chyba nie znam drugiej takiej No i super, że kupiłaś te bluzeczki taniej. To te o których mówiłaś ostatnio?
Kochana tak jak Malina mówi sesyjkę zrobisz następnym razem. I tak super, że robiłaś fotki. Za to Tobie chwała
Polunia jakiej odpowiedzialności? Skoro mówisz, że wszystko jest no to super. No i pewne, a to najważniejsze
Mój Zdanek podobnie do Twojego D- spokojny.
Vestusia a Ty co sie opierniczasz?
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie bede pisac o ktorej wstalysmy
Dorcia poszlam na 10 min., no, ale nie pamietam kiedy ostati raz bylam na solce wiec moja rzyc byla bialo-blada i te 10 min. to bylo zabojstwo Dzisiaj troche lepiej, ale jeszcze czuje, a w weekend musze powtorke zrobic
polunia no dobra skoro namawiasz to przyjezdzamy do Ciebie A z D. bardzo fajny Pan
U nas pogoda sloneczna, ale zimno.
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A no bo ja bym sie bała , ze Wam sie moze nie podobać i póxnierj bedzie , że namawiałałam czy cuś. No w ogóle jakos tak dziwnie No i juz gdzies po drodze pisałam czy mówiłam w Powidzu , mniejsza z tym , że pokoje sa malutkie. Są dwa pojedyncze łózka , jak się wywali stolik to akurat miejsce na kojec , malutka łazienka , szafa i tv. Stresa bym miała jak cholera bo to luksusy nie są... Dla dziewczyn z dwójka dzieci pokoje sa większe, 3 pojedyncze wyra , ława ,tv, łazienka no i kojec bez problemu wlezie. Ja w takim stacjonowalam z Kacprem Pola D i jeszcze moja młodsza siora z nami spała i było ok. W tych małych jest serio mało miejsca ale i tak mi sie wydaje , że lepiej niz w tych domkach bo każdy ma osobny pokój a kuchnia i "salon" sa wspólne. Plus jest ten , ze jest kawałeczek od zjazdu z głównej trasy - ekspresówki. Generalnie goscie , którzy u nas byli nigdy nie narzekali. Jakies 10km od nas sa dwie fajne pływalnie jakby któras chciała dupe pomoczyc , mozna sie przejechac z dzieciakami. Dobra , olać to.
Ooo , to Sarna by mi przy okazji porobiła ładne zdjecia do stronki internetowej
Laski czy u Waszych dzieciaczków ciemiączka juz si epozarastały. Pola nadal ma takie wielkie pulsujące. Jakis czas temu pediatra mówiła , że duze jeszcze jest i kazała dawać po3 krople devikapu(wit.D3). Chyba się do niej przejade niech sprawdzi bo mam stresa. Juz kurcze zapomniałam jak to było u Kacpra. Ale Ola od siory ma duzo mniejsze niz Pola i tak nie pulsuje
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa