- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- mamakuby
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :*
Malina, ok! Pozdrowię
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
- Otrzymane podziękowania: 1
Polunia co to za miejscowość z tym bilardem??? jak coś to ja jadę na pewno, bo bilard uwielbiam, a jak wypiję to nie ma nikogo, kto ze mną wygra ha, ha, ha
Mamokuby, to może jedziesz z nami na kolejny zjazd?
Kurka, co to ja miałam. A nie wiem, byłam u kumpeli na kawce, Piotrek chyba zabiera się za robienie frytek, ale ja nie zjem, bo przed weselem nie będę w siebie pchała ziemniorów
Zuza śpi, to ja Was nadrabiam!
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No to w takim razie SERDECZNE POZDROWIENIA dla Malinowej T
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ok , musze spadać
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kurka Laski to Wy miałyście przewalone po cesarkach. Ciekawe od czego to zależy, czy od szpitala, że jedne leżą 24h a drugim po kilku godzinach przynoszą dzieci??? Ech. No ta moja Milencia to tylko dostawała Alcię do karmienia, ale przez 24h to leżała, no a w nocy to nie przynoszą dzieci, tzn. tym mamom po cc. A w ogóle to ona dziś wychodzi, więc nieźle, co??? Ja to myślałam, że po porodzie naturalnym kobiety wychodzą tak na 3 dobę, a tu praktycznie 2 doba po porodzie cc i ona idzie do domu Fajno
O kurdę Malina, jaka piękna karta z wakacji! Kurka, ależ ludzie robią błędy!
Co do leków to ja po porodzie też ketonal dostawałam i jak napierdzielało krocze to chodziłam do pielęgniarek i prosiłam o tę okrągłą, niebieską tableteczkę i od razu dostawałam. Myślę, że tragedii nie było, zresztą jak bolało to chyba lepiej jak mogłam sobie ulżyć niż cierpieć gorzej.
Polunia w kąpieli cudaśna, fajnie tak mieć dwójkę dzieciaków i patrzeć jak się razem taplają. No a na kiblu, no no! Jaka duża panna!
Kredka, witam Oby na dłużej, bo Ty to lubisz nas tak zostawiać
Ha, ha Lusia u nas to samo, spotkanie za co najmniej miesiąc albo dwa, bo inaczej nie wiem co będę jadła, chyba schudnę do 30kg prze wyjazdem he, he, he
Kurka i dalej piszecie straszne rzeczy o cc. Ja to generalnie cieszę się, że rodziłam siłami natury, fakt, że krocze mi rozrywało i najgorsze było schodzenie ze szpitalnego łóżka, bo tarłam cipskiem i mało nie ryczałam, ale jak wróciłam do domu to już inaczej było. No i jednak 2h po porodzie poszłam się podmyć, zmienić sama podkład no a potem normalny prysznic. No ale, nieraz nie ma wyboru, najważniejsze, że dzieciaczki zdrowe.
Sarna to wpada i mówi, że nadrobi, a potem nie nadrabia i znowu wpada i pisze, że nadrobi he, he, he
O ja, Polunia, to Ci Kacper zrobił nr z tym projektem!
He, he, he!
O kurdę, widzę, że tu nas ludzie podglądają, ja nie wiem, kto to ta Malina jakaś tam
Polunia, co do ciemiączka, no to Zuzia też jeszcze ma, ona dostaje taką witaminę w tabletkach, większa dawka. Najpierw dostawała 1000jednostek, a teraz 500jednostek. Ale kończą się i będę podawać normalną wit. D w kroplach.
O, Polunia, to i ja mogę jechać do Ciebie Bilard mnie przekonał, no a basen, sama nie wiem. Może jak będzie pełnia księżyca to znowu gdzieś dupska pomoczymy
[
No ja po obiadku, zjadłam kilka frytek, Piotrek szykuje się do roboty a Zuzolinda wstaje. Teraz będę miała Sajgon do wieczora, ale wolę samotne popołudnie z Zuzą niż z Piotrkiem he, he, he
W ogóle to muszę się pochwalić, mamy 4 ząbka! Wychodzi druga górna jedynka
No i muszę spadać Kochane, tyle co zdążyłam Was nadrobić i Zuzolinka się obudziła. Odezwę się później.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Myślisz, że to znowu "Ona"???
- mamakuby
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :*
Vestusia dziękuję, ale raczej ze spotkania nie skorzystam I gratuluję Zuzi 4 ząbka!
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie