BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 3 miesiąc temu #426193 przez polunia
No własnie Malina "fajny pan" a ja bym wolała żeby "fajny koles" był :blink:

A u nas od wczoraj prawie non stop leje. Muszę kupić Kacprowi jakis płaszcz przeciwdeszczowy Poli zawdzieje folie na wózek i na dwór bo ocipieje w chacie!!!

Ok , śmigam robic obiad. Dzis piersi w sosie słodko kwasnym z pieczarkami(troche nie pasuje niby ale ja lubię) z ryżem. D znowu bedzie głodny chodził :silly:

Dorcia fakt Krzyś to tez spokojny. Ale u nas to chyba podobnie , i jedna i druga to takie narwane szlone baby a dziadów sobie spokojnych wzieły. Ale w koncu równowaga w przyrodzie musi byc zachowana :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #426201 przez polunia
Ooo , to faktycznie dziwne , że ma konto a nie pisze :dry: Ja czasami tez włazę na Wrześniówki na przykład , no albo Listopadówki podczytywałam regularnie :silly: A może to któryś M ma konto założone i nas sprawdza;) Swoja droga to powinno byc cos takiego , ze możesz zrobic danego posta ukrytego nawet dla zarejestrowanych użytkowników a widoczny tylko dla dziewczyn z danego watku. No tylko , że wtedy musiałaby być jakas "segregacja" i przypisanie do danego watku. To chyba juz cos bardziej rozbudowanego :dry: No i znowu filozofuję :silly:

12 lata 3 miesiąc temu #426214 przez Malina86
polunia no namowilas mnie ;) Jak Dziewczyny beda chetne to ja moge jechac do Ciebie :) Tylko mow jeszcze jakie koszta, bo nie wiem czy mnie stac?! Ta plywalnia to dobra sprawa, mozna sie wybrac :)
Oj z tym Panem to zartowalam przeciez, Damian spoko gosc ;)

Dorcia zadna wywolana do odpowiedzi sie nie odezwala :silly: Siejesz postrach :laugh:

Ja nagotowalam wczoraj gar pomodorowki wiec jedzenia na trzy dni jest :laugh:

12 lata 3 miesiąc temu #426220 przez Dorciaition
Polunia nie wymyślaj, na pewno podobało by się nam u Ciebie. Jest cieplutko, no i ciepła woda? To najważniejsze. Choć bez tego też dałybyśmy radę ;)

Lencia ma jeszcze ciemniączko, nie duże, ale jest. Ma więcej włosków, wiec nie widzę czy pulsuje.

Jestem uczulona na takie podejrzane osoby, bo już kiedyś na staraczkach ktoś kogoś obserwował, podszył się, a potem były kłótnie. Oj działo się ;)
To raczej żaden z naszych mężów nie, bo to osoba zarejestrowała się w sierpniu zeszłego roku.
Co do podlgadania to ja też zaglądam na inne wątki. Wrześniówki uwielbiam czytać, do października też zaglądam. To nic złego. Ale jeśli jakaś osoba ciągle u nas siedzi, nie napisała żadnego posta to coś tu nie halo.

Polunia no co Ty. ;) my z Krzysiem oboje spokojni- dopasowaliśmy się ;) Ale Wy to naprawdę ogień i woda. Twój to musi mieć czasami ciężko z Tobą. Tyle masz energii, że szok ;)
No i widzę, że Damian tak samo wymyśla z obiadami jak Zdanek. Ja wczoraj kupiłam tak zajebiście wielkeigo kalafiora, że musiałam coś z niego wymyślić. Zupę już mam, wiec odpada. Zrobię takie kotleciki jak mielone, tylko zamiast mięsa kalafior. Krzysiu się ucieszy ;)

Ha ha Pan Damian. Mnie tak kazał mówić, więc mówiłam. Ale już później przeszliśmy na "Ty" :laugh: :laugh:

Alanek[*] :(

12 lata 3 miesiąc temu #426222 przez mamakuby
Dziewczyny, ja się melduję do odpowiedzi, co bym podejrzana nie była :laugh:

Nie poradzę nic,że już chyba żyć nie mogę, jak nie podczytam Listopadówek :ohmy: :) :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #426224 przez Dorciaition
MamoKuby Ty nie jesteś podejrzana ;)

Czytaj, czytaj, a nawet pisz :)

12 lata 3 miesiąc temu #426229 przez polunia
mamakuby jak już zaglądasz to poradź jakim cudem udało Wam się zorganizować 3 zjazdy? Jak to "logistycznie" rozwiazujecie?

12 lata 3 miesiąc temu #426230 przez mamakuby
Polunia ja z października jestem:-)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #426232 przez Dorciaition
Ha ha :)

Wrześniówki mają taki ruch, że pewnie już do innych wątków nie zaglądają.
One chyba za miesiąc mają ten trzeci zjazd.
Pamiętam, że podały chyba 3 miejscowości i było głosowanie. Tylko u nich też inaczej, bo jest ich sporo więcej.

12 lata 3 miesiąc temu #426235 przez mamakuby
:) U nas na październiku to taki ruch, że ooo :ohmy: Piszemy sobie we trzy, żadnym cudem zjazdu nie zorganizujemy :blink:

12 lata 3 miesiąc temu #426240 przez Dorciaition
To też się posypało troszeczkę, bo pamiętam, że było Was więcej.

12 lata 3 miesiąc temu #426243 przez polunia
Dorcia jak Ty jesteś spokojna to ja jestem ksiądz :silly:

Kacper własnie usypia Pole , wozi ja w wózku , oczywiscie mam ich na wyciagniecie reki w razie jakby chciał ja z tego wózka wyrzucic :blink: A matka ma wolne ręce do pisania :silly:

Oj Malina no ja nie wiem czy dacie rade się wypłacic za te luksusy :lol: Jeśli faktycznie miałoby dojśc do spotkania u mnie to z cena sie dogadamy , pójdzie po kosztach :blink:

No przeciez ja wiem , że zartowałaś :blink:

Ty to masz dobrze , gotujesz co chcesz i kiedy chcesz :side:

Dorcia ciepła woda jest wiec połowa sukcesu;)

No racja , Malina1985 albo sie ujawnisz albo znajdx sobie inny watek do podczytywania :silly:

Kotleciki z kalafiora , dobreeee , D by mnie wysmiał :woohoo:

mamakuby czyli wychodzi na to , ze my fajne baby jestesmy skoro sie uzalezniłaś od Listopadówek :blink: Zostałas zakwalifikowana do "niepodejrzanych" przez nasza Mamuskę wiec jest ok :side:
Ooo , własnie doczytalam , ze Październikówka, przepraszam , ubzdurałam sobie Wrześniówkę :woohoo:

vesta po dupie dostaniesz , na opiece i się opierdzielasz!!! No jak tak mozna , ja to w ogóle tego nie rozumiem :blink: :silly: :kiss: Ja od poniedziałku bede na 3/4 gwizdka bo roboty przed-imprezowej będe kupe miała.

12 lata 3 miesiąc temu #426246 przez mamakuby
Było dużo więcej, pamiętam jak w ciąży czytałam, to Malina była, Emka i chyba Vestusia?:-)
Polunia no pewnie, że Wy fajne babki! Nic nie szkodzi, pomyłki się zdarzają ;-)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #426273 przez polunia
Aaa , i jest jeszcze bilard , trochę zdezelowany ale zawsze;)

Wrzucę Wam ewentualnie jakies pogladowe zdjecia :dry: i wtedy ewentualnie zdecydujecie ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 miesiąc temu #426282 przez Malina86
polunia tak jak pisalam- ja jade! :laugh: A jaka to miejscowosc jest? Podoba mi sie :laugh:

mamokuby witam :) Pozdrow ode mnie pazdziernikowe mamusie :)

Malina1985 to napewno moja tesciowa :silly:

Nie chce mi sie isc na spcer...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka