- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Nie będę z Wami chyba rozmawiać, bo nic tu nie piszecie
Idę rozścielać wyro i przed tv. Piotrek poszedł na jakieś urodziny kolegi. Też mi coś. Tak mnie wkurzył, że myślałam, że go palnę.
Kurka, liczę, że moje dziecko pośpi chociaż do 7. To byłoby coś! Dziś w ciągu dnia spała tylko jeden raz, troszkę ponad godzinkę. Potem męczyłam ją, bo inaczej około 17 zasnęłaby znowu. Ale nie dałam jej. Tańczyłam z nią (Dorcia, za Twoją radą ), skakałam na mojej ciążowej piłce, ją na niej kulałam, bardzo jej się to podobało. Chodziłam za ręce, z pchaczem, no cuda na kiju, czytałam książeczki, pokazywałam zegar.
Nie umiem na razie nauczyć Zuzi, żeby wskazywała na coś palcem. Tzn. np. zapytam Zuzię: "gdzie jest zegar - tik-tak" i ona patrzy na ten zegar na ścianę, ale nie pokazuje palcem. Ja sama pokazuję ręką, jej rękę biorę i wskazuję na zegar, ale ona nie chce tego zrobić. Jakieś pomysły??
No i dziś siedziała na nocniku i się nie darła. Codziennie sadzam ją chociaż na chwilkę, ale do tej pory od razu krzywiła się i nie podobał jej się ten pomysł. A dziś jej się nawet podobało. Siadałyśmy i wstawałyśmy. Jutro z rana jak wstanie i zje, to nie założę jej pieluchy i posadzę na nocniku. Bo ona zawsze rano robi jedną kupę po śniadaniu he, he, he Zobaczymy czy będę zbierać z nocnika, czy z dywanu
No i czy Zuzia się nie zdekoncentruje
Później już padała na twarz, na swojego Jaśka to się tutaj rzucała i przytulała. Wykąpałam ją, wymęczyłam, chwilę po 19 padła. I jeszcze jej tę kaszkę Nestle z Lipą dałam, może zdziała cuda. Tak mi się marzy pospać ciut dłużej niż do 6, a nie daj Boże do 5 he, he, he
Dobranoc Kochane, ja spadam na moje seriale
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Aa Vestka myślałam, że to taki motorek, co byście mogli se razem pośmigać
No Krzysiu przegina z tą 30stką. Chciałam zrobić osobno urodziny Lenki, też takie skromne w domu, ale moja mam będzie tylko przez jedne weekend więc chciałabym żeby się załapała na jedno i drugie. Zobaczymy jeszcze. Lista powiększyła się już do 35 osób, no on ocipiał. Pytałam czy mogę jeszcze Was zaprosić, mówił, że pewnie, wiec zapraszam
Ha ha ciekawe jak Zuzia będzie spała po tej lipie. Malina pewnie ciągle ją Miśce daje
Moherowa babcia jakaś jebła. Bała się, że Zuzia jej zniszczy tą zabawkę, a może ukradnie. No jakaś nienormalna.
Polunia brawo dla Polci. Pisz więcej koniecznie.
Aaa, rozmawiała któras z Sarną? Wiadomo co ze zdjęciami. Kurka czekam i czekam, bo chcę wywołać, ale się wstrzymuję. Luśka te Twoje ostatnie też poproszę
Vestusia, a dlaczego srebrno to siara? Jak lubisz to czemu nie. Ja tam złoto lubię
Madziaska już cztery ząbki. No pięknie.
Pociesze Cię ze wstawaniem- Lenia też to robi, ale rano nigdy nie pamiętam ile razy
Malina ja też zawsze piszę „życ”, jakoś mi to bardziej pasuje. No i u nas mówi się przez „c”, nie „ć”.
Ha ha Vestusia pewnie zjadła Tobie pół obiadu jak Bobowi całą makrelę
Malina dziękuję za przepis. Może w weekend znajdę. A ten twarożek to taki normalny tak?
Gratulacje dla kumpeli. Super. Faktycznie spora dziewuszka. Ciocia musisz to opić
Vestusia no trzymam kciuki żeby Zuzka pospała jutro co najmniej do 8.
Ha ha no nie mogę! Ostatnio to samo z Lenią ćwiczę i ona też tylko patrzy. Pomysłów na to brak. Biorę jej rękę i pokazują nią, ale na razie nie działa. Pewnie kilka dni ćwiczeń i zadziała. Mam nadzieję.
Super, że Zuzia nie płakała dzis na nocniku. Widzę, że trzeba być konsekwentnym. Ja po ostatniej aferze juz jej nie sadzałam, ale od jutra codziennie.
Dobranoc :*
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Kurka jak mi brakuje pisania z Wami , mam w miare wolny wieczór ale D zarządził , że jak jest chwila to trzeba ja wykorzystać na ... pracę No ale jak trzeba to trzeba. Musimy ponanosić poprawki na projekt i wysłac do pani technolog bo juz trzeci tydzień za tym czeka A bez tych ostatecznych poprawek nie zaniesie do zatwierdzenia do sanepidu. Więc wybaczcie ale uciekam , papa
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dorcia zwykly tlusty twarog, ja kupuje twarozek smietankowy w kostce, ale moze byc jakikolwiek.
Vestusia no gratki dla kolezanki, fajnie miec taka mala dzidzie Ja tez kcem
Musze zobaczyc czy Misia zalapie pokazywanie palcem, bo jak pytam gdzie jest np. dydek, albo skarpeta, albo Myszka Miki to po prostu to przynosi lub podnosi, a jak pytam gdzie Batman to zaglada pod stol
sarenka no co nas tak zaniedbujesz?! Wredna Ty!
polunia Ty tez sie opuszczasz!
No to kuzwa kiedy i gdzie ten zjazd?!
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
MamoKuby co słychać?
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
No własnie , co do zjazdu to które sie piszą ? Na bank 6 powidzowych i Madziaska. Czy któras jeszcze? Kima, Kredka ,Katka , Suari??? No i Dżoana chyba też? Ja co do miejsca sie nie udzielam , dostosuje sie
Ja to chyba mam dobrze z Pola , wstaje tak ok 8 (do niedawna potrafiła spać do 9-9.30 ) , pierwsze spanko około 11.30 tak 1,5-2 godziny(zdarza sie i 20 minut ) i popołudniowa drzemka około 17 na pół godzinki. O 20 juz jest w łózeczku i czasami zasnie w 3 minuty a czasami i godzinę potrafi gadać i wstawać ale to juz tylko ewentualnie ide jej zanieść herbatkę albo sprowadzic do poziomu
vesta obstawiam , że kupsko bedziesz zbierac z dywanu Luska cos wie o kupie na dywanie
Jejciu , Matka sumienia nie masz , tak dziecko wymeczyć! Biedna Zuzia
Dorcia a ja myslę , że to fajny pomysl zrobic 30 Krzysia i roczek w jednym. Za jedna kasa i jednym zamieszaniem. Fakt , że sporo osób sie uzbierało ale podejrzewam , że część tych Gości miałabys zdublowanych gdyby s miała osobne imprezy. No ale do tych 35 musisz teraz dołozyć ze 20 jak nas zaprosiłaś Nie ma to tamto , zaproszenie pisemne było więc teraz sie nie wymigasz To co Laski , co kupujemy Krzysiowi na prezent?
Malina Ty chyba o Irku z MjM piszesz co? No w sumie to nawet całkiem przystojny
Spadam D grozi , papa
O i dorzuce jeszcze jakies zdjęcie;)
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nie, no tylko jeden post?? Oszaleje z Wami.
Polunia plus za fotki
Ale masz pomocnika małego Uściskaj Boba Twojego Ale macie tam fajnie- duża piaskownica, trampolina, super
Polcia widać w aucie zadowolona. Ślicznie się cieszy
Co do zjazdu to my oczywiscie się piszemy, ale powiem szczerze, że nie chciałabym żeby było to za daleko. Kurde, chociaż tyle co do Powidza. Wiem, wiem każda chciałaby jak najbliżej, ale może coś znajdziemy żeby każdej dogodzić.
Nooo, Polcia też ładnie śpi. Lenia spała dzis dokładnie 12 godzin, od 19:30 do 7:30
Ha ha ale KRzysiu by się zdziwił jak byście przyjechali. Ja to bym się bardzo cieszyła
Aaa, o tym Irku Malina pisała, a ja się zastanawiałam. On fajny jest, to fakt. Ale widzialam go na żywo, no i wygląda o niebo lepiej niż w filmie.
U nas dziś leje :/ Wyskoczyłam rano do sklepu, no i teraz pewnie siedzenie w domu. :/
Miłego dnia
P.S. Jest 9, a Vestusi jeszcze nie ma. Pewnie śpi
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Łoo , no to pieknie Lencia pospała
U nas tez od rana leje. I raczej na poprawę pogody sie nie zanosi Obiad mam od wczoraj więc chociaz odpada mi dzis gotowanie , będzie więcej czasu na wymyslanie zabaw dla Kacpra bo ten jak siedzi w domu to dostaje oczoplasu a ja razem z nim
madziaska współczuję nocnego wstawania! Cholerka wie o co może chodzić Hani , no ale trzeba poczekać az podrosna i zaczną mówić o co im biega Moja siora czasami jak siedzimy z rozbrykana ekipa to patrzy tak żałosnie i mowi : "powiedz , że oni kiedys urosna i będe sobie mogła spokojnie kawe wypić"
Ja juz nie moge się doczekać kiedy Pola podrośnie na tyle , że usiąda z Kacprem na podłodze i sie będa razem bawić. No niby czasami sie razem bawia ale musze przy nich siedzieć bo niestety ale Kacper jeszcze za mały i nie rozumie , dlaczego Pola obżera samochodzik a nie jeżdzi nim po podłodze... No i afera na całego i szrpanie "za szmaty" bo sie o głupie autko biją... No podejrzewam , że jak będa starsi to tym bardziej będa sie 'szarpać" ale wtedy to juz może nie będzie tak drastyczne w skutkach dla Poli
No i Polowate juz nie gada a ryczy w łózeczku , lecę ,papa
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Uf Kochana jaka ulga, że nasze foty masz.
My Cie wzywamy, nie wyzywamy
Nie nadrabiaj, pisz co u Was
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
polunia super dzieciaczki sie bawia, Poldek w aucie slodka
sarenka Kiedy nam fotki wyslesz? Niestety poki to nie nastapi bedziemy Ci meczyc gitare
Nie wiem czy to Irek, ale pewnie tak- mi tez sie podoba, przypomina mi mojego kolege
Hahaha no czuje, ze dojdzie do nastepnego zjazdu skoro kazda chce w miare blisko niej Ja w takim razie rowniez przylaczam sie do tego apelu
Pogda jaks dziwna i polowa wczorajszej temperatury.
Milego dnia!
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No i Ciotka Sara dotrała Super