- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
jest dopiero 20 po 12 ale ja ledwo na lewe oko widze-prawe jeszcze jakos finkcjonirem:/
...jutro rano jedziemy na rolki do niemiec nad jezioro...oby tylko nie padało!!!!!! bo jest ciągle mega ciepło u nas!
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
buzi buzi buzi
dobrego snu i przyjemnych snów Wam życzę!
papapa
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Ależ jestem niewyspana!
Malina fajowsko, że nowe zakupy i rzeczy dla Misi. Ona jak zwykle przeurocza. I fajno, że już tak pięknie zasuwa. Moja to powoli i woli raczkować, ale z pchaczem chętnie maszeruje, wręcz biegnie he, he, he
Sarna nie gadaj, że tę kartę z naszymi fotami, bo chyba umrę!!!!!!!! Laska Ty ten aparat ciągle chyba gdzieś zostawiasz, w Powidzu chyba też leżał całą noc u nas w pokoju na dole Musisz pilnować takich rzeczy.
Ja to powiem szczerze, że jestem przewrażliwiona na takim punkcie i zawsze pilnuję swoich takich rzeczy. Bo mam zawsze pecha, że właśnie akurat ktoś mnie by ukradł albo coś. Zresztą szkoda po prostu.
Ja wczoraj na panieńskim byłam. Było fajnie, choć szczerze mówiąc wolałabym iść szybciej do domu, bo przyjechałam jakoś chwilę po 3, zasnęłam szybko, ale co z tego, jak o 5 pobudka. Zuzia jak na złość walczyła praktycznie do 8 rano, ja myślałam, że oszaleję. Nie to, że byłam nawalona, bo nie, malusio wypiłam - jedną lampkę szampana, 1/3 drinka i to bardzo słabego i dwa kielonka na kilkanaście rat Nie chciałam szaleć, bo raz, że mam dość picia po Powidzu, a dwa wiedziałam, że będę walczyć z Zuzią. Ale niewyspanie dało się we znaki. W końcu Zuzia jakoś zasnęła (w międzyczasie jeszcze oczywiście jej poranna kupa poszła) i dospałam jeszcze 2,5h.
Byłyśmy najpierw w domu u kumpeli a potem jechałyśmy na disco. W sumie fajnie było, ale rozbawiła nas rezerwacja przyszłego pana młodego - bo zamówił nam boks na sali takiej disco z przytupajkami. No mało się nie posikałyśmy, a średnia wieku to jakieś 17 lat. No najstarsze tam raczej byłyśmy Ale fajnie było, było kilka sal, przechodziłyśmy na inne z lepszą muzą. W sumie to pani Młoda schlała się bardzo szybko i położyła się na kanapie. Przyszli ochroniarze i kazali ją pozbierać, bo to nie hotel he, he, he
Wracałyśmy do domu i sarna nam na drogę wyskoczyła, a koleżanka z tyłu nie przypięła się pasami (a to był taki bus na 7 osób łącznie z kierowcą, więc z tyłu poleciała prawie do przodu. No ale nic się nie stało. Na koniec zajechałyśmy jeszcze do MakSracza, bo oczywiście gastro nam się włączyło. Od dziś dieta.
Teraz czuję się już znacznie lepiej. Walnęłam sobie mocną kawkę i jest oki. Zuzia już mi tu demolkę robi - muszę zmienić miejscówkę dla laptopa, bo na tej niskiej ławie przy narożniku stać nie może - ona go szarpie aż w końcu go zepsuje zupełnie. Pomniejszę kilka zdjęć i Wam wkleję z wczorajszego wieczoru
Potem gotuję pomidorówkę i raczej na jakiś spacer po południu pójdę z Zuzanką, bo słoneczko ładnie świeci.
Muszę spadać, bo Zuza mi tu chatę roznosi! Odezwę się później i postaram się wkleić za chwilę chociaż ze trzy foty z wczoraj
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Polunia jak noga? Mam nadzieję, że już lepiej.
Coś sie opierniczasz tu nam.
Luśka no szkoda, że nie zapytaliśmy Was o pleyawkę. Lenia nocnikiem tez zainteresowana, ale z innej perspektywy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Vestusia jak Zuzia? Dziś już mniej stękająca? Pewnie idzie jej czwarty ząbek. Ale fajnie
Luśka cieszę się, ze Aurelci apetyt wrócił. Oby tak dalej
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ciagle patrzę na ten Twój suwaczek. Chyba Aurelcia potrafi już więcej co?
Ha ha Polunia ja mówiłam najzajebistszy, a Bob mnie ciągle poprawiał na najzajebiściejszy
Malina no poszaleliście na zakupach. Pewnie Miście znowu nakupowaliście fajnych bodziaków co? A sobie co kupiłaś? Pochwal się.
Nam udało się kupić Leni dziś 2 pary butków. W końcu. Jeździliśmy po milionach sklepów, no i posłuchałam Ciebie i pojechaliśmy do hurtowni. Tam udało się kupić. Fakt- pewnie za super nie są, bo tanie były, ale na teraz mogą być.
Sarna Ty najtrzeźwiejsza? No nie wiem ha ha
Czekamy na przepis na sałatkę.
No nie mów, że nie zgrałaś tych naszych zdjec, bo normalnie przyjadę i Cie uduszę Tak czekam na te fotki. Chcę wywoływać, ale jeszcze tych mi brak.
Vestusia fajnie, że się wybawiłaś troszeczkę. Tylko ten sen- jejciu :/
Bardzo ładnie wyglądałaś, a pindolek malusi. Ale lepsze to niż nic Ha ha Tylko gdzie żel? A Natalii nie piszę się przez dwa „ii”?
My spędziliśmy dosyć fajny weekend. Wczoraj w galerii. Krzysiu kupił mi z okazji rocznicy (szybko;)) bieliznę, więc wieczorem było miło.
Dziś też połaziliśmy po sklepach, byliśmy na obiadku. Do ryżu wzięłam sobie kapustę kiszoną, która była cudowna. A na co dzień za nią nie przepadam. Dziwne to. Ale w ciąży to ba 99% nie jestem :/
Buziaki i miłego wieczoru.
Mam nadzieję, że jutro będzie tutaj gwarniej
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A. pojechal
Odpisze po krotce.
Vestusia fajnie, ze panienski udany A na tym torcie to faktycznie jest byk, bo Natalii dwa "i" na koncu powinno byc. Haha Pani Mloda dlugo nie pociagnela
Zuzanka niezle popiernicza z pchaczem! Zuch dziewczynka!
Nie wiem jak sie robi sos dunski
Dorcia tak jak Ci pisalam butki z hurtowni- tramki takie za kostke- sliczne sa, baleriny do sukienki i dwie pary takich materiaowych na podgumowanych podeszwach- chyba Lenia miala cos podobnego w Powidzu. U mnie tez tanie te buty- najdrozsze byly te tramki-25zl, a ogolnie dalam jakos 80zl, za te cztery pary Za tydzien chce jechac jeszcze po jedne tramki bo bylo tyle, ze nie moglam sie zdecydowac i chce jeszcze kupic bo ladne
Bodziaki kupilam jedne z napisem na miesiecznice , a reszte pobralam biale na krotki rekaw, na ramiaczkach i na dlugi, zeby Misia miala pod sukienki na wesele i ogolnie na zime pod spod.
Sobie kupilam tylko srebrny lancuszek i pierscionek
lusia moj dzisiaj znowu te pomidory przezywal i ja sie wcale nie zdziwie jak ktoregos pieknego dnia postanowi po nie do Was jechac
sarenka blagam powiedz, ze na tej karcie nie bylo zdjec z Powidza!!!
Przepis na salatke daj koniecznie!
Jutro jade z nia i mama na przymiarke sukni.
Pisalam Wam, ze kupilismy Misi kolczyki zlote i powiem Wam, ze wybralismy takie na angielskie zapiecie i jestem mega zadowolona. Nie wystaje jej ten bolec, latwo zalozyc i zdjac i wogole sliczne sa Polecam. Swoja droga nie wiem jak Zuzia sobie ta zapiecie od kolczyka wyszarpala. U Misia tak mocno to siedzialo, ze za cholere zdjac nie moglismy! Zaraz Wam foty wrzuce tych kolczykow
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czytam cały czas ale jestem tak "zdechnięta" , że ni cholery pisac mi sie nie chce. Obiecuje poprawe jak tylko sie troche wykaraskam
Ooo , widzę , że dzisiaj dzień na Sarenkowe kamizelki Pola tez dziś w niej urzędowała
Spadam do wyrka , miłej nocki dziewuszki
Może rano ciut skrobnę , papa
Malina sliczne te kolczyczki
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale Ty masz różowo w pokoju
Ha ha no to faktycznie "tylko" sobie kupiłaś
Te butki to pewnie te same Ja kupiłam trampki i takie al'a adidaski. Chciałam też takie wysoki trampy, ale Krzysiu komentował.
Weszliśmy tylko do hurtowni, a ten już dyskusja czy wszystko kupiłam, że już idziemy. NO butki przymierzyliśmy ewentualnie. A mnie szybko jeszcze udało się złapać bodziaka i soczki. Zdanek nagadał się niesamowicie.
Polunia no mam nadzieję, że nadrobisz pisanie podwójnie za tą nieobecność, bo krecha będzie tak długa jak z Gdańska do Zakopca.
Oglądamy własnie "wstydliwe choroby". to chyba za mocne dla mnie. Idę lulkac.
Dobranoc
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nasmazylam dzisiaj cala fure "caluskow", polowe zapakowalam A., druga jutro musze wywiezc do siory, bo dupe bede miala kwadratowa. Od jutra dieta.
Chinszczyzne też robilam w sobote, caly wielki wok i też ja bede jadla jeszcze ze dwa dni- dobrze, ze wyszla mi zajebista
Ja już w wyrze, czekam aż Batman wroci ze spaceru
Dobranoc!
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sto lat dla Filipa Dż_oanka pisz tu coś do nas, co tak nic nie piszesz!
Dostajecie ode mnie 5 z dużym + za zauważenie byka na torcie. Szczerze to ja aż oczy otworzyłam jak odpakowałyśmy ten tort. Jak można być takim analfabetą i takie byki robić na takich rzeczach. Ale to nic, najbardziej rozwaliło mnie jak znajomi robili roczek córce i na torcie było "1 urodziny MAJI" zamiast "MAI". No rozdupcza mnie takie coś przyznam szczerze!
Dorcia Krzyś to Ci szybko prezenta kupuje, nie ma co, ale lepsze to niż nic. No i wieczorem na pewno było milusio!
Pokażcie jakie buciki kupiłyście córciom!
Ja chyba też za jakiś czas podjadę do jakiejś hurtowni, bo w normalnym sklepie to albo nie idzie dostać, albo mega drogie.
Malina kolczyki cudne, kurka! To zapięcie to chyba faktycznie fajne. Zastanawiam się czy w żłobku nie będą się o takie rzucać, bo wiem, że jak jest normalne zapięcie, to nie mogą mieć dzieci kolczyków, żeby inne nie wyszarpały.
No a sukieneczka i opaska cudne, zresztą jak cała Misia. I Batman A to on sam ze spaceru wraca???
Ja to bym wolała srebrne albo białe złoto, nie lubię żółtego złota, a teściowa już coś wspominała o złotych kolczykach dla Zuzi.
Dorcia ja troszkę też wczoraj tych wstydliwych chorób oglądałam, ale musiałam przełączyć, bo Bob nienawidzi tego oglądać.
No a może jednak to ciąża?
My wstałyśmy, Zuzia dziś spała do 6:30 więc nieźle Smarka to moje dziecko, ale czuje się już lepiej. Idę strzelić sobie jakąś kawkę. Zresztą, zanim wstaniecie, to troszkę czasu minie
Wstawać!
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Filipku buziaczki dla Ciebie
Moje dziecie spało do 8:20, potem jeszcze pół godzinki dała mamie polkeżec bawiąc się w łóżeczku.
Vestusia tylko 5 z plusem?? Szóstka powinna być. Ale faktycznie takie błedy to coś strasznego. Jak nie są pewni to powinni najpierw sprawdzić.
Malinka butki sfotografuję później jak mi bateryja się naładuje. Ty Miśkowe też
A co to "całuski"?
No Ty normalnie grzeszysz pisząc o kwadratowej dupie
Batman sam wychodzi??
Vestusia wypluj to, to nie ciąża.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No bielizna superowa! O ja!
Lenia pięknie spała. Moja Zuza drze się i stęka, dostała syrop, deserek, posmarowałam jej dziąsła a Gumiś dalej nie chce spać. No zwariuję za chwilę.
Idę się też położyć, a co mi tam. Może Zuzolinda zaśnie w końcu.