BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 3 miesiąc temu #427009 przez polunia
Dorcia cwaniak to moje drugie imię , nie no w sumie czwarte bo ja Ewelina Ewa i jeszcze z bierzmowania jedno tylko zbijcie mnie nie pamietam jakie sobie wzięłam :dry: Z tym zjazdem w Powidzu to miałam wielka zagrychę , jeszcze jak doszło do tego , że mam być za Madzię w domku to juz w ogole miałam stresa. Ale egzamin mam nadzieje , że zdałam , no może nie celujaco ale na dobry z plusem chociaz , co???????

Luska weź Ty zainwestuj w ta barierkę , zdolna Aurelcia ale zeby kiedys się z tych schodów nie sturlała :huh:

To Ty juz od rana obiad gotujesz? Wow , normalnie perfekcyjna pani domu , Rozenkowa by Cie pochwaliła :blink:

No i na zumbe tez bym pochodziła tylko nie bardzo mam z kim a samej to tak głupio :dry:

Ooo , tańcowac to ja moge praktycznie przy wszystkim co jakas melodie ma , bo takie cos jak teraz na baletach puszczaja to juz nie dla mnie. Jak mozna przy tym w ogóle tańczyć , tam sie tylko łapskami macha i dupa kreci. No ale ja juz stara jestem i sie nie znam :P

No ja tez jakos nie miałabym odwagi zaprosić forumowych Mężów , po jednym spotkaniu to chyba tak nie wypada :dry: Chociaz tutaj to jakos tak jest , że wydaje mi sie , że ich znam juz bardzo długo i dobrze :side:
W ogole to dla mnie bez sensu jak ktoś kogo znam z widzenia czy jestem ewentualnie na cześć cześc jak sie spotkamy w sklepie czy gdzieś tam zaprasza mnie do znajomych. Niektórzy to ida totalnie na ilosc , im więcej znajomych tym bardziej cool :S Jak dla mnie to jedno z drugim w parze nie idzie :S

Dobra popisze pozniej bo z pola na lapskach tak srednio m i idzie , jemy deserek i spadamy na dwor b o calkiem przyjemnie dzis , papa :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #427011 przez Dorciaition

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Oo Mikołajki fajny termin :) Chłopy się przebiorą :)

Malina zmolestuj ją na fejsie. Ja tak zawsze z nią robię :) No i wtedy wklej nam też ten przepis.

Polunia no tak 3 z dwoma ;) ha ha :silly: :silly:

Co do tańcowania to mama tak samo- chyba bym nie umiała juz na normalnej imprezie tańczyć. ;)

Z tymi zaproszeniami to niektórzy przeginają. Na nk przyjmowałam zaproszenia od jakiś dzieciaków z mojej wsi, co by im było miło, ale na fejsie nie każdy ma zaszczyt być w moich znajomych ;)
Idę zaprosić Boba :) A co tam ;)

Alanek[*] :(

12 lata 3 miesiąc temu #427024 przez polunia
Ja Ci dam 3 z dwoma , spojler na nastepny zjazd nie jade :P

To ja tez ide zaprosic Boba :silly: Ciekawe czy zaakceptuje :unsure: :unsure: :unsure: :cheer:

12 lata 3 miesiąc temu #427029 przez Dorciaition
Ha ha, ale my przyjedziemy do Ciebie :lol:

Oo Bob wyprzedził mnie :) Chyba czyta forum. Może on to malina1985?? ;)

12 lata 3 miesiąc temu #427040 przez vestusia
Przyznam, że przeczytałam co u Was ale czytałam na raty i nie wiem czy wszystkim odpiszę.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Lusia, Aurelka to widzę rozbójnica niesamowita, kurka ja to naprawdę jestem posrana, jak piszesz o tych schodach.

Zuzia prawie przewróciła mi stojącą lampę. No kuźwa aż mi się słabo zrobiło.

Nie wiem, co to jeszcze miałam, wybaczcie.

Jestem jakaś zakręcona.

12 lata 3 miesiąc temu #427041 przez polunia
Spojlerrrrrrrr , forum i fb to samo zło!!!!!! Matka pisze a Kacper odkręcił butlę 5l z woda i sie wszystko wylało! Musze przebrać i Pole i Kacpra bo mieli w tym fajna zabawe , a tak cicho byli , ze zorientowałam sie jak juz byli cali mokrzy!!!! Papa

12 lata 3 miesiąc temu #427048 przez vestusia
Dorcia :D

Bo ja kiedyś założyłam Piotrkowi konto na FB, bo grałam w taką grę City Ville czy jakoś tak i potrzebowałam "sąsiadów" ha, ha, ha. On długo nie wiedział, że ma konto, potem go oświeciłam i nawet raz chyba był na swoim koncie ;-)

Ale odebrałam zaproszenie od Malwiny i resztę zaprosiłam :D Przecież Was zna, to się nie pogniewa :D

12 lata 3 miesiąc temu #427067 przez Malina86
Hahaha wiedzialam, ze te zaproszenia to Twoja sprawka! :laugh:

12 lata 3 miesiąc temu #427082 przez Dorciaition
Ha ha ha

12 lata 3 miesiąc temu #427087 przez vestusia
Sa, sa, sa :D

Moja Bestia usypia, ale drze się przy tym niesamowicie. Tzn., nie że cały czas, ale jak się ją wkłada do łóżeczka, to przez kilka dobrych sekund drze się jak opętana, a potem przestaje i śpi he, he, he :D

Piotrek w sklepie, ja mam chwilkę. Jutro weselicho, a tak mi się nie chce iść!

12 lata 3 miesiąc temu #427089 przez Dorciaition
Vestka sfotografuj się koniecznie jutero!

12 lata 3 miesiąc temu #427097 przez vestusia
Dorcia, ale żadnej rewelacji nie będzie, naprawdę ;-) Ale pewnie jakieś foto chociaż jedno zrobię, pewnie beznadziejne, ale żeby była pamiątka ;-)

Piękna dziś pogoda normalnie aż nie mogę uwierzyć, że przez 3 dni tak brzydko lało. Idę dziś z Zuzolindą na spacer, ale to później, jak Bob będzie w pracy ;-)

12 lata 3 miesiąc temu #427101 przez vestusia
A, i chciałam jeszcze napisać, że moja Zuzia wstała dziś o 6:09. Ale nie wstałam do niej, tzn. ona sobie w łóżeczku rozmawiała i ją słyszałam. Były momenty ciszy i tym sposobem wstałam dopiero o 7:30, bo wtedy to już jej się znudziło siedzenie i rozmawianie do samej siebie he, he, he :D

Teraz też jeszcze dyskutuje, ale nie płacze, więc na pewno zaśnie... :)

12 lata 3 miesiąc temu #427145 przez Dorciaition
O no widzisz jak ładnie. Długo sobie jeszcze gadała sama. Lenia to z pół godziny góra tak sobie urzęduje w łóżeczku. Dobrze i to.

U nas dziś piździ.

12 lata 3 miesiąc temu #427185 przez Malina86
U nas pogoda tez poryta. Wyszlysmy do sklepu to sie spocilam, wrocilysmy sie przebrac bo goraco, wyszlysmy na spacer i slonce zaszlo i tak zaczelo pizdzic, ze po godzinie do domu wrocilysmy.

Misia spi :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka