BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 3 miesiąc temu #427413 przez polunia
Ja myśle , że Krzyś chce cos na tobie wymóc :silly: :silly: :silly: :lol:
Obiecaj mu coś znowu :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #427438 przez vestusia
Oj Krzyś jest zmienny i to bardzo ;D

Ja Bobowi na razie nie mówię nawet, bo mi tu wyliczy kosztorys i na pewno będzie na nie. Jak uciułam co miesiąc po dwie stówy, to pojedziemy he, he, he. Tylko nie wiem jak to zrobię, no ale ;-)

Ale jestem głodna, no masakra!

Jejor, jutro to weselicho, czy któraś może iść za mnie? Malwina, Ty masz fajną kieckę, to idź. Albo wyślij Patryka i pomaluj go odpowiednio, to Bob będzie miał parę ;-)

12 lata 3 miesiąc temu #427447 przez polunia
Jejciu to weselicho to jutro , no ja oczywiście to mam zapłon :dry:
Idx ciotka i wyszalej sie też za mnie bo ja uwielbiam takie imprezy :woohoo:

12 lata 3 miesiąc temu #427449 przez vestusia
Polunia, to ja bym wolała, żebyś poszła za mnie na to weselicho. Mam dość, to jest chyba 16-naste z kolei, na którym jestem, odpadam. Przymierzyłam dziś kieckę, pokazałam się Piotrkowi, powiedział, że ładnie. Ale nie wierzę mu, zresztą nie mam już tego entuzjazmu przed tego typu imprezami. Raczej idę, bo muszę, a wolałabym nie, bo tak to miałabym już 4 stówy na kolejny zjazd, a tak to nie będę miała nic ;-)

12 lata 3 miesiąc temu #427450 przez polunia
Jak chcesz to polecam gzik , pyszny zrobiłam, zamiast na obiad wpierdzielam na kolacjeeeee :silly:

No i siedzę sama w domciu a tu takie pustki :dry: D pojechał po kunia. To znaczy pojechali we czwórkę D , Ojciec , Szwagier i wuja Gruby. We czwórkę po jednego małego kuca :dry: Ciekawe kiedy wróca bo mi tu źle samej :cheer:

Kacper dzis miał dzień dziecka bo Pola tek płakała , że zdołałam umyć mu łapki i buźkę , zapakowalam w piżamę i do wyrka. Na szczęscie szybko mu dzisiaj poszło z usnięciem. Jak zajrzałam do niego po 10 minutach to juz smacznie spał.
Za to Pola jakis dziwny dzień dzisiaj miała :dry:

12 lata 3 miesiąc temu #427452 przez polunia
Rozumiem , że 400 stówki w koperte , olej to i włóż dwie. Co Ci ktos zrobi? A jak będa jakies komentarze to powiedz , że Cię na więcej nie bylo stać i czy masz sie czuć w takim razie zobowiązana zaplacić za swoje miejsce na weselu? Serio w dupie to miej ;)

12 lata 3 miesiąc temu #427455 przez polunia
Oj poszłabym , poszła :laugh: Gira juz mniej boli , prawie wcale tylko czasami strzyknie i kolana się uginają wtedy :blink:
Tylko problem z kiecka bym miała. O własnie dzisiaj przypomnialam siorze o mojej kiecce. Nie tej sąsiadce tylko drugiej takiej na którą mówimy Cyrkuśna albo Chuda. Pożyczyła ja z rok temu dobry i do dzis dnia nie oddała. Juz sie boje w jakim stanie ja dostanę , nie to , że ja często nosila czy cus bo ona typowo imprezowa ale pewnie po praniu rzucila do szafy i lezy tam zmieta :dry: Kuźwa dałam za nia kupę kasy i miałam raz na sobie. A może ładnie wisi na wieszaku i sie nakrecam niepotrzebnie :dry:

12 lata 3 miesiąc temu #427472 przez vestusia
Polunia Ty Wariatuńcio :D

Nie no 2 stów do koperty nie dam, bo to raczej chyba nawet nie wypada. Tzn. w zeszłym roku jak szliśmy do "ulubionego" kolegi Piotrka, to daliśmy tylko 2 stówy, znajomi tak samo, ale to raczej dlatego, że oni to poszli wcześniej na bezczelnego, i do tych drugich znajomych, co też dali 2 stówy, dołożyli się jedynie do prezentu ogólnego (pościeli chyba), czyli ich wkład w prezent to nie wiem czy w ogóle był chociaż 50 zł. Od siebie to nic nie dali, dlatego i my, i tamci znajomi daliśmy tylko po 2 stówy.

Ale damy 4, bo myślę sobie, żeby im się przynajmniej wyzerował nasz koszt na weselu. Co gorsza, Pani Młoda ma jeszcze jutro urodziny, bo taką datę ślubu sobie wymarzyła i wiedzieli o niej już 2 lata temu. Tak więc nawet nie wchodzi w grę, aby dać mniej do koperty. Trudno, najwyżej pochowamy troszkę kotletów do kieszeni i będziemy mieli co jeść he, he, he :D A tak serio, to wolałabym naprawdę odłożyć te 4 stówy na kolejny zjazd. No ale... jakoś będę musiała pokombinować ;-)

Polunia nie nakręcaj się z tą kiecką, może po prostu wisi i nic jej nie jest ;-)

A dzieciakom też należy się czasami dzień dziecka. Moja Zuzia niby kąpana była, ale tak marudziła, że szybko kąpiel się skończyła. No ale wykończona podwórkiem była.

Ja idę też rozścielać wyro i położę się, bo coś mi się oczy kleją. Jutro pewnie tutaj już nie zajrzę, więc musicie mi wybaczyć.

Życzcie mi miłej zabawy a ja odezwę się najdalej pewnie w niedzielę wieczorem, ale jeśli nie dam rady (bo mogę mieć sporo na głowie - wesele, poprawiny, teściowie w mieszkaniu), no to w poniedziałek po pracy się odezwę ;-)

Dobranoc Lasencje!

12 lata 3 miesiąc temu #427484 przez Dorciaition
Vestka wg mnie 3 stówy w zupełności wystarczą.

Bawcie się dobrze jutro. Może nie bedzie tak źle. A Bob na pewno ma rację, że ładnie wyglądasz.

Polunia co to gzik?

Idę lulkać

Dobranoc.

Oby dzieciaki długo spały, no oprócz Miśki :blink:

Alanek[*] :(

12 lata 3 miesiąc temu #427486 przez madziaska
vestuska, szalonej zabawy z Bobem :)
Nie wierzę,pewnie jeszcze dziś z tel tu zaglądniesz :) ;)

12 lata 3 miesiąc temu #427489 przez polunia
No to dobranoc Anno :)
Baw się zajebiscie :blink: :silly:
A może Bob da pokazowke ze smack that-a :woohoo: :woohoo: :woohoo:

12 lata 3 miesiąc temu #427495 przez polunia
Dorcia no nie osłabiaj mnie :lol: :kiss: Jak możesz nie wiedzieć co to poznański gzik z pyrami :blink: Gzik to taki twarożek , biały ser cebulka sól pieprz smietana mleko(ja akurat daje kwasna śmietanę) :blink:

12 lata 3 miesiąc temu #427503 przez Malina86
Heja!

A. przyjechał :laugh:

Misia padla, no, ale przez 12 godzin urzedowania miala jedna drzemkę -minut 25.

Była mama i szwagierka potem.

Zdanek niech nie fisiuje.

Vestusia ja musze tysiaka na za tydzien na wesele szykowac :dry:

Spadam, bo Patryk już krzywo patrzy ;)

12 lata 3 miesiąc temu #427534 przez polunia
No i w ogóle to gartulacje za kolejnego zebola dla Hanuli :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Malina gadałam z Ojcem i zero problemu z ta cena , stwierdził , że trzeba jakies atrakcje przygotować. Nie wiem o co może chodzic ale on ma rózne rajskie pomysły :dry: Ja tam pierdziele za przygotowywanie atrakcji sie nie zabieram , icze , że Bob nam uatrakcyjni wieczory swoim tańcem , no Patry tez oczywiscie :blink:

madziaska własnie doczytałam , że pytalas czy dzieci płatne. Nie , pełzajace sa za free a te juz ciut strsze jak Olo czy Domis 15 zł.

Aaa Luska a kiedy Wy bedziecie robic roczek Aurelci? Licze , że przed zjazdem , zebys nam czegos nie wykombinowała :blink:

madziaska Męża to sie stawia przed faktem dokonanym a nie pyta o zdanie. Mówisz , że innej opcji nie ma i jedziecie :side:

Ale mnie wkurza to , ze musi sie zwrócic koszt goscia weselnego. Albo ktos prosi bo chce albo prosi bo musi i daje debilna karteczkę z prośbą o banknocik zamiast garnka. Daj chociaz te 300 co mówi Dorcia. Zresztą to idziecie na wesele a nie na wesele z urodzinami. Dla panny mlodej prezentem powinno byc to , że ma tylu gosci na swoich urodzinach. Swoja droga to gdzie Oni maja to wesele , że 200 stówki od osoby płacą??? U nas w takich naprawde fajnych knajpach dworkach hotelach płaci sie za takie standardowe menu około 170-180 zł max. No chyba , że chcesz cos super extra dodatkowo to doplacasz.

Malina dobre hahaha najpierw , że A przyjechał a za chwile , że Patryk krzywo patrzy :side: :side: :side:
Boziuuuu dlaczego tysiak? Ja jestem nie z tej bajki , dla mnie nie liczy się kto ile dał kasy tylko żeby była fajna impreza i wszystko sie udało. Przynajmniej ja z takiego zalozenia wychodziłam jak ślub bralam. A jakbys siostrze ze 400 stówki rzuciła to cos by sie stało? Obraziłaby sie ? Kurde no , sorry ale ja nie kumam.

Dobra juz się nie odzywam na ten temat bo wyjde na zołze ostatnią i skapca :silly: :woohoo:

Uciekam bo mój Patryk tez krzywo patrzy
Buziaki papa :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #427641 przez luska
hej kobiecinki ja jak zwykle tylko na chwile ,ale obieduje poprawe i czytam w mare na bierzaco.

Termin mi odpowiada , roczek robi na koniec listopada.wypanie pewnie poczatek grudnia ,ale licze , ze córka nam za sponsoruje wyjazd.Tylko Pola npisz mi ile mam szykowac , czy za Ola i Aurelke tez płacimy??

Wow szlejecie z ta kasa na weselach.U nas standard 300zł , chrzesni tysiak i bratu jak bym miała dac to 500 , ewentulanie jaki fajny prezent , album na zdjecia taki z data czy cus takiego

Eh dajcie spokoj wiczoraj małej przejscie do schodów zagrodziłam 30 darła sie jak opetana w końcu zaklinowała sie pod fotelem żeby tylko przejśc , bramki na razie nie kupie , bo totalny brak kasy.

a na ten pańieski nie ide , bez sensu i nie mam kasy :dry: Jade dostruszków , może sie w koncu wyspie , bo kłade się po 1 a wstac trzeba przed 6.Ale dzis młoda wstała przed 7 , cud normalnie

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka