- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- mia1082
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mia1082
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- Róża
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Szymcio jest już z nami ;)))

Najpierw jako egoistka, potrzebująca rady i pomocy !!!
Więc dziś byl eksperyment z mm, bo karmienia dziś w nocy 20, 00.10, 1.40, 4.20, 6.00 i najwyraźniej moje dziecię jest glodne. Do rzeczy. Przygotowałam wszystko wedle waszego przepisu i wyszło super. Miałam tylko takie smoczki do wody w domu, więc kupilam nuka, taki sciety, bo one Szymkowi pasuja, były 3 rozmiary s, m, l, wziełam M do mleka modyfikowanego, bo L było juz do papek. Zrobiłam butle, Szymcio rzucil sie na nią jak na rarytas i to SUKCES jest bo przeciez poltora m-ca temu spluł i splakał mleko, ale z eksperymentu nici, bo matka pojęcia nie ma najwyraźniej o niczym, nasze karmienie trwało 55 minut, że to moje dziecko sie nie wściekło tylko w końcu z nudow zasnęło, to jestem mu wdzięczna, ten smoczek do kitu, chyba za słabo leci, bo Szymek zjadł w tym czasie 90

Drugie glupie pytanie, w czym dajecie soczki dzieciom do picia, bo na butelce pisze zeby przelac do kubeczka, a ja sie z niekapka boje dac soczek, bo ten niekapek jakis slaby jest nie chce zakrztuszania ...
I zaraz Wam poczytam :*
- Róża
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Stoimy przy kasie, Szymek juz płacze, Ł go trzyma na rekach, pani z kasy sie śmieje, co ten ojciec dziecku robi i tam takie,w końcu dala Szymkowi jakas ulotkę, ale na chwile go tylko zajeła, no w każdym razie kasujemy sie juz, smiejemy bo babka fajna, Szymek sie na nią zapatrzył i buzie otworzył, ona sie smieje,a mój Ł dla brechtu, "co mowisz synku, aaa ze rabat chcesz dostac? dobrze powiem Pani", no i śmiejemy sie dalej,a pani cos tam wyjela z pod kasy jakiś kod wczytala i do Szymka bedziesz mial rabat ode mnie no i zamiast 150 zł, zapłaciliśmy 135

a za nami taka babcia stała, prawie na plecy mi weszła, zebyscie widziały jej wzrok

- mia1082
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- Róża
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
TO może ja kupie ten dentinox w takim razie, zobaczymy, czy cos pomoze nam , bo zal mi tego mojego dziecka

Vestusia, my tez po zakupach, tez się obkupiliśmy, oczywiscie wiekszość rzeczy to dla Szymka, ale mnie bardzo te zakupy ciesza

Będe o Was jutro mysleć :* Trzymajcie sie dzielnie !!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dorcia, to sie wyszalejesz

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Misia jest boska, i chcemy jej zdjecia, i nie starsz ze nastepne jak zacznie chodizc, chyba bysmy się popłakaly

Wy truskawki ja wciągam arbuza

Mia, oki, wypozycze Szymka na zakupy na chwilkę

- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jak oglądam porody naturalne to się chyba ciesze, ze miałam cesarke...
Uciekam spać.
Dobranoc

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Przede wszystkim WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA DZIECKA DLA NASZYCH MAM, A W SZCZEGÓLNOŚCI DZIECIACZKÓW. WIELKIE BUZIACZKI!!!

Misia boska i nigdy Jej dość. Chyba oszalałaś, że dopiero zdjęcia gdy zacznie chodzić.
Batman jaki dumny

Malina to zlot czarnownic z okazji Dnia Dziecka

Ha ha Mia uśmiałam się z tej żmijki

Róża ja używam smoczków Avent i do kaszki daje Leni z trzema dziurkami, bo ten specjalny do kaszki ma tak wielką dziurę, że Lenia nie daje rady.
A do kubka daje tylko wodę, bo boje się, że się cała umorusa soczkiem pijąc go sama.
Ha ha a to Ci Szymek kochany. Robaty mamie załatwia.

Malina coś mi umknęło :/ Chcecie coś wynająć?
- katka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- W małych rączkach mieści się cała miłość.

Róza według mnie najlepsze smoczki sa własnie z canpola. Ja uzywam do soczku S a do mm M A na wieczór jak jest mm z kaszką to L one pasuja tez do butelek Avent z którymi nie robi sie nic nie scieraja sie i sa praktycznie nie znic=szczalne a pózniej dokupujesz uszy i dzióbek miekki albo twardy i masz niekapek. Olinka teraz uzywa dzióbka miekkiego białego naprawde polecam.
Aventowskie smoczki mi sie zapychały
Malinka rób ten test
Robertowi juz przechodzi ale Olinka ma nadal katr. Ale juz nauczyła sie przekrecac w obie strony wiec nie ma takiego ryku na kocu
- Aleksandra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)

Ja dzis wstałam w nastroju "bez kija nie podchodź". W nocy Z mnie wkurzył. Natalka dała nam do wiwatu w nocy a on wielce zdziwiony, że ja mam dosyc jej krzyków i awantur. Wiem, że ząbkuje ale ja też już jestem z tym zmęczona. Spytał sie mnie czy mam dosyc dziecka? Oczywiście, że nie ! To on z tekstem, że wie co czuję. Ja w końcu nie wytrzymałam i mówę "wiesz? ty nic nie wiesz! Nie ma cie cały dzień, jak przychodzisz to Natalcia śpi a jak sie budzi w nocy to sie denerwujesz, że płacze bo sie wyspac nie możesz a ja cały dzień jestem z nia i musze znosic jej awantury o nie wiadomo co!" Mała się zkupciała w nocy nie długo po jedzeniu ale nie wpadł na pomysł żeby jej pieluche zmienic drugi raz. W koncu wziełam ją do nas do łóżka, zmieniłam pieluche i usneła z moja ręką. O 7 pobudka. Wkurza mnie to, że Z czasami jest niewyrozumiały i nawet się nie stara tylko mnie drażni swoimi "radami". Ech...musiałam sie wygadac.
Pogoda taka jak mój nastrój. Dzis wieczorem prawdopodobnie idziemy to znajomych na piwko - tych od 6-tygodniowego Romka.
Zaraz was doczytam, bo wczoraj juz padłam po tym sprzataniu

Poza tym snił mi sie dzisaj Pitbull - ten piosenkarz. Już którys raz mi sie śni a jak byłam w ciązy to nawet miałam z nim sen erotyczny. Co ja na to poradze, że bym go zjadła

- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Przede wszystkim wszystkiego najcudowniejszego dla naszych dzieciaczkow! Buziaki dla Was urwisy!

Specjalne zyczenia dla Haneczki na pol roczku!
Misia dzisiaj wstala o 8:00, no coz

Olcia, ale sie usmialam z tego Pitbula

U nas dzis 12st.

Ide piec ciasto z truskawkami.
Milego dnia!
- Aleksandra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Co do Pitbula to tez sie usmiałam jak sie obudziłam ale chciałabym wrócic do tego snu bo zaczynało byc fajnie

- [email protected]
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
Dorcia nareszcie wrociłas:)
a Krzychu z gondolą internetu ci nie przywiozl?
ja na ten okres czuje sie okropnie!
juz nie boli ale sie poce, mam uderzenia gorąca i jestem nie do zycia!
Domiś mój mocno przeziebiony od poniedziałku, myslalam zebedzie przechodzic ale coraz gorzej, mega katar i kaszel z rana-Darus juz przejmuje kaszel.
ale poza tym humory dopisują wiec tylko katar.
od dzisiaj u nas mega pada-i dobrzebo z trawy w ogrodzie samo siano zostało
....szkoda tylko ze nie pada od jutra bo na dziej dziecka u nas peeeełno atrakcji i w polsce i w niemczech-o 12 zabieram dzieciaczki i jedziemy na omprezy bo wszedzie są tez w budynkach. Adasko dojedzie do nas po pracy i tak do wieczora bedziemy sie bawic na festynach(jak dobrze pojdzie)
- mia1082
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Hanulko dla Ciebie podwojnie

Rozyczko
hehehheh bede po szymcia o 14.00

No dokladnie ja tez musze sprobowac zapakowac butle z mlekiem Kacoerkowi bo juz tak okropnie gryzie ze masakra znow ma tekie dni ze myli cyca z gryzakiem

Malina hehehe nie wiem jak tam z cesarka ale latwo nie bylo przy naturalnym. Tyle ze ja juz bardzo malo pamietam. Wiem jedno ze jak mnie wywozili po porodzie to pozegnalam sie z porodowka raz na zawsze

Dorcia

Zycze udanego Dnia Dziecka z Czarownicami

Katka gratki dla Olinki zdolna dziewczynka no i duzo drowka

Ola hahahahha Pitbull hahaahaha aparatka z Ciebie tylko nie mow M.

Malina Ty sie juz wczoraj nie podzielilas wiec masz juz dwa zalegle

Saranko buziole dla chlopakow niech szybciutko zdrowieja

U nas pobudka o 4.45 ale skimal mi jeszcze od 6 do 8 wiec nie jest zle . Teraz spiocha moja mala maruda. Adam ma dzis wolne ale i tak musi do pracy zajrzec zrobic jakies rozliczenia juz sie zbiera a dopiero co wstal

buziole i zycze milego Dnia Dziecka