- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przed chwila dzwonił ojciec i dosłownie kamień spadł mi z serca bo dostał telefon od babki która była na rozeznaniu z inspekcji pracy , ze wnisek o odstepstwa w oswietleniu kuchni rozpatrzyli pozytywnie , teraz tylko poczekac za papierem i juz z górki z papierzyskami wszelkimi!!! Ciesze sie ogromnie bo gdybysmy nie dostli tego odtepstwa to trzeba by było robic doswietlenie w dachu a u nas stropy sa z jakiegos takiego gówna , że zrobienie doswietlenia to kupe zachodu i kasy a do tego mogliby to robic dopiero póxna wiosna jak juz temperatury sie w miare ustabilizują. Musze tylko szybki w takim oknie przejsciowym-wydawczym wymienic na normalne przejrzyste i bedzie ok. Sorry ale musiałam sie pochwalic , troche ni z gruszki ni z pietruszki ale co tam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Galaretki fajne, juz gdzies to widzialam- trza zrobic
A Lenia to niech nie przesadza- taka mala i juz sie puszcza
polunia super, ze z papierzyskami z gorki
O golonkach nie mow glosno, bo jak moj A. sie dowie o zaraz bedzie
Ja tez nie dostalam zdjec od sarenki- moze zapomniala zanaczkow nakleic
Miśka mnie dzis dobija- zawsze ok. 13:00 robi sobie drzemke i dzisiaj zasnela o 13:20, a wstala o 13:24!!! Pobila wszelki rekord i oczywiscie teraz szaleje na maksa.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Polunia super! Skoro Ty się cieszysz, to i ja
Malina hehe gadasz jak Zdanek, że Lenia nie ma się puszczać
No to Miśka pospała dłuugo
Lenia lulka już godzinkę. Też chętnie bym sie położyła, ale z takim katarem to udręka spać. :/
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Do zaś
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Dorcia uwielbiam golonkę, ale oczywiście sam środek, skóry nie dotknę, z musztardą pychotka,kurde az mi ślinka na samą myśl leci
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aniaa ja to nigdy nie jadłam i pewnie nigdy nie zjem, bo własnie jakoś z tą skórą skacząco mi się kojarzy.
Byliśmy dzis w skleppie i kupiliśmy fotelik. ROMER SAFEFIX plus. Jesteśmy o 1500 zł lżejsi, ale co zrobić :/ Ciekawe jak Lence będzie się podobał
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W razie cus to miłej nocki
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rodzice oczywiscie z walowka przyjechali. Mama mowi, zeby Roczek robic u nich, no nie wiem... Musze pogadac z A.
Moj Chochlik nie spi jeszcze
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Noo jak u mamy dosyć miejsca to fajnie, no i na pewno taniej.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Powiem ci ,że z tym przedszkolem niegłupi pomysł .Tylko dobrze się wywiedz w terenie.Lenka do rade i nie złapie od was przeziębienia, waży też ładnie i dobrze, ze te odparzenia sie goją.
Z roczkiem to ja tez już sie biore .Dzis pierwszy krok.......zrobiłam listę i troszkę dużo wyszło , ale jak wszystkich to wszystkich.Wyszło mi 42 osoby , 33 dorosłych i 9 dzieciaków(dobrze ,że duża cześć rodziny w angli siedzi , to mam ich z głowy.Dobrze , że mam już wprawę to ogarnę , tylko muszę jakiś plan działania zrobić i już.Ale też jakoś delikatnie muszę oznajmić , ze chcemy kasę , bo ja sama nie mam pomysłu co z zabawek jej dać , bo wszystko ma do t tych 2 lat , co niezbędne .A i tak się nie mieścimy.Tylko nie wiem w sumie jak to przekazać , a i tak części zaproszeń muszę wysłać pocztą
Oj kochana , a co myślałaś , że cię to ominie, teraz nie ma zmiłuj juz jak Lenka sie puszcza , to nie odpuści matce
Hhehe Malina ja to bym nie chciaa wiedzieć co wy tam wyczynialiście .
Pola twoja Polunia to sie nameczy z tymi zabkami8 , ale wiem o co chodzi z tymi dziąsłami , Aureśka ma tak u góry i o wiele bardziej ja to meczy niz przebicie sie tych dwóch, nie to , że narzekam , bo i tak sobie radzi .Ale i tak widać , że cos jej tam doskwiera.
A mi kiedys mówiła mojej mamy , ze ona na bolące dziąnsełka smarował sokiem z cytryny.Sa ma nie wypróbowaam.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A mój Olo wrócił z przedszkola praktycznie bez kataru, dobrze może jakoś nockę przeżyjemy
Sukienusia fajniutka , Tyle , ze do niej zaraz trzeba by bylo pewnie dokupic bodziaki jakiś swterek , czy cus , bo to jednak bedzie juz Listopad.mi to sie strasznie podobaja te spódniczki w H&M i 5 10 15 chyba tez sa , takie jak dla baletnicy Cudne są i do tego jakaś korona
Ania Aureska ranny ptaszek to była zawsze , no ale skoro tak pózno poszła spać to liczyłam , że wstanie odrobinę dłużej.
A z tymi pomaraczami to tez super sprawa , chyba na roczek jak bede mia czas to zrobie.
Mykam do wyrka.Przede mną ciężka noc .a olo jak to Olo będzie płakał i mała też, bo wieczorem byłam sama i nie mogłam ich ogarnąć.Bidula zryczała sie jak nie wiem w łóżeczku , jak ola do kąpieli szykowałam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Zdążyła już się obudzić z krzykiem .A mój Ł o 24 jedzie z transportem , no super poprostu.Mam coraz większą ochotę się z nim rozwieść , bo wysiadam przy jego trybie pracy . A tez bym w końcu chciała zrobić coś dla siebie , ale przy nim to nie ma żadnych możliwości.Eh smęcę , ide spać
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
O 7% baterii ,zaraz padnie , papa
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja widzialam dla Miśka zajebiaszcza marynarke z cwiekami itd., no czadowa, chyba kupie na Roczek
lusia jak goscie beda pytac to mow, ze kase chcecie dla Aurelci, no, ale jak nie beda pytac to lipa tak powiedziec. Moja mama dzisiaj pytala co kupic i powiedzialam, zeby sciepe na fotelik zrobili.
Ja fajki tylko okazjonalnie, od Powidza nie jaralam
Moja Misia dzisiaj tez jakas nieswoja byla i marudna, kupsko znowu takie zwalila, ze od razu w wannie wyladowala. Chyba dwojki na dole jej wylaza. Szalala w lozeczku, nie chciala zasnac, posmarowalam jej dziasla Bobodentem i w minucie odleciala. On chyba naprawde dziala, bo juz kolejny raz tak sie stalo.
Aaaaa luska nie grzesz! Przeciez Ł to wszystko dla Was robi, wolalabys sama zapierdzielac do roboty za marne grosze? Jak sie z Ł rozwiedziesz to ja go zamawiam
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale sie wkurzyłam!!! Drugi raz nie napiszę Zaraz będe ryczeć ze złosci!
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My pospałyśmy do 9. Ale to tylko dlatego, że od 4 do 5 była przerwa
Malina chyba dlatego, że czytałam Twoj post w nocy śniły mi sie zęby, a to podobno źle
Oj Luśka, nie mów tak.
Te spódniczki też mi się podobają. No i do nich ta Malinowa kurtka z ćwiekami
Miłego dnia.
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dorcia w poprzednim skasowanym poscie wlasnie napisałam o tej spodniczce (bo mam zamiar taka własnie kupic , oglądałam w niedziele boską w takim piaskowym kolorze jak kto woli może byc cappucino karmel czy bez ) , ze do niej by mega pasowała taka marynarka z cwiekami i prosilam zeby Malina dała cynka w jakim sklepie owa marynareczke widziała , plisssssss
A sukieneczka super taka cukierkowa elegancka
Kurde drogi ten fotelik , patrzyłam na niego przed chwila na allegro i tutaj sa troszke tańsze. Nie myslalas żeby obejrzec w sklepie i zamówic własnie z allegro? My przymierzylismy do auta w sklepie a kupilam własnie na allegro. W sklepie wołali 999 a ja zapłaciłam 790. Zawsze to 200 stówki do przodu. Mysle , ze uda mi się sprzedac fotelik i baze po Poli , dorzuce ta zaoszczedzona kase i kuie nowy fotelik dla Kacpra bo ten co ma to takie badziewie , ze szok , nie mam bladego pojecia dlaczego go kupiłam wtedy???
Pola dzis pierwszy raz chyba od tygodnia wstała bez zasranego pampersa. Normalnie w szoku bylam
To dała Ci Lenia dzis troche pospać. To się chwali , a co tam przerwa godzinna My mielismy pobudke o 7.10 a przerwę sobie panna zrobiła o 3. Poplakiwała , rzucała się w łóżeczku. Obudziła Kacpra , który juz zdązył sie juz w naszym łózku zadomowić i była nocna rodzinna impreza A teraz zadowolona z zycia rozrabia w kojcu. Mimo tej nocnej przerwy i wczesnej pobudki na spiaca nie wygląda. Ale to co , wazne , że ma dobry humor ( odpukać ) i nie marudzi
Luska Ty sie wstrzymaj z tym rozwodem bo kto na nastepnym zjeździe ( o ile w koncu do niego dojdzie) bedzie sie z dziecmi bawił Wydaje mi sie , ze to działa w dwie strony , Tobie xle , że nie masz Ł prwie wcale w domu a sa i tacy mezowie którzy po 8 godzinach pracy wracaja do domu i zalegaja na kanapie przed telewizorem i tez zony sie wkurzaja bo wszystko na ich głowie i nie maja czasu dla siebie. Najlepszy byłby taki który wraca po 8 godzinach do domu , przejmuje dzieci i dom a my mamy czas dla siebie Ciekawe czy tacy isnieją?
Chciałam powiedzieć , że golonka wyszła bardzo dobra. Normalnie kuchara ze mnie pełna gebą
aniaa ciężko bedzie z podrzuceniem tej golonki do Ciebie ale jak dojedziesz na kolejny zjazd to moze Ci ugotuję , no ugotuje jedna wiecej zeby dla Patryka starczyło
Luska Ty to jednak zorganizowana kobita jesteś , imporezę na tyle osób w domu ogarnać. A bedziesz sama zarlo szykowac czy ktos Ci pomoże? Zreszta obsłużyć taka armię to tez cały czas latanie. Chyle czoła
No i tyle , wiecej nie pamietam
Ok , spadam ogarnac chalupe po wczorajszej wizytacji teściowej. A wlasnie wkurzyła mnie wczoraj! Kupiłam Poli ten jeździk i tescie chyba wyszli z załoxenia , że Kacprowi przykro , że nic nie dostał i przywiexli mu samochód-betoniarę z wadera. A Poli nic , nie sorry takie paputki skarpetkowe i spodnie dresowe , kit , że rozmiar 68 ale z serii Cars , znaczy sie dla chłopca Zdążyli juz zapomniec , że w niedziele dostal samochód-dźwig od nas. Juz pal pies , że druga zabawka w ciagu tygodnia a on ma ich tyle , że i tak sie wieksza połowa w ogóle nie bawi ale to , ze dla Kacperusia to gwiazdka z nieba a dla Poli cos tam na odczepne! Podejrzewam , że na roczek Poli Kacper dostanie od nich lepszy prezent niz Pola. Sama idac na taka impreze tez bym cos kupiła dla drugiego dziecka zebu mu przykro nie było ale cos drobnego , jakas pierdole symboliczną. Dam sobie reke uciąc ze tak bedzie
No to teraz juz serio uciekam , miłego dzionka , papa
P.s. Vestusia przywitaj sie chociaz z nami