BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 1 miesiąc temu #455308 przez polunia
Malina dobre z tym lustrem :woohoo: Ja to w ogóle wychodze na zdjęciach jak kosmita wiec sporadycznie dam sie do zdjecia zlapać :angry:

Dorcia ten kubus na torcie to tez chyba z tej galaretki , one sa duzo ładniejsze niż te na opłatku.

O co Wam loto z ta maizena czy jak tam? Do ktorego przepisu mam ja przykleic bo spisywalam ale w zadnym nie mam jej wpisanej :dry:

aniaa a dlaczego musisz zdjecie znaleźc , w cukierni zazwyczaj pokazuja kilka do wyboru. W sumie co cukiernia to inaczej :blink:

Ok , ja spadam spać.
Milej nocki Dziewuszki , papa :kiss: :kiss: :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #455311 przez Malina86
polunia chetnie bym na takie "usia siasia" pojechala :)
U mnie w Reserved Kids wszystkie kurtki w okolicach stowy.

Dorcia to ciotka mi zawsze zdjecia z urodzin dzieci przysyla.

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Dorcia swietny ten tort! Zdolniacha z mamy! Kto zjadl Barbie? :laugh:
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #455312 przez Dorciaition
A to dzieło mej Mamity, ale jej to już nie będę dręczyć skoro na tydzień przyjeżdza, bo i tak mi ciasta zrobi :)

Alanek[*] :(
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #455315 przez Dorciaition
Ej, miałam iść już spać.

Polunia ja też nie wiem o co im chodzi z tą maizeną :)

No nie, dziś w Gesslerce jeśli o mnie chodzi nic apetycznego.

Dawaj porządną fotkę Twojej fryzury :) Lustro, dziubek i na forum :lol:

T. wymiata! Strój zajebisty. W sam raz na Wigilię, ale przynajmniej było jej wygodnie :laugh: :laugh: A w tej kuchni jakis sajgon :ohmy:

Nie wiem kto zjadł Barbie, bo to dla kogoś było. Kilka takich robiła. Ta suknia to aż na cycki wchodzi ;)

12 lata 1 miesiąc temu #455316 przez Malina86
Haha bo to suknia z wysokim stanem :laugh:

Ktos ma kontakt z sarna?

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #455317 przez Dorciaition
Ha ha ha

Nieee, kontaktu brak. Jak chcesz się z nią skontaktować to fb na pewno, bo jest tam aktywna.

Madziaska czapa dotarła? Wysłałam na pewno ;)

Aaa, wyżej nas mieszka kobita z owczarkiem niemieckim. On jest ogroomny! No i ona często z idzie po schodach na pieszo, no i dziś było spotkanie ten pies i Daisy. No masakra! Ten pies ją zaatakował. Na szczęście miał kaganiec bo byłoby po niej. I tak ją położył na glebę. Krzysiu wkroczył do akcji ratowania Daisy i wpierniczył temu bydlakowi. Ja zaczełam też krzyczeć, a LEnia się tak rozpłakała, że nie można było jej uspokoić, choć my tego nie widziałyśmy, tylko słyszałyśmy Daisy piszczenie :( Straszne to było!

Tak sobie myśle, że jak Lenia juz zacznie biegać, to do schodów na pewno będzie szła, no i jak ten pies się na nią rzuci. Pomimo kagańca moze jej zrobić krzywdę. Powiem to tej babie!
W ogóle choć kocham psy to uważam, że takich wielkich psów nie powinno się trzymać w bloku.

Teraz już naprawdę idę.

Papa

12 lata 1 miesiąc temu #455318 przez Malina86
W sumie to chyba nie chce sie z nia skontaktowac skoro ona nie chce z nami, a o zdjecia bez sensu pytac, bo przeciez wyslane ;) Jakbym wiedziala, ze tak bedzie to trzaskala bym wiecej fot w Powidzu.

12 lata 1 miesiąc temu #455319 przez polunia
Dorcia torcik piekny , normalnie jak z profesjonalnej cukierni! Zdolna masz Mamuskę :woohoo:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

No do mnie też ozory nie przemawiaja , ale ponoc dobre :dry:

Ja Cie proszę , a potem bede krążyć w necie jako najobrzydliwszy dziubek ze "słit-foci" :woohoo:

Sarna nas juz chyba nie lubi :dry:

Czy ja czasmi tez nie mialam isć spać? :woohoo:

12 lata 1 miesiąc temu #455320 przez polunia
Malina zdjecia zdjęciami ale najlepszy jest Dorciowaty filmik a poza tym najlepsze sa zawsze wspomnienia , normalnie popłynelam z tym stwierdzeniem :woohoo:

12 lata 1 miesiąc temu #455323 przez Malina86
polunia no tak zasiadla z tego co pamietam, bo zdjecie jej zrobilam jak juz przyjechalismy na Wigile. Jeszcze na wejsciu malo co o wiadro z mopem sie nie zabilam. To jest pierwsza wiesniara na osiedlu. Zaluje, ze w tym roku na Boze Cialo jej foty nie zrobilam, to bylby dopiero hit.

12 lata 1 miesiąc temu #455324 przez polunia
No i polazły spac bez poRZegnania :P :blink:

Vestusia jestes zwolniona z nadrabiania i odpisywania , napisz tylko co tam u Was :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #455325 przez polunia
Nawet sobie nie potrafię wyobrazić jej stroju z tego dnia ale i tak mi się papa smieje :lol:
A zdjęcie robiłas z sympatii wtedy jeszcze może czy po to zeby mieć do skompromitowania jej :silly:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #455326 przez Malina86
A nie wiem tak cykalam wszystkim foty wiec i jej zrobilam. Jak widac po jej pozowanej minie jest z siebie bardzo zadowolona :laugh:
Dobranoc, choc pewnie pojde spac o 1:00 jak zwykle.

12 lata 1 miesiąc temu #455327 przez madziorskie
[/b]Witam z wieczora!

Dzisiaj miałam wenę twórcza i troszkę po powrocie ze spacerku popracowałam w domu i własciwie to dopiero co skończyłam, tyle, że z przerwami rezcz jasna..

Postaram się nadrobić, ale nie wiem czy uda mi się dotrwać do końca...

Olu tez nie lubię miec bałaganu na podłodze, zwłaszcza teraz jak mam chodzący odkurzacz w domu... dzisiaj zauwazyłam taka scenę: siedzi Iza na podłodze w kuchni. Przed nia leży nitka. Iza próbuje złapać paluszkami nitkę ale jej nie wychodzi... po chwili nachyla się, wyciaga język i próbuje językiem prosto do buzi zapakowac nitkę! Noż kurcze pomysłowe to moje dziecię...
Albo ma takiego dinozaura, który ma z tyłu taka nitkę, za którą się pociaga i jak pusci to dinus jedzie do przodu. To co robi moje dziecie? Bierze ta końcówkę od nitki do buzi, dinusia trzyma w rękach, odsuwa od buzi naciagając nitkę i w ten sposób wydaje dinus dźwięk jakby jechał (taki dzwonecezk) tyle, że nadal trzyma go w ręku.. dzisiaj jak to zobaczyłam to zabrałam jej dinusoia i juz nie dam, no chyba że w mojej obecności bedzie sie bawic.. no bo jak urwie i połknie ta końcówke od sznurka???

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dorcia na każdą warstwę dajesz ketchup i majonez? to chyba sporo tego wychodzi? ja daje na mięsko i potem pod kapuste pekinska. skłądniki takie same.

A brokułową robię z brokuła rzecz jasna, jajka, cebula/por, pomidor, majonez, sól pieprz, ale mieszam zawsze wszystko razem, a osobno własnie moż efajnie wyglądac.

Raz byłam na imprezie gdzie podano brokuła, ser feta, i polane to było sosem czosnkowym.. tak mi smakowało, że dokąłdke wzięłam a to było krótko po porodzie i troche się bałam że czosnek może małej zaszkodzic ale piłą mleko jak zwykle i nie było zadnej reakcji. Tyle, że ja w ciąży też sos czosnkowy wszamałam...

Wydaje mi się, że lepiej jak jeden bedzie słodki, a drugi kwaskowy (malinowy np)

Tort niekoniecznie musi byc z masy, czy mieć figurki, czasami robią zdjęcie na tort, to zdjęcie chyba na opłatku robią i zalewają galaretką czy jakos tak. Ja miałam dla Izy taki na chrzciny z jej zdjęciem.

He he Dorcia, dobre foto! W dzisiejszych czasach chyba normalne...

dalej nie czytam bo nie mam siły! Ide spać a zdjęcia tortów wszystkie fajne!

miłej nocki

12 lata 1 miesiąc temu #455328 przez polunia
No to ja tez juz spadam , tym razem juz tak serio. Papa :kiss: :kiss: :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka