- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dorcia ten kubus na torcie to tez chyba z tej galaretki , one sa duzo ładniejsze niż te na opłatku.
O co Wam loto z ta maizena czy jak tam? Do ktorego przepisu mam ja przykleic bo spisywalam ale w zadnym nie mam jej wpisanej
aniaa a dlaczego musisz zdjecie znaleźc , w cukierni zazwyczaj pokazuja kilka do wyboru. W sumie co cukiernia to inaczej
Ok , ja spadam spać.
Milej nocki Dziewuszki , papa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie w Reserved Kids wszystkie kurtki w okolicach stowy.
Dorcia to ciotka mi zawsze zdjecia z urodzin dzieci przysyla.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dorcia swietny ten tort! Zdolniacha z mamy! Kto zjadl Barbie?
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Polunia ja też nie wiem o co im chodzi z tą maizeną
No nie, dziś w Gesslerce jeśli o mnie chodzi nic apetycznego.
Dawaj porządną fotkę Twojej fryzury Lustro, dziubek i na forum
T. wymiata! Strój zajebisty. W sam raz na Wigilię, ale przynajmniej było jej wygodnie A w tej kuchni jakis sajgon
Nie wiem kto zjadł Barbie, bo to dla kogoś było. Kilka takich robiła. Ta suknia to aż na cycki wchodzi
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nieee, kontaktu brak. Jak chcesz się z nią skontaktować to fb na pewno, bo jest tam aktywna.
Madziaska czapa dotarła? Wysłałam na pewno
Aaa, wyżej nas mieszka kobita z owczarkiem niemieckim. On jest ogroomny! No i ona często z idzie po schodach na pieszo, no i dziś było spotkanie ten pies i Daisy. No masakra! Ten pies ją zaatakował. Na szczęście miał kaganiec bo byłoby po niej. I tak ją położył na glebę. Krzysiu wkroczył do akcji ratowania Daisy i wpierniczył temu bydlakowi. Ja zaczełam też krzyczeć, a LEnia się tak rozpłakała, że nie można było jej uspokoić, choć my tego nie widziałyśmy, tylko słyszałyśmy Daisy piszczenie Straszne to było!
Tak sobie myśle, że jak Lenia juz zacznie biegać, to do schodów na pewno będzie szła, no i jak ten pies się na nią rzuci. Pomimo kagańca moze jej zrobić krzywdę. Powiem to tej babie!
W ogóle choć kocham psy to uważam, że takich wielkich psów nie powinno się trzymać w bloku.
Teraz już naprawdę idę.
Papa
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
No do mnie też ozory nie przemawiaja , ale ponoc dobre
Ja Cie proszę , a potem bede krążyć w necie jako najobrzydliwszy dziubek ze "słit-foci"
Sarna nas juz chyba nie lubi
Czy ja czasmi tez nie mialam isć spać?
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Vestusia jestes zwolniona z nadrabiania i odpisywania , napisz tylko co tam u Was
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A zdjęcie robiłas z sympatii wtedy jeszcze może czy po to zeby mieć do skompromitowania jej
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobranoc, choc pewnie pojde spac o 1:00 jak zwykle.
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
Dzisiaj miałam wenę twórcza i troszkę po powrocie ze spacerku popracowałam w domu i własciwie to dopiero co skończyłam, tyle, że z przerwami rezcz jasna..
Postaram się nadrobić, ale nie wiem czy uda mi się dotrwać do końca...
Olu tez nie lubię miec bałaganu na podłodze, zwłaszcza teraz jak mam chodzący odkurzacz w domu... dzisiaj zauwazyłam taka scenę: siedzi Iza na podłodze w kuchni. Przed nia leży nitka. Iza próbuje złapać paluszkami nitkę ale jej nie wychodzi... po chwili nachyla się, wyciaga język i próbuje językiem prosto do buzi zapakowac nitkę! Noż kurcze pomysłowe to moje dziecię...
Albo ma takiego dinozaura, który ma z tyłu taka nitkę, za którą się pociaga i jak pusci to dinus jedzie do przodu. To co robi moje dziecie? Bierze ta końcówkę od nitki do buzi, dinusia trzyma w rękach, odsuwa od buzi naciagając nitkę i w ten sposób wydaje dinus dźwięk jakby jechał (taki dzwonecezk) tyle, że nadal trzyma go w ręku.. dzisiaj jak to zobaczyłam to zabrałam jej dinusoia i juz nie dam, no chyba że w mojej obecności bedzie sie bawic.. no bo jak urwie i połknie ta końcówke od sznurka???
Dorcia na każdą warstwę dajesz ketchup i majonez? to chyba sporo tego wychodzi? ja daje na mięsko i potem pod kapuste pekinska. skłądniki takie same.
A brokułową robię z brokuła rzecz jasna, jajka, cebula/por, pomidor, majonez, sól pieprz, ale mieszam zawsze wszystko razem, a osobno własnie moż efajnie wyglądac.
Raz byłam na imprezie gdzie podano brokuła, ser feta, i polane to było sosem czosnkowym.. tak mi smakowało, że dokąłdke wzięłam a to było krótko po porodzie i troche się bałam że czosnek może małej zaszkodzic ale piłą mleko jak zwykle i nie było zadnej reakcji. Tyle, że ja w ciąży też sos czosnkowy wszamałam...
Wydaje mi się, że lepiej jak jeden bedzie słodki, a drugi kwaskowy (malinowy np)
Tort niekoniecznie musi byc z masy, czy mieć figurki, czasami robią zdjęcie na tort, to zdjęcie chyba na opłatku robią i zalewają galaretką czy jakos tak. Ja miałam dla Izy taki na chrzciny z jej zdjęciem.
He he Dorcia, dobre foto! W dzisiejszych czasach chyba normalne...
dalej nie czytam bo nie mam siły! Ide spać a zdjęcia tortów wszystkie fajne!
miłej nocki
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa