- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Albo psa
he he Udało mi sie juz wybrać Lenkowe zdjęcia na prezentacje. 2 dni to trwało.
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sarna jak czytasz to sie nie obrazaj , tylko weź w koncu SPOJLER te zdjęcia porozsyłaj
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ide zalać sobie kawę , Pola dostala nurofen bo nie do opanowania byla i teraz jest bardzo wyciszona!
A tak odnosnie kawy to przeterminowały mi sie 4 pudelka kapsli do dolce gusto! Dostalam zapas od szwagra na gwiazdke ale jakos sie przepiłam tymi kawkami i mrówke schowałam , nie pomyslałam tylko , że kapsle tez maja jakas date waznosci
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Dobra, pijemy! Tylko po coś do picia muszę iść!
Rzuciły mi się w oczy zdjęcia kurtek, akurat mnie tak jak Poluni podoba się ta ciemna w kropeczki. Ale zdjęcie zdjęciem, a w rzeczywistości na dziecku może wyglądać gorzej albo niekorzystniej.
No i Krzyś z Daisy, no padnę tu zaraz. Jakaś zoofilia ukryta czy jak????
Ale widać wyraźnie, że Daisy się rozkłada od razu i jest gotowa
No i przeraziło mnie to z tym owczarkiem Dorcia! Kuźwa! Ja to się też boję takich psów i masz słuszne obawy. Nie bój się zwrócić uwagi, bo dorosły by się bał a co dopiero dziecko. Tak, jak piszesz - niekoniecznie musi ugryźć, ale nawet skoczyć, przewrócić, cokolwiek. No strach i tyle. Boziu ja też uważam, że w takich blokach takie wielkie psy to jakieś nieporozumienie.
Czytam dalej ale mam przerwę, bo obiad już do mnie idzie (Bob przyniesie).
Obiad przyszedł. Wracam za jakiś czas.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja jak se kupiłam Dolce to ciągle kawka i kawka, a teraz to juz nawet nie pamiętam kiedy ostatnio piłam.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Vestusia, dobrze, ze jestes i prosze sie nie wylogowywac juz na tak dlugo Nadal trzymam kciuki w wiadomej sprawie
Dorcia Krzys ma jakies dziwne zapedy
Co do tych kurteczek jeszcze to mi sie poczatkowo tez ta w gwiazdki podobala, ale wydawala mi sie niewygodna. Przymierzysz Leni to sama zadecydujesz.
Ja dzisiaj pije z mezem Juz jedzie
Urodziny dziadka w niedziele, bo w sobote na jakis pogrzeb jada- oni to lubia takie imprezki.
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Płacze , lece
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Dzisiaj będę piła z Wami tylko myślami bo wieczorkiem wychodzę, musze się napić na sabacie czarownic
Vestusia barwo, wiedziałam, że pierwsze go to zobaczysz rzegnaj hahahahahaha
Dorcia no cos w tym jest jak piszesz z tym zdjęciemi
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chyba zapomnieli wstapić do mamy bo widze , że juz wracają. Ale co mialam 20 minut ciszy to moje
Do zobaczenia jak dzieci pójda spać
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
Dzisiaj rano jak jeszcze w łóżku leżałam z Izą chciałam się przewrócić na bok, żeby ja utulić i w tym momencie coś mnie strasznie zabolało z prawej strony pod łopatką! Do tej pory strasznie boli! Nie mogę się chwilkami nawet ruszyć! masakra normalnie!
Polunia a nadal mam Ci ten przepis napisac czy juz poszukałaś?
Dorciaa jak pranie suszy się w pralce to nie jest strasznie wygniecione, że niemal nie da się wyprasowac? Tak jakoś mji sie skojarzyło...
Polunia ja bym poszła w tych kaloszkacvh - teraz na nie moda nadal... a jak ktoś nie będzie się skupiał na tym co ma tylko Twoich butach to jego problem!
Moja pani v-ce dyr do pracy tak przychodziła czasami ubrana, że kalosze i spódniczka... na woerzch płaszczyk...
To się dzieci bić zaczynają... he he teraz to pewnie częsciej bedziesz miała takie atrakcje;)
Ja piszęs ię na drinasa dzisiaj, ale jeszcze moment najpierw muszę uspić Izoldę...
Polunia a co to za prognoza pogody cio????
Polunia a ja to stwierdziłam, że jak mam za 5 zł robic sobie kawe to lepiej na taką pójść gdzieś... ale chcemy zainwestować w nowy ekspres bo mamy taki już starszej daty, a marzy mi się taki nowy, co sam kawę mieli i robi cappucino i late... no ale na niego 4 tys prawie tzreba miec... troche żal kasy bo ile lamp bym za to miała... albo flaszek
nic ide uspic mojego małego Trola... do później p apa
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
hehehe Pola spoko , dzia za życzenia dla Olka ale do urodzin jeszcze miesiąc
Hhehe Docia ja bym normalnie była zazdrosna o pieska
Pola kurka aż muszę pomyśleć które hmmm....27 chyba
kurka pola wiedziałam , ze nie będzie to zrozumiałe zrobiła literówkę, a nie chciała mi się już poprawiać skajka, kurtka.
Odpadam z drinem alko jest ake nie ma popitki żadnej , co najwyżej piwo z sokiem.
Ania nio nie gyros ci sie przejadł jak to możliwe Nie gadaj nam tu o fotach tylko dawaj , my już same ocenimy twoja mordkę
No pięknie o dziecku zapomniała.
Kurcze ja piersi tez kupiłam pieczarek już niet.Nic będą schabowe z cycków.A w ogole to chodzi za mna schab pieczony
hehehe i jest nasz Vesteloni kochana ,co wy kto jak kto ale Vestka by nas nie opuściła
EEE dajcie już spokój z tymi fotami jakoś mnie to nie zdziwiło, że nie dotarły.Trzeba było od razu skopiować jak się wszytko zgrywało
hheheh Docia padam z tych fot
Hhehe Pola z ciebie to wariatka jest
Pola ładnie to tak głowna prowodyrka wieczornego picia sie zmywa , ja strajkuje i masz pic
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27