- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- Aleksandra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)

Dużo zdrówka dla Leni, oby jej szybko przeszło bo dziś jej święto

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Moze ustalcie z mężem grafik. Dzis ja zmywam ,odkurzam a Ty myjesz podłogi, pierzesz itp...
Dorcia fajne autko dostałaś. Krzysiu lubi Cię zaskoczyć - to miłe.
3mam kciuki aby Lence przeszło do wieczora. Psikaj jej wodą morską i zakrop nasivinem soft.
Moje dziecie bawiło sie wagą łazienkową, no wsadziło paluszek w małą szczelinę i ugrzęzło. Płacz niesamowity, musiało go boleć. Utulilam i usnął. Dzieci to maj pomysły, nie wpadłabym na to aby tam palucha wsadzac.

Idę ogarnął chałupkę póki spi.
- Aleksandra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Natalka właśnie bawi się ze Z i teraz czekam aż książe łaskawie odkurzy...
Dzieci potrafią wszędzie łapki wsadzic ale później mają problem sie uwolnic. Natalka ostatnio przytrzasneła sobie paluszki......książką..a płacz był okropny.
- [email protected]
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Albo zrób dwa komptety talerzy:duzy, mały, głłeboki i oznacz ze ten jest Twój, ten mój i kazdy ma po sobie zmywac. A reszte talerzy bym schowala w szafce pod kluczem. Nie umyje wiec niech je nad stołem, bez talerzy i sztuccy..hihi
Kurcze musi byc jakis sposob na niego.
Nie moze byc abys sie tak meczyła.
- Aleksandra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja puki co znikam. Ide młodej obiad szykowac a po obiedzie jedziemy pozałatwiac swoje sprawy, a później na 16.30 masaż

- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11

tak mnie przejął jej los, proszę klikajcie...też mogę codziennie przypominać, tu jest link:
www.promykslonca.pl/at521/index.php?a=in&u=Kasianowysacz
- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- [email protected]
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
a prawda taka ze jakbym spieła poślady to bym mogła z Wami pisac jak kiedyś.
w końcu mam tyle samo czasu co Wy-dla każdego doba ma 24 godziny, nie więcej nie mniej
Malina- kurde ale piękna ta prezentacja!!! ja myslałam ze to cos w powerpoincie bedzie a tu taka jazda! wow!!! zdradzisz sekret jak to zrobilas? moze i ja to zgapie...za 5 lat:P bo zanim sie zabiore to miiiinie!
PS a czarownica nie miała watów ze pierwszego spotkania z nia nie uwieczniłaś?
(a moze coś przeoczyłam?)
ja dziś miałam nocna jazde bez trzymanki!
wrociłam do domu przed 21 i Daroi sie obudził-zaczał płakać- mowie Adamski idź do niego a ja jeszcze musze do garazu coś sprawdzić. A on mnie woła-Daro caaaały zarzygany! masakrah!
i tak całą noc. zarzygał wszystkie posciele, juz mu nasze scieliłam i tez wykonczył, potem nasze łóżko. ale to to jeszcze rozumiem, zatruł sie chłopak...ale on nie chciał nic spac! on całą noc chciał sie bawić!!! spiewał! zaczepiał nas!, chodził po nas i po pokoju, wiec w rezulatcie spał tylko Domi, a ja tylko 1,5 godz tyle co Daro...no Adamski troche pospał. rano do tego Daro dostał rozwolnienei :/ . Adamskow rocił z pracy zaprowadził Domiego do przedszkola i wrocił. mialam isc do lekarza ale okazało sie ze w przedskzkolu są przedstawienia dla rodziców- dni otwarte czy coś tam. a Domis był chory i nie chodził w tym tyg, wiec nei wiedfziałam...not oja poszłam do przedszkola a A do lekarza- rota raczej to nie jest bo dziecko za szczesliwe hahah no ale jak w niedziele bedzie dalej leciało na dwie strony to szpital:/
Domi w przedkolu powiedzili mu ze nmnie nei bedzie i on taki smutny przedstawiał a jak mnie zobaczył to az mu sie oczy zaswieciły i od razy żywo zaczął sie bawic i pokazywac te wszystkie piosenki i tańce...
teraz Daro spi u siebie na ostatniej z moziwych w doimu poscieli i pod Domisiowym kocysiem.
Adamski chrapie w salonie a ja NIE SPIE TYLKO PISZE DO WAS

w gole to Daro jak juz mowiła- wrocila mu skaza. długo miał plame koło brody a nagle w dwa dbi urosła mu plana ba nodze, ręce i napo drugiej stronie brody, zaczeło mu tez atakowac czoło

tak mi szkoda tego malucha, ciągle sie go coś czepia a on nadal taki szczęśliwy. ah i co jeszcze zapomniałam

dobra. niepłacze Wam juz tu wiecej
postaram sie jakie fotki chłopaków wykrzesać
ah no i nie obniecuje bo nie dotrzymuje....ale postram sie teraz zaglądac tu codzienni o każdej coś odpisac...naprawde sie postaram :*
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- [email protected]
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- [email protected]
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
sarenka prezentacje robilam w programie Windows Live Movie Maker (juz nie wiem, ktory raz to pisze

Zdjecia chlopaczkow cudowne! Poslady Dara najlepsze! On jest cudny i na zywo i na zdjeciach. Wczoraj o nim myslalam jak go nosilam w Powidzu i chcial mi zjesc zawieszke z lancuszka

Haha mamut hipopotam tez ladny

MartaM zaglosowane

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
LENISŁAWKO NASZA GWIAZDECZKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I NAJPIĘKNIEJSZEGO!!!! PIĘKNYCH PREZENTÓW! 100 LATEK I 100 BUZIAKÓW OD CIOCI I IZNUNI
Jestem wykończona... Iza spała dzisiaj 5 minut... od rana... no masakra...
Oczywiście sama bawić się nie chce! Dałam jej dzisiaj pierwszy raz na śniadanko jajecznicę, którą prawie całą zjadła! wiem, że trochę wczesnie jak na całe jajko, ale myslę, że nic jej nie będzie..

Obiad tez już dzisiaj zjadła. Teraz bujam ją w huśtawce i liczę, że zaśnie...
Kredka Iza też tylko raz je więc i ja mam niewiele, no ale ja tak utrzymuję laktację (karmiąc raz dziennie) już przez pół roku, co niby jest niemożliwe, jeśli się tylko raz dziennie karmi dziecko, a widać, że można...

A sąsiada wspólczuję! Tym bardziej targania wózka z zakupami i dzieckiem na górę!
Suari no ciężko samej...
Iza własnie zasnęła w hustawce. Poczekam jeszcze chwilkę i ją zaniosę do łóżeczka...
Dorcia powiedziałam, że jestem na diecie i nawet nie nalegała.. chcoiaz wymyslała, że mam to czy tamto zjeść, a ja mówię, ż enie moge tego. A ona, że w lodówce ma jeszcze piersi kawałek z indyka to moge iśc zrobić sobie po swojemu... ale ja najadąłm się przed wyjściem z domu, żeby mnie tam nic nie kusiło więc nie robiłam tej piersi..

A ona dość dobre ciasta piecze i trochę mnie kusiło... ale dałam radę..

Dużo zdrówka dla Lenki! No nie może byc chora na swojej imprezie!!!
Olu az sięuśmiechnęłam do monitora, ajk przeczytałam o tym seksownym głosie masażysty..

A mąz mi dzisiaj zrobił niepsodziankę i rano rozpalił w kominku

Coś mi się pić dzisiaj bardzo chce...
Witam w klubie dzieci śpiących po max pół godzinki! Chciaz wolę chyba, żeby całą noc spała i w dzień 2-3 razy po pół godz niz miałabym miec nocki nieprzespane... ale to prawda.. nie wiadomo wq co ręce włożyć w tym czasie... kawę to czasami jak zrobię i wypiję to ona juz się budzi... więc teraz piję wtedy, gdy ona nie spi...
ja na szczęscie nie mam problemów z mężem... jak widzi, że jest bałagan bierze się za sprzatanie.. a jak go o coś poproszę to tez to zrobi.. no czasami po upomnieniu, że miał zrobic, ale zrobi..

Marta M postaram się pamiętać codziennie

Sarna ojj to dużo zdrówka! pewnie jakas jelitówka, albo coś mu zaszkodziło! Chociaz jak tyle razy wymiotował to kto wie... pamiętaj by dawac mu bardzo duzo picia, żeby się nie odwodnił, bo wtedy pędem do szpitala! nie wiem czy ma już całkiem zarośnięte ciemiączko, ale jeśli nie to po nim możesz sprawdzać stan nawodnienia dziecka.. Jak jest zapadniete, to może znaczyć, że zaczyna się odwadniać... u takiego maluszka bardzo szybko to idzie! aaa i jak ma suche usteczka to tez oznaka odwodnienia... Biedactwo!
Matka! Czego Ty chcesz od dzieci? Masz ślicznych chłopaków!!! I jakie ma słodkie fałdki... a pośladki boskie!!!
Iza się własnie obudziła.. no i co ja moge w domu zrobić jak ona śpi???
No nic idę po nią i się z nią pobawić..

Miłego popołudnia
- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Dodam, że teraz śpi... ciekawe jak długo...