- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
w weekend pofolgowałam więc od dzisiaj znów ostra dieta.. a w piatek jadę na 2-dniowe szkolenie do Nowogrodu koło Łomży więc pewnie też z dietą będę na bakier..
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zbyszek już wraca ze szkolenia więc załapie sie na świeżutki obiadek a młoda jeszcze śpi Jak mąż dotrze i się naje to zmolestuję go, żeby odkurzył Młoda sie ucieszy bo na sam widok odkurzacza aż piszczy z radości
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Nie ukrywam,że czasami Was podczytuję, bo też jestem listopadową mamusią tylko,że z tego roku. Kilka razy dawałyście nam fajne rady za co dziękujemy i nieśmiało czekamy na więcej
No i u Was już roczek więc (takie spóźnione dla większości) wszystkiego najlepszego dla Waszych Szkrabów Wszystkie są śliczne, aż nie można się napatrzeć na te zdjęcie które dodajecie
Ps mam jeszcze jedno pytanie odnośnie spacerów. Po ilu dniach wyszłyście na pierwszy??
Pozdrawiam
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja z Natalka wyszłam pierwszy raz na spacer jak miała chyba 3 tygodnie (Natalka urodziła sie w październiku zamiast w listopadzie - tak się jej spieszyło ) i akurat była sliczna pogoda
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
A mężusia oczywiście zmolestuj! Niech poodkurza, a potem możesz dac mu nagrodę..
cześć Kasiu Ja wyszłam dopiero po miesiącu, ale tylko dlatego, że moje dziecię urodziło się bez termoregulacji i bardzo szybko sie wychąłdzało... jest wcześniakiem i podobnie jak Oli moje urodziło sie miesiąc wcześniej niż miało... no i musiałam czekać aż ciałka nabierzę hi hi ale generalnie wiem, że jak nie ma mrozu to po tygodniu można już zacząć werandować i kilka dni później spacerować
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Młoda spała 1.5 godziny więc się wyspała i do wieczora wystarczy. Z już jest - toeretycznie
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Przepraszam, że nie odpisałam, ale jestem chora, nie mam siły, a moje dziecie jest mega marudne, choć już śpi, więc i ja zmykam.
Aa, powiem tylko, że Kubuś jak zwykle mnie rozbroił. Cuudowny jest.
Igorek też PRzystojniak. Włoski ma extra.
Kima faktycznie jesteś zajebista. Jeszcze męża Suari chętnie poznamy.
Madziorskie, Luśka te efekty to właśnie w opcjach gdzie zmienia się to jak tekst ma włazić.
Wpadnę juterko
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
I po pracy....nawet miło dziś dzień minął bo dzieciaczki były w dobrych humorach i generalnie kochane były!!!!Poza tym M mnie odebrał z pracy a w samochodzie czekała już na mnie kawka ze Starbucksa toffee nut latte
Jutro przylatuje siostra z córeczką i już nie mogę się ich doczekać!!!Zrobiłam własnie ulubioną zupę siostrzenicy- pomidorówkę i generalnie nakupiłam mnóstwo jedzenia, które lubi jeść, posprzątałam mieszkanie(chociaż jak będę w pracy to M na pewno nabrudzi )
Co do drzemek w ciągu dnia to Natalka ma tylko jedną od 11 do 13. generalnie ona wstaje o 5.30 (co mi suuuuper odpowiada bo mogę spędzić z nią trochę czasu przed wyjściem do pracy)a zasypia po 18
Kaskaja z Natalką wyszłam na pierwszy spacer jak miała 4-5 dni i powiem wam, ze w w jej przypadku takie "hartowanie" podziałało bo chyba tylko raz była przeziębiona(odpukać w niemalowane...)
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Kima kubus jak zwykle przeuroczy i te jego oczy.
Suari no nie po takim czasie w końcu ciebie widzimy!!!Super i ty i Igorek i zdjęcie
Madziorska powiem ci , że Aureska od 3 nocy wstaje nam w przedziale 23-1 i popłakuje.do tej pory było tak , ze jak się budziła , to my nie spaliśmy i lądowała z nami na dole , a po 30 minutach do góry i kładzie się z nami.Powierci się z 30 minut i zasypia.
Hhehe ale fajnie z tymi datami u was wyszło
hej kasiy ja chyba wyszlam jakos w drugim tygoniu.
u Madziorska , to udanego szkolenia
Docia to zdrówka dla ciebie.
Docia ale jak rozumiem w tym movi maker szyrobisz te rozjaśnienia??Myślałam , że w picasie.
Dziewczyny ale mam już stresa przed tą imprezą Kurcze jeszce tyle czasu chyba w piatek przed to si e za przeproszeniem postram .Niby nie pierwsza taka impreza , ale mam na serio strasznego stresa.
a i nie wytrzymałam pojechałam dziś kupić małej te kolczyki i się na nie napatrzeć nie mogę ale są śliczne Zaraz siadam i kupuje cos dla Ola , ale musze tez go w złoto obkupic , ba mała ma już sporo , a on nic.tylko w sumie co można chłopakowi kupić , łańcuszek i ew 3 zawieszki co by miał na zmianę
A i w końcu mam prawie , ze ukończona prezentacje , jeszcze jeden filmik, foty z tele Ł , bo ma kilka czaderskich i na bieżąco.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kregoslup mi dzisiaj siada normalnie. Moje dziecko nie spalo wogole w dzien! Nawet 5-ciu minut! Mam nadzieje, ze to jednorazowy przypadek, a nie pozegnanie z drzemkami w dzien.
Poza tym chyba znowu jakies zeby jej ida, bo poplakuje w nocy, a po przebiciu gornych jedynek pieknie spala, a teraz znowu steka.
kaska ja bylam na pierwszym spacerze jakos po 12-stu dniach, bez zadnego wczesniejszego werandowania.
lusia pokazuj kolczyki Aurelki. Teraz w weekend macie te urodziny?
Dorcia zdrowka
emcia, ale fajnie, ze siorka przylatuje- wyobrazam sobie jak sie cieszysz
madziorskie Izunia sie na Sylwestra spieszyla
Zmykam na allegro