- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Aleksandra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
- Otrzymane podziękowania: 0
A to podglądaczka jaka no!!

- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Iza dzisiaj nawet w miarę w miarę.. trochę sama się bawi a troche marudzi że mam z nią... więc chwilę się z nią bawię, a potem mam chwilę dla siebie...
teraz pije kawkę

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Aleksandra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Aleksandra
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Znikam kochane. Ode do męzulka na jakis film i lampkę brandy

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*

Dorcia, fajny ten zegarek dla Zdanka, powinien być zadowolony. Niech nie wybrzydza

Mnie laseczki marzec pasuje i choćby się waliło i paliło, to będę. U nas troszkę się pozmieniało, ale zamierzam się zmotoryzować i odłożyć kasiurkę na ten wyjazd. Skoro nocleg będzie „po znajomości” taniej troszkę, to tym bardziej nie ma się nad czym zastanawiać. Myślę, że ten pierwszy weekend marca, jak planowałyśmy, będzie bardzo dobry

Malina a w Rossmanie to po prostu trzeba iść i popytać te babki o ten kalendarz czy jakoś na stronie internetowej to się załatwia??
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Malina ha, ha, aleś mnie cytnęła

No ja dziś nie miałam okazji zrobić Zuzi zdjęcia he, he, he.
Ha Madziorka, w takiej małej wsi to faktycznie ktoś mógłby pomyśleć, że to Twoja cała ta gromadka he, he, he

No i jakiego Izunia ma Bodyguarda! No rewelacja

Ha Madziorka kto wie, czy po Dukanie nie będziesz ważyć mniej niż ja, bo ostatnio jedzenie bardzo dobrze mi idzie. Dziś w pracy znowu zamawiałyśmy żarcie, zjadłam pół zapiekanki i pierogi ruskie he, he, he. Ale potem już tylko podziubałam rybkę w domu, więc tak na spokojnie. Ale muszę się ogarnąć

Madziorka ja dziś Zuzi dałam syrop IBUM i liczę, że prześpi noc. Dziś/wczoraj? Wstałam o 3 w nocy, bo Zuzia włączyła syrenę. Nie pytajcie jak wyglądam i jak funkcjonuję. Ponad godzinę próbowałam ją uspać, ani piciu, ani mleczko, w ogóle tak się rozbudziła i robiła w łóżku jej opa-opa. W końcu padła, ja chyba po 4 usnęłam, ale co z tego, skoro o 5 budzik zadzwonił. No masakra.
Ha Dorcia nawet nie zauważyłam tego „zimnego łokcia” u Zuzi, musiałam się cofnąć he, he, he

Dorcia ja myślę, że Lenisława będzie się nadawać na modelkę. Wysoka i właśnie nie powinna się uśmiechać. Na pewno oglądałaś Tap Madl, one mają grobowe miny he, he, he

O ja Madziorka, jaki wielki indyk he, he, he

Polunia teraz zepniesz poślady i dasz radę na tych imprezach, a potem poodpoczywasz. W końcu to jest Twój biznes, więc dobrze, że się kręci. Jesteś matka obrotna, wygadana, dasz radę. A potem to się wynagrodzi w postaci ładnych cyferek na koncie

O, jakaś burza

Malina co ta Misia się tak złości, że chce rozwalić głową ścianę?

No i super ze strony koleżanki, że prezent Misi dała

Madziorka ja też póki co mam podobnie do Ciebie, że pracuję w budżetówce, więc póki co trzymam się tej roboty, bo tutaj jest „bezpiecznie”. Pomimo moich spięć z kierowniczką to wiem, że ona i tak nic zrobić nie może, bo wiadomo, że mnie nie zwolnią tylko dlatego, że mi dziecko choruje. Pozłoszczę się, ale sum sumarum wiemy jak w takiej pracy jest. Może kiedyś zdobędę się na poszukanie czegoś innego bądź otworzenie czegoś swojego. Kto wie.
U mnie paskudna @ chyba też się zbliża. Próbuję sobie przypomnieć kiedy miałam ostatnią i chyba około 25.10. chyba powinnam tego bardziej pilnować

Madziorka fajny taras, szkoda, że tatuśka urwałaś he, he, he

My dziś, jak już pisałam, byliśmy w urzędzie, moja Mamcia odebrała Zuzannę ze żłobka i dała z nią radę. Ba, nawet jej usnęła na rękach i chwilę u niej pospała. Coś mam dziwne przeczucie, że Zuzanka będzie chora, zębiska pewnie wyklują się na dniach, bo całe białe są (trójki? Albo kły?).
Ja ledwo na oczy widzę, więc zaraz idę się położyć spać, mam nadzieję, że Zuzanna da mi pospać, bo chyba padnę na cycory.
Życzę Wam kolorowych snów.
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..

Kubuś już wyje od godziny w łóżeczku, P. sobie z nim radzi, bo ja wymiękam przy takich akcjach, a ostatnio nie są one niestety rzadkością

Vesta, gratuluję Kochana!

Naprawdę strasznie się cieszę, z powodu ślubu

Malinka mój kuzyn wziął nazwisko żony i dzieci też nazywają się na panieńskie żony. Dlatego napewno jest taka możliwość, ale jego ojciec nie odzywał się za to kilka lat do niego, bo "wyparł się rodziny" i takie tam

Madziorka Wy macie motory? Jeździcie na zloty? a Twój jak alien wyszedł na tym zdjęciu, sama głowa mu wystaje

Dorcia a co to za krótki post? Prezentację całą obejrzałam, a na końcu te dzieciaczki co śpiewają są rozczulające

Polunia Ty mrówko robotnico! Znajdź czasem czas na spanie

Co to za jakaś Anta? Może ktoś nam tu znajomy się pod takim nickiem ukrywa...

Niech się ujawni albo spada na drzewo

Też planuję w tym roku zrobić kalendarze i dać dziadkom pod choinkę i dla siebie jeden zostawić

Padam i ja na cycory, lecę pod prysznic i nynusiać

Buziaxy i miłej nocuchy!
Baj

- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

madziorskie cyc mnie boli z nieznanej przyczyny. Dzisiaj tez... no sypie sie ze starosci jednym slowem

Dorcia, ales sie napisala szpiegu Ty

Vestusia Misia wali glowa jak ma focha, wczoraj np. zabralam jej pilota to przywalila w krzeselko, dzisiaj poprawila w moje biodro. No nawiedzona jakas.
Kimuś tesciowa od Roczku nie byla, chyba wkoncu sie obrazila, bo jak przyszla do Misi w urodziny to nie byla zbyt rozmowna

Jak juz bedzie mnie stac na drugie dziecko to i na ciuchy jakos uciulam

No szkoda, ze nie przyjedzie w grudniu, bo bysmy Vestusiowe panienskie zrobily

A w tym marcu to samotny zjazd czy z familiami?
Gadzina juz spi, jutro A. przyjezdza

- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Pijasz brandy? Mi przez gardło by to nie przeszło!

Vestusiu ja dzisiaj od rana tylko duży jogurt naturalny z otrębami... a na kolacje hot doga, bo kupiłam męzowi bułki i parówki żeby w razie czego coś na szybko mógł zjeść... na obiad zostawiam mu jarzynową... w końcu jego ulubiona zupa, a gotowałam dla Izy więc większy gar ugotowałam i jak Izie odłożyłam to jemu mocniej doprawiłam..

Kima jeden mamy, bo ja nie mam prawka na motor

W tym roku mało jeździlismy na motorze, bo nie było czasami z kkim zostawić Izki, a i ja w sezonie pracowałam wyjeżdżając więc ... no ale myslę, że w przyszłym roku już więcej pojeździmy. Mój mąż kiedyś jeździł na torze poznań na ścigaczu, ale na szczęście już spzredał i teraz tylko chopery

Dukan zabrał mi 4 kg...
Ale jutro i w sobotę Dukan musi zapomniec o mnie, bo na wyjeździe nie dam rady..
A po czym Wy wnisoskujecie, że ktoś nas podczytuje???
Musze zmykać, bo przed 5 mudsze wstać, bo przed 6 wyjeżdżam. Nie bede miałą dostępu do netu, a i pewnie czasu żeby wejść więc dopiero w niedzielę Was odwiedzę...
Oby Przemo dał radę z Izunią!!! Ojj będę się martwiła!
Do usłyszenia
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Podczytałam znowu po łebkach i tak sobie pomyslałam , madziorskie daj Przemowi hasło do forum i w razie W bedzie nas pytał co i jak

No , lecę , buziaki , papa

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Pakowałam się, bo jutro z rańca już jadę, potem byłam na hennie i na hybrydowym, no a później Zdankowi jeszcze jechałam koszule kupić.
Kimuś robimy w ten weekend impreze, bo dopiero dzisiaj mojej mamie udało się przylecieć do Polski (za pół godz. ląduje).
Przepraszam Kochane, że nie odpisuję. Do poniedziałku pewnie mniej będę się odzywac, choć czytać to muszę

Vestolinni no gratuluję. W Sylwka będziesz już Żonką

Śniło mi się dziś, że zapomniałam na urodzinach o prezentacji i torcie

Trzymajcie kciuki żeby wszystko się udało, bom w stresie

MAdziorskie ooo to Wy z tych co mi spać po nocach nie dają, bo ruszają jak szaleńcy na światłach

Piękny taras.
Kima opowiadaj co się stanęło

Zmykam
buziaki

- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Leze w wyrze i oglądam "Kilerskie Karaoke". Rafal Brzozowski spiewal- podoba mi się on

Dobranoc! :*
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-