BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #480783 przez luska
Dziewczyny jutro Olo ma pierwszy raz urodziny w przedszkolu , nakupowałam czapek i tych pierdutów , nawet szampan .ale zrobiłam ciasto , Banoffe pie i teraz się tresuje , bo go nigdy nie jadłam i nie wiem czy zrobiłam wszytko oki B) Mom nadziej , ze siary sobie w przedszkolu nie zrobie tym ciatem.

Ide jednak na allegro , bo kurak młodej pantofli na zime nie mogę zaleście , musi mieć 19 , a wszytko od 20 .Oblatałam wszystkie możliwe sklepy i rynki i nic B)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a no i znowu dałam ciala , bo był jeszce jeden fajny komplecik , cos takiego jak tak sukienkeczka z bodami co mam ja Docia i malina tylko , ze czarna i do tego bluzeczka różowa z kokardkami czarnymi , tylko rozmiary od 92 i miałm wziąś i poszłam dalej , a przypomnialo mi sie o tym w domu B) Musze na necie luknąć albo we wrtorek skocze jeszcze go galeri i już
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 tygodni temu #480792 przez luska
hehe suari wyje , no nie wiem , bardziej bulgocze to tak.

no to ta cała prezentacja , sobie kompa załatwiłam B) Zamuł sie taki zrobil , ze szkoda gadac.

a miała was jeszcze zapytac o ta prezetacje ,bo mi sie strasznie muli nie wczytuje zdjeci , muze przeywa , film przerywa , noo ma wkurwa bo nić nie idzie z tym zrobic i nie wiem jak to zrobic , co by sie nie musiło, czy czym innym da sie to odtworzyc niż tym movi maker??Ablo czy nie udosteopniec ja you tuba i puscic z tego

no to pieknie nie odczytuje mi "moj komuter"

12 lata 3 tygodni temu #480802 przez polunia
Hej Dziewuszki

Vesta tak tak , ja to bym na Twoim miejscu do 42 zrzuciła bo mozesz czasami mieć za duzo w boczkach i Bob powie NIE :blink: :side: :kiss: A tak serio to ja nie znam żadnej laski która by przed ślubem na diwtę nie przechodziła.
A ja normalnie musze sie pochwalić , wlazłam dzis na wagę i mam całe 3 kg mniej. Co prawda żadnej różnicy nie widać bo nadal wyglądam jak słoń ale zawsze cos. I to bez diety :woohoo: Jeszcze jakieś 7 kg i będzie ok :lol:

Ja tez D nie "sprawdzam" jak sobie radzi z dzieciakami jak mnie cały bozy dzień nie ma. Czasami tylko zadzwonie w ciagu dnia czy jeszcze nie ocipiał z nimi. A tak poza tym to nawet sie nie zastanawiam czy sobie poradzi czy nie bo radzi sobie doskonale. Ba , nawet w sobotę kotlety z ... polędwicy zrobił - a mieli miec dzień dziecka (ja nie miałam kiedy im zrobić a na katering od żadnej z babć akurat w sobotę liczyć nie mógł)czyli parówka usmazona z keczupem i cebulą. Kacper to bardzo lubi ale mu tego nie daję bo to tłuste jak cholera a raczej mało pożywne. Takie na zapchanie się raczej :blink:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

madziorskie i tańce były :side: No mysle , że obolała to po tych tańcach jesteś.... :silly: Czasami troche mi zal , ze nie pracuje w zadnej wiekszej firmie gdzie można chodzic na imprezy firmowe wyjazdy integracyjn e itp.

madziaska fajnie zobaczyc post od Ciebie :side:
A rozumiem , że roczek w domu robicie , tak? Wychodzi na to , że trzy panny bedą w ten sam dzień swietowały. Ja mówiłam wszystkim , że tak na 15-16. Muszę do wszystkich zadzwonic i sie okreslić bo póxniej bedziemy siedziec i czekać az sie wszyscy zjawią.

Luska nie no , normalnie nie wierzę. Ze też Cie w to Twoje chude dupsko telefon nie uwierał. Dobra jestes :woohoo:

O to faktycznie poszaleliście na zakupach. A miecho tez w tym kupowałaś? Bo tak sobie myślę , ze jeśli nie to pewnie na tyle osób prawie drugie tyle kasy wydasz :cheer:

Vestusia ja tez za zółtym złotem nie przepadam ale obraczke mam własnie z zółtego. W sumie to ona z trzech kolorów jest , zółte białe i czerwone. Była satynowana ale po tym juz sladu nie ma... W sumie teraz to tylko jak sie przypatrzysz to widac to białe i czerwone :dry: Chciałam zanleźć na stronie Yesa ale chyba juz ich nie robią bo ni-ma :blink: Ooo , ale w zdjęciach slubnych mam :woohoo:

No ale wracajac to ja D twierdził , że obraczka musi byc z "normalnego" złota i stwierdziłam , że skoro chce to niech mu bedzie. Wymiana zdań była przy modelu ja chciałam klasyczne szerokie , jego gładka moja z brylancikiem ale i tutaj moj szanowny małzonek stwierdził , że nie po to wymyslili wzory zeby on nosił gladka. To była jedna z niewielu do tej pory spraw w której mu "uleglam". W sumie to mi sie podoba więc jest ok. Jedyne co to to , ze jest szeroka i mam odcisk od niej. Serio , na poduszeczce mam juz taki stary zroowaciały odcisk. Kilka razy mi go kosmetyczka wycinala ale juz spasowałam bo co go wytanie to i tak po 2 miesiacach wraca.

Zaraz wracam
Załączniki:

12 lata 3 tygodni temu #480805 przez Malina86
Czesc Kochane!
Nie miałam dzisiaj najpierw czasu, a potem weny na pisanie... Jutro jedziemy na szczepienie- stresa mam, a potem do mamy więc wpadne pewnie dopiero wieczorem.
Buziaki, tesknie :*

12 lata 3 tygodni temu #480824 przez luska
hej z raańca spiochy.

POla hehe dobre , no taki Vesta będzie miała boczki i Bob sie nie zgodzi :lol:

Do Ł dzwonie czasem , a czasem nie jak zostaje z maluchami.ale to sie zdaża bardzo rzadko B)

hehe od stosunkujcie się już od tego telefonu :P :P

Pola mięcha nie kupuje , bo sobie up[olowalam i mam juz rozebrane w zamrażalce.no nie che myślec ile bym wydala jak bym miała mięcho kupować.Obraczki ciekawe i kolorowe :) Bardzo fajne
Też mam odcisk od obrączki, ale nie nosze na co dzień , po tym jak zgubiłam już jedna wole nie ryzykowac , tym bardziej , ze oczywiście zgubiłam oczko w pierścionku co nosiłam na obraczke,żeby "trzymał " mi ją.

Malinko powodzenia na szczepieniu, teraz to juz lekko nie bedzie B)

Pla chyba zaniemogłaś ;)

12 lata 3 tygodni temu #480828 przez vestusia
witam :-)

ja tylko na chwilke.

Chcialam zlozy najlepsze zyczenia urodzinowe dla mojego Ziecia :-*
Sto lat Olku,duzo milosci, radosci i spelnienia marzen! buziaczki od cioci Vestusi i Zuzi :-*

12 lata 3 tygodni temu #480831 przez emkapl84
Dzien dobry!!!!
zalałam kalwiature i własn7ie takie zn7aki mi się pojawiaja jak piszę :lol: :lol: jakies n7 b4 itp itd porazka!!!!musze oddac do serwisu ale b4ede za wami teskn7ic!!!
odwiedziła mn7ie siostra z coreczka...n7atalka sie pochorowala, kalin7ka sie pochorowała...mowie wam urwan7ie głowy!!!jak wszystko wroci do n7ormy to dom was zajrze!!!ale ntak n7 ie lub4ie n7ie b4yc n7a b4ierzaco!!!
Rzucilo mi sie w oczy , ze Vestusia slub4 plan7uje!!!!!! gratulacje vestusiu a 29 grudn7ia to moizm zdan7iem suuuuuuuper data!!!!!!mam n7adzieje, ze dob4rze wszytsko odczytalam b4o tak tylko przelecialam kilka ostatn7ich postow :lol: :lol:
b4uziaki i powodzen7ia w czytan7iu mojego posta z tymi wszytskimi cyferkami!!!!!!! :lol: :lol:

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #480840 przez Malina86
Dzień dobry!
Na szczepienie nie jedziemy bo Miśka ma katar po pas :angry: Pewnie kumpeli corka ja zarazila w sobote. Od 24:00 wstawalam do Michaśki co pare minut dosłownie bo katar ja dusił i co chwilę plakala. Także nocka super :angry: Dałam jej teraz butle, nafaszerowalam lekami i moze troszkę pospi jeszcze bo obie wyglądamy jak zombie.

12 lata 3 tygodni temu #480900 przez Aleksandra
Cześc mamuśki :)

Wszystkiego najlepszego dla Ola :kiss: :kiss: :kiss:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Weekend spędziliśmy rodzinnie. W sobotę byli moi rodzice a w niedzielę były imieniny siostry Z więc była mała imprezka :) Zbyszek ma jednak egzamin w środe i słyszałam jak rozmawiał z moim ojcem o firmie - jeśli dostanie dotację z UE a jeśli nie to mój ojciec może rozszerzyc działalnośc i weźmie go "do siebie". Ja kiedys pisałam, że Z nie chce iśc do pracy ale nie chce iśc do państwówki - bardzo się zraził i chce byc na swoim. Ma już sporo doświadczenia, stałych klientów więc od nowego roku ruszamy :)

Malina dużo zdrówka dla Miśki, oby jej szybko przeszło :kiss:

Pogoda cudowna, więc bedziemy szły na spacer po obiedzie...nareszcie...

12 lata 3 tygodni temu #481056 przez Aleksandra
Ech....nikogo nie ma to i ja zmykam. Ide młodej obiad szykowac i na spacer :lol: Do później :kiss:

12 lata 3 tygodni temu #481084 przez polunia
Helołłłł

Wpadam na momencik złożyć życzonka Olusiowi. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ŁOBUZIE KOCHANY :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

No a teraz lecę , wpadne moze wieczorkiem :dry: \

Aaa , u moich dzieci dziś pierwszy dzień jest opiekunka. Pola [przez pierwsze 30 minut nie chciała zejśc z moich rak i na kazda próbę Kasi był mega płacz. Teraz juz jest w miare ok , jest jeszcze troche wyglupiona ale juz się usmiech pojawia wiec jestem spokojniejsza. Od jutra zostaje z nimi sama. Normalnie zdechne ze stresu :cheer:

Uciekam , miłego dzionka , papa :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #481153 przez madziorskie
Dzień dobry mamusie!

Dzisiaj pobiłyśmy nasz rekord i spałysmy do 10:23... i Iza spałąby jeszcze dłużej, ale ja już musiałam wstać chociażby do wc... i gdy wstałam to Iza zaraz otworzyła oczy...

Zjadłysmy sniadanko (ja od dzisiaj znów Dukan ostra wersja) i pobawiłysmy się, a teraz panna zasypia ;)

Dokładnie takie żłobki i przedszkola powinny być, że wkażdej chwili mozna sobie zobaczyć co robią... niech by nawet 50 zł na miesiąc taka usługa kosztowała, ale na bank wiara chciałaby z niej korzystać!

Luśka a czemu juz nie pracuje? Nie zdał egzaminu państwowego? a nie były łatwe do zdania! I to tylko na 3 lata uprawnienia, a potem znów egzamin! czy zrezygnował już z tego chleba?

Iza czasami z mojej szklanki/kubka łyknie sobie, ale nie napiłaby się w ten sposób...
a tak mam pewność, że się napija!

|U mnie w pingwinku wymienia się baterie tak, że odkręcasz to kółko na brzuszku i pod nim sa trzy baterie takie okrągłe duże! A pływa ten żółw czy nie? Bo ten pingwin to nie specjalnie ma siłę by płynąć... bardziej w miejscu sie porusza!

Jak dostane kase na inspekcje to kupię jej znów coś do wody ;|)

Suari
fajna ta Wasza zabawka.

Luska śliczna kamizelka i wogóle piękny strój!

Otwierasz windows movie maker i klikasz do góry PLIK potem OTWÓRZ PROJEKT i wybierasz który projekt ma Ci otworzyć. jak juz Ci wyświetli ten projekt to robisz następnie tak:
PLIK potem PUBLIKUJ FILM potem wybierasz TEN KOMPUTER lub jak chcesz by nagrało na płytę to DVD. Ja na płyte jeszcze nie zapisywałam, ale zawsze na mój komputer. Klikasz DALEJ potem znów DALEJ (no chyba, że chcesz by zapisał gdzie indziej niż sugeruje. Mój sugeruje by w wideo zapisac). Na końcu klikasz OPUBLIKUJ. Publikowanie filmu troche zajmuje nie powiem, ale jak już wczyta to otwierasz sobie innym programem taki jaki masz do otwierania filmów i tyle! :) POWODZENIA!!!

Wszystkiego najlepszego dla Olka!

A teraz w przedszkolu takie bajery się robi na urodzinki? Kurcze czy to nie przesada oby? Ja rozumeim dzieciakom jakies cukierasy, ale żeby kupowac wszystkim czapeczki, ciasta piec itp to dla mnie przegięcie już pomału...

Dobra Iza zasnęła więc mam dwie ręce do pisania ;)
Własnei jak ją zanosiłam do łóżeczka to natknęłam się na kółko od piramidki z FP i przypomniało mi się, że się nie pochwaliłam, że pod moją nieobecnośc Iza nauczyłą się nakładac kółka na pałąk, bo wcześniej tylko zdejmowała i sie nimi bawiła, a teraz już zakłada :) fakt faktem jeszcze nei wie w jakiej kolejności ale juz p[ostępy widac;)

A własnie przypomniało mi się, jak przeczytała Poluni posta, że nam ten co robił obrączki mówił, że po kilku latach noszenia obrączki dwukolorowej staje się zazwyczaj jednokolorowa :)

Co do odcisku wierzę, bo mi tez się zaczął robić, ale w ciązy jak siedziałam w chacie to pod koeniec nie nosiłam i po porodzie też rzadko ubieram.. tylko jak gdzieś idę, a w domu nie nosze i nie mam odcisku,a le fakt faktem, że poduszeczka jest ciut twarda... więc szerokie obrączki mają to do siebie...

albo za grube łapska mamy hi hi

A swoją drogą nawet mi się podobają te obrączki Wasze! A wzór się nie brudzi?

Emka najmniejszego problemu nie miałąm czytaniem Twojego posta! Zdrówka dla dzieci!

A może tylko włączyłas jakąs inna klawiaturę co?

Malina wspólczuję kataru! I szczepienie tzreba odłożyć, a tak miałabys już z głowy!
Zdrówka dla Michasi!

Aleksanda no to powodzenia z rozkręcanie firmy i dotacją unijną!

Polunia będzie dobrze! jak się rozkręci Pola to nie będzie chciała wypuścić do domu Kasi ;)

Nic zmykam wstawić obiad póki jeszcze moje dziecko śpi... miłego popołudnia

12 lata 3 tygodni temu #481268 przez Aleksandra
My już po spacerku. Młoda śpi bo cały spacer przegadała :)

Ide wstawic obiad bo Z bedzie za jakąs godzinkę.

12 lata 3 tygodni temu #481272 przez Dorciaition
Witajcie Mamuśki.

Już jesteśmy w domku. Wpadnę później, bo muszę się ogarnąć. Impreza była extra. Czułam się jak na weselu, bo tańcowaliśmy do nocy.

Pozdrawiam Was. Wpadnę pewnie wieczorem

:kiss:

Alanek[*] :(

12 lata 3 tygodni temu #481427 przez madziorskie
Stwierdziłam, że musze wcześniej wychodzić na spacery z Izunią, bo wtedy więcej osób mozna spotkac na spacerkach :) dzisiaj pospacerowałam z kumpelą więc było milej niz jak sama codzę.. i tak 1,5 godz przespacerowałyśmy ze swoimi pociechami :)

Oo Dorcia to super, że tak impreza się udała!!!

Głowa coś mnie boli... :angry:

Dałam Izie chrupki więc mam chwilkę na wypicie kawusi w spokoju, oby coś zdziałała...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka