BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 3 tygodni temu #483573 przez Aleksandra
My już po spacerku i młoda właśnie zasneła :)

Zbyszek zdał egzamin i czeka teraz na dyplom :)

Wstąpiłam wracając do sąsiadki która urodziła 3 tygodnie temu Natalcię :) Moja córa będzie miała koleżankę na reszcie bo same chłopaki na ulicy były :) Taka malusia.....ledwo ją było widac w tym wózku taka byla opatulona....kiedy to było.....

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 tygodni temu #483594 przez polunia
Jeszcze raz dziękujemy wszystkim Ciociom Kuzynkom i Kuzynom za życzenia :kiss: No dla Wujków buziak tez może byc :blink: :kiss:

madziorskie a moze to bylo Dopiewo :dry: Teraz sie zamotałam , ale to te same rejony mniej wiecej wiec duzo się nie pomyliłam. A pamięć to ja mam dobra ale mega krótką :woohoo:

Aaa , i ja tez dostałam płytke od Sarny :side: Jak przeczytalam , że Wy dostałyscie to zaraz do skrzynki pobieglam i była :woohoo: WIELKIE DZIEKI SARNA , musze je zaraz obejrzeć :cheer:

Wlasnie wróciłam do domu Pola jeszcze spi , Kasie wysłałam do domu i mam chwile spokoju.
Zrobiłam w końcu zakupy roczkowe , kuźwa miało byc lajtowo a wyszło 500 stówek , jeszcze miecho do tego i garmażerka ktora mi kucharka ze swojego towaru bedzie robiła. Osram się chyba. Na tort nie miałam pomysłu wiec zamówiłam głowe myszki miki :woohoo: Zobaczymy jak zrobia :dry: Jeszcze muszę na szybko na allegro wleciec i dekoracje z myszka miki zamówić , jak zamówie dzis to w piatek kurierem powinny dotrzec , chyba :huh: Oby :dry:

Ok , lecę , papa

12 lata 3 tygodni temu #483607 przez Aleksandra
Moje dziecie właśnie wstało....

Polunia fajnie, że zakupki sie udały :)

Ja oczywiście z racji tego że dostałam @ mam zachcianki i chyba wyślę Z jak będzie wracał do kfc bo mi sie chce jak zwykle cos nie zdrowego. Chipsy w postaci mega paki na wieczór mam :lol:

12 lata 3 tygodni temu #483624 przez Malina86
A ja płyty nie dostalam :S

12 lata 3 tygodni temu #483731 przez Aleksandra
Ale mi Natalka przywaliła klockiem w twarz!!! Aż mam ślad na nosie...

12 lata 3 tygodni temu #483793 przez polunia
Laski jakby któras miała w planach jeździk to takie cudo dzisiaj widziałam , boski jest na żywo. Gdybym nie miala tamtego dla Poli to bym z miejsca kupiła. allegro.pl/kiddieland-jezdzik-pchacz-cho...-12-i2807485855.html

Ale za to kupiłam Kacprowi kalendarz adwentowy z klocków Lego i co??? I matka blondynka nie patrzyła a to sa te zwykłe lego od 5 lat a nie lego duplo. Zapłaciłam za gówno kupe kasy i juz lezy w szafie i czeka bo to sa tak maluskie elementy , że pola zaraz by sie ich najadła. Dla mnie lego top lego , ja nie zajarzyłqam , że te co ma kacper to duplo. Starej daty jestem , dopiero D mnie uswiadfomił :angry:

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #483801 przez Dorciaition
Jest boski :)
Ale czy warto go kupować dla dziecka, które juz chodzi? Mhmm... Właśnie oglądam zabawki i myśle, co kupić Leni na święta.
Tam napisane, że od 6 lat.
Kurcze, ale mi się spodobał.

Oj matka, matka :blink:

Oo, może Ty mi podpowiesz co takie dzieciaki w wieku Kacpra lubią. Mam chrześniaka w identycznym wieku. No 2 tygodnie różnicy ;) Nie wiem co mu kupić.

Alanek[*] :(

12 lata 3 tygodni temu #483851 przez luska
hej kochane:)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
[/color]

Suari jejku ty masz mam az 200km od siebie , ja mam 50 i dla mnie to zdecydowanie za dużo.

Docia te zabaweczki bardzo fajne, ale ja na razie tez spasuje , bo w sumie Olo domkami sie nie bawi i kołyskami , a Aureska za mała

rajtki też fajne ale tez jakos lepiej mi podchodza rajtki :laugh:

kima no wez nam powiedz heheh wiem co rozwodzisz się?? :P

Co do tej siateczki to moja Aureska nigdy nie miała i jakos osbie radziła z owocoami.zdecydowanie woli coś mieć w rączce i jeść niż takie rozmemlane .Co innego obiadki , teraz zdecydowanie woli zmiksowane B)

Madziorska ja tez juz od dawna nie wyparzam.Smoczki przelewam wrzątkiem z czajnika i tyle.

Kredzi aja tak często robie , ze zaczynam licytowac po niżej minuty i jak tak robie , to przewaznie wygrywam :P Ale to nie ja

Malina zdrówka dla michasi , Wkurzaja mnie te przychodnie z tym , ze jak idziesz na gidzine to i tak kurna czekasz i czekasz i wracasz do domu chora.No i zdrówka , oby nie rozsłożyło i ciebie

EEE ciekawe jak moja ja tez zakupilam huggesy, bo tyle samo co pampki kosztowału a było chyba o 20 więcej i myśle , że jak Vesta chwalila , to tez spróbuje.ale młoda jeszcze nie nosiła

docia ja juz byłam wszędzie o te buty i nic nie ma był oweszem 20 , ale juz sprzedane i zostaje mi chyba allegro

Madziorska , nie wiem ja nie odczułam , żeby u nas w szkole był jakiś wyścig i sama pod tym względem nie robiłam .Dała jedno cisto zamiast tortu ,6 czapek ,8 kubeczków i talerzykow , 6 baloników i trąbek ,żelki, cukierki, 2 paczki chrupków ,ciastka 6 lizaków i wszystko .Na moje to jakoś wiele nie było.zresztą często jest tak , ze po kolei przynosimy , a to jabłuszka , chrupki cukierki murzynki i takie różne na zmianę.

Ola top gradki dla męża

hehehe Pola wczoraj kupiłam wieczoram Aureśce taki , idetyczny :lol: dobrze , ze boski na żywo.

docia bedzie na nim jezdziła, olo miał taki i zajeżdził

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #483869 przez luska
Dziewczyny padam na cyce B)olo dał na tak czadu w nocy , ze myślałam , że ocipieje .Ryczał całą noc i co oczywiście jest chory .Załatwił krtań prawdopodobnie .Jutro jadę do lekarza B)
Dobrze , ze aureska jest u moich rodziców , bo juz wogóle bym się dzis nie pozbierała po tej nocce i zobaczy jak bedzie kolejna nocka wyglądała.

Zaliczylam tez fryca dzis , ścielam sie i ufarbowałam .ale laska sie postarała .z tym , ze siedziałam od11.30do 15.30.Dupa mnie boli jak nie wiem.

[/spoiler][/hide]

12 lata 3 tygodni temu #483914 przez madziorskie
Witam z wieczora!

Nudziło mi się w domu, więc wybyłam w gości ;) i niedawno wróciliśmy ;)
Na spacer nie było co iść w taką pogodę...

Alaksandra gratulacje dla męża! Jednak kciuki się przydały :laugh:

Ojj tak! czas tak szybko leci i nie do końca sie pamięta jakie nasze maluszki były malutkie... dopiero jak widzi się takie nowo narodzone to człowiek sobie przypomina... :lol:

Hmm jak tak czytam i oglądam Wasze relacje to coraz częściej się zastanawiam czy jednak nie zrobić jakiegos fajnego tortu z postacia z bajki... hmmm sama już nie wiem, no ale mam miesiąc jeszcze... ;)

Bardzo fajny ten pchacz i powiem Wam, że się chyba nad nim zastanowię! Bo niekoniecznie Iza musi przy nim chodzić, ale właśnie wiosną/latem będzie mogła sobie na nim po podwórzu jeździć... :) B)

ooo ja tez bym chciała wiedzieć co dzieci w wieku Kacperka lubią? Czym się interesują? No i taki chłopiec 1,5 roczny? Musimy coś męża chrześniakowi kupić i nie mam zielonego pojęcia co! na dzień dziecka kupilismy mu taki ogromny samochód wywrotkę i to był bardzo trafiony prezent bo się nim bawi.. ba nauczył się przy nim chodzic ;) a on mało czym się bawi i chciałabym znów trafić z prezentem, ale nie mam pojęcia co kupić...

oo Iza chce wyregulowac temperaturę w pokoju, bo przy grzejnikach kręci termostatem... no pierunica mała! A tak akurat na jej wysokości są.. mam w wykuszu pod oknami a okna dośc nisko więc akurat do nich sięga ;) no normalnie sa na jej wysokości, ale z parapetu kwiatków jeszcze nie zwala chociaż jakby się uprała to już by sciagnęła...
niech się tylko odważy moje storczyki pozrzucać... i jeszcze teraz gdy jeden po 5 latach znów zaczyna kwitnąć :laugh:

Luśka no co innego jak tak macie i jest taka mała grupka! A pod Poznaniem to pomału wyścig szczurów jak ja to nazywam! No jak własnie pamiętam to te dzieci, którymi się opiekowałam na studiach to tak było... jedno dziecko miało ur na placu zabaw, inne na basenie, inne w McDonaldzie, inne w placu zabaw z kulkami (zapomnaiłam nazwy) i ok 30 dzieciaków na czyms takim... no niby fajnie ale z dziećmi i rodzice byli (no niby nie wszyscy bo jakos się dogadywali kto kogo zabiera, ale kilku było i dla nich kawa, ciasto itp). Wiem, że w ten sposób rodzice moga się lepiej poznac i dzieci inne poznać ale trochę to przegięcie..

Ooooo już wiem Izuni na gwiazdke ten pchacz kupimy ;)

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #484057 przez Malina86
Hej z wieczora :)

Moj smark spi :)

Olcia gratki dla Z., oby mu teraz nowe kwalifikacje zaprocentowaly.

Polunia fajny ten jezdzik, ale w domu nie mam miejsca na jezdzenie, a na lato to juz mysle, ze na rowerku bedzie smigac. Ale sliczny jest.

Lusia dawaj fote w nowej fryzurze.
Olo prezenty jakies dostal w przedszkolu? Jakis duzy on :laugh:

madziorskie no niezle Izunia temperature reguluje ;) Cwaniara mala.

Misia taka kupe walnela dzisiaj, ze nawet w skarpecie miala! Lozeczko obsrane. Huggiesy wogole kupska nie wchlaniaja tylko wszystko leci bokiem, no porazka. Zachcialo mi sie promocji :angry:

Musze isc smieci wyrzucic.

12 lata 3 tygodni temu #484073 przez polunia
Hej Dziewuszki

Może być i synek ;))))))))))) :kiss:
W pierwszym momencie nie zajarzyłam kto to wujek Piotr ;)))))))))) :kiss:

Malina kupy w skarpetce jeszcze nie przerabialam :dry: :woohoo:

Z tym jeździkiem to niekoniecznie do nauki chodzenia , do starszych dzieciaczków tez sie nadaje. Kacper tak jak Olo do tej pory(znaczy sie jak jeszce ciepło było) smigał na podobnym ktory ma u mojej mamy. Tempo zawrotne idzie na tym na kostce rozwinac :blink:

Lecę troche poczytać :woohoo:

12 lata 3 tygodni temu #484119 przez polunia
Malina jak tam Miskowe smarki , przeszło cos ? Zdrówka zyczę!

madziorskie trzymalas przez piec lat storczyka bez kwiatów?
Pola przy termostatach od grzejnikow potrafi sie długo zabawić , ja jej nie bronie bo chociaz na chwile ma zajecie i nie szuka mojego towarzystwa :blink:

U Kacpra furore zawsze robia klocki Lego - TYLKO MUSZA BYĆ DUPLO :lol: . I jeszcze wszelkie pojazdy z Wadera z tych wiekszych. Teraz wszedl w etap puzzli i te cop ma to juz bez patrzenia na obrazek ulozy. Zbankrutuje na nich :dry: No o tych maxi mowie, ja kupuje z Trefla te maxi gdzie 24 elementy są.

Luska jak dzampra w przedszkolu :side:
Łoo , tyle czasu u fryca , ocipiałabym :cheer: Ale z drugiej strony gdybym mogła miec takie ładne klaki jak Ty to bym się poświeciła. Nie to co moje trzy pióra na krzyż :huh:

A co Olowi bylo , że taka szopke odstawil? Czy może tak dla zasady? A ta krtań to rozumiem od krzyku?

Ja tam nie rozumiem , wszystkiego do przedszkola dalas po 6 a talerzyki i kubeczki po 8 :silly: Czyzby Panie przedszkolanki na czapeczki i lizaki nie zasłuzyły? :woohoo:

A JA W DALSZYM CIAGU ŁADUJE BUTELKI DO STERYLIZATORA :lol: :lol: :lol: :silly:

Dziekujemy jeszcze Cici Lusi za zyczenia :side:

Dorcia z tym prezentem do chrzesniaka to zalezy ile kasy chcesz przeznaczyc. Ja jak dzisiaj wlazlam do takiego wielkiego sklepu z zabawkami to prawie godzine chodziłam i nie moglam sie zdecydować a jak juz się zdecydowałam to kupiłam Kacprowi prezent na za dwa lata :silly:

Wysyłam i czytam dalej...

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #484124 przez madziaska
Dobry wieczor ;)

No nie odpisze ;) :silly:

Malina, ja mam ten inhalator:
allegro.pl/inhalator-soho-airjolie-2-deluxe-i2777927207.html

Stooooooooooooo latek dla roczniakow naszych kochanych :):):)

W sobote impreza, ja juz cala sesrana ;) Jak wszystko minie, to sprobuje juz czesciej cos skrobnac ;)

Buziaki :kiss:

Polcia, fajny ten jezdzik, narobilas smaka :) Dzieciaki lubia siedziec i dpychac sie nozkami. Pamietam jak moj siostrzeniec mial taki samochodzk, wiecznie na nim jezdzil. Wolal go niz samochod na akumulator ;)

12 lata 3 tygodni temu #484136 przez polunia
No własnie , matka gapa, madziaska napisała , ze chrzesniak wiecznie na nim jeździł. A co robi Kacper , wiecznie jeździ po domu tym Poli jeździkiem , w koncu go zarwie bo on taki delikatny raczej jest :silly:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka