BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 3 tygodni temu #484298 przez polunia
Hej Dziewuszki z rana :blink:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kredka dwie kawy , nałóg :blink: Ja od godziny pije jedna i juz zimna jest :blink:

No i wstało moja dziecię , tyle pipisałam :angry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 tygodni temu #484300 przez polunia
Dorcia cos Ci się chyba pomyliło z ta buźką smutną , ja bym tam zrobiła o taką : :woohoo:

12 lata 3 tygodni temu #484382 przez Aleksandra
Hej z rana :)

Wczoraj owszem troszke poświętowalśmy ze Z :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja dziś nockę miałam w plecy. Nawet nie przez Natalkę tylko przez zęby. Tak mnie na wieczór zaczęły rwac, że zanim poszłam spac to wzięłam prochy ale i tak nie mogłam długo usnąc. Jak już usnęłam, to młoda sie obudziła na pieluchę a później Z ją uspypiał a ja poleciałam do apteczki i wygrzebałam ketonal ale nie wiele mi pomógł. Aż płakalam z bólu i Z faktycznie się tym przejął. Dzis musze sie dostac do dentysty, niech mi tam pogrzebie. W najgorszym wypadku zawiało mi ucho i mi promieniuje na szczękę ale ucho mnie nie boli - w nocy troszke pobolewało. Ja z tymi moimi zebami mam trzy światy normalnie! Na samą myśl o dentyście mam atak paniki bo mam traumę...

Ja też pije kawę od godziny, ale zimna też dobra :silly:

12 lata 3 tygodni temu #484459 przez Kredka
Ale tu ruch... eh

Aleksandra oj wspłczuję bólu zęba. Naprawdę, kilka miesiecy temu to samo przezywałam.. Idz do dentysty koniecznie.

Moje dziecko usnęło kolo 10ej :ohmy: :ohmy: :ohmy: normalnie cud nad Wisłą :ohmy: :ohmy: :ohmy: jestem w szoku. Ale żeby nie było tak pięknie obudziła nas stukaniem listonoszka.. ale potem tylko Mikolaja przytuliłam i usnął... ;) normalnie jak jakies świeto :blink:

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]

12 lata 3 tygodni temu #484469 przez Aleksandra
Młoda juz wstała, nawet długo spała.

Nie mam apetytu, wypiłam kawę i tyle....Do dentysty idę na 17-tą i do tego czasu musze jakoś dotrwac na prochach. Nie chcę brac znowu ketonalu forte bo on jest raz na 12 godzin, nie chcę sie nacpac... 2 lata temu miałam robione kanałowe ale ząb był "czysty". Co ja po tym przeszłam to masakra...tydzień zwolnienia lekarskiego i cały czas na ketonalu a w zębie nic nie było a od tamtej pory co jakis czas sie odzywa. Poza tym po ciąży zaczęły mi sie odsłaniac szyjki zebowe. Nosiłam kiedyś aparat na zęby i ortodontka mi spiłowała kły dolne i górne bo zahaczały o aparat i mam je bardzo wrażliwe - a takie piekne były - jak u wampira :) Moje zęby to skarbonka bez dna po zdjęciu aparatu - ale warto było :) Idę wziąc jakies prochy bo sie wścieknę :ohmy:

Kredzia widzisz jak Mikuś chce to ładnie śpi :)

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #484472 przez Kredka
Aleksandra 3maj sie kochana. Ktoś mi mówił że na ból zębów znieczulająco działa mocz :S Ja nie stosowałam... ponoc przestaje bolec

Włąsnie przyszedł mi opłatek na tort :lol: :lol: :lol: JUUUPPPPIIII :lol: :lol: :lol:

ALeks ciiiiiiiiiiii nie mow głosno że ładnie śpi bo usłyszy i sie obudzi.... Nie ma co chwalic... ;)

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]

12 lata 3 tygodni temu #484484 przez Aleksandra
A co niby z tym moczem się robi?? Bleee......

Ja własnie kupiłam sobie na allegro leginsy ocieplane )

12 lata 3 tygodni temu #484634 przez Malina86
Dzien dobry!

polunia z fejsem nie mialam problemow wczoraj, a podczytywalam jak zwykle po nocy z telefonu :laugh:

Ola wspolczuje bolu zeba! Aparat by mi sie przydal :dry:

Kredzia tez bym wziela ten zestaw z frezarka, ale sprawdz czy kupujac nie w zestawie od jednego sprzedawcy nie wyjdzie Ci taniej, albo w tej samej cenie, a zamowisz sobie to co bedziesz chciala np. z ozdob.

Kimuś cos taka nie w sosie?

Ostatnio w telewizji mowili o wszelakich terapiach moczem, ze to bzdura, a w moczy jest najgorszy syf wydalany z organizmu, takze Ola nie polecam do plukania jamy ustnej :laugh:

Moje dziecie zasnelo, ale co chwile sie budzi przez katar, dusi sie normlanie. Nocka tez byla tragiczna, juz nie wiem jak jej pomoc, zamiast lepiej to jest gorzej :(

12 lata 3 tygodni temu #484655 przez Aleksandra
Malina nie miałam zamiaru brac moczu do paszczy....fuuu....

Młoda miała iśc spac ale jej sie odechciało w łóżeczku. Jakby ona poszła to i ja bym się kimnęła...prochy puszczają i zaczyna mnie znowu bolec... :(

Malina a co stosujesz u Miśki na ten katar??

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #484698 przez Malina86
Olcia do nosa Nasivin i wode morska, masc majerankowa, dodatkowo ma syrop Eloven, Ibum, wapno i wit.C. Na noc ja jeszcze Pulmex-em smaruje.
No ja mysle, ze sobie plukanki z siuskow nie zamierzalas robic :laugh:

12 lata 3 tygodni temu #484736 przez Aleksandra
Malina a masz nawilżacz powietrza? Jeśli nie to możesz wieszac jej na łóżeczku i kaloryferze wilgotne ręczniki - Natalci to pomagało.

Młoda właśnie zasnęła a ja nie bo babcia podniosła mi ciśnienie. Zapomniałam zamknąc drzwi wejściowe i oczywiście weszła. Zaczęła zaglądac wszędzie i wparowała mi do sypialni jakby nigdy nic i mnie woła a ja własnie próbowałam Natalke ululac. Młoda oczywiście na równe nogi sie zerwała, ja tez i zrobiłam babci awanture a ona do mnie, że przecież jest cicho....umarłego z grobu by obudziła tym wołaniem :ohmy: , nie nosi aparatu to siebie nie słyszy. Po wielkich bojach młoda zasnęła a babcia sobie poszła obrażona, że jej nie przyjęłam. Pewnie poskarży się Z i Kasi ale mam to gdzieś. Teraz zatrzasnęłam drzwi i nie zamierzam jej wpuszczac bo prochy puściły i mnie wszystko nawala, zostały mi dwa ostatnie ibupromy a ketonal patrzy na mnie i próbuje wymusic, żebym go wzięła ale zostało mi tylko 3 godziny do wizyty więc dam radę...jakoś....

12 lata 3 tygodni temu #484742 przez Dorciaition
Dzień Dobry.
Net mi nie działał ;/
Macie rację co do tego jeździka. Napaliłam się i kupię go Lenia na święta.

Luśa
Aurelka bawi się nim?
Ale Oluś miał super imprezkę. Nie mogłam Go znaleźć na tych zdjęciach. :blink:

MAdziorskie
dawaj nam tutaj „tłuste” nóżki Izuni, bo nie wierzę :blink:
He he ale Ona urosła. Uwielbiam takie porównania. Ślicznotka!

Kimuś co tak króciutko? Opowiadaj.

Kredka
super, że paznokietki Tobie wychodzą coraz lepiej. Moje chyba są jakieś nie tego. Hybryda na dwóch palcach mi schodzi, żele czy akryle to też zawsze krótko.

Kredzia to moje pierwsze auto, a Krzysia jeździć nie lubię, bo za wielki. Prawko mam już 7 lat, a z parkowaniem i tak problem ;)

Oo, dwie kawy. Ja to w sumie wcale nie piję .

Ola
powodzenia u dentysty.
O aparacie już dawno myślę. Trza zacząć działać w końcu.

Kredzia
pięknie, że Mikołaj pospał w dzień. Lenia to zazwyczaj jedną ok 2 godzinną drzemkę ma.
Pokaż opłatek :)

Malina
no chyba już w inny sposób Misi nie pomożesz. Dajesz wszystko co możliwe. Krzysiu mi zawsze powtarza jak jestem przeziębiona, czy Lenia miała katar, że mam dużo wietrzyć i tyle ;)
Oby Michalice szybko przeszło to cholerstwo.

A gdzie nasza Panna (jeszcze) Vestusia się podziała??? Hallo Anno??? :silly:

u nas pada okropnie. Od tygodnia czeka awizo, więc pojechałam na pocztę i do sklepu. Upociłam się jak wieprz. Lenia wszędzie mi ucieka. W sklepie zrzuca z półek. Nie ogarniam ;)

Alanek[*] :(

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #484762 przez Dorciaition
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Alanek[*] :(

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #484807 przez Aleksandra
Fajne zdjęcia, żałuje że mnie tam nie było :( Oby wyjazd w marcu wypalił :)

12 lata 3 tygodni temu #484815 przez Malina86
No Miśka nie pospala przez tem katar niestety. Teraz lawe przesuwa silaczka :laugh:

Dorcia przegrasz mi te foty i wyslesz? Nie bede juz sarnie dupy meczyc.
Zdjecia ekstra, ale ten "poranek" nie nalezal dla mnie do najmilszych :laugh: ;) Ale i tak chce znowu :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka