- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja musze cos Misi do pradziadków na Jubileusz kupic.
Haha D. jak inteligentnie wygląda

No my z Dorcia mamy tajne randki

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Czyżbyście jakis masaz miały w palnach

- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Madziorskie super brzusio, normalnie az sie ma ochotę te nunie schrupać

Pan Dukan na tą bułkę to by palcem pogroził

Dorcia ja tez jestem ciekawa jak wygląda...wiesz kto

Malina ale sie Misia umęczy. Mnie lekarka mówiła że przy katarze bardzo ważne jest nawilżeniee pomieszczenia w który dziecko przebywa. Tak wiec mimo to bym zainwetsowała w nawilżacz. A Madziorska ma rację, że zielone gile to pod koniec choroby... no chyba że katar sie taki utzrymuje dłuzej niz 10 dni to znak że jest to na tle bakteryjnym... a wtedy tylko lekarz..no i antybiotyki w ruch...
Co do leczenia siuskami..hehe ja bym sie nie odważyła, zbyt obrzydliwa jestem..ale tak słyszałam...
Mam do Was pytanko, bo ja laik w spr podawania mleka modyfikowanego. Ile wasze dzieci piją mleka i ile razy dziennie? Juz od 5 dni nie karmię...jak przychodzi wieczór ( pora wczesniejszego cycowania) to jakos mi dziwnie...

A czy ja na maila też mogę dostać płytę z Powidza??? pliiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssssssssssssss

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34

Malinka, moze do lekarza z Miska, co???? Jak konczy sie katar, to co prawda jest gesty, ale zielony to niebardzo wskazuje na koniec choroby

Kredzia, moj lekarz z kolei mowi, ze nawilzacze to samo zlo

Polunia, no no, kreacja superowa

Izunia, slodziaczek. Madziorka pyatalas czy robimy inhalacje na katar. Ja robie, wlewam sol fizjologiczna i robie inhalacje. Powinno sie niby dolewac wody destylowanej, ale ostatnio nie mialam i sama sol poszla w obieg

Zdjecia z Powidza superowe

Moj maz robi prezentacje na roczek. Oooo przepraszam juz spi, no ale przeciez faceci zawsze na wszystko maja czasss... hehehehe... Ubije go jak tego nie skonczy

Kredzia, jak ja Ci zazdroszcze, ze juz nie karmisz... U nas nadal nocki z cyckiem...

- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
a tak wo ogóle to mialam na mysli inhalator

Madziaska wydaje mi sie że w tym wieku potrzebne jest jeszcze mleko. W mm są witaminy i inne składniki odzywcze. U nas w porze cycowania daje butlę z mlekiem, tyle że cyc był 2-3 razy a jak jest butla to ok 21 mu daje to do rana mam spokój.
Madziaska ja pewnie bym nadal karmiła ale Miki sam nie chciał już cyca. Sam się odstawił

Ja daję rano kaszkę z bobowity na mm a wieczorem butlę 240 ml
Czemu nie chcesz dawać Hani butli jak j odstawisz??
Padam z nóg, zmykam pod prysznic i spać... dobranoc
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34

Aaaa, mialam jeszcze pytac, cycki Ci nie pekaja po odstawieniu malego???

- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
No tak Kredzia, inhalator to jak najbardziej
Aaaa, mialam jeszcze pytac, cycki Ci nie pekaja po odstawieniu malego???Ja juz raczej mam flaczki
ale nie wiem jak to bedzie jak zupelnie przestane...
U nas to było tak...
od dłuzszego czasu były tylko nocne karmienia, początkowo 3 karmienia, potem 2-3 a jakis miesiac temu, moze ciut dłuzej było tylko 1 karmienie wiec cycki nie eksplodowały bo stopniowo nastąpiła zmiana w karmieniach.
Na zanik pokarmu pije sie szałwię. Ja nie piję bo nie mam takiej potrzeby. Cycki ciut zmalały ale jak nacisnę to jeszcze sie mleko pojawia. Ale żadnego nawału nie miałam

Myslę że to zależy do tego jak często karmisz małą... jesli często to może byc problem, choc niekoniecznie.
- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ola współczuję!!!!!!

Kredka widzisz jakie masz kochane dziecko , tak ladnie spi

O boziu - moze byc bozie jak to mówi Kacper

Ola Ty to masz przeboje z babcią

Dorcia a apodobno Lenia miala nic nie dostac na gwiazdkę , no zadnych zabawek znaczy się

No ja tez się musze w końcu wybrać po aparat na kły bo strasza ogromnie te moje łopaty. A najgorsze jest to , ze Pola górne jedynki tez ma lopaty , no narazie jeszcze "krótkie" sa ale jak wyjda całe to za piekne nie bedą

Malina a probowałas oklepywac Michaske? O ile to w ogole mozliwe

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
łee no , zdjecia the best

I zgadzam sie z Vesta , Patrykowy skok do wody tez mi sie podoba , tylko sie zastanawiam czy to , ze takie fajne to zalezy od modla czy od fotografa?

Malina jak to poranek nie nalezał do najprzyjemniejszych , Ty dla mnie profesjonalistka byłas poprzedniej nocy

No i koniecznie WEŹKAJ podaj Dorci adres

Nie no wyjzd w marcu nie moze sie nie odbyć!!! Mam nadzieje , że kazda juz sobie w grafik wpisala

Malina Kacper jak byl zawalony to mu na poduszke ze dwie-trzy kropelki OlbasOil dawałam też super dzialało.
Vesta zdrówka zyczę , Ty sie porzadnie nigdy nie wyleczysz jak na L4 nie pójdziesz.Biedna Ty

No ja też z tego co wiem to zielony katar to juz o stanie zapalnym swiadczy i wcale nie jest oznaka końca przeziebienia. Oby jednak przeszło bokiem! Zdrówka Miśka!!!
Izka cudna , a do tych kwiatków na oknie to bez problemu siegnie. Matka pilnuj storczyków

madziorskie oż Ty , normalnie rozpusta , ja tam nie wiem jak mozna bulke z szynka na kolacje jesc. Udko pieczone z obiadu to jak najbardziej ale bułka

madziaska cycuchy Dorci miały branie bo fajne duze a u mnie sprawdzaly czy cos tam jednak jest czy stanik w powietrzu wisi

Ale masz fajnie , Sz sie za takie powazne rzeczy bierze jak prezentacja. Mój by mnie wysmiał gdybym go poprosiła o zrobienie

Pola własnie po raz 3 sie obudziła. Albo ja zebole mecza albo dupcia bo ma czerwona jak rak

No i wszystkie polazly spać. U mnie sie ciekawie zanosi bo Pola w najlepsze gada w łóżeczku

To nic , uciekam , miłej nocki papa

- [email protected]
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
ja juz wymiękam. to jest już chore!!!!!
ale moze sie gdzis zaplątała i bładzi- jeszcze jest szanda
ja oczywiscie jak z forum wyszłam tak zgonełam na 2 tygodnie
u mnie troche lipa
wesoło tez jak zawsze ale i smutków troche
w tym tygodniu ma 4 pogrzeby w rodzinie
no nasakra jaka
na 2 juz byłam
jutro i w sobote nastepne :/
czytałam was dziss troche :*:*:*:*
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Madziorska wow no różnica kolosalna .Izunia słodka jak zawsze:)
Kima też lubie bodziaki z F&F ,tylko , ze czasem mozna tez na szmaty trafić.
Kredzia le pobudka

UUU Ola współczuje bólu
Blleee no co wy z tym moczem , ale mi na afty u ola kazali moczem robić (babcia i teściowa)no oszalały
Docia a czym sie bawi , bo teraz ja nie skumalam??
Hhehe to co na nastepny zjazd będą w modzie metalowe zęby hehehe .Tez chce ale najpierw muszę iść na rentgen szczeki

Hhehe docia no nie wytrzymala byś i musialas wrzucic fotki

Madziorska Docia ma coś takiego

Hhehe Izunia rzeczywiście żadna chudzinka nie jest

i jaki mały brudasek

Pola strój na roczek super i ta kiecka co wklepiłas tez , ja bym sie nie oparła i kupiła dwie kreacje

Prosze jaka zmiana

Sarna

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Jejku jak ja tęsknie za moja mała .Dzis to juz myslaam , ze po nia pojade .ale jutro juz Ł pop nia jedzie.a ta mała gadzina chyba za mna nie teśkni , bo mamcia mówi , ze generalnie jest super, zero problemów.
ale dobrze , ze u mamci jest , bo Olo chory .Dziś byłam z nim u lakrza jest na antybiotyku ,do tego standrad wieczorem koncerty i wymiotował o o pierwszej w nocy itakim sposobem nie spie , tylko już przerabiam prezentacje

Ide juz chyba spac , bo zaraz druga , a dupsko mnie boli , bo lerzalam chyba z 3 h na rzęsach

buziaki
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas właśnie była akcja oczyszczania nosa, chyba babunie i dziadunia na ostatnim pietrze Miśka wrzaskiem obudzila.
Lekarz chyba nas dziś nie minie bo już dwoje oczu zaropialych

No sarenko do mnie płyta nie przyszla.
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
- Otrzymane podziękowania: 1

chcialam zlozyc najpiekniejsze zyczenia urodzinowe dla dzisiejszego Solenizanta