BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 4 miesiąc temu #486489 przez madziorskie
Madziaska tort rewelacyjny! No masz zdolności Kochana! Piekny!
Gratuluję wykonania i pomysłu!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #486494 przez polunia
madziaska tort cudny!!! Niektóre cukiernie takiego ładnego nie potrafią zrobić :dry:

Luska boziu jaki blad Ci wytknełam? Serio bo nie wiem , a to złosliwie jakos , nie sadzę :dry:

Aaa , juz wiem , podejrzewam , ze o to wziąść Ci chodzi. Głupia baba jestes i tyle :P Pisząc to przypmniała mi sie , ze Vestusia jest uczulona na ten wyraz , no jak ktos go z bykiem napisze więc to dedykacja dla Vesty była :woohoo: A mozesz mi wierzyc lub nie ale akurat Twoje byki mnie absolutnie nie ruszają , one w Twoich postach wygladaja tak jakby musiały tam być , bez nich Twoje posty juz by nie były takie same :blink: Serio bez podlizywania się , no czasami się smieje z jakiegos ciapongu czy czegos podobnego ale to z czystej sympatii :side: Gdybym sama nie robila byków to moze by mnie bardziej razily a , ze tez robie to mi to loto :blink:

Malina dobrze , że u Michaski nic zlego sie nie dzieje (no w sensie oskrzela czy płuca).

Ok , miałam tylko zajrzeć a zaczęłam produkować. Mam jeszcze pare rzeczy do zrobienia wiec mykam.
Aaa , nie podobaja mi się te dekoracje za bardzo , chyba za mało ich kupiłam bo tak pusto mi jakos. Moze jak dojda balony(jutro D bedzie dmuchał :silly: żeby przez noc powietrze nie zlazło) i obrusy to sie wypełni :dry:

12 lata 4 miesiąc temu #486559 przez polunia
Cześć Dziewuszki

NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZONKA DLA NASZEJ DZISIEJSZEJ SOLENIZANTKI!!! HANIU DUŻO DUZO ZDRÓWKA I ZAWSZE UŚMIECHNIĘTEJ BUŹKI :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
[/b][/color]

12 lata 4 miesiąc temu #486579 przez vestusia
Wszystkiego Najlepszego dla naszej Hanusi! Sto lat Haniu! Dużo uśmiechu, miłości, radości i spełnienia marzeń!

Madziaska, a z Ciebie to zdolna Bestia, nie ma co! Tort rewelacyjny!!!!

12 lata 4 miesiąc temu #486622 przez Kredka
Witam :)
dziękujemy za życzenia. Jutro impreza i za tym idzie dzisiaj mnóstwa roboty. Tak wiec ja wpadam na chwilkę bo kuchnia czeka :silly:
Wczoraj zdążyłam Was podcztać póznym wieczorem ale juz sił brakło na odp.

100 lat kochanej Hanulce :):):)

Miałam wczoraj dużo rzeczy porobić, m.in poważniejsze zakupy, rozstawic juz stoły aby na spokojnie w niedzielę zacząć juz imprezę (robimy u tesciowej) a dzisiaj tylko na spokojnie robic sałatki i inne dania a tu sie wszystko skomplikowało.. no ale cóż...życie

mykam dziewczyny, udanego weekendu życzę

uuuu cos czuję w powietrzu...znowu srefa rażenia... pfffffffffff sprawka Mikołaja

bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]

12 lata 4 miesiąc temu #486639 przez polunia
Laski własnie odebrałam ciasto i tort. I jestem mega wkurzona!!! Jesli Ty Dorcie twierdziłas , że Twój tort był brzydki to mój to jest tragedia. Raz , ze kształat to bardziej głowa Kubusia puchatka niz Minnie ale to się wytnie , wystarczyloby go odpowiednio ozdobic - pokolorowac i byloby ok. Ale on jest ... żółto-brązowy. Normalnie chuj mnie strzelił w tej cukierni. Zawswze od nich bierzemy ciasto i torty i zawsze jest ok. Ładne i pyszne. A dzisiaj to jaką popelina normalnie. A napisu prawie wcale nie widać. Takim cieniutkim paseczkiem białego kremu napisany. Zaraz zrobie zdjecie i Wam wrzucę. Nie bylo juz opcji na zrobienie torta na świezo. Gdziekolwiek bym nie pojechala to do 15 nikt by mi go nie zrobil. Uparłam sie , że nie zapłace za niego tyle co powinnam. Wyszło za niego prawie 140zł ale powiedziałm , że nie i koniec. Nie było opcji nie zaplacic wcale bo by mi go nie dali więc zapłacilam za niego 50zł. Kurwa wolalabym za niego nawet ze 200stówy zapłacic byle wygladał porządnie. Dzwonilam do tesciowej zeby przywiozla ze sklepu jakies posypki i pisaki dekoracyjne to może uda sie go troche podreperować. Moze nie wyjda kolory Minni ale chociaz bardziej kolorowy bedzie. Mogłam Madzi zlecic upieczenie go , wczoraj sobie wykrakalam , że niektóre cukiernie takich ładnych nie robia... :angry: Łoo , to się nawynaturzalam :cheer:

No same widzicie!!!!!
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu #486668 przez vestusia
Witam ponownie :)

Kredzia, udanej imprezki, Madziaska Wam również. No i Luśce chyba??

Pola kurka przyznam, że faktycznie najlepszy ten tort nie jest. Jeśli mam patrzeć na te torty Minnie to zdecydowanie króluje od Maliny, Dorci też nie aż taki zły, ale ten Twój to naprawdę nie wyszedł. Ech dobrze, że nie zapłaciłaś za niego tyle, ile powinnaś, ale w tym przypadku akurat nie o to chodziło, bo miał być cudny, a nie taka kicha. No ja pitolę.

Dobrze, że moja żyrafka wyszła niezła he, he, he :D

Ja już posprzątałam, pranka się robią tylko nie mam co na obiad zrobić, bo Piotrek po 8 rano wyszedł grać w siatkówkę, jakąś ekipę z pracy zbierali, ostatnio grali mecz a teraz jakiś tam a la finał czy coś. No i nie ma Gamonia, a w ogóle to tak mi na nerwy działa, że coś mi się zdaje, że ślubu nie będzie.
Na dodatek wózek mi się rozpada, jakaś śruba odpadła, Piotrek miał to zrobić, ale oczywiście nie miał czasu. Jak zwykle zresztą.

Dziś zaprosił znajomych, ale ja i tak wychodzę wieczorem z moimi dziewczynami, więc mnie to nie interesuje, bo no zostaje z Zuzią.

W ogóle to paznokieć mi schodzi, bo jak sprzątałam generalnie przed Zuzi urodzinami to tak namoczyłam tego palca, że mi odeszła skóra, powietrze się dostało i schodzi mi paznokieć. No tak mnie boli ta nowa płytka, bo jest miękka i jak tylko się gdzieś dotknę, to mało nie zemdleję. Malina, znasz jakiś dobry preparat na wzmocnienie takiej nowej płytki paznokcia???

No nic, tutaj raczej nikogo dziś nie będzie, więc życzę miłej soboty. Ja oczywiście ciągle piszę, że postaram się do Was napisać a jakoś mi to nie wychodzi.

Ech. Wiem, nie ma usprawiedliwienia, dupa ze mnie.

Napiszę tylko, że Zuzi wyeliminowałam smoka. Ze żłobka zabrałam, bo i tak panie jej go nie dają, leżał w siateczce na dnie, więc go zabrałam. W domu wieczorem zasypia bez smoka, a przed chwilą, pierwszy raz, zasnęła w dzień ;-) Bez krzyku, bez płaczu. No jestem z siebie dumna, a z Zuzi jeszcze bardziej :)

12 lata 4 miesiąc temu #486715 przez Dorciaition
Haniu wszystkiego, co najpiękniejsze! Dużo uśmiechu na buźce i samych pięknych chwil w życiu!
[/size]

Alanek[*] :(
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu #486717 przez Dorciaition
Polunia no widzę, że nową postać z bajki wymyślili. No ale może będzie smaczny chociaż (mój był). ;) Jednak te z masy są wizualnie najładniejsze.

Madzia no masz talent. Powinnas biznes otworzyć :)

Dziewczyny udanych imprezek. My będziemy tutaj czekać na fotki.

Alanek[*] :(

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #486809 przez Malina86
Hello :)

Ja tylko chwilowo ;)

Haneczko wszystkiego najlepszego dla Ciebie! Pieknych urodzin i super prezentow! :kiss:

polunia wybacz, ale usmialam sie z tego tortu, choc wiem, ze Tobie napewno nie jest do smiechu, ja bym ich chyba zaje*ala! Juz naprawde lepiej jakby to Kubus Puchatek byl, bo przynajmniej kolory pasuja. Ja nie wiem czy tej bitej smietany nie mozna na czarno ufarbowac, skoro mozna np. na brazowo?! U mnie w cukierni roba fajne myszki i inne postaci z tych galaretek- lepiej by chyba taka wygladala namalowana na torcie. No, ale u Ciebie przynajmniej sa zywe kolory, bo u Dorci to jak cien Myszki Miki haha :laugh: Zarty, zartami, ale wkurzyc sie mozna. Ja mialam tez stresa bo nasz tort prawie trzy stowy, jakby mi lipe odwalili to bym sie wsciekla na maksa, za to w smaku byl taki sobie powiem Wam- jadlam lepsze. No, ale coz szczescie nie moze byc nigdy w pelni.

Dorcia, a gdzie Ty wyjechalas?

Vestusia u nas tez bez smoka od dwoch dni :) Nawet w nocy sie obudzila dzisiaj, szalala w lozeczku i zasnela bez smoka takze sukces. W dzien i na spacerach tez bez modziora.

madziaska, Kredka udanej imprezki!

Lusia Ty chyba tez w ten weekend robisz nie? No to rowniez bawcie sie dobrze :)

Misiurka dalej zasmarkana, ale jakby ciut lepiej. Mama nadzieje, ze obejdzie sie bez antybiotyku, choc w nocy miala troche goraczki.

Zmykam do mojej familiady.

Milego weekendu :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu #486838 przez madziorskie
Cześc dziewczyny!

Wszystkiego najlepszego dla naszej dzisiejszej solenizantki Haneczki! Sto lat Gwiazdeczko! Samych radosnych i pogodnych, pełnych słoneczka dni w całym Twoim życiu! Buziaki od Izuni i cioci Magdy :kiss:

Dzisiaj nie miałam czasu wejść na forum bo cały dzień stałamw kuchni praktycznie, bo na 18:30 mamy gości... więc już 7 minut zostało...

W końcu kupiliśmy Izuni buciki do nauki chodzenia i powiem Wam szczerze, że warto było wydać te 159 zł, bo całkiem inaczej Izunia chodzi w tych bucikach! Przede wszystkim wogóle chce chodzić, bo wcześniej tylko chwilkę i zaraz siadała na tyłek, a teraz to przynajmniej sobie chodzi po domku prowadzona za ręce... lub przy pchaczu... wogóle ona tak śmiesznie wygląda, bo taka maleńka... a buciki było nam cięzko kupić, bo wszystkie raczej od 18 się zaczynają, albo i lepiej a ona 17 musi mieć! ale udało nam się znaleźć takie małe 18 i pasują więc jest nadzieja, że swój pierwszy roczek przechodzi... no ma na to jeszcze 28 dni ;) troche drogie te buciki, ale jedyne które pasowały na moją panienkę...

Polunia no faktycznie ten tort to jak głowa Puchatka, a nie Minnie... i wogóle taki mało kolorowy, a napisu tzreba szukac na torcie prawie że... oby udało Wam się go troszkę poprawić tak jakbyś chciała! przyanjmniej utragowałaś cenę! Oby był przepyszny!!!

Vestusia to prawda, Maliny tort jeśli chodzi o Minni był świetny!

Gratuluję odsmoczkowania!!! Brawo Zuzia!!!

Ooo i Malina gratuluje odsmoczkowania!

Nic więcej nie napisze, bo już goście na podwórze wjeżdżają... pa pa

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #486886 przez kima
Synowo moja sto latek!
Żyj nam długo i szczęśliwie Hanulko!
Kubunio przesyła soczystego całuska :kiss:
[/color] [/b]

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #487047 przez kima
Wiecie co, ale jesteśmy gapy ;) !
Przecież Hanka jest z 1-wszego B)

Więc Madziulka przeczytaj te życzeniu Hanusi dopiero jutro :laugh: :laugh: :laugh:

O ja pikolę, dzisiaj pierwszy :blush: pokiklało mi się kompletnie ;)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #487049 przez Kredka
Witam już prawie wszystko przygotowane. Ja tak jak Pola jakiejś wielkiej dżampy nie szykuję, tym bardziej że miesiąc temu była ;) U nas 5 ciast, tort,roladki z kurczaka, udka pieczone, koreczki śledziowe, panierowane papryki na ostro, nadziewane ogórki,sałatka warzywna, sałatka brokułowa, flaki,wędlinki, no i to co dzieci lubią najbardziej słodycze, paluszki, chrupki ;), Picolo i Krupnik ;)
Pozostało tylko krzesła przewieść, no i z lodówki te wszystkie pysznosci przeniesc..

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja kupiłam mojemu krasnalowi helikopter z v-techa :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]

12 lata 4 miesiąc temu #487065 przez Kredka
zmykam spac bo padam na cyce

przejrzalam allegro i czekam na aukcje... 3majcie kciuki... choc w domu malo miejsca, jakos się upcha te kilka nowych zabawek ;)

Oby do jutra :) mimo pewnych spraw baardzo sie cieszę z tych ur...szkoda tylko że dla mnie sprawy oczywiste dla innych są czarną magią... ale nas dzielą pewnie lata świetlne... mentalnie..

Dobrej nocy :)

Buziaki...
....chyba sobie dzisiaj walnę red'sa B) będzie mi sie lepiej spało..

BAYYYYYYYYYYYYY

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka