- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Najwazniejsze, że imprezka się udała! Ja już nie mogę się doczekac swojej! Tzn Izuni

Marta dzięki za przypomnienie bo ostatnie kilka dni faktycznie zapomniałam klikać, ale już się poprawiam

Widzę też, że bez rozłączania się można klikac w ten link i tez głosy przyjmuje...
No to sie pobawiłąm i oddałam kilka głosów...
Dorcia chciałabym by Iza na roczek już maszerowała! No zobaczymy!
Iza co chwilkę mi tutaj coś dusi w klawiaturze i moga byc dziwne znaki, których nie zauważę i nie usunę.. więc wybaczcie jakby coś nie tak było w moim poście...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Odkopałam dzisiaj wyniesiona już huśtawkę FP i na nowo w niej Iza zasypia i nawet ja na cały pól godzinny a w sumie nawet 40 minutowy sen zostawiam

allegro.pl/fisher-price-hustawka-ocean-w...174-i2818156108.html
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- [email protected]
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Bylysmy u lekarza dzisiaj znowu- u nas to cala wyprawa na drugi koniec zakorkowanego miasta no, ale to szczegol. Misia nic w plucach i oskrzelach dalej nie ma, kaszel pewnie od glutow- dostala jakis mocniejszy spray do nosa na recepte i syrop- kolejny powodujacy zaburzenia ruchowe wiec po prostu moje dziecko chodzi jak pijane. Antybiotyku dalej nie. Jak weszlam do przychodni to myslalam, ze padne- no chyba z 40 osob bylo, nawet nie bylo gdzie tylka posadzic i kurtki powiesic. Dobrze, ze moi rodzice mieszkaja niedaleko to zajelam sobie kolejke i poszlam do nich- akurat tata byl w domu to posiedzialam poltorej godziny i wrocilam do przychodni i jeszcze trzy osoby byly przede mna.
madziaska super, ze imprezka udana

Usmialam sie z tych wypietych posladow do Atny

Dorcia mi Damiano sie podoba i w okularach i bez

Vestusia, a jak wyniki Zuzki? Pisalas jakis czas temu, ze Bob mial isc z nia.
polunia staram sie Miśke oklepywac, ale ona z tylkiem minuty nie ulezy i oklepuje mnie

sarenka i jak dalas rade z nadrabianiem?

madziorskie no super, ze kurs zaliczony

U nas tez nie ma dywanow i Misia chodzi w rajstopach, a na to ma grube skarpetki z silikonem pod spodem.
Poszlam wykupic dzisiaj Miśce leki do apteki i farmaceutka okazala sie moja przyjaciolka z podstawowki! Ucieszylam sie strasznie, bo nie widzialysmy sie kupe lat- matka przeniosla ja do innej szkoly w gimnazjum, bo nawywijala cos z taka kolezanka z klasy, ktora ciagle miedzy nami mieszala, a wiadomo trojka to juz tlok bo w lawce siedzialo sie parami

Michasia spi, zasnela sama spokojnie, wypila wiekszosc mleka, bo ogolnie to nie chce jesc przy tej chorobie i wczoraj histerie robila przy spaniu, musialam ja na rekach usypiac, az mnie wkoncu orzygala, no, ale ta historie juz znacie. W nocy tez sie budzila, ze strasznym placzem, co przysnela to kaszel ja meczyl, no rano to obie mialysmy oczy jak ping- pongi. Trzymajcie kciuki co bysmy troche pospaly dzisiaj i niech to moje dziecko wyzdrowieje, bo trzy wizyty u lekarza w ciagu tygodnia to dla mnie zdecydownie za duzo.
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..

no Siemanko

a może ta Atna to nasza dawna przyjaciółka?

Malinka, zdróweczka dla Misi, bidulka mała, ale najważniejsze, że osłuchowo czysto. Trzymamy z Kubuniem kciukasy za nockę

A tak apropo to Kubuś wywalił właśnie wszystko z łóżeczka i z prześcieradłem się siłuje

Dorcia nie wiem jakie jeszcze stylizacje się nie udały, ale te co się już udały są świetne! Lencia jak prawdziwa damulka

Madziaska teksty teściówki zwalają z nóg

Sarnucha ha ha no nadrabiaj, nadrabiaj, w sumie teraz aż tyle postów nie przybywa, może Ci się uda

Vestka co z tym wózkiem? Naprawiony?
Polunia pilnuj swojego Damię, bo ktoś tu ma na niego chrapkę

U nas dzisiaj cały dzień padał śnieg z deszczem, taka plucha, że masakra

Wiem, że pewnie każda z Was tak myśli(o swoim dziecku), ale ja mam wrażenie, że Kubuś z dnia na dzień robi się coraz bardziej kochany

Wiadomo co się dzieje z Mią? Z Różą? Z Katką? Tak nagle zniknęły...

Dorcia Kochana, z tym zapeszeniem to tak już mam, że przesądna jestem, gdy mnie swędzi prawe oko to niedobrze, bo przecież - prawe łzawe, a lewe śmiewe

Malina chcesz pogadać o śliwkach i limach?

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Oczywicie blondi w poczekalni u lekarza posta na stukała i skasowała i wieczorem od nowa

Malina Aureska ma to samo ze zwierzaczkami .w tv jak widzi pasa , to szczeka

Piesek bardzo fajny i jak Miśka lubi zwierzaczki to na pewno jej się spodoba.My mam tego pieska Bobiego
dokładnie tego allegro.pl/bobby-piesek-interaktywny-na-...owy-i2825747606.html
tylko bez gwizdków ale juz pani z eppe wysłała , ale z racij tego , ze gwizdków nie było , to schowałam i na gwiazdkę dostaną

Madziorska z tymi prezentami to masz racje , ze wychodzi taniej .Chociaz to zalezy , ale ja nie wiem czy maluchy takie tanie zabawki dostały , raczej tak na dwa razy......
A Izuni może kup te skarpety do chodzenia??
Pola ja lubię długie włosy i tez bym nie ciachnęła , ale od rozjaśniania to było siano, a nie włosy

olowi włosy tata obcina i tak jest oki , gdyby nie to , ze go swędzi i się wścieka
Pola nie , Olo codziennie nie śpi .Raczej właśnie od święta , a mu się przysnęło wu Ł na kolanach w momencie.iAle i tak nie szalał długo , bo o 22 już spał
Marta właśnie oddaje głosik

ocdziewczyny wy złe :PAle to trzeba mniec w głowce pojebane , zeby tak podczytywać
Malina spoko , ja byłam dziś w przychodni na 11.15 wlazłam 13.20 i tylko błąd , ze nie polazłam do kuzynki na kawę , ale w sumie na necie siedziała , a Olo sie bawił z dwoma chłopcami

i raz wpadłam w szok , bo przyszedł tatuś z dwójka dzieci do lekarza i jak się dowiedział , ze takie opóźnienie , to zajął kolejkę , żeby nikt mu sie w godzinę nie wpieprzył i poszedł obiad dla dzieci gotować .No myślałam , że z krzesła spadnę jak większość lasek , bo mój by sam z jednym do przychodni nie polazł.a on był z ja wiem 9mcy i 4latka , chłopcy.
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Misia tez daje buziaki, zawsze rano jak ja przyniose do lozka po obudzeniu to sie skrada do mnie i daje buzi, zazwyczaj z jezyczkiem

Wogole to nie napisalam Wam jak tydzien temu obcielam wlosy A.... No zawsze maszynka go strzyge i tak bylo tez i tym razem, no i skonczylam, ale ten cos tam marudzil, ze mam mu poprawic bo krzywo no to poszlam i jakos spojrzalam na maszynke od drugiej strony i zamiast na 2cm mu przejechac to mu przelecialam przez srodek glowy na 3mm

- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja jeszcze nad tym pieskiem sie zastanawiam allegro.pl/woofie-pies-duzy-interaktywny...cen-i2828845876.html
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Na FB Wam wklejam filmik jak Kubenczio zapyla, trwa minutę, a już chyba pół godziny sie wczytuje

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
A my po wizycie u naszego doktorka sie dowiedzielismy , ze antybiotek , to był kompletnie nie potrzebny , tak jak faszerowaniem stodalem

Kima no generalnie teraz chyba najfajniejszy wiek u dzieciaczków , bo sie wielu rzeczy uczą i sa takie kochane i smieszne .Nas aureśka tak rozwala czasem , minami zachowaniem , gestamy , ze lejemy

Ale w sumie tak jak Olo teraz jest to tez nas zabja ale z ato tekstami .Dzi mi gadał , ze Mikołaj mi nic nie przyniesie , bo jestem niegrzeczna i dostane kopa w dupe i tyle bede miała z prezentów

Tak samo najmlodszy brak Ł co ma 5 lat , nie umie liczyc do 10 ani zbytnio kolorów , ale powiemw wam co to jest rytuał , malowidła prehistoryczne i jak wymarły dionozałry i tego typu rzeczy

- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-