BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 4 miesiąc temu #484873 przez Dorciaition
Malina wyślę Tobie w poniedziałek, bo jutro wyjeżdzam, a tam z pocztą problem. Tylko weźkaj adresa mi podaj.

Alanek[*] :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #484891 przez madziorskie
hej hej

Dzisiaj wstałyśmy o 8:30!!! Iza spała do 8 a potem niby już nie chciała, więc poleżałysmy chwilę, pofikałysmy i wstałyśmy...

Pojechałam z rana do Lidla, bo miały być body, na które czekałam już od miesiąca.. i niestety ich nie przywieźli! No wkurzyłam się, bo specjalnie po nie jechałam w tym wielkim deszczu! A ich nie było! No ale 250 i tak w sklepie zostawiłam... Kupiłam Izie do wanny takie coś allegro.pl/fisher-price-zabawka-do-kapieli-i2826754332.html Luśka chyba pokazywała, że ma takie :laugh:

przy okazji kupiłam męża chrześniakowi takie samo... he he więc jeszcze tylko coś dokupimy i prezent będzie gotowy!

Kima to wypierz i jak nic się z nimi nie stanie to może też się skuszę, bo ja chciałam z Lidla ale nie było!!! zła jestem!!! Aaa to na szczupłe dzieci bodziaki sa czy nie? Bo ja na szczupłe szukam :laugh:

Kredka nie mogłas zasnąć po seksie??? Hmm ja tam nie mam problemów z zaśnięciem po.. hi hi

Ale fakt faktem forum uzależnia!

Ja jak poszłam do dżina to moje pytanie tez było jedno??? uff to dobrze... mój małż jest bliźniakiem więc jakies ryzyko zawsze...

Kredka właśnie o to mi chodzi! Że te biedne mamy tez starają się stanąc na rzęsach by wyprawić dzieciom,bo koledzy mieli... ale faktycznie zaczęło się od momentu jak miastowi zaczęłi się u nas na wsi budować i posłali dzieci do szkoły.. ale i kumpele z pracy, co mieszkają w Poznaniu opowiadały o imprezach urodzinowych swoich dzieci...

dzisiaj zrobię jej zdjęcia przy kąpieli...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Olu i jak zęby? Przeszło? Byłaś u zębologa??? ja też nei lubię do niego chodzić...

a kawę to ja pijam ale Ineczkę z mleczkiem ;) ale to chyba nie kawa co???

oo na 17 jesteś umówiona... powodzenia!
A z babcią msz nieciekawie, ale nic nie poradzisz! Moja Kochana musisz przetrwać!
Kredka z tym moczem to żart co? Nie wyobrażam sobie moczem płukac buzi! A fujj az mnie dreszcze przeszły przez obrzydzenie...

Malina dużo zdrówka dla Michalinki!

Dziewczyny a używacie inhalatorów/nebulizatorów przy katarze? Bo w zasadzie pewnie moznaby było! Ja używałam tylko jak Iza miała 3 miechy i była chora to braliśmy wziewnie lekarstwa do płuc! Ale teraz stoi i sie kurzy,a mozna by wykorzystać tylko nie wiem jak...???

Dorcia my w prezncie ślubnym dostaliśmy te miśki, tam jeszcze szampan był a nie winko było, 2 kieliszki i te miski w koszyku... i potem jak Iza się urodziła to co miesiąc ztymi samymi misiami robię jej zdjęcie... wtedy widze jak urosła... teraz to pewnie jeden na drugi moge położyć... he he

BO OSOBY, KTÓRE NAS PODCZYTUJĄ I NIC NIGDZIE NIE PISZĄ TO SĄ JACYŚ SZPIEDZY!!! PEWNIE CHCĄ WIEDZIEC CO U JAKIEJŚ KONKRETNEJ OSOBY SŁYCHAĆ!!! A TO JUŻ ŚWIŃSTWO TAKIE JAK CZYTAĆ KOGOS LIST, SMS-A, MAILA LUB COKOLWIEK INNEGO!!! WIĘC PODCZYTUJĄCE OSOBY, KTÓRE WCHODZA TU TYLKO PO TO, BY CZYTAĆ I WIEDZIEĆ CO NIEKTÓRE OSOBY PISZĄ WARA STĄD!!! JAK NIE MACIE CO CZYTAC TO WEŹCIE GAZETE I IDŹCIE DO KIBLA CZYTAĆ!!!!!!!!!!!!!!![

Jeju super zdjęcia! No widać, że świetnie się bawiłyśice i chyba nawet lepiej niż dzieci.. :lol:

Wiecie co? Iza zasnęła o 14:50 po czym po 10 minutach się obudziła.. utuliłam ją na nowo i w sumie śpi już godzinę!!! A zawsze tylko pół godzinki! No cieszę się bo zdążyłam was poczytać i odpisac!!!

12 lata 4 miesiąc temu #484916 przez madziorskie
no i jak tylko napisałam tak zaraz się obudziła... no nic teraz deserek dostanie...

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #485184 przez Malina86

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Olcia nie mam nawilzacza, choc nie wiem czy nawilzanie nam potrzebne, raczej wysuszanie Miśkowego nosa by sie przydalo ;)
Wyjazd w marcu musi wypalic! Uprzedz Z. :laugh:

madziorskie masz jakiegos linka do tych bodziakow Lidlowych? Przepatrzylam gazetki, ale body tam nie widze :huh:

Moje dziecko juz chyba spi... zaraz pojde zobaczyc. Najgorzej, ze gile z wodnistej wydzieliny zrobily sie juz zielone i do tego oko jej ropieje... No kuzwa oszaleje. Zobacze co bedzie rano i nie wiem czy sie nie przejedziemy sie znowu do lekarza, tylko jak pomysle o tej przychodni to mi sie odechciewa.

No Michalinka spi. Odciagnelam jej cale gluty Frida, nakropilam nos, nasmarowalam przed nosem, amol w pokoju paruje, az w oczy szczypie i slysze, ze nie dusi sie poki co. Padnieta byla strasznie, mleka nie dopila nawet.

12 lata 4 miesiąc temu #485220 przez madziorskie
Malina ja myslę, że jak zielone i gęstsze się zrobiły to dobrze, bo raczej świadczy to o zakończeniu przeziębienia... przynajmniej wnioskuje tak z obserwacji siebie! Najpierw leci z nosa jak woda z kranu, a potem gęstnieje i zmiania barwę na żólto-zieloną... więc wydaje mi się, że to dobry objaw! Jesli poza zapchanym noskiem nie widzisz zwiększonych innych objawów to raczej możesz spac spokojnie.... czego życzę!

Iza zasnęła więc idę ją zanieść do góry do łóżeczka...

12 lata 4 miesiąc temu #485221 przez vestusia
Witajcie Lasencje!

Kurka, podczytuję Was, ale ciągle coś.

No płytę od Sarny też dostałam i obejrzałam najpierw foty, a teraz wchodzę na forum i widzę, że Dorcia dodała :D No zajebiaszcze są, a niektóre foty to masakra he, he, he :D Mnie się jeszcze podobała seria zdjęć, jak Patryk wskakiwał do wody :D He, he, he :D

Ja zabiegana, zakatarzona i kaszlę.

Przyszedł mi kocyk, jest mega ha, ha, ha, no i ten bidon - rewelka! Zuzia po kilku próbach zaczaiła co się robi, wyduldała prawie całe picie, nie krztusiła się, bo rurka nie jest zbyt szeroka, no bomba. Ciekawe jak sobie poradzi z tych kubków z Lovi.

No ale nie będę tak pisać tylko o sobie. Idę sobie strzelić coś do wypicia i siadam do Was :)

12 lata 4 miesiąc temu #485301 przez Malina86
Czyli tylko ja nie dostalam plyty :dry:

madziorskie z tym katarem to chyba nie jest do konca tak, bo zielony czy zolty katar to katar ropny, z ktorego moze sie wykluc zapalenie oskrzeli, ucha, albo spojowek i dlatego martwi mnie to Miśki oko zaropiale. No zobaczymy jak nocka bedzie wygladac i jutro rano.

Vestusia no te zdjecia ze skoku do wody dobre sa, ale jeszcze fajniej sie je oglada od konca :laugh: Widzialam, bo sarenka mi na maila przyslala.
Zuzka sie nie rozlozyla?

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #485305 przez madziorskie
no naszukałam się, ale już mam link

www.promoceny.pl/gazetka/8737/p/28/ tutaj jest! Ale dzwoniłam na infolinię i mi pwoiedzieli, że nie ma ich w żadnym Lidlu! I do 9 grudnia na bank nie będzie! I bardzo przepraszają... ech co mi po ich przeprosinach jak ja bodziaki potrzebuje??? no ale miejmy nadzieję, że potem bedą!

Zrobiłam porzadeczek na blacie i WYRZUCIŁAM BUTELKI!!! zostawiłam tylko jedną, którą mam do wieczornej kaszki a reszta won! teraz z niekapka musi pić;) Inaczej się nie napije hi hi

12 lata 4 miesiąc temu #485358 przez Malina86
Hahaha co Iza jadla? Flipsy czekoladowe? Niezly sajgon i faktycznie wcale nie taka chuda-normalna ;)

12 lata 4 miesiąc temu #485389 przez madziorskie
nieee flipsów czekoladowych nie udało mi się nigdzie kupić!

Jadła ciastko takie zwykłe dorosłe z polewą czekoladową...

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #485395 przez Malina86
W Biedronie sa Flipsy czekoladowe, a jak nie ma Flipsow to sa Maxy made in Biedra- takie same w smaku :)

Misia juz sie dwa razy przebudzila z placzem. Zapowiada sie ciekawa noc.

Aaaa przeciez jest napisane nad zdjeciem, ze ciastko jadla :laugh:

12 lata 4 miesiąc temu #485409 przez Malina86
Spadam do wyra.

Dobranoc :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu #485416 przez Dorciaition
Oj Vestusia, Vestusia popraw się :silly:

O tak, zdjęcia Adiego wskakującego do wody extra. :laugh: :laugh:

Malina jak katarzysko się zmieniło to dobrze. Jeszcze trochę i przejdzie Jej.

MAdziorskie no co za ściema w tym Lidlu. Ja chce Leni te klocki kupić z FP. Ma coś podobnego i ciągle te klocki dopasowuje i wrzuca.

Ale Izulka fajna. Nosek ma taki pomarańczowy jak nasza Aurelcia :)
Widzę apetyt Jej dopisuje. Lenia znowu strajkuje, tzn zajada suche bułki, makaron, danonki i paluszki. Nic więcej.
Ale sajgon ;) Tą matę na krzesełku macie z materiału? Ja tak i to jest tragedia. Ciągle upierdzielone.
Nóżki i brzusio fajniutkie. :lol:

Idę na Gesslerkę i spać

Dobranoc

Alanek[*] :(

12 lata 4 miesiąc temu #485421 przez madziorskie
Iza właśnie się odzywa, ale mąż jest do góry, więc do niej zajrzy..

oo to musiałabym do Biedry wpaść.. jakos do niej mi nigdy nie po drodze...
u nas w sklepie czasami uda mi się kupić chrupki czekoladowe, ale one sa takie malutkie, że nawet nie wiadomo jak trzymać i na dodatek takie lepkie..

Dobrej nocy Malina

A ja właśnie zjadłam bułkę z szynką! No taka mnie naszła ochota, że nie umiałąm się powstrzymać... ;)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #485425 przez polunia
Witojcie :woohoo:

Wrócilam przed chwilż z shopingu i wielkie gówno kupilam. To znaczy upiłam Poli strój na roczek , nie jest to co chcialam bo juz nie bylo jej rozmiarów ale podjechalam do Malty i tam kupilam.W sumie to jestem zadowolona bo za wszystko zaplaciłam 110zł z czego najdrozsze były rajstopki bo nie mogłam dostać szrych i musiałam w calzedoni kupic :angry: Pochwalę się i lece poczytać :woohoo:

Patrzylam jeszcze na taka kiecke ale stwierdziłam , ze skoro robie w domu i pod nia zaloże bodziaka to sie panna ugotuje
www.kappahl.pl/article/sukienka_391698

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka