- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moze odpisze cos nie cos
Kredzia dziekuje za informacje o zmianie nazwiska. Zastanowie sie jeszcze nad tym wszystkim, gdyby bylo mniej tych formalnosci to zrobilabym to od reki, ale ta papierologia mnie zniecheca. No zobacze.
Co do zestawow "paznokciowych" to zastanow sie czy wszystko z takiego zestawu Ci sie [rzyda bo zazwyczaj jest tam kilka zbednych pierdol i mozna by w to miejsce zamowic cos co sie przyda. Jesli chodzi o zele to ja zazwyczaj kupuje te www.perfectbeauty.pl/ nie ma ich na allegro. Jesli chcialabys z allegro to te sa nawet niezle allegro.pl/okazje-zel-uv-vital-15g-jedno...bor-i2815924796.html Chyba sa tez zestawy z tymi zelami. Jesli chodzi o lapme to najlepsza jest na 4 zarowki 9watt ze swieceniem ciaglym i czasowym. Jak cos Ci wpadnie w oko to pusc linka to obadam
Co do Roczku to jakies jedzonko musi byc
Misi amolu nakropilam do takiegi kominka na podgrzewacze i jej wstawila do pokoju, zeby jej sie lepiej oddychalo.
lusia poszalas z zakupami, ale nas tez bardzo duzo wynioslo jak na impreze domowa.
Komplecik dla Aurelki super, widzialam go w Smyku, ale mysle, ze na Roczek kiecka lepsza
Miśka ma buty na zime roz. 20 z Lasocki Kids i chyba faktycznie mniejszych nie bylo.
Co z ta Twoja prezentacja wkoncu? Jak juz zapiszesz caly film i wypalisz na plytke albo pena to powinno dobrze isc.
Vestusia jak Zuzka?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
29 grudnia bedziemy sie bawic u moich dziadkow na 50-leciu Slubu Pomysle o Tobie i Bobie za 50 lat
Dorcia super, ze imprezka udana Wiedzialam, ze tak bedzie Zdjecia swietne. Co do tej spodniczki to zastanawialam sie czy nie zrobic podmianki z moja, bo my mamy komplet na 74 i tak myslalam, zeby dac Ci body na 80, a spodniczke na 74 bo Lenka dluga i chuda, a na moja Misie-Kulke ta spodniczka na 80 pewnie bylaby ok. Widzisz kurcze nie chcialam mieszac, ale tak myslalam, ze lepiej by na Lenie pasowalo jakbym podmienila.
Lenkowy tort troche blady, za to Krzysiowy super.
emcia usmialam sie z Twojego posta z dziwnymi znakami Zdrowka dla Dziewczynek.
Kimuś dlaczego humor do dupy masz? Co tam? Opowiadaj.
No teraz tom ciekawa co zmieni Twoje zycie
polunia jak opiekunka? Dala rade? Ukryta kamere zamontowalas?
Aleksandra Natalka wcinajaca chleb swietna
madziorskie fajnie, ze wyjazd udany i tata z Izunia dali rade
Haha jutro daje Miśce na sniadanie torebeczki do pochlaniania wilgoci tylko ma dobrze pogryzc
W poniedzialek bylam z Misia u lekarza. No nic groznego jej nie jest poza tym, ze przeziebiona. Dostala syropy itp. Chodzi jak pijana, na jednym syropie wyczytalam, ze nie nie mozna po nim prowadzic pojazdow itd. wiec juz wiem skad u niej zaburzenia motoryczne Gile ma masakryczne, dusi sie biedna i nawet nosa sobie daje zakrapiac o dziwo. W przychodni naczekalaysmy sie dwie godziny prawie wsrod szalejacych bakterii. Mnie tez cos gardlo boli.
Kredka nie wiem czemu te linki sie nie podswietlaja, skopiuj sobie do przegladarki.
Aaa Dziewczyny, ktore maja inhalatory mozecie mi zarzucic linkiem jakie macie?
A i jeszcze Misi sie "broszka" odparzyla, pewnie dzieki cudownym pieluszkom Huggies Nigdy wczesniej nie miala odparzenia, raz kupilam Huggiesy i teraz mam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
Lenki prezentację widziałam na 392 stronie! :>
Ja mam nie tyle inhalator co nebulizator... ale nie pamietam nazwy, a schowalismy głęboko tzn wysoko i ja tam nie sięgam, tylko małz z drabiny... jutro moge go zapytac by zobaczył..
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
My mamy taki allegro.pl/inhalator-tlokowy-nebulizator...2wd-i2794558250.html
Nic zmykam do mężulka... może jakiś masazyk zaliczę...
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Malina dzieki za linki, bejrzałam ten link z allegro i gosciu ma intersujące zestawy w przystępnej cenie.
Z tym żelem Vital jest taki zestaw allegro.pl/vital-zestaw-zelowy-uv-lampa-...-uv-i2811449330.html
choc tutaj też intersujący zestaw, wydaje mi sie że lepsza lampa allegro.pl/okazja-zestaw-cyfrowy-xxl-5x-...nce-i2804843295.html lub ten allegro.pl/okazja-platino-zestaw-max-3x-...lcd-i2823445723.html mimo iż inne żele
sama nie wiem...
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Przedewszystkim dziękujeza życzenia dla Olusia
Malina sto lat dla Michasi
Ola to trzymam kciuki za biznes Z..
Madziorska to poszalałyście z tym sapniem
A co do kuzyna , to zrezygnował , bo objął sam gospodarstwo po rodzicach i po prostu nie wyrabiał.
Madziarska dzięki za wytłumaczenie , widziałam te opublikuj ale się nie zagłębiałam w szczegóły
A co do imprezy w przedszkolu , to z tego co sie orientuje nie robi się takich rzeczy Ale co tam olo jest wyjątkowy A tak na serio ich jest tylko szóstka , to mogłam sobie pozwolić.
Ale było super.Olo był zadowolony wszytkoim opowiadał .co prawda byla ich w poniedzialek aż trójka , ale panie zawołay starszaków
Docia super , że impra udana .Oj szaleliście fotki pokaż jakieś
OOO sa no super Docia!!!Imperza na serio była szalona .Leneczka cudna!!!!!
Prezencjaki super , a to drzewko dzis młodej na gwiazde ogladalam i się zastanawaiłam lae skończylo sie na jeżdziku
Docia a czeku ty kiecke masz krótka taka i na krotki rękaw Też super jak zwyklę
Kredzia bym była ci wdzięczna i tak allegro musze luknać ale normalnie nie mam kiedy.Jejku mikołj ma 23 no to mnie powaiiłaś.ale ja juz sie przyzwyczaiłam , że gdzie nie pójdziemy to Aureska jest najmniejsza.....ale za to najsprytniejsza
Kredzia to wszytko zależy na nile osób robisz imprei jakl to ma wygląać.Alke jak więcej osób to mi się wydaje , że jednak troche więcej tego jedzonka .u mnie bedzie full wypas
Pola ja pierwszy raz kupiłam szampana dzieciecego z ciekwaści czy będzie im smakował i wyżłopali cały A co tam razy sie żyje a na pukcje dzieciaków mam hopla i gwiazdy musza być
EE w końcu zainwestowałaś w opiekunke.Dobrze kochana , bo juz nie bedziesz chodzic taka zarobina po sama szyje i bedzie dobrze
Nie mam juz na reszte siły zajrzę jutro buziaki
docia ja tez dostalam............
Olu Natka śliczna
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
- Otrzymane podziękowania: 1
Wszystkiego Najlepszego dla naszej dzisiejszej Solenizantki - Poli! Kochana, sto latek Dziubku, spełnienia marzeń, zadowolenia z życia, dużo miłości i zdrówka i czego tylko serduszko zapragnie, aby było Twoje!!
No i również składam najlepsze życzonka dla naszej jedenastomiesięcznej Izuni! Sto Lat Kruszynko, buziaczki od Cioci Vestusi i Zuzanki
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pola co prawda jeszcze śpi ale i tak bardzo dziekuje za zyczenia
Malina my mamy taki inhalator : allegro.pl/inhalator-tlokowy-microlife-n...eka-i2816372204.html
No i tyle , muszę się ogarnąć bo mnie znowu Kasia w piżamie zastanie
Jest 7.19 , jeszcze dokładnie godzina i będzie rok jak Poldkowatego z brzucha wyciagnęli
Aaa , skojarzyło mi się , madziorskie jak mnie już zszywali po cesarce to sobie dyskutowali o segregacji śmieci w gminie ... Lusowo Chyba którys z nich tam mieszkał z tego co do mnie wtedy docierało
No i oczywiscie najlepsze zyczonka dla Izki
Miłego dzionka kobitki , papa
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Lenia dziś pospała do 5. Potem o 7 znowu zasnęła. Myślałam, że pośpi, ale tylko pół godziny się zdrzemnęła.
Kimuś allegro.pl/super-czad-xl-krawat-sukienka...pez-i2762817196.html
W żadnym ccc ani Daichmanie nie ma balerin? Na allegro to wiadomo, że wszystko.
Kima mów co zmieni Twoje życia. No weźźźźźśź, plissss
MAdziorskie ale to takie chudziutkie fałdki u Izuni.
Kredka gdzie Ty pomiescisz te wszystkie zabawki jak wygrasz? Masa ich, a niektóre to bardzo duże.
Co do licytacji to jak coś fajnego to ludzie walczą do samego końca. Jak zależało mi na Myszce Miki dla Leni to w ostatnich sekundach cena poszła najwięcej w góre i było najwięcej osób. Wiec już dosłownie w ostatniej sekundzie podwyższyłam kwote o 10 zł i wygrałam.
Luśka Lenka ma butki z Bartka, rozmiar 21
Malina masz rację że rozmiar 74 kiecki lepiej by Leni pasował. Ta faktycznie była ciut za duża, ale to nic, bo i tak wyglądała cudnie (skromna .
Nooo tort miał być bardziej kolorowy, no inny. Był szaro- czarny. :/
Zdrówka dla Was.
Na odparzoną pipkę dobra maść Clotrimazolum Hasco.
Polunia wkurzyłam się na hybryde, bo w dwóch paznokciach już mam odprysk. Dobrze, że mam w domu identyczny lakier.
Luśka to drzewko Leni się bardzo podoba, choć ciągle szukam piłeczek od niego
A nie wie czemu na mnie ta kiecka tak wyglądała. Ale krótka nie była za bardzo, może na tym zdjęciu z moją psiapsiółą, bo taka zgarbiona jestem.
Luśka co też dostałaś? Nie zajarzyłam
Polunia koniecznie ucałuj Polę jak się obudzi.
My z Lencią jeszcze w piżamkach, ale chyba za chwilę się ogarniemy i pojedziemy na zakupy.
Teraz przez to auto korci mnie żeby ciągle jeździć, choć kurka problemy z parkowaniem mam
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Wkurza mnie ten internet na maxa....
Młoda juz śpi, Z pojechał na wyklad i egzamin i nie wiem o której będzie....pogoda do d...więc siedzimy w domu. Ide zmontowac sobie jakieś jadło...dzis musli z jogurtem
Mi hybryda sama odpadła po 2 tygodniach...
Kima zaintrygowałaś mnie.....może jednak powiesz??????
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Polciu nasza wszystkiego cudownego na pierwsze urodzinki!
Izuniu Tobie tez wszystkiego najlepszego na ostatnia miesiecznice!
I jeszcze ciocia gapa zapomniala o Olu! Aleksandrze rosnij duzy i zdrowy! Wszystkiego najlepszego!
Dorciu dziekuje za info o tym kremie na odparzenie- mam go akurat.
Kredzia w pierwszym zestawie beznadziejne sa te ozdoby kroliczki, kwiatki fimo, kwiatki kolorowe, owoce fimo, lezki, cyrkonir tez beznadzejne. Te ozdoby zazwyczaj sa sztywne i grube i zeby je zatopic trzeba zrobic bardzo gruby paznokiec. Lampa jest niezla, no i frezarka bardzo przydatna tylko nie wiem jaka ona ma moc i czy podola.
W drugim zestawie fakt lampa fajniejsza, sama sie nad nia zastanawiam, aceton Ci chyba nie potrzebny, maly cleaner.
Trzeci zestaw ok, tez aceton niepotrzebny, no i ten palec do cwieczen to nie wiem czy Ci sie przyda, ale ogolnie cena ok i lampa fajna, zele nie wiem.
Ty wogole chcesz robic pazurki na tipsie czy na formie?
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZEJ MAŁEJ ŚLICZNEJ KSIĘŻNICZKI POLI! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA!
Uspiłam Izunię i zaraz idę czytać...
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Fajne są te zestawy, ja miałam kiedyś mega zestaw do akrylu ale go sprzedałam bo jak się młoda urodziła to nie chciałam smrodzic. Zastanawiam sie czy nie zrobic sobie teraz żelu bo ta hybryda jakos do mnie nie przemówiła....
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
Luśka no jak tylko 6 to jeszcze! Ale jakoś jak pomyślę, że miałabym wyprawiać w domu urodzinki i potem jescze do przedszkola dawac ciasta to trochę przegięcie by było jak dla mnie...
To tak jak wyprawianie urodzinek dzieciom na różnych placach zabaw. Nie każdego rodzica stac na to, a jak koledzy mają to potem rodzice chociaz kasy nie maja to tez swojemu dziecku wyprawią niejednokrotnie zapożyczając się... Moda, która zapanowała nie podoba mi się! Właśnie ze względu, że rodzice jedno przez drugiego stara się wymyslać coraz to najróżniejsze i najwspanialsze urodzinki dla dziecka i jego kolegów, a co za tym idzie niestety fifnanse cierpią... owszem fajnie wybrać się z własnym dzieckiem na plac zabaw, czy nawet jakiegos kolegę/koleżanke zabrać, ale żeby właśnei dla takiej sporej grupy robić to trochę przesada! A właśnie u nas w okolicy tak się to odbywa... że rodzice dla całej klasy wyprawiają urodzinki...
Ech ciekawa jestem jak to będzie jak Izunia podrośnie...
Hmmm Polunia z tego co pamiętam to pisałaś kiedyś, że dyskutowali o segregacji śmieci w gminie Dopiewo więc Dopiewo czy Tarnowo Podgórne???
Dorcia Ja Wam chyba musze wstawić zdjęcie Izuni na golaska... cobyście mogły zobaczyć jakie ma fałdki i golonki
Jeszcze trochę i opanujesz do perfekcji parkowanie! A faktycznie jak jest auto to kusi by nim jeździc...
Olu u nas dzisiaj też beznadziejna pogoda i raczej cały dzień w domu spędzimy...
Oo jednak się u Was wypogodziło! Fajnie! U nas deszczowo
Idę umyc włosy może zdąże zanim glizda się obudzi