- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
- rojku
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Co do linka nie wiem czemu nie wchodzi. Jak na youtube wpiszesz Baby Mine-Dumbo & His Mommy to wyświetli się właśnie ten fragment
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
- delfinek83
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- ♥ Laura ♥

no pewnie będzie tak jak piszesz Madziaska, że jak poczujemy ruchy to będziemy już spokojniejsze, ale jak będzie spokój to wtedy już niepokój, tak to już chyba jest
ja na przykład dzisiaj zaczęłam się martwić czy wszystko ok, bo od wczoraj mdłości i wymioty ustały, wstałam normalnie jak gdyby nigdy nic i nawet mogłam swobodnie lodówkę otworzyć, co wcześniej miało przykre następstwa, a teraz luzik.
No może to normalne że w pewnym momencie przecież objawy mogą minąć, ale żeby tak nagle to się zdziwiłam i zaniepokoiłam.
- kabrik
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Uśmiałam się trochę

delfinek83 - nie martw się na zapas. Wszystko będzie dobrze. I tak pewnie czeka nas zawsze to oczekiwanie od wizyty do wizyty: czy tym razem wszystko w porządku... A tak kiedyś niecierpiałam tych wizyt u ginekologa :)A teraz nie mogę się doczekać następnej...
- adiafora
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34

- rojku
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Adiafora yerba mate ma dużo kofeiny, więc podejrzewam, że trzeba uważać i pewnie można, ale z umiarem, co jakiś czas.
Jak tam Wasze samopoczucie?
- kabrik
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Przestraszyłam się też kłucia w prawym boku, więc koniec z myciem szklanek i sięganiem do wysokich szafek.
Jest teraz straszny upał, więc może dlatego dycham jak staruszka, nie mogę szybko się poruszać, bo męczę się i sapię

Dopiero 3 miesiąc, a już mam widoczny brzuszek. Koleżanka jest w 4 a u niej prawie nie widać. A jak tam Wasze brzuszki?

rojku - też mam ochotę na czereśnie, ale boję się robaków.... Wczoraj objadłam się truskawkami i młodym groszkiem....
- lilian355
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Nareszcie z Nami :) Nasze Słoneczko :)

- rojku
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Dopiero 3 miesiąc, a już mam widoczny brzuszek. Koleżanka jest w 4 a u niej prawie nie widać. A jak tam Wasze brzuszki?

rojku - też mam ochotę na czereśnie, ale boję się robaków.... Wczoraj objadłam się truskawkami i młodym groszkiem....[/quote]
Co do brzuszka to mi już zaczyna być widać, no ale sobie tłumaczę, że to już początek 4tego miesiąca więc może zacząć rosnąć, bo na razie wygląda na spaślaczkowy brzusio

Co do robali w czereśniach to pan w warzywniaku śmieje się, że to zdrowe, bo samo białko, hehe ale nie sprawdzałam, czy są po prostu jem

Ale młodego groszka to tez bym zjadła mmmmmniamm. Tato zawsze znajdzie miejsce na niego w ogródku, bo wie, że uwielbiam, ale jeszcze go nie ma.
Co do dolegliwości to mi wrócił pęcherz i chyba się coś w szparce zaburzyło, więc zaopatrzyłam się wczoraj w aptece z odpowiednie medykamenty, mam nadzieję, że będzie dobrze. Niby brzuch nie duży, ale zasypia mi się gorzej - żadna pozycja nie jest wygodna. Czasem z pół godziny się wiercę i się wkurzam, o co chodzi? przecież to to samo łóżko

Brzuch tak czasem zaboli jakby się coś zaciągnęło i mnie zegnie w pół ale maks po 30 sekundach mija, myślę, że to normalne, trochę mu się urośnie, więc ma prawo boleć

- renata329
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- adiafora
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]
- delfinek83
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- ♥ Laura ♥

Rojku, kabrik, też rano kupiłam czereśnie i jem bez zastanawiania co do robaczków

a kiedyś to każdą najpierw otwierałam, dokładnie oglądałam z każdej strony, wyciągałam pestkę i dopiero jadłam, a teraz nie mam chyba do tego cierpliwości, chce mi się bardzo i natychmiast, od razu bez zabawy, biorę po dwie, trzy i tylko pestki wypluwam hehe taka zachłanna się zrobiłam

lilian, oczywiście w czwartek chcemy zobaczyć fotkę Twojej dzidzi

Kabrik, ja też już zaczynam dostrzegać swój brzuszek, lekko odstaje, ale zależy też co na siebie włożę, no i wydaje mi się że wieczorem jest większy niż rano, ale to pewnie od tej ilości pochłanianego jedzenia

- rojku
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
www.yerbastory.pl/faq-najczesciej-zadawane-pytania/
pl.wikipedia.org/wiki/Yerba_mate
Rooibos natomiast jest wskazana w ciąży
pl.wikipedia.org/wiki/Rooibos
www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzyn...-na-ciaze_35127.html
delfinek ubawiłaś mnie tym "brzuszkiem ciążowym", bo ja nawet nie w ciąży wyglądałam dużo gorzej. Ale pewnie Ty widzisz różnicę

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Co do tym specyfików nie pomogę nie pije;)
Ufff u nas tez upały na zmiane z burzami .O golnie pogoda do du.....
A moj brzuch matko na 6 miesięczną ciążę