- Otrzymane podziękowania: 27
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KasiaT
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Jutro postaram się poprawić

Rojku czy mi się zdaje czy ty masz na sobie zwykłe jeansy?? W sensie nie ciążowe?? Jeśli tak to matko.... zazdroszczę.... ja od ok. 8 tyg miałam problem z zapięciem guzika a po jakichś 2 tyg poszedł w ruch pas ciążowy bo już guzika nie zapięłam

- rojku
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Jeśli chodzi o brzuchol, to jedni mówią, że duży, a drudzy, że mały. Moja mama to nie może się nadziwić, że jeszcze nie przytyłam tyle, ile ona. Stwierdziła, że ona już w moim tygodniu ciaży będąc wyglądała jak potwór

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Moja kuzynka w ciąży wogole nie nosiła np ciążowych spodni tylko biodrówki takie mega niskie bardzo chwaliła to raz a dwa sporo z tych spodni nos do dziś dnia.Wiec to może jakiś sposób ale ja chyba jednak wole ciążowe jakoś mi biodrówki nie podchodzą

- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Bylismy w środę na USG i, cóż- zawsze baaardzo chciałam dziewczynkę i jest...chłopak. Najpierw strasznie przeżywałam, ale teraz powoli przyzwyczajam sie do myśli, że ma siusiaka

Teraz imię trzeba wybrać, bo miała być Alicja Klara. W sumie to prawie żadne mi się dla chłopca nie podoba ;( Na razie chyba wygrywa Adaś. Tyle, że chamsko jak będzie miał urodziny koło 21 grudnia, imieniny 24ego, do tego gwiazdka i Mikołaj w tym samym miesiącu ;D
W każdym razie tak się rozkraczył, że nie ma żadnych wątpliwości. Z pół USG próbował stópkę do buzi włożyć więc pewnie sportowcem będzie- piłkarzem, jak tatuś kiedyś ;D
Oczywiście tatuś dumny- już mu karierę wymyśla- mówi, że będzie zawodowym piłkarzem, a potem trenerem, a ja na to, że kardiochirurgiem ;P
Miałam ostatnio miłą przygodę- kanar mnie złapał bez karty. Co prawda miałam dowód zakupu biletu, ale bez dokumentu ze zdjęciem więc stwierdził, że musze z karta jechac na Wawrzyńca (dla tych spoza Krakowa- ulica, na której siedziba MPK jest w Kraku), a to daleko strasznie ode mnie- ja jestem z Bohaterów Września. To mu mówię- Proszę Pana, jestem w ciąży, mąż sprzedał samochód i jeszcze nowego nie mamy i naprawde nie mam siły jechać na Wawrzyńca. Uśmiechnął sie i stwierdził, że mi odpuszcza ze względu na ciążę- miły nie?
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
- Otrzymane podziękowania: 1

Ale macie fajne brzucholki, co jeden, to ładniejszy

Luska, musisz wrzucić fotkę na listopadówki, to może tam się rozkręcimy i też powrzucamy coś nowego. Bo chyba dawno nic nie wrzucałyśmy

Tygrysica, ja przeżywałam coś takiego, jak Ty. Tzn. bardzo chcieliśmy dziewuszkę, a dzidzia długo nie chciała pokazać, co ma między nogami. W 16 tygodniu lekarz powiedział, że "raczej dziewczynka", ale bez przekonania. Więc potem też byłam smutna, bo czułam, że nie będzie tak cudnie i że to będzie sisiorek. No ale, udało się i jest dziewuszka. Chociaż chłopcy też są fajni, takie małe łobuziaki

A kanar bardzo miły, Twoje szczęście, że jesteś w ciąży. Ja z jej powodu uniknęłam mandatu za złe parkowanie he, he, he. Więc czasami ten nasz stan błogosławiony przydaje się

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dwunastego lipca miałam usg nie u lekarza prowadzacego powiedział mi , że bedzie chłopak.Maga nastawiona byłam na cipuszke, w domu mam juz synka wiec widomo , że każdy chce parke.W**rw niesamowity ale najważniejsze , że zdrowy.Już sie nastawiłam na synka imię wybrane.Zaczęłam dostrzegać same plusy tego(wiec nie martw się i tak wiem , że synek będzie twoim oczkiem w głowie).No a 27.07 usg u mojego gina i co cipeczka jednak hehe radosc owszem była ogromna ale i tak nie wiem czy nie będzie niespodzianki

Vestusia spoko wrzuce hehe

- upsar
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- adiafora
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

LUŚKA TENS łagodzi bóle porodowe moje kumpele bardzo go chwlą

[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]
- rojku
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja chyba nie będę kombinować i nic kupować.W końcu nie wiem jeszcze jaki będzie finał.O ty żelu czytałam, ale nie znam nikogo kto by stosował.Dość drogi bo 400zł to jak na moje za cos co nie mam pewności , że zadziała to całkiem spora kwota.
- adiafora
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]
- KasiaT
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Adiafora to współczuję z tymi wymiotami

A w nocy obudził mnie skurcz łydki

Tygrysica to witamy w klubie mam z synkami

- gagusia84
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- KasiaT
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-