- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kasiaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wojtuś jest z Nami :) (17.09.2013r)
Tośka mama miala racje ze nic nie mowiła, chciala Cie chronic zeby nic sie nie stało ( z nerwów i strachu).
Przepraszam ze nie odniose sie do pozostałych postów ale zmeczona jestem i idę sie polożyc..
Słodkich snów Kochane:*
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Elusia rewelacyjna ta rzeźba a Ty wyglądałaś kwitnąco
Paula bardzo młodziutko wyglądasz, jak dziewczyneczka taka
Tosia dobrze, że wszystko się pozytywnie zakończyło, a bratu chyba bym dokopała do dupy aż by się
nusia ale musiałaś mieć stracha z tymi wodami, oby już się nie sączyły
Ja dziś zakupiłam dla córci komplecik o taki
Elusia właśnie zdjęcia to tu się troszkę dupiato dodaje bo musisz za każdym razem edytować posta. Czyli dodajesz fotki, klikasz to i potem DALEJ.Dodaje Ci posta a następnie musisz go edytować i dodać kolejne zdjęcie i tak za każdym razem. Dlatego jak chcę dodać więcej zdjęć to wolę wrzucić na pokazywarkę i tu dać tylko linka. Miłego wieczorku :)[img] i potem DALEJ.Dodaje Ci posta a następnie musisz go edytować i dodać kolejne zdjęcie i tak za każdym razem.
Dlatego jak chcę dodać więcej zdjęć to wolę wrzucić na pokazywarkę i tu dać tylko linka.
Miłego wieczorku
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja Paulinka wczoraj wieczorem dostała gorączki, w nocy spokój po nurofenie i nad ranem zaś gorączka więc walczymy. Jak nie pomoże to jutro lub we czwartek lekarz.
U nas dziś duża mgła.
Miłego dnia
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
Agusiak świetny ten komplecik A jaki to rozmiar? I gdzie kupiłaś???
Ja uciekam jeszcze do łóżka, tylko muszę zjeść najpierw chociaż jedna kanapke bo jak rano nie zjem, to później mam mdłości.
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
NO tak macie racje nalezy mu sie porzadny lisc kop itp on mysli ze tylko on ma problemy i niszczy zdrowie rodzicom nam przerosla go odpowiedzialnosc za rodzine chcial tego to niech dorosnie wkoncu zazdroscil mi ze mam Meza corke mieszkanie chcial tez zony dzieci to niech teraz pracuje i nie odpier**** cyrkow i stresuje innych, i teraz c kazdy ma sie nad nim litowac przez jego chore zachowanie on tp lubi.
Agusiak Kochana jaki slodki komplecik mmmmmmmmmmmm
a co do Paulinki kochana u nas tez tak bylo i zbijalam wlasnie nurofenem i minelo wirusik dwu trzy dniowy tak mi sie wydaje, Moja wczoraj juz katar oczy swiecace szkola sie zaczela temper. w klasie inna na podworku inna, i juz tez dawalam syropek nasmarowalam witaminki i do lozka.
Kasiu tak masz racje Mam ado tej pory nie moze przezyc kto mi to powiedzial a ja nie wygadam przezylam to strasznie cala ciaze tyle nerwow nie mialam naprawde wlk. spokoj a tu nagle olaboga ale choc troche moglam pomoc.
a powiedzcie jakiej firmy smoczusie kupujecie?
Ja nie moge juz spac bola mnie te biosra i u nas pogoda do bani deszcz ponuro i glowa Boli
Zrobilam Niuni Mojej kolejny komplecik berecik z chusteczka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
Jeśli chodzi o smoczki to ja mam z lovi (butelkę też z tej firmy kupiłam). Mam na razie dwa smoczki takie marynarskie. Kupiłam jak jeszcze nie wiedziałam czy będzie chłopiec czy dziewczynka. Na razie nie kupuję więcej. Zobaczę czy mała będzie chciała brać smoczka czy nie i wtedy najwyżej dokupię jakieś (może różowe ) ze dwa, ale też z lovi. Podobają mi się.
Taki mamy
https://e-kidi.pl/img/cms/1_27.jpg?KeepThis=true&TB_iframe=true&height=430&width=700
A jak by co to jakiś z tych bym jeszcze chciała
http://img05.allegroimg.pl/photos/oryginal/34/87/59/39/3487593922
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Paula komplet wzięłam rozm 62 bo ten 56 wydał mi się jakiś taki mikroskopowy, a kupiłam w H&M do tego jeszcze dwie pary skarpetek z takim samym motywem
Elusia tantum rosa to taki preparat do miejsc intymnych, podobno super się sprawdza na ranę po nacięciu krocza i ogólnie do higieny tego miejsca np po załatwieniu się. Jednak ja nie próbowałam tego osobiście.
Jeśli chodzi o smoki to my mamy tej firmy
allegro.pl/listing/listing.php?string=MAMbaby+smoczek
uwielbiam je bo mają super wygląd i moja Paulinka tylko te akceptowała a teraz poleciłam je koleżance i nie może się nachwalić a w zeszłym roku innej i też została przy tej firmie
Tylko niestety mało sklepów ma tą firmę na stanie
- Kasiaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wojtuś jest z Nami :) (17.09.2013r)
AGUSIAK strasznie fajny komplecik ja polowałam na taki podobny tylko ze z żabką ale juz nie moge znajśc takiego:/
TOSKA ten komplet jest rewelacyjny:)
Co do skmoczkow ja też mam z lovi są podobno bardzo dobre kolezanki je sprawdziły.
Ja mam biały z pingwinkiem i zielony z małpką
- MartiO
- Wylogowany
- rozmowna
- Czasem życie po prostu nas zaskakuje ;o)
trochę miałam do nadrobienia... na ogół staram się czytać jednak nie zawsze jest czas coś skrobnąć teraz Młody padł więc choć chwilka... ostatnio trochę biegania było... w sobotę zwiedzaliśmy 2 hurtownie z art dla dzieci, ale bardziej tak orientacyjnie i to co kupiłam to tak naprawdę pierdołki typu skarpetki, ręczniki, kocyk... chciałam pościel ale wychodzi na to, że taniej wyjdzie z neta... bo mimo wszystko ceny jak dla mnie zaporowe były... poza tym pranie, uprzątanie pokoiku Młodego tak, żeby tam jeszcze rzeczy Młodej weszły... lekko nie będzie... Młody ma cała masę rzeczy i Młoda powoli też... a w niedzielę byliśmy nad morzem, tak na jeden dzień pojechaliśmy bo akurat znajomi z Krakowa są tu z dzieciakami pogodowo szału nie było i bardziej na spacer/zabawę niż opalanie ale nie przeszkadzało nam to a że akurat byliśmy w tym samym miejscu co na początku wakacji to Młody poprzypominał sobie "stare" kąty no i fajnie było się choć tak na chwilę wyrwać... nawet mój do tego samego wniosku doszedł... teraz będzie ciężej ale może czasem powtórzymy taki wypad tylko dla nas... w sensie dla naszej 4
dziś idę do swojej ginki na usg... zobaczymy czy Królewna się obróciła czy nadal siedzi sobie na pupci... boję się, że nic się nie zmieniło bo podobnie ją czuję... no i np w nocy na siusiu nie latam... najwyżej raz czasem... jutro normalna wizyta... może dziś uda mi się dostać z laboratorium wynik cukru... jak nie to jutro...
Agusiak fajny komplecik i oby Paulince szybko przeszło
Tośka tak to czasem z tą rodzinką bywa... ech... śliczne rzeczy robisz
co do smoczków to też kupiliśmy lovi... przetestowane na Młodym te zielono niebieskie, teraz bardziej dziewczęce mamy no i dwa takie z owieczkami w bardziej intensywnych kolorkach mamy też jednego z nuk takiego zwykłego dostaliśmy na jakichś warsztatach... młody po 6 m-cu dotał takie allegro.pl/nuby-smoczek-silikonowy-wisie...ory-i3467493292.html bo mi się spodobał i jemu też... do tej pory się prawie z nim nie rozstaje... przynajmniej na noc na pewno
Karo, Ewe, Paula i Elusia śliczne brzuszki i wszystkie jesteście chudzinki
Elusia ja tantum korzystałam po porodzie z Kubą, po nacinaniu krocza... fajnie pomaga gojeniu, teraz też zamierzam, chyba że się Królewna nie odwróci miałam w saszetkach do rozrobienia... 1szt./0,5l wody, trzymałam w butelce po żelu z pompką i stosowałam do podmywania...
Gratuluję rocznicy!!!! no i arbuz świetny
- trufla
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
Ja stosowałam tantum rosa po porodzie i się super sprawdził. Więc polecam tylko trochę drogi. O widzę że powoli będziecie się rozpakowywać, ale ten czas leci. No my jak wychodziliśmy ze szpitala to było 20c I świeciło piękne słońce. Ja miałam prawie całą ciążę spuchnięte nogi i ręce a po porodzie wszystko zeszło.
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
Mam dziś straszny dzień. Cały czas bym spała... Dobrze, że jutro wizyta to może lekarz mnie uspokoi. Mam nadzieję, że to nie pierwsze objawy porodu... jeszcze mam przecież trochę czasu.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przyszły naklejki na ścianę nad łóżeczko.
Chciałabym jeszcze dziś zamontować drążek w szafie małej do wieszania ubranek i pomyć wszystkie półki i chyba w końcu czas zacząć zabrać się za pranie ubranek.
Tylko nie wiem czy mi się nie zakurzą do tego czasu no ale z drugiej strony będę w szafie.
W pierwszej ciąży zaczęło się u mnie coś dziać w 38 tygodniu, ciekawe jak będzie tym razem.
Marti mam nadzieję że córcia się odwróciła i jest już główką do dołu. Pocieszę Cię może że ja też ciągle czułam swoją tak samo a na wizycie okazało się że już stoi na głowie