- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2013
Listopadówki 2013
- Izaa.
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- suzi001
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Widzę ze macie przeboje z tymi tesciowymi,moja jest luzik idzie sie z nią dogadać,chociaż jak ja czasem wkurze to nawet mi tego nie pokaże heh lubi mnie bo trzymam pion mojego M haha
Baksik ja jeszcze nie znam płci przeczuwam ze to moze być dziewczynka,jakieś takie wewnętrzne uczucie mam,no ale to sie okaże a ty innaczej czujesz sie w tej ciazy niż z synkiem? Niby to nie ma nic wspólnego z plcia ale tak z ciekawości pytam mi w 15 tyg jeszcze nie chcieli powiedzieć bo babka nic nie widziała więc tak myśle ze siusiaka to juz by chyba było widać,dlatego mam przeczucie ze dziewczynka no ale sie okaże czy moja intuicja nie zawodzi
- Izaa.
- Wylogowany
- pierwsze słowa
U mnie na usg siusiak byl na prawde widoczny, od razu go zauwazylam w tych wszystkich plamkach i ciapkach jak lekarz mi pokazal gdzie jest:) Czulam, ze bede miala dziewczynke:) ale intuicja sie mylila:)
- suzi001
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Postanowiłam wam trochę pomóc zeby każda miała dostęp do gr i mogła śledzić topiki itp )
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
nefretete666 ja tez czekam na usg w uk mam w lipcu:( zwarijuje tak dlugo:((a Ty w jakim miescie w uk???ze masz polskiego gina blisko:)
cortezja sliczne malenstwo!!tez czekasz jak ja:)
- suzi001
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Do dziewczyn które są w grupie fb czy my możemy normalnie kogoś dodać do grupy? Wydaje mi sie ze chyba tak bo widziałam z prawej str dodaj do grupy..więc moze dzidostwa nie będziemy męczyć
- JustynaNL
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- nefretete666
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
od rana męczę się z nerwobólami, tym razem po prawej stronie I love it
...a wczoraj dopadłam nasze, polskie truskawki, zerwane prosto z pola... mmmm niebo w gębie, ale potem miałam odruch wymiotny, więc chyba małemu coś nie przypadły do gustu
Jak tam te wasze ruchy maluszków? Ja wczoraj nic nie czułam, mały puścił focha
- cortezia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- "Dziecko to uwidoczniona miłość. "
- Otrzymane podziękowania: 4
Mi już powoli schodzą bomble mój M zajął si mną jak fachowa pielęgniarka tylko z o wiele większym uczuciem i mój stan poprawia się z godziny na godzinę. Już mogę ruszać dłońmi:D Dziękuje wszystkim za wsparcie na was można liczyć
NatB ale fajnie że maluch tak Ci się rusza, mój od dwóch dni chyba nie chce za bardzo się odezwać, albo nie czuje bo coś innego odwraca moją uwagę.
Agnieszka i Wielomama ja też raczej będę dostawało po rodzinie, a jedynie kupie najpotrzebniejsze rzeczy.
Witam nowe dziewczyn, super jest nas coraz więcej.
Suzi na pewno możemy dodawać nowe osoby my też. W takim razie dziewczyny jeśli chcecie dołączyć do nas na FB to napiszcie na prv wasze imię i nazwisko do którejś z nas albo do mnie, albo do NatB albo do Suzi jeszcze na FB jest Małopolanka Agnieszkaszs, Justynka Nk, Brunteka, Garviti i Koliberek, i na pewno was dołączmy:)
No tak Graviti musimy czekać ale szybko to minie czerwiec nam przeleci jak maj:)
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- agnieszkazst
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Dziecko jest miłością, która stała się widzialna
- Otrzymane podziękowania: 5
Pani_p, wiem że to się tylko tak mówi, ale lepiej się nie denerwować na zapas, bo może będzie wszystko dobrze...
Suzi co do fb to chyba rzeczywiście my też możemy dodawac
Cortezia super że Mąż się tak czule Tobą opiekuje - jeszcze chwila i nie będzie ani śladu
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
Gravity ja mieszkam w dewsbury,polska klinike mam 40km od siebie ale nice jezdze tam teraz jade do polski i tam odwiedze swojego ginekologa a to usg 20czerwca to mams normalnie w szpitalu.witam snowed kolezanki fajnie zero znacie plec ja niestety musze czekac
Ja do Ciebie mam 88m to okolo 2h i pewnie piszesz o klinice w Manchester:)ja mam tam polozna na telefon:)jak cos potrzebuje dzwonie do Mirki.
- agnieszkazst
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Dziecko jest miłością, która stała się widzialna
- Otrzymane podziękowania: 5
- cortezia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- "Dziecko to uwidoczniona miłość. "
- Otrzymane podziękowania: 4
Agnieszka mi się nic takiego nie włącza, a mam Nortona, może tak reaguje na niektóre cookis Twój program??
Graviti poczujesz je w końcu zobaczy i wtedy będziesz się tak cieszyć jakby Ci ktoś najlepszy prezent na świecie dał.
Dziewczyny w ogóle wrócę do mojego pobytu w szpitalu byłam w pokoju z dwoma dziewczynami które własnie urodziły maluszki iiiii. To było fantastyczne po pierwsze dziewczyny rodziły tego dnia co przyszłam i mogę wam powiedzieć, że były bardzo żwawe następnego dnia ganiały po całym szpitalu i ich maluchy było nooooooo PRZESŁODKIE.... troszkę sobie porozmawiałam jak tam im się rodziło o tym jak się czuja jak było w czasie ciąży i w ogóle. Ale dzieciaczki urodziły takie nie za duże i nie za małe Wojtuś ważył 3200 g a Natalia 3100 zauważyłam coś tak śmiesznego każde z tych dzieciaczków po porodzie przypominało swojego tatę Także taki pozytyw wyniosłam ze szpitala:)