- Otrzymane podziękowania: 24
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2013
Listopadówki 2013
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Właśnie wrocilam od lekarza i jestem już spokojna. Wszystko Wam napisze i odpisze jak sobie wlacze kompa, a narazie zmykam ogarniac chaos jaki zapanowal w mieszkaniu po dniach wolnych z mężem :-D
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
a co do porodu, to ja szczerze już się nie mogę doczekać, aż maluszek będzie z nami... nawet przeżyję ból, połóg cokolwiek, ważne, żeby się urodził, zdrowy... :)ach
Pani_p a Ty miałaś wizytę u lekarza?no to dalej ogarniaj mieszkanko i napisz, co jak gdzie i po co ...
ja jutro, albo pojutrze idę z wynikami moczu do mojej Pani Doktor, bo znowu się przypałętała jakaś infekcja gRRRRRR
- baksik6661
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- baksik6661
- Wylogowany
- gaworzenie
nie czuje kompletnie zadnej roznicy pomiedzy ciaza z synkiem a ta zreszta ja nie mam zadnych dolegliwosci oprocz apetytku a jednyna roznica jest tak ze z synkiem brzuszka dlugo nie bylo widac a teraz brzusio juz jest widoczny :O
- Psotka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Nie zdarzyłam jeszcze przeczytać wszystkich wpisów, bardzo szybko piszecie i dużo. Widać że forum żyję. Nadrobię dziś wieczorem.
Cortezia ojoj biedulko, dbaj o siebie, dobrze że z dzidzią wszystko dobrze.
pani_p ja bardzo chciałabym być an fb z Wami , napisałam prywatną wiadomość do dzidostwa i cisza.
Nefretete_ jednak nie kupię tego kosza, jak zaczęłam spisywać rzeczy najważniejsze dla dzieciaczka to się przeraziłam. To będą spore koszty przy pierwszym dziecku, więc trochę je muszę zminimalizować.
Dziś mam pierwszą wizytę u nowej pani ginekolog. Trzymajcie kciuki żeby mnie przyjęła z otwartymi rękami w połowie ciąży bo to różnie bywa.
Oprócz tego byłam dziś rano jeszcze u tego strasznego ginekologa po wyniki HCV, są ujemne ale oczywiście musiałam swoje się podenerwować, ten człowiek po prostu działa mi na nerwy.
Odezw się jeszcze wieczorkiem.
- agnieszkazst
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Dziecko jest miłością, która stała się widzialna
- Otrzymane podziękowania: 5
Podaje Wam namiary, obejrzyjcie koniecznie - WARTO
chomikuj.pl/kinder1982/FILMY+1980-1989/1...c5*bbCZYZN+I+DZIECKO
- agnieszkazst
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Dziecko jest miłością, która stała się widzialna
- Otrzymane podziękowania: 5
- suzi001
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Psotka możesz do każdej z nas wysłać swoje dane na priv a któraś z nas poprostu cię doda do grupy
Dzisiaj miałam fajny sen śniło mi sie ze dzidzius mnie juz mocno kopał i przez brzuch widać było stopki i ja te stopki tak laskotalam a dzidzia sie śmiała aż miło było wstać )))))
- Izaa.
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Do później:)
- Izaa.
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- baksik6661
- Wylogowany
- gaworzenie
a z tym ze w drugiej ciazy szybciej widoczny brzuszek jest i szybciej czuc ruchy to prawda :0
- Psotka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Izaa.
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- małopolanka
- Wylogowany
- rozmowna
Tak się rozpisałam że w końcu zapomniałam o czym miałam Wam jeszcze pisać ...
aha już wiem ciesze się że dołączyło do nas tak dużo nowych dziewczyn. Mam nadzieję że zostaniecie na dłużej.
Cortezia jak czytałam Twój post to się przeraziłam.. bo musiało Cię okropnie boleć. Dobrze że już jest poprawa.
wielomama szkoda że będziesz musiała nas opuścić na trochę z powodu remontu. Będzie nam smutno bez Ciebie. Mam nadzieję że w szpitalu dobrze zaopiekują się Twoim mężem i otrzyma profesjonalna pomoc. Oby wszystko dobrze się skończyło.
NatB co do poradników to przeglądałam ich masę i nie znalazłam nic ciekawego. Niektóre rzeczy są dla mnie oczywiste więc sama nie wiem czego szukam. Mniej więcej we wszystkich jest jedno i to samo. Sprawdzę jeszcze ten poradnik który mi poleciłaś może będą jakies recenzje w internecie.
Co do ciuszków tez coś czytałam że powoli kupujecie. Musze przyznać że jakoś na razie nie widzę u siebie zainteresowania ubrankami itp. Dostałam trochę rzeczy teraz jak byłam w Polsce ale sama z siebie szał zakupowy jeszcze mnie nie dopadł i aż się sobie dziwie. Większe zaangażowanie widzę u mojego męża bo cały czas mi powtarza że musimy już pomału zacząć kupować bo już niedużo czasu zostało jestem już prawie w 5 mies a tu łóżeczko wózek butelki itp. itd. Mi ciągle wydaje się że mamy jeszcze duuużo czasu i nie ma potrzeby tak się śpieszyć ale faktycznie pomału już trzeba będzie jakoś się urządzać bo tak mi zejdzie do porodu hehe z drugiej strony chciałabym mieć 100 procent pewności że to chłopak raczej już nic się nie zmieni ale różnie się słyszy. Ja w przeciwieństwie do Was chciałabym kupić rzeczy typowo chłopięce bo uniwersalne jakoś średnio mi podchodzą dlatego może jeszcze trochę poczekam.
- asiulek2706
- Wylogowany
- gaworzenie