- Otrzymane podziękowania: 153
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2013
Listopadówki 2013
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)

Planuję wypad do Karpacza jeszcze przed narodzinami malucha

Cortezia 160 zł.?! drooooogooo

Ja napiłam się kawy i mały daje mi bailando w brzuchu

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pani_p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 24
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- cortezia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- "Dziecko to uwidoczniona miłość. "
- Otrzymane podziękowania: 4
No tak drogo, ale to może dlatego że są to u Dominikanów i niby są one najfajniesze we Wrocku. Są co tydzień no i No pierwsze spotkanie było świetne, a drugie cóż, Ks mówił do nas jak do gimnazjalistów rzeczy no dla nas oczywiste. No ale nie wiem jak dla innych my jesteśmy z M wychowankami Salezjańskimi i chodzimy do Kościoła więc mamy wiedze taką teoretyczn. No ale cóż. Może tylko tyle powinniśmy wiedzieć.
No co Ty PaniP u was są za darmo, kurcze noooooooo nawet w Oleśnicy trzeba zapłacić jakbyśmy chcieli dojeżdżać i mieć tylko przez weekend -70zł.
Wielomama i Isa dodałam was do grupy na FB:)
- asiulek2706
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Wielomama bardzo Ci dziękuję za poświęcenie czasu nad tą listą, właśnie o to mi chodziło - rozsądny komentarz doświadczonej mamy! teraz już wiemy że wiele rzeczy nie jest potrzebnych albo nalezy je zastąpić czymś innym. A mam do Ciebie pytanie odnośnie monitora oddechu - możesz coś więcej napisać jak to urządzenie sprawdza się w praktyce - bo ja słyszałam że niemowlęta mogą mieć taki bezdech na parę sekund i jest to normalne a to zaczyna wyć i robi się chaos - czy to prawda? Bo tej informacji nie mam z żadnego pewnego źródła.
Dziewczyny na zdjęciach wyglądacie przepięknie!! Tylko PaniP coś mi się nie wyświetla zdjęcie tylko jakiś kod..
Na koniec chciałam z Wami się podzielić radosną nowiną - byłam wczoraj na usg i pani dr stwierdziła że będę miała córeczkę

Życzę Wam wszystkim miłego dzionka :*
A, jeszcze pytałam dr odnośnie tego spania na lewym boku bo wiem że niektóre z Was miały wątpliwości - powiedziała że ma to znaczenie na koniec ciąży, a w tym stadium to można spać i leżeć jak się komu podoba

- agnieszkazst
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Dziecko jest miłością, która stała się widzialna
- Otrzymane podziękowania: 5

Cortezia dobrze że wspomniałaś o chuście i przywiązaniu. Że to nie tak. Ja też mam swoje spostrzeżenia w tym względzie i wiem że to absolutnie nie tak. Chusta jest po prostu rewelacyjna pod każdym względem. Ale oczywiście nie każdy mimo wszystko się do niej przekonuje, mamy wolną wolę

Pani_p fotki pierwsza klasa! I u Gravity pogoda nieziemska!
Psotka sukienki the best

Suzi super był ten sen o którym wspominałaś!! My wczoraj przed zaśnięciem mocno poczuliśmy Nasze Maleństwo. Najpierw przez przypadek miałam rękę na brzuszku i właśnie w tym momencie Maleństwo kopnęło, mooocno

Asia to tylko się cieszyć że ciążę masz bez dolegliwości! Bądź spokojna,teraz to już z górki

Małopolanka Wielomama podsunęła Ci super pomysł

- pani_p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Cortezia widocznie w Twoim regionie to normalne. U nas mogę iść do jakiej chcę parafii i zazwyczaj to jest przez trzy dni po jakiejś godz

Asiulek a zaglądasz z tel czy z kompa? bo faktycznie przekopiowałam linki z postu na staraczkach to może dlatego się tak wyświetla. Tu masz linka do str
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Może tu Ci się pokaże

A i gratuluję córci

- Izaa.
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- cortezia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
PaniP to najwyrażniej faktycznie Wrocław i okolice szaleją z cenami:) W dupciach im się poprzewracało:D
- pani_p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
PaniP to najwyrażniej faktycznie Wrocław i okolice szaleją z cenami:) W dupciach im się poprzewracało:D
Troszeczkę

Ja na początku ciąży ubolewałam bardzo nad tym, że nie mogę spać na brzuchu, bo od zawsze własnie tak zasypiałam, no i nie wysypiałam się wcale. Później kupiłam tego rogala i nie mam problemu

- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mi boki wysiadają od spania, raz na lewym, raz na prawym boku

Aaaa to Ty Cortezia jesteś z Wrocka

Asulek gratuluję córeczki

Pani_p jakiej długości masz tego rogala? bo czytałam, że są różne... chyba też zainwestuje, zawsze będę miała poduchę do karmienia dla małego

- Izaa.
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Psotka, ale z ciebie laska:) Ja mam nogi jak dwie parówki:) od poczatku ciazy przytylam niby 2 kg, ale jestem jakas taka nabrzmiala, opuchnieta i ten celulit. OMG masakra. nigdy takiego nie miala. Wy dziewczyny takie laski ze pozazdrościc!!!
- Gravity
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
Ja tez jestm pod opieka endokrynologa bo mam guza na tarczycy:(3 lata temu pobrali mi biopsje ktora spaprali i wynikow nie mam do dzis:to w pl((w uk jestem pod kontrola.I po badaniach w kwietniu wszystko ok nastepne mam we wrzesniu:)te tarczycowe.
Dzis mam niespodziewane wolne:)i siedze na ebay i patrze na ciuszki:)
- cortezia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Właśnie co to HASHIMOTO???
- asiulek2706
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-