- /
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2013
Listopadówki 2013
- Gravity
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- małopolanka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- cortezia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- "Dziecko to uwidoczniona miłość. "
- Otrzymane podziękowania: 4
Druga sprawa kupiłam farbę bez amoniaku teraz na rynku jest ich pełno, okna pootwierana w każdym pokoju i heya...

Także dziewczyny tak jak pisałam to JA farbuje włosy, wy wcale nie musicie i nie namawiam was do tego. Każda z nas niech kieruje się swoim matczynym instynktem. We wszystkim tak jak napisała Dzidostwo we wcześniejszym poście:) Każda z nas jest inna i każdej maluszek jest inny:)
- moniaa85
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

- Brunetka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Kocham Cię córciu :)
Byłam u lekarza ( z polecenia) i jestem bardzo zadowolona. Miałam obawy bo nie korzystałam wcześniej z wizyt u ginekologa- mężczyzny... teraz jednak wiem, że błędem było przywiązywać się do mojej poprzedniej lekarki. Nawet samo badanie mnie przebiegło o wiele sprawniej.
Co do mojej bakterii, mam przepisany na tydzień czasu antybiotyk. Z tego co mi powiedział, nie muszę się obawiać, ponieważ lek ten nie wpłynie negatywnie na płód, gorzej zrobiłabym gdybym nie leczyła tego. Mam się teraz zjawić 8 maja na badanie genetyczne.
Pytałam również o owe farbowanie włosów;) Okazuje sie, że wiele kobiet o to pyta i według mojego lekarza jak najbardziej można i nie jest to szkodliwe

MAŁOPOLANKA- łóżeczko dostawka świetna sprawa:) Ja jednak jeszcze nie planuje nic kupować, ale jeśli masz okazję to czemu z niej nie skorzystać

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53655
- małopolanka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- pani_p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 24

No powiem Wam, że ja nie mam większych problemów ze swoim organizmem. Jem to na co mam ochotę bo jak się do czegoś zmuszam to mnie mdli. I też tak mam że jak doprowadzę do głodu to mi niedobrze.
Co do farbowania to ja też farbowałam niedawno. Teraz farby nie są niebezpieczne dla kobiety ani dziecka. Tylko ten zapach może komuś przeszkadzać.
Piękną pogodę mam

Na wizytę wybieram się w czwartek

- Gravity
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Hejo
No powiem Wam, że ja nie mam większych problemów ze swoim organizmem. Jem to na co mam ochotę bo jak się do czegoś zmuszam to mnie mdli. I też tak mam że jak doprowadzę do głodu to mi niedobrze.
Co do farbowania to ja też farbowałam niedawno. Teraz farby nie są niebezpieczne dla kobiety ani dziecka. Tylko ten zapach może komuś przeszkadzać.
Piękną pogodę mamJa korzystam i codziennie przynajmniej godzinkę spaceruję
Na wizytę wybieram się w czwartek
co do jedzenia widze ze masz jak ja:(ale dajerade jem na sile:)
martwi mni etele ze szpitala i jaks wizyta o ktorej dzodzis o niej nie wiedzilam:(moze jutro jak bede na usg cos wyciagne.
- Ellie
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

My już po szpitalu, odsypialiśmy teraz. Wszystko w porządku, dostałam jedynie luteinę dopochwowo, bo znowu w niedzielę miałam plamienia, 29.04 idziemy na usg na przezierność i jakby co to dostaniemy duphaston dodatkowo. Dzidziuś ma 3,69 cm, wygląda jak wielka kluska (przynajmniej na tym zdjęciu), tak wariował podczas usg że go ładnie złapać nie mogła. A jaka ja głodna po tym szpitalu wróciłam, to ich jedzenie to wiadomo, spróbowałam i byłam pewna że będę wymiotować, ale wyszłam na ogródka i pochodziłam trochę to mi przeszło...a w bufecie też nie było nic na co miałabym ochotę i tak jadłam a to pączka, a to rogalika, jogurcik jakiś,a miałam mega ochotę na domowy obiad.
Widzę, że u was też wszystko w porządku, żadna za bardzo nie cierpi, no to dobrze i oby tak dalej,a nawet lepiej
- Ellie
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
zapodaj.net/ab2baf615c27c.jpg.html
Nie umiem inaczej wstawić tych zdjęć tutaj, dlatego wysyłam wam linki, jedno jest sprzed tygodnia, drugie z wczoraj, oczywiście siedzę i wyję z tego powodu, że nie umiem. Jeszcze moja ukochana 17-letnia kotka dzisiaj odeszła i tak mi jest źle odkąd się dowiedziałam, cokolwiek idzie nie po mojej myśli, choćby głupota to płaczę

- cortezia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- "Dziecko to uwidoczniona miłość. "
- Otrzymane podziękowania: 4
Pani P u mnie również słoneczni i cieplutko dlatego chodzę z moim zwariowanym psem na długie spacery, pies szczęśliwy i ja szczęśliwa:)
- małopolanka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- Gravity
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
ja dzis nie wyspana z pekajaca glowa i do pracy na 12.
Ale bylam na usg mega szczesliwa termin na 24listopada czyli 4 dni wczesniej.Niunia z Usg wieksza niz powinna bo 8tyg 3 dni.Serduszko bije ladnie lecz nie mam fotki :(za 4tyg bede miec po kolejnym.
- małopolanka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- Gravity
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-