- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2013
Listopadówki 2013
- cortezia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- "Dziecko to uwidoczniona miłość. "
Ogólnie zawsze miałam problem z jelitami i teraz co bym nie zjadła mam tak jakby przez sito ze mnie leciało więc naprawdę jeśli chodzi o moje żywienie a późniejsze etapy to już mam tego serdecznie dość i moja mama zamiast mnie pocieszyć i powiedzieć, że będzie lepiej to mówi, że ona ze mną miała tak przez całą ciąże.
Wielomama współczuje tych huśtawek nastroju, bo już samo to może człowieka zeźlić, ja na szczęście tylko płacze(bo zobaczyłam starszą Panią żebrzącą, bo mój M się nie mógł do mnie dodzwonić, bo jestem bardzo słaba ).
Graviti to dobrze, że pomogła Ci ta gorzka czekolada:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ellie
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
O proszę, widzę że nie jestem sama z tą płaczliwośćią i zmianami nastroju, nie powiem, trochę mnie to podniosło na duchu. Wczoraj jak wróciłam z pracy i wlazłam do wanny to D. włączył głośno film, krzyczałam żeby przyciszył, ale on mnie nie słyszał, tak więc siedziałam w wannie i wyłam (świr normalnie), dzisiaj jak sobie przypomnę to parskam ze śmiechu, ale wczoraj to dla mnie była prawdziwa tragedia. Później popłakałam sobie, bo obiadu nie było,a mi się nie chciało gotować,a jeszcze później to już ryczałam nie wiem czemu, w końcu się obraziłam i poszłam spać na kanapę do salonu, za karę dzisiaj bolą mnie plecy
Cortezia współczuję tego spotkania, dlatego ja jadam tylko bezpieczne rzeczy, boję się co będzie jutro w tym szpitalu, jak oni mi dadzą jakąś obleśną, niesłoną paćkę to na sam widok mi się cofnie, nie mówiąc już o zapachu, fuj. Najgorzej, że zaczyna mnie odrzucać od sera żółtego,a ja nic innego do kanapek nie jadam, ja już nie wiem co mam wymyślać do jedzenia, bo wszystko jest blee
- moniaa85
- Wylogowany
- gaworzenie
Ellie widzę, że my na tym samym etapie ciąży;) na którego masz termin? bo ja 5 -7 XI
- małopolanka
- Wylogowany
- rozmowna
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
nawet jak cos jem i mi smakuje rosnie mi w gardle:(
- małopolanka
- Wylogowany
- rozmowna
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
znosze wszystko ale now mnie glowa boli okropne:(
- dzidostwo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 1
- suzi001
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- suzi001
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Brunetka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Kocham Cię córciu :)
Ja nie mam na razie problemu z jedzeniem. Mam ochotę na wszystko Nie mam wstrętu np. na zapachy. Uważam, że pod tym względem nie mam co narzekać Jedyne co mi doskwiera i przeszkadza to to, że cały czas szybko się męczę. Wyszłam dzisiaj na spacer i sapałam jakbym miała jakąś niewydolność hihi miałam wrażenie, że mi duszno i zrobi mi się słabo, więc poleciałam szybko do najbliższego sklepu po wodę. Zauważyłam, że bez niej nie mogę wychodzić z domu.
Jutro wybieram się do lekarza, aby skonsultować się odnośnie tej mojej bakterii.
Wstyd się przyznać, ale od wczoraj szukam zdjęć z usg. Diabeł ogonem przykrył Śmieję się, że ktoś mi je chyba podprowadził Jak znajdę to wkleję na fb:)
Jeśli chodzi o wahania nastroju to szkoda gadać. Cyrki ze mną. Sama ze sobą nie mogę wytrzymać. Cały czas się krzywię, mogłabym przez cały dzień nie wychodzić z łóżka, wciąż mi źle, jestem nieszczęśliwa i mam żal do całego świata hihi. Wracam tez nie potrzebnie wspomnieniami do starych, nie przyjemnych momentów. Nakręcam się i przez to tez dochodzi do kłótni między mną a moim facetem. Też potrafię płakać bez większego powodu, ale obiecałam sobie, że muszę nad tym panować. Naczytałam się w necie jak to takie drzemiące we mnie emocje i żale docierają do dziecka (niby już po 30-minutach) i niekorzystnie wpływają. Nie chcę aby moja kruszynka była znerwicowana, nadpobudliwa...miałabym spore pretensje do siebie gdyby tak było...
Gravity- współczuję tak częstych bóli głowy. Mnie jak na razie bolała chyba tylko raz.
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53655
- cortezia
- Wylogowany
- budujemy zdania
I powiem szczerze ma racje gdzieś na necie wyczytałam, że imbir do herbaty pomaga na mdłości, a gdzie tam ja mam po takim mocnym zapachu i smaku odwrotnie, albo że sannie cytryn, a gdzie tam jest jeszcze gorzej. Herbatki ziołowe, nie ma takiej opcji dla mnie żadna herbata, każda smakuje jak gorycz, okropna. Potrafię przez cały dzień zjeść tylko banana i wypić 1,5litra soku multiwitamina, trochę mnie to przeraziło bo myślę matko zagłodzę tą fasoline czytam na necie, a tam że trzeba się zmuszać choć np. rano do krakersa, czy herbatnika, a ja na samą myśl o takich rzeczach mam mdłości, że trzeba jeść mało ale często i mdłości miną będzie lepiej. U mnie się to nie sprawdza raz mam dzień, że coś zjem a raz że nic nie jem i taka zestresowana pytam się gin i co ja mam zrobić ,a ona właśnie powiedziała mi tak jak napisałam wcześniej i zaczęłam słuchać swojego organizmu i jest o niebo lepiej.
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja dzis troche lepeij glowa przestala bolec jaknarzie mdli mnie tylko wiec daje rade:)
- cortezia
- Wylogowany
- budujemy zdania
DZIEWCZYNY MAM dla was do obejrzenia piękne zdjęcia z momentu narodzin dziecka, a na końcu galerii piękny film na którym ja płakałam jak bóbr:D Polecam:)
[url=http://http://keilajunephotography.blogspot.com/2012/11/jaydon-marleys-birth.html][/url]