- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2013
Listopadówki 2013
- dzidostwo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- julitav1
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- dzidostwo
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja dopiero w czwartek na 17
- JustynaNL
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Gravity
- Wylogowany
- gadatliwa
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
ja dzis 1 wizyta u poloznej:( przed 11.Co sie dowiem napisze Wam.
- małopolanka
- Wylogowany
- rozmowna
JustynaNL oby wyleczyli Cię szybko i żebyś w końcu trafiła w dobre ręce. Czasami tak jest że w ciąży jest trochę pod górkę ale trzeba być dobrej myśli. Obyś jak najszybciej wróciła do pełnego zdrowia.
Gravity trzymamy kciuki żeby wszystko było ok. Daj koniecznie znać. Buziak.Trzymaj się!
Co do grupy dopiero dzisiaj przeglądałam Wasze piękne zdjęcia wczoraj wieczorem padłam ze zmęczenia. Widzę że coraz więcej nas tam jest. Oby tak dalej.
- cortezia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- "Dziecko to uwidoczniona miłość. "
- Otrzymane podziękowania: 4
Graviti ja również trzymam kciuki:)
APEL DO LISTOPADÓWEK:D
Dziewczęta zapisujcie się do Grupy na FB jeśli posiadacie konto na FB. Grupa jest całkowicie TOP SECRET, nawet dodawanie zdjęć jest TAJNE i nikt inny oprócz nas ich nie widzi, nie widać, że w ogóle do takiej grupy należysz:) więc nie ma się czego obawiać osoby niezainteresowane niczego nie zobaczą nic nie ściągną i z niczego nie zrobią użytku chyba że będą to hakerzy ale wtedy z tych zdjęć tutaj i wpisów mogą zrobić użytek:)
Jeśli was namówiłam napiszcie do DZIDOSTWO tylko swoje dane, a ona was odnajdzie i doda do grupy:)
Także KOBIETY PRZYBYWAJCIE TŁUMNIE, jeśli macie ochotę
- Koliberek
- Wylogowany
- gaworzenie
U mnie wszystko dobrze, małopolanka dziękuję za zainteresowanie! Rozpoczełam pracę na dniówkach i odpukać jesteśmy dzielni z maleństwem Zobaczymy co dalej. Okazało się, ze siostra koleżanki w pracy straciła dzieciątko w 8 tygodniu (w pracy próbowała coś wsadzić na wysoko umieszczona półkę!) wiec dziewczyny po pieć razy każda mnie ostrzegały a później tylko pytały czy wszystko dobrze i chciały wyręczać..
Na początek gratuluje wizyt i pierwszych zdjęć tym które mają to już za sobą!
Zdjęcia są niesamowite!! Takie maleństwa a już powoli wszystko jest na swoim miejscu!
małopolanka muszę przyznać, że obie wyspy są ładne ale dla mnie Irlandia bardziej urokliwa,zielona i wiejska Poza tym ludzie bez porownania! Irlandczycy są do rany przyłóż, otwarci, weseli i zawsze chętni do pomocy!Przynajmniej tak dali mi się poznać. Anglicy to zupełnie inna rzeczywistość haha
JustynaNL mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i porządny lekarz się Tobą zaopiekuje.
Gravity czekam na wieści z pierwszej wizyty u polożnej!
Nie często korzystam z FB, ale skoro corteziatak namawia Spróbuje i ja. Jeśli to wszystko top secret to czemu nie?
- małopolanka
- Wylogowany
- rozmowna
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Ale u mnie dzisiaj ładna pogoda była Nareszcie ciepełko, słoneczko. No aż miło!
Byłam na spacerku, dotleniłam się, ale chyba był ciut za długi bo po powrocie byłam wykończona i brzuszek mnie troszkę ciągnął. Odespałam, poleżałam i jest już ok
- małopolanka
- Wylogowany
- rozmowna
- julitav1
- Wylogowany
- gaworzenie
- dzidostwo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- wielomama
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja po usg nie plamiłam nigdy.Uważam, że nie należy się zamartwiać, oczywiście zależy ile trwało to plamienie i jak było mocne, ale piszesz, że nie wielkie. Oczywiście zaznacz koniecznie na następnej wizycie. Lekarka może stwierdzić, że nie będzie ci narazie robiła usg dopochwowego tylko dopiero za kilka tygodni przez powłokę brzuszną. Jeśli masz takie skłonności to radziłabym uważać podczas współżycia, bo ja przy pierwszej ciąży wylądowałam w szpitalu w 16 tyg. z powodu mega krwawienia po stosunku.
Teraz widzę, że Ty masz dopiero ponad 6 tyg. to raczej pewne, że na następnej wizycie będziesz miała usg, przynajmniej powinnaś mieć.
- Brunetka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Kocham Cię córciu :)
Małopolanka grupa jest zamknięta tylko dla grupy i tylko ty widzisz grupe ;p
Jeśli jest to grupa zamknięta i nikt z moich znajomych nie zorientuje się przez ten profil o ciąży to również bardzo chętnie się do Was przyłączę
Niestety nie mam dobrych wieści. Byłam dzisiaj u lekarza i wykryto u mnie bakterię escherichia coli:(
Martwię się bo tyle się dzisiaj na ten temat w necie naczytałam,że aż się boję. Bakteria ta nie ma niby tyle negatywnego wpływu na mnie co na płód:( Lekarz przepisał mi antybiotyk ale na chwilę obecną nie mam nawet zamiaru go przyjmowac. Antybiotyk we wczesnej ciąży- w głowie mi się to nie mieści. Chcę w czwartek wybrać się do jeszcze innego lekarza,zobaczę co mi poradzi. Martwię się bardzo. Nie chcę zaszkodzić dziecku.
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53655