- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2013
Listopadówki 2013
- kasia085
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jaś - moja miłość:-)
Oki oj zazdroszcze takiego wypadu. ja mam teraz pod koniec pazdziernika imprezke rodzinna. moglabym po 20 zostawic malego z tesciowa ale kurcze boje sie bo on nawet z marcinem nie chce zostac i nie wiem jak to bedzie.
kurcze zrobilo mu sie cos takiego ze od 2 dni nie chce sie kapac. ucieka z wanenki i krzyczy. najchetniej kapalby sie na stojaco. nie wiemy juz czy przeniesc go pod prysznic czy co z nim mamy zrobic.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153

Tyle na fb dzisiaj się działo, że nie ogarnęłam już za bardzo forum....

- pani_p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 24
Wreszcie wlazłam na forum :-D mamy dzisiaj leniwą niedzielę bo wczoraj zaliczylismy wieczorem kościółek, szkoły nie mam więc Suuuper!

NatB o widzę, że przygotowania do roczku juz pełną parą

Pazia ja też się tego boję, jak sobie poradzić, żeby wychować tego małego czlowieczka, trudne zadanie

Zuzia szalona nam śmiga juz na pełnych obrotach, wreszcie poznaje mieszkanie bo sama sobie dojdzie wszędzie, teraz muszę mieć Oczy dookoła głowy

Co do roczku Jeszcze to ja myślałam żeby tort był po prostu kolorowy, z jakimiś kwiatkami. Sukienki jakiejś szukam. Nie musi być biała, prawda?
- kasia085
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
wczoraj kupilam plyn do kapieli ziajki hokus pokus - ogrom piany i zmienia kolor wody. super pachnie. weszlam najpierw ja do kapieli i zachecalam malego. jak mial troche ochoty to go wzielam do siebie ale zaczal sie zaraz drzec. nie zanurzalam go i zaczelismy sie bawic w budowanie czapki tacie z piany i wtedy sie smial w glos ale jak przyszlo do mycia to krzyczal. ciezko bedzie go przekonac. dzis znow zrobimy mu wolne ale jutro sprobujemy znowu. moze w koncu mu mine.
- pani_p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Pani_P Zuzia jest super

Co do sukienki niekoniecznie musi być biała, przecież to nie komunia

Kasia próbujcie dalej z Jaśkiem, myślę, że on też sprawdza Was na ile sobie może pozwolić na ile nie... z drugiej strony faktycznie mogło go coś bardzo przestraszyć i teraz się boi kąpać...
Władek ostatnio się stał bardzo opiszczały, próbuje coś wymusić piskiem, płaczem, ale ja się nie daję, niestety mój S. już tak :/ dlatego cały czas mu mówię, jak ma z nim postępować, żeby nie wszedł nam na głowę...
No a tak w skrócie mały mi już 3 razy włożył paluchy między drzwi, albo zmywarkę i sobie przyskrzynił :/ yhhhh... a dzisiaj dostał jeszcze zabawką w oko od mojej szwagierki.... i tak oto był pół dnia nie do zniesienia :/...
Teraz śpi, więc Wam piszę, co i jak

- pani_p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Natalia dziękujemy za komplementy dla Zuzi. Ona znowu w towarzystwie jest fantastyczna a w domu potrafi dać popalić, ale powiem, że już dawno była nieznośna, teraz ma fajny etap. Jest wesoła, dużo mówi po swojemu, coś tam śpiewa, bawi się, obserwuje

No na spotkaniu jakoś żeśmy nie pogadaly :-D niebbyło jak, ja byłam tak zachwycona dzieciaczkami. No co jedno to po prostu za serce chwyta.
Ciekawe jak się ma Tomus i Asia

Wczmialamiałam ciężki dzień, prawie cały ryczalam... Zawsze w poniedziałek jest mi tak ciężko iść do tej pracy i zostawiać małą. Porażka.
I jeszcze wczoraj Zuzia była na rehabilitacji i bardzo płakała i czułam się taka beznadziejna, że mnie ze mną nie ma...
No Zuzia tez teraz wszędzie wchodzi, wszystko otwiera, palce przytrzaskuje, guzy nabija. No oczy w pupie trzeba mieć.
- kasia085
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
pusto sie tu zroblo no ale licze ktos kiedys to przeczyta;-)
chcialam sie Wam przede wszystkim pochwalic postepem ojego dziecia- wczoraj przszedl sam z 10 kroczkow :-)powoli zaczyna sie puszczac wiec moze za tydzien -dwa zacznie juz dobrze dretac.
jak wspominalam wczesniej bylismy na narodowym na kinder niespodziance. bylo beznadziejnie. fakt stadion wart zobaczenia ale sama organizacja imprezy tragedia. nawpuszczali multum ludzi, na karuzele wpuszczali doroslych przez co dddddzieci nie mogly sorzystac. Jas byl zachwycony - multum swiatelek, koncert Majki Jezowskiej, postaci z jajek ale mojej sostry synek wyszedl z tej imprezy z placzem bo nie skorzystal z zadnej atrakcji. ale plusem bylo to ze wrazenia spowodowaly z e Jas przespal cala noc

przeszlismy na mleko 3 i jest lepej z tym spaniem i jedzeniem. wczesniej pil nam 3 razy w ciagu nocy a teraz juz tylko raz. takze jest postep.
a co u Was ?
- baksik6661
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0
z ciekawosci weszlam a tu takie cichooo ale mozna powspoinnac stare posty :

- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kasia i dlatego ja nie lubie takich imprez

A co u nas Wlad chodzi do niani, rano widac, ze ciezko mu sie z nami rozstac, juz skumal o co chodzi... uczulenie zeszlo

prezenty dla Swieta dla chrzesniakow mamy kupione

No kochane ja sie poprawilam to i czas na Was

- cortezia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- "Dziecko to uwidoczniona miłość. "
- Otrzymane podziękowania: 4
Nie chce za dużo pisać na fb. Mam dziś ciężki dzień, ehhhh ale fanie, że jednak tutaj piszecie:) Widzę że u Nat prezenty pokupowane u mnie zostali sami mężczyźni. Nie lubię robić prezenty facetom którzy właściwie mają już wszytko;/ i wszystko sami mogą sobie kupić (chodzi o dziadków) ehhhh Sama przed świętami to dla mnie takie trudne i jeszcze to, że nie będzie M. na moich urodzinach. Dżizas. Co do Bibi to dziś dałam i na maksa popalić oderwać się ode mnie nie chciała. Czasami jest tak upierdliwa....

- kasia085
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ja do swiat jestem tak przygotowana jak nigdy. Prezenty kupione i spakowane leza juz ze dwa tygodnie. Koncze sprzatac. Jutro ostatnie porzadki i we wtorek dwa ciasta i wsio.
Jasiulek jest coraz bardziej rozumny i samodzielny ale czasem ma takie dni ze chodzi jak smród w gaciach i jeczy a ja wtedy wychodze z siebie:-)
Nie mam kiedy wchodzic na fb. Tu mi latwiej ogarnac ostatnie posty a tam nie nafazam. Przeczytalam tylko o Ani i napisze tutaj - moze to przeczytasz. Jestem z Toba kochana. Jestes silna kobieta, cudowna mama i wzorem do nasladowania. Jesli tylko bede mogla Ci w czyms pomoc mozesz na mnie liczyc. Trzymam kciuki za Ciebie i modle sie o siłe dla Ciebie. Zaslugujesz na cudowne zycie i mam nadzieje ze kiedys takie bedzie Ci dane.
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ejjj tak mi się ciężko ogarnąć, praca, dom, dom, praca

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A Wład łazi sam, ale tak chwieje się, jak taka chorągiew na wietrze... raczkuje, jakoś tak yhhh dość dziwnie, powoli i ostrożnie

Napiszę Wam więcej później, bo rosół mi się gotuje

- agnieszkazst
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Dziecko jest miłością, która stała się widzialna

- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-