- Otrzymane podziękowania: 153
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2013
Listopadówki 2013
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)

A Zuzia tak, jak myślałam aniołek

Kasiaa jak kochana spędziliście rocznicę?... co do Rodziców przykro mi, mam nadzieję, że to chwilowa sytuacja... może lepiej faktycznie, jak nie będziesz jakiś czas do nich jeździła... mają swoje lata, niech to załatwiają w dwójkę...a może masz rodzeństwo? może pomoże hm?
Ale WŁad jest ostatnio maruda... grr normalnie nosi mnie od jego buczenia, marudzenia... tragedia :/... czekam na chwilę, aż pójdzie w kimę, żeby mogła psychicznie odpocząć heh... właśnie nastała taka chwila i się nią delektuję

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia085
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jaś - moja miłość:-)
- Otrzymane podziękowania: 5
mam siostrre ale ona jakby nie zdawala sobie sprawy z sytuacj i wyraznie obtaje po stronie mamy. ach nie mam na to juz sily.
- kicia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 1

NatB napisz jak tak po wyjeździe. Jak Władowi podobało się nowe miejsce? Pisz na bieżąco jak wizyta u urologa czy chirurga. Mam nadzieję że obejdzie się bez zabiegu. No i żeby tylko ta alergia u Władka znikła.
Kasia085 nie przejmuj się rodzicami. Może dojdą do porozumienia. Różnie to bywa.
A my mamy szóstego ząbka, dolna dwójka. Wyszła 3 tyg. po tej temperaturze którą Eryk dostał i trzydniówce. Eryk waży 9,8 kg, sama go ważyłam na normalnej wadze i pewnie margines błędu jakiś jest. Nie chcę iść do przychodni bo mnie będzie lekarka namawiać znowu na szczepienie na meningo i pneumokoki :-p A ja już nie mam zamiaru szczepić.
Poza tym niewiele się dzieje, Eryk śpi juz często tylko raz w ciągu dnia, za to wcześnie wtedy idzie spać wieczorem

- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kasia jak się mają sprawy z Rodzicami...? mam nadzieję, że lepiej :*
Kicia Władowi średnio się podobał nasz hotel/apartament

Co do szczepień ja szczepię i mam nadzieję, że nie zrobię tym krzywdy Władowi...
Pani_P jak praca?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- pani_p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 24
Natka przywolalas mnie :-P
Drugi ttydzień minął i juz trochę lepiej jest, mam fajną ekipę wiec czas leci. Tylko ten stres, że szefowa przyjdzie i będzie pytać jak i ile, jest okropny... Póki co daje radę

Zuzia jest super i strasznie za nią tęsknię

Jutro jedziemy do Barda na weekend ze znajomymi a Zuzia zostaje z moją mamą. Początkowo miała jechać z nami, ale to by trochę bez sensu było bo o 19 juz śpi. Jakoś średnio mi się chce jechać, ale ok. Wyjeżdżamy dopiero po 12 bo od rana maluję u mojej koleżanki, która jutro wychodzi za mąż. Chyba mi plecy odpadna :-D ale co tam, kocham to

No to w sumie tyle.
Natka oj biedny Władek. Czekam na dalsze wieści co i jak. Zdj super, może ma w sobie to coś

Kasia no nic nie poradzisz na rodziców, muszą sami dojść do porozumienia

Trzymajcie się Kochane ciepło :-*
- kasia085
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
1. rodzice sami doszli do porozumienia - wniosek? nie wtracac sie.
2. Jas na antybiotyku. w osluchu po lewej stronie cos charczalo, lekko pokaslywal. zeby uchronc go przed czyms gorszym dostal antybiotyk. mam nadzieje ze mu przejdzie. nie ma goraczki, jest pogodny tylko po obudzeiu sie kaszle.
3. zlozylam wniosek o bcikowe. mysle ze dostaniemy. chodzenia bylo z tym dwa dni a te baby takie poinformowane ze szok.
4.Mi kaszelprawie przeszedl to teraz zaatakowalo mi zatoki.
5. Jas coraz lepiej chodz. smga na czworaka a jak ma czego sie trzymac to na nogach. czasem sie juz puszcza ale przejdzie dwa, trzy kroczki i upada. ale najwazniejsze ze probuje. wazy kolo 10 kg. niestety ale uparciuch nie robi brawo ani papa. uwielbia zabawe w chowanego. mowi ,mama, baba, tata, lala. nadal robi kupke na nocnik wiec licze na to ze juz mu sie nie znudzi:-)
A i jeszcze chcialam Wam napisac ze 19 pazdziernika jedzemy na urodziny kinder niespodzianki na stadion narodowy:-)
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Urodziny kinder niespodzianki

Pani_P co do "sprzedaż sprzedaż sprzedaż" TRAGEDIA... pracowałam tak 2 lata w biurze podróży i powiem tak z jednej strony człowiek się uzależnia, ale z drugiej strony wiem, że na dłuższą metę nie dałaby rady psychicznie... bo plany były co raz wyższe, ja więcej czasu w pracy spędzałam, a z życia oprócz kasy w sumie nic nie było... psychicznie byłam czasem wykończona... u mnie była jeszcze tego typu kwestia, że odpowiadałam finansowo za swoje błędy :/... rezerwacja potwierdzona, a np. klienci nie chcieli danego hotelu i potem był problem... kary bolały powiem tak :/... ale życzę Tobie dużo spokoju i wytrwałości, staraj się zamykać drzwi biura i nie przenosić tego do domu

Oooo wknd z mężem

Kasia brawo dla Rodziców

łeeeeee Wład się obudził i woła Mama Mama ok spadam do niego

Pani_P ja dalej Ciebie będę tutaj przywoływać

- kasia085
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A nas dzisiaj wita Poznan i urodziny na sali zabaw mojej chrzesniaczki

- kasia085
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- kasia085
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ojeeej jak fajnie by było wrócić do biura i sterty papierów

- kasia085
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Wład od kilku dni przechodzi samego siebie, ciągle buczy, nie chce się bawić zabawkami, cały czas chciałby chodzić :/, jak go puszczam żeby szedł za jedną rączkę to się boi, ale za dwie śmiga, jak nic... jakby się zapomniał to sam by poszedł, bo równowagę pięknie trzyma... najlepiej w ogóle jakby stała z nim przy szafce i pozwalała mu ją otwierać... i nie wiem, czy w sumie sama czy czasem przymykać na to oko i mu pozwolić, czy lepiej już teraz go stopować :/... na dworze to tylko w traktorze chce być i najlepiej, jakby siedział tam z godzinę i słyszę "bum bum bum bum"... aaaaAAAaaaa normalnie dostaję na głowę...
W dodatku powróciła mu alergia, a ja nie wiem, co mam mu gotować, żeby go nie zagłodzić... dopycham tylko kaszką panną, płatkami ryżowymi, owocami :/