- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Grudnióweczki 2013 :)
Grudnióweczki 2013 :)
- malgosiaa
- Wylogowany
- gaworzenie
- Jeszcze tylko kilka miesięcy !
wlasnie dostalam fajna przesylke z bebi program kolysanki dla dzidziusia. tj muzyke powazna mozarta itp ;] nie zbyt preferuje ale ponoc dzidzie w brzuszku to uspokaja
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no ale nic zniose
małgosia moje tez nie chodz mąz lubi czsem posłuchac ja Frankowi puszczałam t.Love (ja zakochana od zawsze) i pamietam jak miał 3 miesiące zapusciłam sobie skończyła sie płytka a on sie ropłkała
- malgosiaa
- Wylogowany
- gaworzenie
- Jeszcze tylko kilka miesięcy !
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
to wlasnie chyba bardziej chodzi o to do czego sie przyzwyczai dziecię bedac w ciazy w koncu to madre istotki i zapamietuja, tak mysle
oj tak to mądrusie istotki
- jeta
- Wylogowany
- rozmowna
- Dziecko to uwidoczniona miłość.
- Otrzymane podziękowania: 1
Ale się wkurzyłam. Pojechałam na te badania - jak zwykle przed pracą. Zawsze tak robiłam. Jakiś czas temu też miałam morfoligię, mocz i coś do tego, robiłam to około południa i nikt mi nic nie mówił. Przed tymi badaniami dzwoniłam pytać o cenę, by wiedzieć na jaką kwotę się przygotować i przy okazji zapytałam czy mam być na czczo. Pani powiedziała, że jeśli nie ma glukozy do zbadania to nie ma takiej potrzeby. No i wchodzę, wychodzi taka ruda i z pretensjami dlaczego ja o tej godzinie, że na takie badania to rano, na czczo. Tłumaczę jej że to kolejny raz bla bla bla, ona że to na pewno nie u nich. No i w końcu zrezygnowałam i jutro rano będę specjalnie jechać na te badania. Już pal licho paliwo, ale do cholery mogły by sobie ustalić wspólną wersję a nie każda mówi co innego! No. To wyrzuciłam z siebie Od razu lepiej.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jeta
- Wylogowany
- rozmowna
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
uwaga uwaga ujawniam się
- jeta
- Wylogowany
- rozmowna
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jeta
- Wylogowany
- rozmowna
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a w imieni synka dziekuje
- Winka_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Co do poradników to dostałam "w oczekiwaniu.." i czytam miesiącami no i daję mężowi żeby też sobie poczytał. Dla mnie jest ok ale mam sporo pytań na które nie ma tam odpowiedzi:) Mama przesłała mi też jakąś gazetkę, ja bardzo lubię czytać co się dzieje każdego tygodnia w brzusiu. Mamy nawet taki "rytuał" z mężem, w środy zaczynają nam się następne tygodnie ciąży i wieczorem siedzimy i czytamy na internecie i oglądamy filmiki z usg z tego tygodnia.
Już ok. 4 dni nie mam wymiotów, od wagi wyjściowej 1 kg na plusie ale brzuszek wygląda po prostu na spuchnięty a nie tak fajnie zaokrąglony.
Wstawiam moje zdjęcie z poprzednich wakacji a jak już pojawi mi się typowo ciążowy brzuszek to też wstawię.
Acha i chciałam zakupić mustelę ale tu obok mnie nie było i polecili mi bio oil. Czy któraś z was go używa?
Muszę sięgnąć te książki co polecacie, ja też jestem fanką kryminałów a także Harrego Pottera. Pamiętam nawet jak z koleżanką stałyśmy i czekałyśmy na otwarcie księgarni jak wypuszczali kolejne częsci. Stałam od 7 rano żeby tylko mieć go w rękach jak najszybciej.
- jeta
- Wylogowany
- rozmowna
Nowe mamusie - mamy swojego maila, na którego wysyłamy zdjęcia swoje, swoich brzuszków i ich mieszkańców. Jeśli któraś chce uzyskać do niego dostęp - piszcie, wyślemy dane do logowania.
- Natalia
- Wylogowany
- gaworzenie
mefiana - tak według usg termin porodu wychodzi na 1 grudnia
jeta - ciężko jest tak pisać o sobie może tak w skrócie żeby Was nie zanudzać mam 32 lata moja pierwsza ciąża przebiegała bez komplikacji i cały czas czułam się świetnie , niestety w drugiej nie jest tak wesoło ... na początku mdłości , później odklejająca się kosmówka , przymusowe leżenie i Duphaston do 20 tyg. 18 czerwca miałam wizytę i dzięki Bogu jest już ok ale muszę na siebie uważać... narazie nie wiemy co będzie ale mój starszy synek baaardzo chce siostrę Uwielbiam czytać kryminały Cobena i robić zdjęcia wszystkiemu co tylko możliwe :-)To tak w skrócie:-) poproszę o namiary na tego wspólnego maila ;-)pozdrawiam