- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Grudnióweczki 2013 :)
Grudnióweczki 2013 :)
- Nutka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Gosica dziękuję za linka. Zobaczę co da się zdziałać. Dzisiaj nawet wspomniałam o tym mojej gince i ma dokładnie takie samo zdanie jak ja: pobrali krew, badania nie zrobili a kasę wzięli. Ciekawa jestem co by zrobili jak przy pierwszej ciąży dostała bym krwotoku przy poronieniu. Jeszcze raz by krew pobierali do badania? Ciekawe jakby to tłumaczyli.. Ehh wszędzie kradną, a ty człowieku płać i płacz
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Nutka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mam nadzieję że jutro u mnie i u Was zaświeciło takie słoneczko jak w Elblągu dzisiaj po 14
- Agacior
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Forum wrze na maksa A ja nadal czekam na przypływ energii, ech. Pomyśleć że kiedyś każdy wieczór się spędzało gdzieś ze znajomymi, a teraz w łóżeczku
Ja na glukozę idę w przyszłym tyg. Lekarz mi podpowiedział, że mogę soku z pół cytryny dodać, żeby poprawić walory smakowe a nie zaburzy to badań. Myślę, że skorzystam bo inaczej bym chyba tego nie wypiła.
Dziś miałam dziwne uczucie jakby miało mi brzuch rozsadzić Tak jakby coś mi wypychało go cały czas na maska. Dziwne to było, aż czasami tchu mi brakował. Miała może któraś z Was takie dziwne uczucie? Koleżanka mi powiedziała, że to wewnętrzne skurcze Ech mam nadzieję, że nic nie dzieję się złego z maluszkiem.
Co do pogody to u nas jak zwykle na weekend chłodno a wręcz zimno Ja mam niestety cały pracujący ten jak i 2 kolejne ech.
Nutka co do tych bada w szpitalu to masz rację. Zapytam mamę bo ona w laboratorium szpitalnym pracuję może coś nam wyjaśni
Mam nadzieję, że się jeszcze w weekend odezwę, ale jak nie to dużo słoneczka i lenistwa życzę
- Winka_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A tak w ogóle weekend zapowiada sie pochmurnie i deszczowo. Jesteśmy teraz w trakcie pakowania bo w niedzielę przeprowadzka do większego mieszkanka i czeka nas kupa sprzątania i ogarniania ale nareszcie będziemy mieć ludzkie warunki bo tu już się czułam jak w dziczy przez sąsiadów.
A dzisiaj jeszcze wpadamy na imieniny do znajomych na grilla tylko ta pogoda mnie przybija.
- mefiana
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja jednak zaliczyłam wczoraj kino z kuzynem i póżniej cmentarz, dziś o 8 odbyła się msza za bliskiego kolege, który 2 lata temu zginął w wypadku, a że msza w kościółku na peryferiach mojego miasta, to trzeba było wcześniej wstać. Po powrocie chciałam sie jeszcze zdrzemnąć godzinke, bo się czułam taka nie wyspana i klops, no nie mam jak nawet, aż z tej złości wziełam sie za sprzątanie. Zaraz będe szykować kotlety melone. Macie jakieś fajne pomysły na niedzielny obiad?
Jest opcja, że dziś zaliczymy grilla ze znajomymi i ich dziećmi, ale pogoda jakaś strasząca
Te czerwone plamy na policzkach mam dalej, no porażka straszna
Zastanawiam się czy nie iść na to połówkowe bo teraz wchodze w 19 tydzień, a bardzo chciałabym wiedzieć czy wszystko dobrze z serduszkiem no i jaka płeć
Witam nową mamusie
Agacior- ja też właśnie słyszałam o tym soku z cytryny. Ciekawe czy i mi powie bym wzieła ze sobą jak bedzie dawać skierowanie. Oby szybko ta energia do Ciebie przybyła. U mnie jakoś falami napływa, z dwa dni jest i z dwa nie nie ma
Winka- to u Ciebie dzis też opcja grillowa I pogoda chyba podobna do tej u nas ehh.
Nutka- Tobie także miłego weekendu no i dla reszty dziewczyn oczywiście.
Tylko by tu cisza nie nastała na naszym forum
- jeta
- Wylogowany
- rozmowna
- Dziecko to uwidoczniona miłość.
- Otrzymane podziękowania: 1
Dziewczyny, dużo się tej glukozy pije?
- Marta82
- Wylogowany
- gaworzenie
Hormony ciazowe to straszna rzeczy.....
Dzisiaj pojechalismy z mezem polazic po sklepach i kupic troche ciuszkow dla mnie bo ze wszytkiego wyroslam.
Przymierzylam mnostwo sukienek i doslownie w kazdej wygladalam zle.............z tego wszytkiego na sam koniec nie wytrzymalam i sie poplakalam. Masakra, nie potrafilam nad soba zapanowac. ehhhhh
Na pociezenie kupilam pierwszy ciuszek na naszego synusia i to sprawilo mi frajde
Wogole od dwoch dni strasznie dokuczaja mi plecy..... pomyslalam nawet zeby kupic sobie takiego rogala do spania i nawet znalazlam takiego w mothercare ale jego cena troche mnie zszokowala.... 50 euro. To chyba przesada.
A wy macie takie poduchy? Pomagaja wam?
Milego weekendu :*
My jutro swietujemy nasza7ma roznice slubu
- jeta
- Wylogowany
- rozmowna
Witam nową mamę
Marta82 - nie strasz mnie, ja w czwartek wybieram się na jakieś zakupy i przy okazji rozejrzę się za sukienką, bo wesele nas czeka. Mam nadzieję, że zakupy będą owocne
- Asiula315
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Marta82 - ja właśnie dwa dni temu zakupilam taka poduszkę i jest super!! Świetna do spania przynajmniej dla mnie...a potem sie przyda dla malenstwa albo do karmienia....i dałam za nią 35€ takze cena dość spora ale wygoda super...nie żałuje i polecam;) ale nie wiem czy pomaga na bol plecow Dziewczyny chciałabym jeszcze o cos spytać, nie wiem czy pytanie odpowiednie czy nie hehe ale sprawa np. Dla mnie ważna....Jesli chodzi o sprawy łozkowe....tzn jak u was z ochota na seks i wogole....? Pozdrawiam wszystkie mamuśki i życzę miłej niedzieli;)
- Asiula315
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Gosica
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
A dzis wybywamy na imprezkę rodzinną Zapowiada się ciakwie bo ta moja rodzinka to wesoła strasznie
Asiula315 u mnie np jeśli chodzi o sprawy łożkowe to teraz odkąd jestem w ciąży mogłyby wcale nie istnieć. Zero ochoty na seks, a jak juz cos to wcale nie jest fajnie tak jak dawniej, tu boli tam boli, więc mój mężczyzna przymusowo musi żyć w celibacie bo zrobiłąm się srasznie niedotykana
- jeta
- Wylogowany
- rozmowna
Asiula315 - u mnie z tym różnia. Na początku ciąży miałam mniejszą ochotę, ale pewnie dlatego, że się bałam i w ogóle nowy, nieznany stan. A teraz bez strachu, z większą przyjemnością ( z tego co piszą z powodu większego ukrwienia)
Ja wczoraj samotny wieczór - M miał nockę. A dziś grill na obiad, później spacer z psem. Pogoda póki co dopisuje
- mefiana
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Wyszłam z łóżka ok 12 w południe, leżałabym dalej ale oglądałam polsat food i taki głód mnie złapał, że hej. Tylko zjadłam a młode w brzuszku szaleje i tak fajnie kopniaczki widać
Marta82- Wszystkiego najlepszego w Waszym dniu
Asiula315- u mnie przez drugi i trzeci miesiąc to tak bez ochoty prawie, ale tak od 14 tyg to już całkiem fajnie Pewnie przez to ukrwienie tak jak pisze Jeta Pod koniec fizycznie może już być niewygodnie, to korzystam. W pierwszej ciąży przytulankiem rozpoczął się mój poród
Gosica- mam nadzieje, że imprezka udana
- Nutka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Staram się dojść do siebie, może kiedyś mi się to uda mąż wczoraj robił zdjęcia pod Grudziądzem, więc zanim dojechał do domu było już koło 4. I my mniej wiecej o tej godzinie skończyliśmy zwozić sprzęt, więc zansęłam po 4. Kolejna udana impreza za mną. Do końca sezonu pozostało mi 6 do zagrania
Marta82 Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, dużo miłości i szczęścia
Na razie uciekam dalej leniuchować...
- anitka90
- Wylogowany
- budujemy zdania