- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Grudnióweczki 2013 :)
Grudnióweczki 2013 :)
- Nutka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Gosica dziękuję za linka. Zobaczę co da się zdziałać. Dzisiaj nawet wspomniałam o tym mojej gince i ma dokładnie takie samo zdanie jak ja: pobrali krew, badania nie zrobili a kasę wzięli. Ciekawa jestem co by zrobili jak przy pierwszej ciąży dostała bym krwotoku przy poronieniu. Jeszcze raz by krew pobierali do badania? Ciekawe jakby to tłumaczyli.. Ehh wszędzie kradną, a ty człowieku płać i płacz

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Nutka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Mam nadzieję że jutro u mnie i u Was zaświeciło takie słoneczko jak w Elblągu dzisiaj po 14

- Agacior
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Forum wrze na maksa

Ja na glukozę idę w przyszłym tyg. Lekarz mi podpowiedział, że mogę soku z pół cytryny dodać, żeby poprawić walory smakowe a nie zaburzy to badań. Myślę, że skorzystam bo inaczej bym chyba tego nie wypiła.
Dziś miałam dziwne uczucie jakby miało mi brzuch rozsadzić

Co do pogody to u nas jak zwykle na weekend chłodno a wręcz zimno

Nutka co do tych bada w szpitalu to masz rację. Zapytam mamę bo ona w laboratorium szpitalnym pracuję może coś nam wyjaśni

Mam nadzieję, że się jeszcze w weekend odezwę, ale jak nie to dużo słoneczka i lenistwa życzę

- Winka_
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

A tak w ogóle weekend zapowiada sie pochmurnie i deszczowo. Jesteśmy teraz w trakcie pakowania bo w niedzielę przeprowadzka do większego mieszkanka i czeka nas kupa sprzątania i ogarniania ale nareszcie będziemy mieć ludzkie warunki bo tu już się czułam jak w dziczy przez sąsiadów.
A dzisiaj jeszcze wpadamy na imieniny do znajomych na grilla tylko ta pogoda mnie przybija.
- mefiana
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Ja jednak zaliczyłam wczoraj kino z kuzynem i póżniej cmentarz, dziś o 8 odbyła się msza za bliskiego kolege, który 2 lata temu zginął w wypadku, a że msza w kościółku na peryferiach mojego miasta, to trzeba było wcześniej wstać. Po powrocie chciałam sie jeszcze zdrzemnąć godzinke, bo się czułam taka nie wyspana i klops, no nie mam jak nawet, aż z tej złości wziełam sie za sprzątanie. Zaraz będe szykować kotlety melone. Macie jakieś fajne pomysły na niedzielny obiad?
Jest opcja, że dziś zaliczymy grilla ze znajomymi i ich dziećmi, ale pogoda jakaś strasząca

Te czerwone plamy na policzkach mam dalej, no porażka straszna

Zastanawiam się czy nie iść na to połówkowe bo teraz wchodze w 19 tydzień, a bardzo chciałabym wiedzieć czy wszystko dobrze z serduszkiem no i jaka płeć

Witam nową mamusie

Agacior- ja też właśnie słyszałam o tym soku z cytryny. Ciekawe czy i mi powie bym wzieła ze sobą jak bedzie dawać skierowanie. Oby szybko ta energia do Ciebie przybyła. U mnie jakoś falami napływa, z dwa dni jest i z dwa nie nie ma

Winka- to u Ciebie dzis też opcja grillowa

Nutka- Tobie także miłego weekendu no i dla reszty dziewczyn oczywiście.
Tylko by tu cisza nie nastała na naszym forum

- jeta
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Dziecko to uwidoczniona miłość.
- Otrzymane podziękowania: 1

Dziewczyny, dużo się tej glukozy pije?
- Marta82
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Hormony ciazowe to straszna rzeczy.....
Dzisiaj pojechalismy z mezem polazic po sklepach i kupic troche ciuszkow dla mnie bo ze wszytkiego wyroslam.
Przymierzylam mnostwo sukienek i doslownie w kazdej wygladalam zle.............z tego wszytkiego na sam koniec nie wytrzymalam i sie poplakalam. Masakra, nie potrafilam nad soba zapanowac. ehhhhh
Na pociezenie kupilam pierwszy ciuszek na naszego synusia i to sprawilo mi frajde

Wogole od dwoch dni strasznie dokuczaja mi plecy..... pomyslalam nawet zeby kupic sobie takiego rogala do spania i nawet znalazlam takiego w mothercare ale jego cena troche mnie zszokowala.... 50 euro. To chyba przesada.
A wy macie takie poduchy? Pomagaja wam?
Milego weekendu :*
My jutro swietujemy nasza7ma roznice slubu

- jeta
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Witam nową mamę

Marta82 - nie strasz mnie, ja w czwartek wybieram się na jakieś zakupy i przy okazji rozejrzę się za sukienką, bo wesele nas czeka. Mam nadzieję, że zakupy będą owocne

- Asiula315
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Marta82 - ja właśnie dwa dni temu zakupilam taka poduszkę i jest super!! Świetna do spania przynajmniej dla mnie...a potem sie przyda dla malenstwa albo do karmienia....i dałam za nią 35€ takze cena dość spora ale wygoda super...nie żałuje i polecam;) ale nie wiem czy pomaga na bol plecow

- Asiula315
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Gosica
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2

A dzis wybywamy na imprezkę rodzinną

Asiula315 u mnie np jeśli chodzi o sprawy łożkowe to teraz odkąd jestem w ciąży mogłyby wcale nie istnieć. Zero ochoty na seks, a jak juz cos to wcale nie jest fajnie tak jak dawniej, tu boli tam boli, więc mój mężczyzna przymusowo musi żyć w celibacie bo zrobiłąm się srasznie niedotykana

- jeta
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Asiula315 - u mnie z tym różnia. Na początku ciąży miałam mniejszą ochotę, ale pewnie dlatego, że się bałam i w ogóle nowy, nieznany stan. A teraz bez strachu, z większą przyjemnością ( z tego co piszą z powodu większego ukrwienia)

Ja wczoraj samotny wieczór - M miał nockę. A dziś grill na obiad, później spacer z psem. Pogoda póki co dopisuje

- mefiana
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Wyszłam z łóżka ok 12 w południe, leżałabym dalej ale oglądałam polsat food i taki głód mnie złapał, że hej. Tylko zjadłam a młode w brzuszku szaleje i tak fajnie kopniaczki widać

Marta82- Wszystkiego najlepszego w Waszym dniu

Asiula315- u mnie przez drugi i trzeci miesiąc to tak bez ochoty prawie, ale tak od 14 tyg to już całkiem fajnie

Gosica- mam nadzieje, że imprezka udana

- Nutka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Staram się dojść do siebie, może kiedyś mi się to uda

Marta82 Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, dużo miłości i szczęścia

Na razie uciekam dalej leniuchować...
- anitka90
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-