- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Grudnióweczki 2013 :)
Grudnióweczki 2013 :)
- motylek270
- Wylogowany
- rozmowna
Dziękuję Ci za poradę, na pewno skorzystam. Póki co sok i herbata malinowa z cytryną były w ruchu. A piję dużo, choćby z tego powodu że strasznie mnie męczy pragnienie.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kelly81
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- motylek270
- Wylogowany
- rozmowna
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
witaj kelly
- paulainka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
A wasze Malenstwa jak sie ruszaja?
- motylek270
- Wylogowany
- rozmowna
Paulainka moje maleństwo też zaczęło inaczej się ruszać. Kiedyś były to jednorazowe kopy, a teraz jak się rusza to niekoniecznie widać ten kopniak, a drgania całego brzucha. No i jest ich więcej niż kiedyś. Mam wrażenie że mało Dziecko śpi.No i przestraszyłam się, bo kiedyś czytałam, że jak za dużo się rusza to tez źle, bo to oznacza że coś mu przeszkadza np. ilość wód płodowych jest mała. Ostatnio jednak byłam u znajomej i ona mówi że jej dziecko wierci się prawie cały czas i tak ze cały brzuch się rusza. Może spowodowane jest to już wielkością Dzieciątka- nie może brykać więc się rozpycha Jak Cię nic nie boli to na pewno nic złego się nie dzieje.
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
paulainka moja zośka też się inaczej rusza teraz, właśnie tak cały brzuch mi chodzi a wyraźnych kopniaków jest mniej. już się dzieciom ciasno zaczyna robić, poza tym nie wiadomo jak są teraz ułożone. także ja bym się nie martwiła
- WhiteBlackberry
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kompletnie nie mam czasu na nic dlatego nie bywam tak często jak wcześniej...
Co do ruchów dzieciątka, to moja Amelka właśnie ciągle na dole mnie po pęcherzu kopała, a teraz zaczęła po całym brzuchu
Myśle, że nic się nie dzieje, po prostu różnie dzieci się układają.
A gdzie Gosica i reszta?
- anitka90
- Wylogowany
- budujemy zdania
Z tymi kopniakami dzieciątka to u mnie tak samo jest. Tylko moje dziecko chyba w ogóle nie śpi. Co się budzę w nocy to czuje jak się wierci, do tego stopnia, że spać się nie da. Ale mam nadzieję, że wszystko jest dobrze, wizyta dopiero 1.10. Dziś w nocy moja przyjaciółka urodziła córcię. Z tym , że urodziła ją ponad miesiąc wcześniej. Aż się wystraszyłam, bo różnie bywa.
Dziewczyny, a jak u Was z humorkami? bo ja to się wściekam cały czas, o wszystko. Myślałam, że to chwilowe, ale tak jest od dobrych dwóch tygodni.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja to bym sie niepokoila gdyby sie nie ruszala
ej ja listy nie widze
a my mamy dzis wizyte super juz sie nie moge doczekac a potem sie pakujemy i jutro nad morze na tydz
wlasniegdzie Gosiaca KasO tez wieki nie bylo o mefinie nie wspomne....
- motylek270
- Wylogowany
- rozmowna
- Winka_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja ostatnio jestem jakaś nie do życia raz mam mega dużo energii i czuje że mnie rozpiera, a za chwile to wszystko opada i jestem nie do życia.
Co do skurczy to ja już chwilami odczuwam te przepowiadające Braxtona Hicksa lekarz mówi że to normalne
Jeśli chodzi o rzeczy to my jesteśmy na etapie początkowym jedyne co mamy to jedno body które kiedyś kupiłam jak dowiedzieliśmy się że to dziewczynka. Jeszcze wszystko przed nami, a z wózkami to popatrze które wy wybrałyście. W tą środę mam wizytę u lekarza więc pewnie badanie glukozy itd będzie.
Wlaśnie wczoraj zaczęłam 27 tydzien czyli juz 7 miesiąc i mam na wadze +10 kg. Dziewczyny jak tam u was z wagę po wejsciu w 3 trymestr??? Kurczę czy wy też macie taką ochotę na słodkie
- piranetka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Kuba:) nasze największe szczęście!
Wzięłam się dzisiaj za ciuszki, które dostaliśmy i normalnie mam już dość!! Cała podłoga zawalona. Chciałam posegregować, poukładać, w sumie to z grubsza już to zrobiłam, ale na więcej nie mam już siły...
- motylek270
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
staram się unikać. Choć dziś w sklepie uległam pokusie i kupiłam chałwę
- anitka90
- Wylogowany
- budujemy zdania
nie mogę się powstrzymać. Myślałam, ze jak wypije tą glukoze to więcej na słodkie nie popatrze, ale gdzie tam, zaraz zapomniałam i poszłam po czekoladke. Najlepsza dla mnie to goplana mmmm a kg rosną nieubłaganie. jak na razie mam +7. a do końca 3 miesiące jeszcze....