- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Grudnióweczki 2013 :)
Grudnióweczki 2013 :)
- Kristi
- Wylogowany
- budujemy zdania
Widzę, że nie tylko ja mam problemu obawy i w ogóle wszystkiego dość...
Czesem też już z besilności siadam i rycze razem z Martynka nie mam na nic siły ani czasu wygladam jak zombie...
Gisicazazdroszczę mamy pod ręką moja była u mnie przez miesiąc i od kąd pojechała czuje że nie radzę sobie...Też czasami mam takie już myśli że później mi głupio że tak myślałam. Czasem też już sama sobie mówię że nie nadaję się na matkę i że biedne to moje dziecko ze mną jest...
paulainka Jan ie miałam pomysłu do puki Was nie podczytałam i też wyślę zdjęcia malutkiej i kartki.
motylek270 super pomysł z tym odciskiem w glinie my zorbimy cos takiego ale dla sobie na pamiątkę
Natala po jakim czasie alkohol znika z pokarmu idziemy z mężem na studniowke w sobote i wlasnie tez bym chciala jakies winko wypic i sie zastanawiam ile bede musiala wylac. A i w ogole ile się trzyma to co jemy w pokarmie wie ktoś?
monisia100100 super może się tera unormują te kupki
Po kąpieli u nas też tak jest nie spi i placze przeważnie... a ajk zaśnie i już się cieszymy że może uda nam się pospać to już jest pobudka...
Pytanie do dziewczyn , które ściągają swoje mleko i dają ile zjadają wasze maluszki? Bo moja ostatnio strasznie dużo chce jeść i nie wiem czu moge jej tyle dawać zjada ok120-130 i tak czasem co 2h... nie chodzi o to że jej żałuję bo mleko jest tylko żeby jej się nic nie stało...
Iwona23 My pryskamy sól morska slyszałam tez że dobrze jest inhalację robic.
Kurczę martwię się też o DOmi dawno się nie odzywała ze styczniówek też nie odpisują czy coś wiedzą pisałam do niej smsa ale nie odp... Macie jakieś wieśći?
A gdzie się podziała reszta dziewczyn? White, Winka , Karbon, Asiula, Agacior i reszta odezwijcie się
Pozdrawiam mamusię i życzę sobie i Wam dużo wytrwałośći
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- motylek270
- Wylogowany
- rozmowna
- paulainka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
MM - wieczorem po kapieli, w nocy jak wstanie , czasem jedna butle w dzien, a reszta to moje mleko sciagniete, i z jeden cycek dziennie... ale juz dochodze po malu do wniosku ze bede rezygnowac ze swojego w lutym, moj sie chyba nim za bardzo nie najada jak ciagnie cycka, tylko jak w butle dam, a tez nie zawsze mam tyle w cyckach zeby mu sciagnac...
no i tez on tak je srednio co 4 godziny wiadomo czasem sie zdarzylo czesciej ale nie szybciej niz po 3 godzinach
- paulainka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Asiula315
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- Iwona23
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Nie ma nic ważniejszego od rodziny i zaufania
- motylek270
- Wylogowany
- rozmowna
- paulainka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- motylek270
- Wylogowany
- rozmowna
- paulainka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dzisiaj po nocy pampers suchy, teraz nadrabia
- Kristi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Natala
- Wylogowany
- budujemy zdania
Paulainka tez się zastanawialam,czy moja mała nie ma, i znajoma mi mówiła, ze języczek może być biały, sprawdź czy policzki od strony wewnetrznej są białe, jeśli tak to ma plesniawki. Moja ma normalne...
Motylek my nie mamy zapoalonej żadnej lampki, wpada nam tylko delikatnie światło z lampy ulicznej bo zostawiam odrobinę odsłonięte rolety, żeby w nocy się nie zabić
Iwona jak masz jakiś problem to pytaj się nas, zawsze postaramy Ci pomoc, wyzalic tez się zawsze możesz ....
Ale Wam juz ładnie te dzieciaczki śpią, moja jak czasami się pomyli i przespi 4 h to jest cud a tak jak w zegarku 3 h, czasami nawet po 2 mi wstanie jestem załamana bo w kwietniu wracam juz do pracy ...
- monisia100100
- Wylogowany
- budujemy zdania
- motylek270
- Wylogowany
- rozmowna
U nas dziś o 16 szczepienie.
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
ja na dzień babci i dziadka też naszykowałam ramki ze zdjęciami Zośki sami się upominali
monisia radość z kupy u nas też jest nawet bąki nas cieszą ostatnio jak poszłam pod prysznic a mąż w tym czasie zmieniał pieluchę to przyszedł mi od razu przekazać że Zośka nadrobiła zaległości i usrała się po pachy
Natala też chyba właśnie wczoraj dostałam pierwszego okresu bo pojawiło się znowu krwawienie i podbrzusze pobolewa....
motylek my gasimy wszystkie światła, niech Zośka wie że jest noc i wtedy wszyscy mają spać. tylko na nocne karmienie zapalam malutką lampkę. my na szczepienia idziemy 29.01. daj znać jak synek to zniósł.
Iwona tutaj zawsze można się pożalić trzymaj się dzielnie i na pewno ze wszystkim sobie poradzisz
u nas Zośka ma już rytuał nocny - idzie spać koło północy, śpi 5-6h, później pielucha i karmienie i śpi dalej jeszcze prawie 3h. a jak się obudzi to zajmuje się sama sobą tak około pół godziny i dopiero jak zaczyna się nudzić to do niej wstaję. oczywiście są od tego rytuału odstępstwa czasami ale taki schemat się powtarza najczęściej