- Otrzymane podziękowania: 71
- /
- /
- /
- /
- /
- Grudnióweczki 2013 :)
Grudnióweczki 2013 :)
- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dziewczyny, mój maż za 1,5 tygodnia wyjeżdża na 3 tygodnie do Stanów. Dowiedział się o tym wczoraj i jak mi to mówił, to płakał, bo strasznie nie chce jechać. Oczywiście mu powiedziałam, że przecież to jego praca i niech nie świruje, poradzę sobie przecież, ale wiem, że będzie mi ciężko i będę strasznie tęsknić. Ten już dzwonił wczoraj do mojej mamy, prosić ją, żeby mi pomagała, że jej zapłaci

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mała82
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 6
Mój mąż teraz na tydzień na szkolenie wyjeżdża i też chciał ns zabrać. Ale ja nie chciałam, on cały dzień na szkoleniu a ja z małym w hotelu będziemy się nudzić. Wolę zostać z nim u dziadków tam się wyszaleje z kuzynem na podwórku

A widziałaś, że forum grudniówek przeniosło się na FB? Szczerze to nie byłam za tym, ale stwierdziłam, że spróbuję. Ale jakoś nie mogę się przekonać, bo tam nie wiadomo kto jest kto, codziennie nowy wątek... A Ty W ogóle masz FB bo coś mi się kojarzy, że nie
- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Wiesz, ja bym na 3 tygodnie tak daleko w ciąży i tak się nie wybrała. Mnie właśnie jakoś Azja mniej pociąga, chociaż studiowałam Mongolistykę, więc może powinna

W ramach rehabilitacji za ten czas, co go nie będzie, mąż zabrał małego na ponad godzinną wycieczkę rowerową. Właśnie wrócili, mały zjadł drugie śniadanie i śpi. Mam nadzieję, że długo pośpi

a mnie od poniedziałku opuściły wymioty i juz sie zastanawiam, czy wszystko w porządku, bo teraz dopiero u mnie końcówka 12 tygodnia. Jutro mam wizytę u mojej gin a w poniedziałek usg prenatalne. Oby wszystko było dobrze...
- mała82
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

TO fajną pracę ma Twój mąż, że przy okazji może tyle pozwiedzać

- Gosica
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2
Nefri no niezbyt ciekawie,na szczęście jest już w domu,ale co z tego skoro przyjmuje antybiotyki po których chodzi spuchnięta a pokarm jej spalili w szpitalu podając jej coś tam na zatrzymanie bo już by nie było szans na karmienie,a tak się nastawiała na naturalny pokarm dla małej.No teraz to mega dużo pyszności jest,u nas np.koktajle z owoców,głównie truskawek bo mamy swoje są na porządku dziennym,Szymek się nimi zajada.Plus zupa kalafiorowa albo rosół i mojemu dziecku nic więcej nie trzeba

Jeta My mamy taką spacerówkę www.ceneo.pl/2137378 jestem z niej zadowolona,w codziennym użytkowaniu się sprawdza,ale nie wiem jak poradziłaby sobie na trudniejszym terenie,w lesie np.nie ma większego problemu,ale już w zimie po śniegu to szału nie było.A co do kąpania to u nas pluskanie codziennie Szymon uwielbia

Mała82 To mówisz że masz taki sam niesamowity zapał do wszystkiego,cóż inni mogą nam pozazdrościć

U nas żadnych nowości,pogoda nam ciągle dopisuje,więc całe dnie spędzamy na podwórku,Szymon od rana stoi przy drzwiach i wyje żeby go wypuścić

No to chyba tyle miałam do napisania

Pozdrawiamy

- mała82
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- marti1234
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 2
Nadrobić wszystkich postów pewnie na nadrobię...
Nefri - 3 tygodnie powiadasz, pomyśl tylko co będzie po powrocie ;-P w sam raz mdłości powinny przejść na dobre

mała udanego wyjazdu

Gosica u mnie podobnie z tym zapałem, niby 30 min ćwiczeń wystarczy w domu, ale cholera jasna mam tyle roboty, że dom mam zapuszczony i powinnam się lepiej za sprzątanie zabrać niż te brzuszki 30 min co dzień. Jak widzisz jestem świetna w usprawiedliwianiu samej siebie ;-P
jeta ja mam taką archiwum.allegro.pl/oferta/chicco-wozek-...osc-i4845584646.html , narzekam na nią bo Adaś zjeżdza i wisi na tych pasach, specjalnie wziełam duże koła zeby były dobre w trudnym terenie takim jak las itd, niby jest ok, ale jak jadę normalnie po chodniku to non stop blokuja mi się przednie koła - dostaje się piasek i koniec. Nie mam porównania więc ciężko mi powiedzieć czy inne modele sa lepsze czy po prostu ja jestem upierdliwa.
jak czytam o waszych bezproblemowych kąpielach to żal mnie jakiś ogarnia. Adaś nadal reaguje histerią, nie wiem co się wydarzyło w tej wannie, ale jest przerażony za każdym razem, mimo że wcześniej nie było problemu itd. Jutro jadę do Adasia. Tydzień go nie miałam w domu, nie mam dla niego opieki do końca czerwca i tak kursuje 320 w jedną stronę. Ale jest progres, po pierwsze złożyłam dokumenty do żłobka, co prawda w Katowicach jest 293 w kolejce na 46 miejsc, ale jeszcze kombinuje. U nas w mieście jest 39 na 46 więc jest nadzieja, do końca czerwca mają być wyniki. Pojawiła się też propozycja, że mama naszego kolegi która mieszka w bloku naprzeciwko nas zajmie się małym

Swoją drogą ciekawe czy teściowa się nie pogniewa, że nie chcemy go z nią zostawiać

a i na koniec zdałam ten cholerny egzamin następny pod koniec lipca, na razie aplikacji nie rzucam ;-P
buziaki
- mała82
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- jeta
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Dziecko to uwidoczniona miłość.
- Otrzymane podziękowania: 1

marti1234, mała82 - przymierzaliśmy się właśnie do takiej spacerówki. Babka w sklepie zachwalała, a tu proszę. Widziałam kilka komentarzy, że dziecko się zsuwa. Po waszych opiniach na pewno się nie zdecyduje. Jestem w punkcie wyjścia. Dziś znowu będę buszować. Najpóźniej w niedzielę musimy coś zamówić.
Nefri - współczuję rozłąki z mężem. Czym zajmuje się Twój mąż - jeśli można wiedzieć oczywiście. Fajne jest to, że pracując może zwiedzać tyle nowych miejsc. Mój właśnie wyjechał dziś rano i wróci dopiero jutro wieczorem. Raz na jakiś czas miewa dyżur po 1,5 doby.
I najważniejsze - jak po wizycie???
marti1234 - z kasą dla opiekunki nie pomogę - nigdy nie miałam z tym do czynienia. A teściowej gniewaniem się nie przejmuj. Najważniejsze jest to, żebyś Adaśka miała przy sobie!
Gratuluję zdanego egzaminu!
Mnie wykończy to szykowanie się w ciemno. Mam naturę panikary i lubię mieć zaplanowane wszystko. A tu nie dość, że do końca nie wiemy czy pojedziemy, to po drodze mamy wesele i M ma jakąś kumulację dyżurów - nie możemy znaleźć dnia, żeby pojechać razem na konkretne zakupy. Chodzę przed lub po pracy i kupuje po kilka rzeczy. Pomyśleć, że świadomie się na to zgodziłam....
Poza tym u nas ok. Julek upodobał sobie ostatnio słowo "adin" i ciągle go powtarza.
Pozdrawiam ciepluchno!!!
- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
JETA po wizycie wszystko ok, ale najwazniejsza w poniedzialek, bo usg mam wtedy. Naprawde polecam ten wozek co ja mam mamma and pappas, kupilismy go na allegro za ok 600 zeta chyba, nowy.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
marti gratuluje zdanego egzaminu i trzymam kciuki za zlobek, czuje ze sie uda
- jeta
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Dwa tygodnie to stanowczo mniej niż trzy

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Znalazłam teraz ten wózek na jakiejś stronie za 500 zł, na allegro tylko używki. A jak ze spaniem w tym wózku? Bo Julek na pewno będzie tam drzemał. I jak jazda bez pałąka? Jakoś przyzwyczaiłam się, że wózki je mają.
Jeszcze jedno pytanie - czy siedzisko szybko się nie brudzi? Jak z jego czyszczeniem?
- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- jeta
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-