- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- /
- Grudnióweczki 2013 :)
Grudnióweczki 2013 :)
- Brukselka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Twarda z Ciebie babka, czy już ktoś Ci to mówił?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jeta
- Wylogowany
- rozmowna
- Dziecko to uwidoczniona miłość.
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja już po wizycie Niestety niewiele się dowiedziałam... Okazało się, że to około 5 tydzień i oprócz pęcherzyka ciążowego nic więcej praktycznie nie zobaczyliśmy. Następna wizyta za 6 tygodni Nie wiem jak ja wytrzymam tyle czasu. Termin porodu nie wiadomy.
Rozmowa z siostrą ok Niepotrzebnie się stresowałam. Miałyście rację - tak jak ja się martwię jej problemami, tak ona się cieszyła z mojej ciąży.
marti - u nas też zainteresowanie rowerkiem kiepskie, ale pewnie przyjdzie z czasem.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
- jeta
- Wylogowany
- rozmowna
- mała82
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
Jeta nawet nie wiedziałam że z 2013 tylko my zostalysmy haha teraz sobie zdałam sprawę że już tak 3 lata około klikamy
No to super że nie męczą cie żadne dolegliwości.
Tak to ten dwuosobowy wózek, artur pod spodem, ale już coraz mniej miejsca ma bo to spory chłopak już ok 8 kg ma. Jest większy niż Filip był. W weekend idziemy na wesele i pomyślałam że przymierze mu bodziaka z muchą którego Filip miał na roczku i wiecie że prawie dobry mu jest.
Ja też za szybko na wizytach byłam i z filipem i Arturem, ale też nie czekałam za długo żeby posłuchać serduszka
Brukselka zdrówka
Marti faktycznie dużo mały choruje, ale my te co chwile z katarem walczymy. Może wypad na wieś mu pomoże My za to nie dostaliśmy się idzie do przedszkola i muszę się zabrać za szukanie jakiegoś prywatnego. Chicco w piwnicy stoi i czeka, jeszcze mam roana i też stoi. Muszę popytać znajomych czy ktoś nie będzie potrzebował a jak nie to poszukam necie jakiejś mamy której się przyda.
Nefri u nas niestety masakra z zasypianiem, zawsze trzeba ululac. A nawet jak zasnie to jeszcze budzi się nie raz.
Filipowi chyba ok się jeździ w tym wózku, wydaje się być wygodny, za to arturowi coraz ciasnej więc lepiej niech szybko usiądzie wczoraj Zaczął obracać się z pleców na Brzuszek.
No km sporo macie do przejechania,my nadal się zastanawiamy gdzie i kiedy jechać. A trzy urlopy mąż będzie miał w tym roku, 2 tyg normalnie + tacierzynski dzielimy na dwa razy.
Rano byliśmy na usg brzuszka z Arturem icaly zagazowany nadal jest.
W weekend lecimy na wesele a nawet ciuchów nie mamy, w piątek do poznania skoczymy coś kupić na ostatnią chwilę. Raz pojechaliśmy na zakupy z chłopakami ale to jakaś masakra i zrezygnowalismy. A teraz w weekend jeszcze byliśmy u rodzinki więc też nie blokiem.
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jeta za dwa tyg powinno już widać serducho
- mała82
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
Nefri no to nasi chłopacy wagowo idą łeb w łeb :-D
- jeta
- Wylogowany
- rozmowna
Ale ja już zapomniałam jak to jest z maluszkiem. Napisałaś, że Artur wazy 8 kilo i się zastanawiam czy to dużo czy mało. Wszystko mi z głowy wyleciało i już się chyba zaczynam bać jak w pierwszej ciąży. Że nie ogarnę dwójki. Że z organizacja będzie kiepsko. w ogóle 34896834937569 pytań bez odpowiedzi.
Dziś dzień zachcianek Mam wrażenie, że mnie mdli lekko i ciągle chodzę głodna. Jak jeszcze byłam w domu, wymyśliłam sobie śledzie. Poszłam przed pracą żeby kupić do domu. Ale kupiłam też sobie i do pracy. No nie wytrzymałam. I już prawie zjadłam. I ciągle bym coś jadła. Mam nadzieję, że taki stan długo nie potrwa.
- jeta
- Wylogowany
- rozmowna
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a ja postaram się wam zaraz wkleic nasz dom z zewnątrz, bo elewacja już zakonczona
Aha, i jeszcze się chciałam pochwalić, ze waze już 1,5kg mniej nic przed ciaza
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jeta
- Wylogowany
- rozmowna
1,5 kg????? WOW! Jak Ty to zrobiłaś???
A do 3 miesiąca tylko kwas?
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Nefri fajny domek, ile tam macie metrów? u nas ostatnia faza remontów, już nawet nie wiem ile to się ciągnie
jeta ja łykam tylko kwas i magnez. z tym magnezem tam jakieś jeszcze są insze składniki ale typowych witamin ciążowych nie łykam i z Zośką też nie brałam
kurze mnie wołają chyba zatkam uszy i się zdrzemnę
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Karmie piersia, dlatego moze ta waga spada. staram sie tez jesc w miare lekkie kolacje, no i duzo spaceruje z dzieciakami. ale z tego co kojarze ze zdjec, to Ty chudzinka jestes wiec pewnie wage sprzed ciazy osiagniesz zaraz po porodzie.
Moofka 150m2.