- Otrzymane podziękowania: 71
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2015
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2015
- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
to i ja pokazuję swój brzuch
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Balbina fajny masz brzuch i taki zgrabniutki i cała zgrabna jesteś

Mała Twj brzuch też oczywiście super. Faktycznie bardzo duży, ale myślę, że to dlatego, że pewnie Artur też spory będzie, skoro Filip był taki duży jak sie urodził a ponoć drugie zawsze większe.
Mnie też bolą plecy bardzo i spać nie mogę w nocy. A jak już wstaję na siku w nocy, to potem to już całkiem nie mogę zasnąć i przez to robię się głodna i dzisiaj o 5 nad ranem jadłam banana, żeby zasnąć w końcu

Paalinkaa 13kg na plusie to dobry wynik, pochwal się zdjęciem swojego brzuchola.
MagdaM czekamy też na Twoją fotę, bo pamiętam, że już kilka miesięcy temu obiecywałaś, że wrzucisz jakąś. Widocznie mąż potrzebował kopniaka w tyłek. Ty się nie stresuj tylko ciesz, może się wszystki super ułoży i będzie razem na co dzień.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mastynka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

O jakie fajne brzucholki

- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Nefri aleś szczuplutka, ślicznie

Laktator miałam medeli ręczny z możliwością wpiecia w elektryczny ale nie wiem jaki model dokładnie. Avent mi każdy odradza.
Paalinkaa to znowu razem się wizytujemy

Mastynka też miałam monural ostatnio...
Jutro pierwsze badania w kierunku porodu. Kurczę niech już ten czas przeleci.
Obiecałam już kiedyś zdjęcie? To nie ładnie, że nie dałam, przepraszam. Postaram się teraz, jesten na telefonie, może się uda.
www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- balbina
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Ja ostatnio sobie nakręciłam filmik leżąc, położyłam na brzuchu tubkę kremu i na filmiku cały czas się ta tubka rusza:)
Muszę też zrobić takie zdjęcia jak Paalinka pisała, brzuch z zawartością i potem takie samo ujęcie tylko zawartość na brzuchu.
Nefri jesteś nieprzyzwoicie chuda!!!
Wiecie co, pomocy, zaczęłam się bać porodu naturalnego. Nagle jakaś panika mnie dopadła, że cesarka to tak wygodniej, że mi się to krocze już do reszty rozwali jak naturalnie będę rodzić, że po co mi to drugi raz.... I teraz się głowię. Głupio mi tak cc na życzenie, a tak teraz po prostu panikuję, że już nie wiem sama. Przepłakałam od wczoraj już sporo czasu na ten temat...
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Nie bój się, ja byłam ostro chlasnieta i popekana a nie chciałabym cc za żadne skarby. To jednak operacja i uważam, że robiona z jakiś względów to wiadomo ok, ale na widzi mi się, strach czy inne dziwne opinie to nie...
Mąż dzwonił. O 18 mieli spisać umowę, Pani o 9 wynajela komu innemu

Dobra, nie narzekam
www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- paalinkaa
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Odnośnie porodu to też Wam powiem, że zaczynam panikować - jednak bardziej boje sie tego ze braknie mi sił, że młody utknie w kanale i będzie poród próżnociągiem..wczesniej oczywiscie kwestia tego nacinania i popekania - robie ten masaz krocza ale nie wiem czy to coś da. Musze psychicznie się inaczej nastawiac bo oszaleje

Dzwonili ze nasz wózek jest do odebrania

- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Magda super masz brzuch, też chyba nie taki wielki, fajnym zgrabny.
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Paalinkaa ale duży!! Kurcze jak to widać u innych wzrost brzuchola

Na Ujastku walczą z porodem więc luz

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- mała82
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 6
balbina pewnie szybko rzuciłaś te 30kg po pierwszej ciąży bo kompletnie ich na tym zdjęciu nie widać

Ja na takie używanie pewnie ręczny bym kupiła, ale elektryczny na pewno wygodniejszy w użyciu.
Ja też próbowałam nagrać małego jak się rusza w brzuchu ale nic z tego, co biorę kamerę to cisza!
Nefri super wyglądasz z tym brzuszkiem

Mastynka to czekamy na fotkę TWojego brzuchola

O widzę, że nie tylko ja zaczynam panikować przed porodem, tak mnie jakoś zaczęły dziwne myśli nachodzić w ostatnich dniach. I ten strach, że to już coraz bliżej!
MagdaM ale zgrabniutki brzuszek

- paalinkaa
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- balbina
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Kupiłam wtedy taki skoncentrowany krem na rozstępy palmersa, parę razy smarowałam i od razu przeszło. Albo taki zbieg okoliczności i to nie kwestia kremu tylko po prostu przeszło. Tydzien trwało.
A mi się brzuch wyraźnie obniżył teraz. Tydzień temu na zdjęciach miałam piłkę wysoko, a teraz takie jajko raczej i niżej. Kwestia dni. I wszyscy mi to mówią!
Właśnie też mamy barletę i przyszła wielka paczka w zeszłym tygodniu. Już mąż poskładał i jestem bardzo zadowolona. Chociaż po złożeniu myślałam że będzie mniejszy i teraz zakupy samochodowe rozważamy jeszcze przed zakupami łóżeczkowymi:)
I torba mi się średnio podoba od tego wóżka. Ale poza tym super. Ładny ma środek, obszycia, świetny ten na dole taki schowek/torbę na zakupy. Wygodnie zamykany. Wygląda na to że to był dobry wybór:)
Macie rację, nie ma co panikować. Może te lęki wynikają z tego że coraz bliżej. I z tego że już raz rodziłam sn i wiem więcej niż wtedy, wtedy kompletnie się nie bałam tego co teraz. Bałam się tylko bólu, a teraz to lista lęków jest długa. Ale satysfakcja po porodzie też potężna więc już nie wymyślam:)
- paalinkaa
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Polozna mi dzisiaj powiedziala ze w profilaktyce pekniecia czy tam naciecia krocza lepszy jest sex niz masaz samego krocza.. bo to od razu sie masuje od srodka i z zewnatrz. Pozniej dodala ze zreszta jak krocze ma peknac to swiety Boze i tak nie pomoze

Powiem Wam ze jak przez cala ciaze nie mialam ochoty na slodkie tak teraz mam.. dramat jakis:D
No nic, nie moge sie doczekac srody az zobacze swojego pączusia na usg

- mała82
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 6
Paalinkaa ale u ciebie widać różnice w wielkości brzuszka

Za to ja za dużych porcji nie mogę jeść bo wszystko mi się cofa,mały musi mi gdzie uciekać. A w nocy na prawym boku przez to spać nie.mogę wcale bo zaraz na wymioty mi się zbiera i do tego zgaga. Więc jem mniejsze porcję niż mój dwuletni synek. Mam mam termin na 8 grudnia więc.moja to też.może.ostatnia Wizyta

Balbina my też zmieniliśmy auto na kombi bo teraz czekają nas podróże z dwójka maluchów. Mam to samo z tym strachem. Tez chyba za dobrze już wiem o co chodzi z tymi poradami i przez to strach większy. Ale cykam coraz bardziej!
- Mastynka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0