- Otrzymane podziękowania: 71
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2015
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2015
- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mnie boli w pachwinie jakbym miała nadciągnięty mięsień. Tak mi się zrobiło jak chodziłam na dluzsze spacery z małym i teraz przez to ciężko mi się w nocy z boku na bok przekrecac.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 71
- mała82
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 6

Nefri ja na razie zrezygnowałam z szumisiu na korzyść słonika.z.Fisher price z wibracji. Dostanie go na gwiazdkę od mojego brata.
Balbina laktator wymieniony? Masakra z tym zamówieniem
Paalinkaa ja mam medele elektryczny ale nie mam.porównania z innym więc nie wiem czy jest lepszy czy gorszy. Jak coś to polecam bo mi.się sprawdził, ale też kupiłam po porodzie jak sieokazalo że czeka.mnie długie ściąganie. Na trochę to by mi wystarczył ręczny Aventu bo taki sobie kupiłam na początek.
Ja nie mam póki co żadnych skurczy. Tylko jak się schyłku to mnie kluje brzuch!
- mała82
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mała82
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paalinkaa
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Tez poki co zdecydowana jestem na medele swinga ale to wyjdzie w praniu czy bedzie potrzebny:) moze jutro uda mi sie spakowac torbe do szpitala
Jutro moze skusze sie na jakis krotki spacerek
- balbina
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Czy mi się wydaje czy dawno Mastynka nie pisała?
Hop hop?! Wszystko ok Mastynka?
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dzięki dziewczyny :*
Mała!! Ty moje guru dosłownie!! Już Cię uwielbiam

Balbina piękny!

Mój ponoć duży i inny niż z córą - teraz spiczasty

Zaczynam cierpieć na bezsenność... Mój kręgosłup, moje biodra auć... Grudzień mi się marzy

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- balbina
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Tez mam zupełnie inny brzuch w tej ciąży, okrąglejszy, a w pierwszej miałam takie jajo.
Laktator odesłałam i czekam. Zniechecilam się do zakupów na odległość. Juz jak urządzaliśmy dom to stwierdziłam ze nie warto bo a to umywalka przyszła pęknięcia w transporcie, a to bidet źle odlany, niby wszystko wymieniają ale tylko problem z odsylaniem no i w czasie się przedłuża...
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- balbina
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Dobrze zrobiłaś ze nagadałaś, super że się chłopak ogarnął. Teraz będziesz miała rewolucję

Wyobraźcie sobie że się właśnie okazało że w tym przeklętym sklepie internetowym nie mają jednak elektrycznego Aventu. Tylko ręczny. Pomyłka na stronie, więc zapłaciłam 400 zł za ręczny, straciłam tydzień, teraz jeszcze czekam na zwrot pieniędzy więc też pewnie do poniedziałku. Skandal. Strach pomyśleć co by było gdybym czekała z tym do porodu, przecież w pierwszych dniach laktator bywa niezbędny.
Mają co prawda Medelę Mini Electric ale to mini to chyba nie za dobre? Jak myślicie? Chyba któraś z Was pisała o Medeli? Nie wiem czy o Mini czy jakiś inny większy Medeli? Może jednak też kupię Medele, co Was przekonało?
- mała82
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

balbina ale y Ciebie zgrabna laseczka i ten brzusio jaki fajny

Ja też nie mam za dużo zdjęć w ciąży, ale w niedzielę to nadrobimy bo wybieramy się na małą sesję

MagdaM krótkie włosy mam od bardzo dawna i bardzo się do nich przyzwyczaiłam

Oj mnie też bezsenność zaczyna męczyć

No oby coś dotarło do tego Twojego faceta

Dawaj fotkę brzuchola

Moja waga stoi od kilku tygodni też tak macie? 12-13 kg na plusie cały czas. Jem często ale małe porcje bo więcej nie mogę i tak w siebie wcisnąć.
Ja mam spory brzuch i tak też miałam w pierwszej ciąży. Ale teraz mi bardziej przeszkadza w codziennych czynnościach, takich jak np zawiązywanie butów

- mała82
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paalinkaa
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
My jak w weekend bedzie lepsza pogoda to sie wybierzemy na spacer, mam tez w planie zrobic takie zdjecie ze leze w topie sportowym, moj nade mna buziaka mi daje i brzucho widac a pozniej na brzuchu polozymy mlodego i bedzie takie zestawienie do ramki:)
Tesciowa mi powiedziala ze spory mam brzusio ale ze nie widac ze jakos nabralam na siebie te 13 kg. A ja sie czuje jak sloniatko:D w srode wizyta to zobaczymy ile Mikolaj wazy:) dostane tez wtedy skierowanie na badania do porodu juz:)
- balbina
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Paalinka tak się właśnie trochę zastanawiam czy potrzebnie ten laktator już teraz kupuję, ale wszystko wskazuje na to ze się przyda. mąż nie chce słyszeć o tym żeby nie mieć laktatora bo on czasem tez chce dać jeść albo mnie wypuścić z domu. po drugie boję się że jakby się okazało że cesarką się jednak skończy albo że mało jakoś mam mleka, to trzeba jakoś rozbujać to całe karmienie nie? ręcznego nie mam, miałam elektryczny dziwnej firmy i sprzedałam. do tego jeszcze mam wyjazd 3 dniowy w marcu więc będę odciągać tam na pewno wiec chyba tak czy siak będzie potrzebny.
czyli medela albo avent w takim razie.
MASTYNKA? rany, a jak ona już rodzi albo w szpitalu? Hop hop?