- Otrzymane podziękowania: 71
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2015
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2015
- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Też nigdy nie miałam lewatywy i mam nadzieje, że nigdy miec nie bede

Ja tam racEj na 99% spedze święta w szpitalu, już powoli się z tym oswajam.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Zuzu19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Kochanie moje 15.11.12 :)
- Otrzymane podziękowania: 0

Ja o seksie też nie myślę .... no gdzie jak ?! nie dość ze depilacja "srednio na jeza" to jeszcze bol przy samym siusianiu to co mowic o seksie..
Osobiscie myslałam o podwiązaniu jajowodów.... nie chce mi sie bawić w tabletki, połkniesz , nie połkniesz, pilnować się , wątroba zepsuta...i wykonuje sie przy cc.

- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Któraś pytała o czestotliwosc ruchow - ja tez mnie je czuje ostatnio, dwa dni temu to myślałam, że na ktg pojadę, bo się nic nie ruszać, ale potem coś plasnal i dzisiaj całkiem nawet ruchliwe.
- Zuzu19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Ja pisałąm o tych ruchach. Dziś są już bardziej aktywne niż wczoraj jednak to nie są już takie pewne ruchy, mizianie bardziej, no chyba ,że wsadzą mi oboje piętę w żebro to wiem ,że jest wszystko ok

- mała82
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 6
Zuzu.ja.na szczęście w tej ciąży mieszcze się we wszystkie moje buty nie tak jak.ostatnio.
Szczerze mówiąc też przez.chwilę.Myślałam o powiązaniu jajowodow ale chyba się nie zdecyduje bo co jal.zmienię.zdanie i zachce.Mi się jednak trzeciego dziecka :-D na dzień dzisiejszy w grę to nie wchodzi ale.kto wie czy.Mi nie odbije kiedyś jeszcze.
Ja też słabiej czuję ruchy małego. Mam liczyć ruchy dziecka takie mam zalecenie że szpitala. I jak będzie znacznie ich mniej to mam się zgłaszać zaraz w szpitalu.
A ja właśnie mecze się z lusterkiem w łazience bo.jutro wizyta

- balbina
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Paalinka? Magda? Jak się macie? Dochodzicie do siebie? Jak nastroje? Jak maluchy sobie radzą na świecie????
Zakupy! Kobiety nie piszcie takich rzeczy bo to sadyzm:)
Pewnie jeszcze jakiś czas trzeba będzie odczekać, schudnąć i dopiero nie?
Mi się ostatnio nawet po kosmetyki nie chce iść, po ozdóbki świąteczne itp
Na spacery w ogóle przestałam chodzić.
Ciężko.
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sorki, że się nie odzywalam, ale telefon mi odmówił sieciowego posłuszeństwa w szpitalu heh...
My już w domku od wczoraj

Młodsza panna po usg główki i brzuszka i echo serca że względu na moją cukrzycę i wszystko dobrze na całe szczęście

Teraz siedzimy i się grzejemy na slonku, mąż pojechał zarejestrować młoda i kupić kilka mniejszych ubranek bo nie liczyłam na taką malizne a tu proszę

Pokarmu nie mam mimo walki

Ja obolala. I kurcze mam 2 różne porody za sobą i za chiny nie zrozumiem cesarek na żądanie

Cieszę się, że wszystko dobrze, że Tosia zyje, że jesteśmy wszyscy razem.
Paalinkaa na 125 lezalam. A Wy nadal w szpitalu? Acha Tosia w takim razie leżała na zwykłych noworodkach tam na oddziale.
Mała trzymam kciuki!
Zuzu może ruszy się już niedługo

Dziewczyny trzymam kciuki za Was wszystkie, za szybkie, bezproblemowe i w miarę bezbolesne plum

Wpadniemy za parę dni

Buziaki
ViFi bardzo Ci dziękuję :*
www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mała ja sobie przypomniałam, że jak już chciałam Tymka urodzić, to włączaliśmy sobie z mężem zawody sportowe na kinectcie, i np. graliśmy w tenisa, tam trzeba było mocno wymachiwać rękami, podskakiwać, męczyć się, albo zawody narciarskie, też trzeba skakać. Po tygodniu takich sportów urodziłam

Zuzu fajne te butki

Balbina też prawie nie wychodzę nigdzie, na trochę tylko, żeby mały powietrza złapał. Dzisiaj takie ładne słońce, wyszłam z nim na nasze podwórko, akurat był taki młodszy trochę od niego kolega, więc Tymek był przeszczęśliwy, bo się wybiegał, że aż sam chciał już do domu wracać i teraz śpi jak suseł

- Zuzu19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
MAgda na jaki rozmiar poluje mąż? ja mam na 50cm ubranka, wyczuwam ,że mogą byc za małe? Niektóre z anglii to na 3 kilo... Boli po cesarce? Jak dochodzisz do siebie jaka masz blizne? Ja sama nie rozumiem operacji na żadanie , wolałabym rodzic naturalnie ale nie nie nie, nie tym razem, z resztą to ostatni raz

Mała ja już nie planuje nic , nikogo, mogą mi wyciąć wszystko. Wiecie , przy 3 dzieci to już w naszym społęczeństwie niekiedy podlega patologii , karcie duzej rodzinie itp

Nefri uwielbiam emu, owca na stopie , ciepełko , tylko kurde mam za krótkie nogi i za grube

Balbina mi się tak nie chce włazić nigdzie... Tylko po syna i do domu... Najgorzej to mi się do spożywczego zebrać, ci ludzie, te kolejki, te pitolenie o sasiadach przy kasie , masakra
Głupio zapytam. Macie wózki?

Nam kupiła teściowa , ale na szczescie mogła go zwrocić...
Nie wszedł do windy i w sumie zaden nie wchodzi na luzie, wszystko na styk.
- mała82
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 6

Magdam ooo super wiadomości. Czyli z małą już wszystko dobrze skoro w domu jesteście? Fajnie ze starsza siostra nie jest zazdrosna o małą. To nawrt mąż zdążył dojechać? Jak się czujesz po cc?
Nefri a niedawno spowrotem Kinekta podlaczylismy,może i ja spróbuję

Zuzu a co na to twój lekarz? Może warto zadzwonić i pogadać? Żebyś nie jeździła na darmo i żeby cię nie odsylali jak nic się nie dzieje.
Mój mąż jak czasem.próbuje namawiać mnie na więcej dzieci to się śmieje że jego argumentem jest karta dużej rodziny :-D :-D :-D i się oboje nabijamy z tego :-D
Mnie tam w każdym sklepie tu obok wołają bez kolejki a jak stanę w kolejce to zaraz opiera czemu nie podchodzę prosto do kasy z takim brzucholem tylko się ustawiam.za.ludźmi.
Ja mam wózek po Filipie, ale cały czas zastanawiam się czy nie kupić wózka rok po roku. A jaki wam.teściowa kupiła?
Ja już po ktg, wszystko dobrze, w pn kolejne z badaniem,a 7-10 dni po terminie szpital. Tzn mogła mi już wypisać skierowanie na wtorek jakbym nie chciała więcej do niej Przychodzić, ale jakby się nic nie działo to.mogliby mnie jeszcze odsyłać. Więc zdecydowałam że wolę przyjść w pn zrobić ktg, zbadać się i wtedy żeby lekarka podjęła decyzję czy jeszcze mogę w domu posiedzieć czy już czas na szpital.
A i czopki mi dzisiaj odszedł.
- Zuzu19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
kupiła nam taki ale duuupa straszna , szeroki na maksa, i zdecydowalismy sie na taki wozkibebetto.pl/bebetto-42.php
szary, biały stelarz, zamówimy go w weekend w hurtowni.
rok po roku, duzo fajnych uzywek jest na olx

- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
W sumie to powinnaś się cieszyć, że dzieciom się jeszcze nie spieszy. Im dłużej będą w brzuchu, tym będą silniejsze i zdrowsze, chociaż rozumiem, że jest c już ciężko.
Też nie kumam cesarki na zadanie, chociaż ja akurat bardzo dobrze znioslam cięcie, właściwie nic mnie potem nie bolało i szybko doszłam do siebie. Teraz teoretycznie mogłabym spróbować sn, ale wiem już na czym to polega i nie chce drugi raz do tego podchodzić, zwłaszcza z tym paciorkowcem. Ostatnio przegladalam książeczka zdrowia i tam jest napisane, że 2 okres porodu, czyli parte, trwały ű mnie 2 godziny i nie było postępu, młody nie wychodzil. Toż jak sobie to przypomnę, to mnie skręca z bolu

Mala no to może w końcu coś się zaczyna. Oby...
- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Zuzu na 56 żeby starczyło na trochę dłużej

Boli... Nie było tak źle że wstawaniem, jak czytałam. Generalnie czasem piecze i boli ale ja się uparlam że nie chce przeciwbolowego i mam

Ja Ci się nie dziwię, rodzic bliźniaki sn to kurcze do księgi rekordów wpisać trzeba
Mała tak już wszystko ok

Jak czop odszedł to się zbliża

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.