- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2015
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2015
- Zuzu19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Kochanie moje 15.11.12 :)

Ja w pierwszej ciazy miałam regularne ktg, ogolnie miałam prowadzona bez zarzutu, ten am szpital inny lekarz. Co za babsko

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 71
Mala jak tam?
- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzu19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Znalazłam też cos takiego :http://www.polozna.net.pl/szpitale/93-szpitale-woj-mazowieckie-lista.html
ale zeby bródnowski był taki " cudownicki" ? eeeee, nie wydaje mnie się....

Ogolnie jak kogo potraktuja tam chwali. Ja pierwsza ciaze na karowej i porod pomimo trudu i komplikacji - jestem zadowolona w 100%. a teraz z ta babka to jest jakaś masakra, ale tez miała kontakt z poloznymi, tymi od usg, anastezjologiem wszystcy są ok, ta cholera jakaś taka, na szczescie wczorajsze nasze spotkanie było ostatnie

Brzuszysko smaruje Palmersem, ale ostatnio jak posmaruje swedzi mnie jeszcze bardziej, peelinguje ale ciagle wysuszona ta skóra, co wy uzywacie na brzuchy swoje??
- mała82
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 6
A nie da rady skonsultować się z tym.lekarzem.który prowadził poprzednia ciążę? A czemu zmieniłaś lekarza? Musiałaś?
Ja smaruje się normalnymi balsamy tak jak w pierwszej ciąży. Ale właśnie wyszły mi male.rozstępy koło.pępka, normalnie na samym.końcu ciąży. Ale po ciuchach widzę że mam większy brzuch, przestaje się mieścić w ciazowki!!!
Nefri ja cały czas w dwupaku. od wczoraj po tym.masażu szyjki czuje jak mi się brzuch spina co jakiś czas i boli, ale nic poza tym. Jutro do szpitala idę

Tez słyszałam.dobre opinie o tym femaltikerze ale to po porodzie jak coś wyślę.męża po te tabsy.
- Zuzu19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Taaak ja mam juz wszystkie skierowania , tylko 28.12 mam zrobic badanie na krzepliwosc krwii.
Nie wiem czemu ostatnia, rzuciła tekstem,ze sie juz nie zobaczymy, ze teraz zajmuje sie mna zespół z ktg ...
O jakich wy tabsach dziewczyny mówicie , hm, na co to ??
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Póki co walczymy z waga młodej.
Ja po wyjęciu szwów w jednym miejscu się coś paprze :/ muszę mieć antybiotyk. Generalnie mam siniak ogromny i brzydkie cięcie, widać, że robione na szybko bo się scigali z czasem, ale w sumie mało mnie to obchodzi. Ważne, że Tos leży obok cały i zdrowy.
Trzymam kciuki. Codziennie sprawdzam która następna, ale dzidziusie chyba na święta czekają

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- Zuzu19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- mała82
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Te tabletki to na laktacje

Magdam pewnie, w tej sytuacji też bym się nie przyjmowała kiepskim cięciem czy siniaki, najważniejsze że z.mała.jest wszystko dobrze. A dużo wam z tej wagi zleciala! Ile.musi.nadrobić? Poza tym wszystko dobrze?
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Poza tym wsio ok na całe szczęście

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Magda jasne, że to jak wygląda blizny jest mało istotne. Wydaje mi się, że to trochę przez to, że tak długo musiała ten opatrunek nosić i się rana nie miała jak gonić. Poza tym to też nie ma co się wspinać na to karmienie piersią, jak nie wyszło to trudno. Ja się bardzo spinalam i przez to pierwszy miesiąc życia Tymka wspominam strasznie, miałam konkretnego baby bluesa w dużej mierze spowodowanego właśnie karmieniem. Udało się, ale byłam naprawdę było baaardzo ciężko, gdyby nie męża ogromne wsparcie, to bym chyba w wariatkowie skończyła.
Mala no to za dwa dni poznasz Artura, jak się z tym czujesz? Współczuję tego wywołania, będę Ci podawać oksytocynę? Mi też podawali i wspominam to jako straszny bol.
Zuzu ja smaruje zwykłym balsamem Mixa, takim do bardzo suchej skóry, ale nie specjalnym do ciąży. Póki co rozstępów nie mam, ale też brzuch nie taki duży chyba u mnie, patrząc np. Na brzuch Malej

- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
to moj bebzun na tydzien przed porodem
- mała82
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Nefri o to nie jest powiedziane że za dwa dni urodze. Oj bolało po.oksytocynie jak diabli!!!
Filipa 5 razy wywolywali mi oksytocyna co 2 dni więc trochę to trwało. Nasze.chłopaki uparty są

Cały czas masz.zgrabny ten Brzuszek

- Nefri
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mała82
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
No właśnie teraz jest jeszcze Filip więc będzie trudniej. Kurde cały dzień się modlę żeby dzisiaj urodzić, żeby nie iść jutro od szpitala ale chyba nie będzie wyjścia, bo nic nie wskazuje na to żeby mały sam chciał wyjść