BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE GRUDZIEŃ 2015

9 lata 1 tydzień temu #1019572 przez Nefri
Mala mnie przetrzymali 7 dni i wyszłam na wlasne zadanie, bo mi to crp wolno spadło, chcieli mnie jeszcze trzymać. Wiem, że to dla mojego dobra, ale już nie dawała rady. Jeju, weź Ty sobie te cyce masuj cal dzień, w sensie brodawki, poćwicz coś, no nie wiem sama, kurka to już tydzień prawie od terminu...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 1 tydzień temu - 9 lata 1 tydzień temu #1019579 przez mała82
Nefri wierz mi ze staram się jak mogę, ale co zrobię.ze mam takie uparciuchy ;-)chodzę, masuje, w kuchni non stop coś grzebień, noszę Filipa. już w ogóle.mam stresa przed szpitalem jutro :-(
Termin.miałam na wtorek tydzień temu.
O Jezu 7 dni po porodzie masakra, chociaż ja swoje wylezalam tam.jeszcze przed porodem dlatego potem.ryczalam jak.słyszałam że jeszcze mam.zostać dlużej
Myślałam.ze.może ten wczorajszy masaż szyjki coś da ale dupa póki co

9 lata 1 tydzień temu #1019691 przez balbina
Paalinkaa ale Ty masz fajnie że już po... Na zastój mi się kojarzą jakieś liście kapusty gotowane, ale głowy nie dam.
Mała? ile jesteś po terminie?? Jak się czujesz?
Zuzu a Ty który masz tydzień? czy Ty planujesz jakoś rodzić u tej swojej ginki? Ona jest położnikiem w tym szpitalu? No bo piszesz ze taka dobra, ok, niech sobie będzie dobra, ale idźże do kogoś innego z tego szpitala, na pewno się zlituje i wyznaczy jakiś termin!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Załącznik nie został znaleziony

9 lata 1 tydzień temu #1019692 przez Zuzu19
BAlbina mam nadzieje ze to nie ona wykona u mnie cc. Kompetencji jej nie odbieram ale nawet opinie w Internecie na forach pokrywają sie z noja ze ciezki z niej człowiek. Uwielbiam białe meble :blush:

9 lata 1 tydzień temu #1019695 przez paalinkaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Walcze z kapustą, zimnymi i ciepłymi okładami, itp. Dzisiaj dostałam antybiotyk Duomox bo poszła mi temp do 39.2 i ponoć można go brać przy karmieniu

9 lata 1 tydzień temu #1019701 przez Sylka1984
Witam serdecznie,jestem tu nowa co prawda ale na koncowce,tzn.termin mam na dzisiaj,spac juz od kilku dni nie moge,chyba stres.Zwlaszcza ze nic sie nie dzieje, zadnych skurczy, lekarz tydzien temu wykonal masaz szyjki macicy co mialo przyspieszyc i chyba nic nie dalo, tak czytam jak to jest ciezko po terminie,nie chcialabym lezec w szpitalu i czekac

9 lata 1 tydzień temu #1019705 przez mała82
Urodziłam i idę spać później napiszę ;-)

9 lata 1 tydzień temu #1019707 przez Nefri
Mala nareszcie :laugh: odpoczywaj i zdaj potem relacje.
Sylka witaj i rozgosc sie ;) to bedzie twoje pierwsze dziecko? napisz cos o sobie

9 lata 1 tydzień temu #1019710 przez Sylka1984
Milo przeczytac ze ktos jest juz po....gratulacje.
Ja jestem obecnie w 40 tygodniu,na dzis jest termin,ale nic sie nie zapowiada,chociaz to moja pierwsza ciaza wiec nie wiem czegk sie spodziewac,tyle sie naczytalam jak to bedzie,tyle historii roznych,ale tak na prawde kazda kobieta inna wiec nie wiadomo. To oczekiwanie bardzo mnie juz doluje dlatego postanowilam zalogowac sie na forum i zajac glowe,odciazyc od tego czekania i rozmyslania bo to tez niedobrze.W sumie zaluje ze wczesniej sie tu nie zarejestrowalam,super sie tu wspieracie z tego co widze czytajac historie postow,pewnie sporo to pomaga.

9 lata 1 tydzień temu #1019715 przez Zuzu19
Mała no w koncu! super gratulacje i zazdroszcze ,ze juz po! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Sylka weź się za robotę, mówie ci, rozruszaj się , ja wczoraj mierzyłam juz stój na basen no ale niestety , nie włazi na mnie, więc zostaje mi żmudne nudne codzienne sprzątanie ... Też mam dosyć, a w necie ni nie czytaj bo zwariujesz kobito! ;)

Poczułam dziś super wyczekiwane bóle miesiaczkowe aż po kości krzyzowe, wykapałam się, już chciałam jechac ale mówie poczekam o 10 kt i ,że tak powiem wszystko rozeszło sie po kościach :angry:

9 lata 1 tydzień temu #1019716 przez Zuzu19
A tak wl skad jestes i na kogo czekasz? Spakowana?

9 lata 1 tydzień temu - 9 lata 1 tydzień temu #1019724 przez Mastynka
paalinkaa a to nie masz maluszka przy sobie :( współczucia musi Ci być bardzo smutno ale najważniejsze,aby szybko wszystko się unormowało,zdrowie na 1 miejscu,będzie dobrze!!!:-*
Mała no nareszcie :) czekamy na zdjęcie dzidziusia! Gratulacje!!!
Sylka1984hej! u mnie 38tydz ,tydz temu byłam na wizycie i gin.mi nagadała,że już mogę niedługo rodzić a tu nic nic nic...Ja mam termin z USG na 30-go grudnia ale z tego co mi mówią to jest to termin niepewny bo wcześniej poroniłam nie miałam okresu i trudno wyliczyć...Witamy Cię na Naszym forum ;-)
Od tygodnia już sprzątam,biegam po schodach i nic...brzuch czasem poboli jak na okres ale przechodzi...Wczoraj miałam cały dzień biegunkę może się już oczyszczam no nie wiem ,małemu dobrze w środku i nie chce wyjść za Chiny ;)Także nic się nie martw ja też się już nie mogę doczekać i chciałabym być PO.
Nie wiemy jeszcze co Nas czeka-również będę rodziła pierwszy raz.

Kurcze też mam problem z tymi hemor..... :-/ myślałam,że mnie to ominie ale skądże ...

9 lata 1 tydzień temu #1019740 przez Sylka1984
No wlasnie,to czekanie najgorsze,tez chodze i po schodach i sprzatam i nic....nic nie boli,tylko siku biegam....gin tez juz przewidzial ze urodze nawet szybciej.Troche sie martwie tym ze kazal mi jechac do szpitala 23 jak nic sie nie zdarzy a ja sobie mysle ze to bedzie 41 tydzien to jeszcze mnie tam moga potrzymac a nie od razu wywolac wiec na swieta pojade polezec sobie w szpitalu w oczekiwaniu.Bede musiala zadzwonic do lekarza w przyszlym tygodniu.
Jestem z Poznania,oczekuje synka.

9 lata 1 tydzień temu #1019744 przez Mastynka
Tak samo masz jak ja,23 mam wizytę jak nie urodzę do tego czasu to mam dostać skierowanie do szpitala...Także czeka Nas to samo-Święta w szpitalu :-/ Jeszcze inna sytuacja jak już się urodzi dziecko ale jak tak przyjdzie leżeć samej w tym szpitalu i czekać w tych szpitalnych ścianach to,aż ściska w gardle :-/
O ja też będę mieć synka-Antka a Ty masz już wybrane imię Sylka?

9 lata 1 tydzień temu - 9 lata 1 tydzień temu #1019773 przez Zuzu19
Ja po ktg. Mam książkowe jak na 37 tc ciaZY pojedynczej , bliźniacze ksiązkowe są mono już skurczowe a u mnie spokojnie jak na wojnie. :lol: Idę szorować wanne , poschylam się i poczekam na poród, który nie nastąpi :woohoo: :lol:
Mam taki świąt brzucha ,że sama siebie podrapałam.

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia