- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- puste jajo płodowe? :(
puste jajo płodowe? :(
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- katrin88
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Tak kochana te poporodowe bo możesz mocno krwawic, ze mnie niestety się lalo od 2goski w nocy( i mialam takie polecenie że jesli zacznę krwawic to do szpitala, z reszta bardzo panikowalam i chcialam jak najszybciej być pod opieka specjalistów. Miałam małego pecha bo na izbie przyjęć byli młodzi lekarze i robili mi jeszcze usg dopochwowe a ze mnie lecialo ciurkiem a oni tego nie zauważyli także wszędzie była krew:/ Musisz byc silną bo niestety to nic przyjemnego, weź sobie kilka par bielizny i chusteczki nawilzajace, będziesz miała jak oczyścić np ręce. Jejku jestem z toba:) wytrzymasz, zobaczysz szybko zleci i bedzoesz miec zdrowe dzidzi:) ja czekałam ze staraniem 3mce. bądź dzielna :*
To muszę kupić je - bo nie wiadomo kiedy się zacznie. Pójdę za tydzień do szpitala - niech powiedzą mi jakie są opcje. Ale ja i tak chcę poronienie samoistne - wolę za wszelką cenę uniknąć łyżeczkowania... Boje się, że coś mi uszkodzą Ci lekarze to porażka, że robili usg Jak krew się lała Myślałam, że może zgłosić się do szpitala niech mi coś podadzą na wywołanie poronienia... Ale boję się, że jak nie zacznie się samo z siebie to będzie konieczne łyżeczkowanie...
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agusiaa26 napisał:
Tak kochana te poporodowe bo możesz mocno krwawic, ze mnie niestety się lalo od 2goski w nocy( i mialam takie polecenie że jesli zacznę krwawic to do szpitala, z reszta bardzo panikowalam i chcialam jak najszybciej być pod opieka specjalistów. Miałam małego pecha bo na izbie przyjęć byli młodzi lekarze i robili mi jeszcze usg dopochwowe a ze mnie lecialo ciurkiem a oni tego nie zauważyli także wszędzie była krew:/ Musisz byc silną bo niestety to nic przyjemnego, weź sobie kilka par bielizny i chusteczki nawilzajace, będziesz miała jak oczyścić np ręce. Jejku jestem z toba:) wytrzymasz, zobaczysz szybko zleci i bedzoesz miec zdrowe dzidzi:) ja czekałam ze staraniem 3mce. bądź dzielna :*
To muszę kupić je - bo nie wiadomo kiedy się zacznie. Pójdę za tydzień do szpitala - niech powiedzą mi jakie są opcje. Ale ja i tak chcę poronienie samoistne - wolę za wszelką cenę uniknąć łyżeczkowania... Boje się, że coś mi uszkodzą Ci lekarze to porażka, że robili usg Jak krew się lała Myślałam, że może zgłosić się do szpitala niech mi coś podadzą na wywołanie poronienia... Ale boję się, że jak nie zacznie się samo z siebie to będzie konieczne łyżeczkowanie...
Katrin nie martw się na zapas, też mi tak mówili ze jeśli nic nie będzie sie dzialo to wtedy moze cos mi podadza- ale to ostateczność, ja poronilam w 10 tyg i tak mówił lekarz ze do 10,11 tyg powinnam poronic. Idź za tydz, zrob usg bo na usg widac zmiany w tym jaju,nie martw się, będzie dobrze, dasz rade bo my kobiety ze wszystkim musimy sobie dac rade;) pozdrawiam ciepło!
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Miałam nadzieję na zupełnie inne zakończenie
Ale bądź dzielna, na pewno niedługo doczekasz się zdrowej fasolki
Ściskam mocno
- martyna123
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kasiunia
- Wylogowany
- gaworzenie
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Znajdźcie dobrą klinikę.
Powodzenia I głowa do góry bez obaw
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Nie wiem co Ci doradzić. Moim zdaniem samoistne poronienie jest bezpieczniejsze dla Ciebie, łyżeczkowanie źle przeprowadzone może skutkować np. niewydolnością szyjki macicy. Dłużej też trzeba czekać na starania o kolejną ciążę.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
...więc żeby nie skutkowało uszkodzeniem szyjki macicy to trzeba rozejrzeć się za dobrym specjalistą i dobrą kliniką.
- Kasiunia
- Wylogowany
- gaworzenie
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasiunia
- Wylogowany
- gaworzenie
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32