- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- puste jajo płodowe? :(
puste jajo płodowe? :(
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Z niecierpliwością czekam na wieści.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- buziaczek18
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- katrin88
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Nie wiem czy będzie coś widać, jak nie to znak, że nic tam nie ma... dam znać we wtorek
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- katrin88
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Trzymam kciuki katrin, ale najlepiej znajdz jednego lekarza i żeby on prowadził tą ciąże, ja trafiłam od razu do przychodni przyszpitalnej i od razu miałam skierowanie na zabieg. Będzie dobrze, głowa do gory
chodzę do tylu ginekologów, żeby na różnych sprzętach i różni lekarze sprawdzili... nie wiem czy będzie co prowadzić... wątpię, żeby nagle zarodek się pokazał... a co ginekologów to mam do wyboru
1. ten co mi koleżanka poleciła - ale on jest chaotyczny, zabiegany... ale plus, że pracuje też w szpitalu i tam bym rodziła. on jest na nfz
2. mój dotychczasowy ginekolog - jest spokojny, nie śpieszy się, ma czas dla pacjentki, usg 3d/4d. przyjmuje prywatnie, ale jak okaże się, że ciąża jest jednak prawidłowa to raczej jego wybiorę.
Ten co teraz idę to specjalista od usg - patologii ciąży, poronień wykrywania chorób itp znalazłam go w internecie, ma dobre opinie i wybrałam go na tą ostatnią wizytę
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- katrin88
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Do 3 lutego mam zwolnienie. Jak nie poronię do tej pory pójdę po zwolnienie na kolejny miesiąc. Nie wiem jak to później, czy od poronienia będą inaczej liczyć... I tak mam zamiar później wziąć zwolnienie od ginekologa... A później jak dalej będzie ze mną psychicznie źle to do psychologa pójdę...
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
- katrin88
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mogę się tu wygadać, opowiedzieć swoje żale itp To dużo mi pomaga
Chciałabym, żeby poronienie jak najszybciej nastąpiło... Oby się samo oczyściło to nie będziemy musieli czekać ze staraniami
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Za to za drugim razem urodzisz sliczna, zdrowa kruszynke.
Gosia ma racje, jak tylko bedziesz chciala choc na staraczki...wiele kobiet, ktore przezylo podobny dramat do Twojego tam jest ...wiesz, czasem rozmowa o "dupie marynie" bardzo pomaga.
Mam nadzieje, ze szybko dojdziesz do siebie i, ze nie bedziesz musiala miec zabiegu.
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hej katrin, z tego co czytam to faktycznie super lekarz, ja też miałam samoistne, naszykuj już sobie torbe do szpitala, kup sobie grube podklady w aptece i czekaj, niestety to nic przyjemnego ale tak jak lekarz mówił- to jest najlepsze dla twojego zdrowia. W szpitalu powinnas być 1 dzień i do domu. Przepraszam że pisze ci takie rzeczy ale dobrze by bylo jakbyś wiedziala czego się spodziewac. Będzie dobrze, trzymam za ciebie kciuki!Dzięki dziewczyny
Chciałabym, żeby poronienie jak najszybciej nastąpiło... Oby się samo oczyściło to nie będziemy musieli czekać ze staraniami
- katrin88
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
katrin88 napisał:
Hej katrin, z tego co czytam to faktycznie super lekarz, ja też miałam samoistne, naszykuj już sobie torbe do szpitala, kup sobie grube podklady w aptece i czekaj, niestety to nic przyjemnego ale tak jak lekarz mówił- to jest najlepsze dla twojego zdrowia. W szpitalu powinnas być 1 dzień i do domu. Przepraszam że pisze ci takie rzeczy ale dobrze by bylo jakbyś wiedziala czego się spodziewac. Będzie dobrze, trzymam za ciebie kciuki!Dzięki dziewczyny
ale te podkłady to takie poporodowe? czy jakie? to nawet jak zacznie się samoistne poronienie muszę jechać do szpitala? wolałabym nie ale jak trzeba to pojadę...
Nie szkodzi, że piszesz mi takie rzeczy. Wręcz dziękuje Ci za to. Tak jak moja siostra, która od początku nastawiała mnie na najgorsze. Bo sama poroniła w 12 tygodniu, więc chciała mnie przygotować. Ale teraz jestem jej wdzięczna. I Wam też.
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa