BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

11 lata 11 miesiąc temu #551319 przez Joanna
Ja witam się jako druga dzisiaj :lol:
zajrzałam pierwsza, ale rano nie miałam czasu na wpis ;)

u nas noc lepsza od wczorajszej, aczkolwiek do północy Alcia jeszcze 2-3 razy zapłakała, wstałyśmy przed 10.00 :woohoo:
spacerek zaliczony, musiałam dokupić owocki/deserki, wzięłam z rossmanna i z biedronki, było 50% na drugi deser hipp :blink:

nataleczka to pięknie, Filip nabywa coraz to nowych umiejętności :side: u nas bez z zmian, chociaż Alicja turla się i kręci wokół własne osi jak oszalała i non stop podnosi pupcię, więć coś z tego pewnie będzie niebawem :blink:

koni gratuluję spadku wagi, u mnie też idzie do przodu, ale póki co nie pochwalę się ile zrzuciłam :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #551395 przez nataleczka_92
Jezu Joanna jak Ci zazdroszczę tego spania. U nas pobudki codzień 6.30:/ a dzisiejsza noc tragedia,co chwilę budził się z płaczem. A jak obudził się mały o 2 to zasnął dopiero przed 4...ech

11 lata 11 miesiąc temu #551677 przez dzidostwo
ale tu pustki :( MAMUŚKI !!!!! Gdzie jesteście???

Nam dzień minął kolorowo, byłyśmy na spacerku w sklepie, ze znajomą sobie troszkę posiedziałyśmy :) Jutro nasza kolej i my idziemy do nich :)

Amelka poszła dziś wyjątkowo wcześnie bo już przed 19 spała, około 23-24 zrobię jej kaszki do butli i zje na śnie i pójdziemy spać :) ciekawa jestem jaka juro pogoda ???

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=42640

11 lata 11 miesiąc temu #551688 przez Koni
Hej, hej ;)

Ja niedawno z pracy wróciłam :dry:

Wykapalam małego i teraz się cycusiamy i zaraz Kacper idzie spać ;)

Joanna Kacper robi dokładnie to samo co twoja Ala :lol:
Chwal się waga! Ile teraz warzysz?

dzidostwo miłego imprezowania :)

11 lata 11 miesiąc temu #551692 przez dzidostwo
KOni jakie imprezowanie hehe :D:D

Ostatnio rozpaczałam, że zero wesel w tym roku, a tu sie okazuje, ze idziemy do mojej przyjaciółki we wrześniu :D

11 lata 11 miesiąc temu #551695 przez nati.olsztyn
Hej Mamusie!
Pozdrawiam Was wszystkie! Niestety nie dam rady Wam wszystkim odpisać. U nas totalna chorobowa katastrofa. My z mężem kaszlemy. Dawid od wtorku kaszle, ma koszmarny katar, ropiejące oczy, gorączkował do 39 stopni (głównie w nocy). Na szczęście jest pogodny i nie marudzi przy tym wszystkim. Póki co obyło sie baz antybiotyku, a dostaje tylko lek przeciwwirusowy, no i oczywiscie cos na goraczke i kropelki do oczu i nosa. Od wczorajszego wieczorku temp. juz tylko max 37,5.:)

Dziś rano młody spał mi 3 godzinki (jak nigdy, zwykle spi 30 minut), wiec pomyslałam ze odsypia chorobe i zdrowieje. A on dostał wysypki, niestety nie taka jak przy trzydniówce:( Są to małe pęcherzyki, głównie na tułowiu - prawdopodobnie OSPA WIETRZNA.
Super, co? Tego jeszcze nie grali! Ospa u niespełna 8-miesiecznego niemowlaka...;)wrrr... Jutro bede wiedziec czy to napewno to!

Pozdrawiamy Was wszystkie i Wasze Skarby!:)

11 lata 11 miesiąc temu #551702 przez dzidostwo
Nati.olsztyn no to rzeczywiście mać nieźle .. a najgrzej to jak dzieci złapie.. dobrze, że Ami nie choruje i odpukać oby tak dalej..

11 lata 11 miesiąc temu #551766 przez Koni
nati.olsztyn współczuję ospy ale chociaż z głowy będziecie mieli :)

dzidostwo pisałaś ze jutro idziecie do znajomych :unsure:

11 lata 11 miesiąc temu #551874 przez nati.olsztyn
Koni Chcecie tez mieć z glowy?:) Zapraszamy do nas, chętnie się podzielimy;)a tak serio, to nie wiem czy on jeszcze rozsiewa, jesli juz Go wysypało... Wiecie jak to jest, bo znalazłam sprzeczne informacje...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #551876 przez nati.olsztyn
Kurcze, nie dodalo sie. Jak dodac zdjecie ale żeby było ukryte dla niezarejestrowanych????

11 lata 11 miesiąc temu #551878 przez blue01
nie mam pojecia nati,czesc wszystkim:))

11 lata 11 miesiąc temu #551974 przez nati.olsztyn
Wróciliśmy od lekarza. Ospa potwierdzona.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #551988 przez blue01
no coz,lepiej chyba teraz niz pozniej,ale rzeczywiscie szybko go dopadlo

11 lata 11 miesiąc temu #552012 przez iwonka_wwa
nati a co lekarz przepisala/ powiedziala, bo ospa u tak malego dziecka chyba jest bardziej niebezpieczna niz u starszego? A zdjecie dodajesz przez dolaczenie ponizej poprzez dolacz obraz, klikasz na to i takie cos pojawi ci sie jako tekst, zaznaczadz to i klikasz ikonke ukrycia. Wogole to witam wszystkich :) Michas w koncu dzis ladnie pospal bo od 22.30 do 8:30 i u siebie w lozeczku. Niby spal z nami tylko 2 noce ale bylam tak zmeczona i niewyspana, ze dzis to czuje sie jak skowronek :) [b]koni[/b] a jak tam z szefowa? Udalo sie z nia dogadac co do grafiku?[img] i takie cos pojawi ci sie jako tekst, zaznaczadz to i klikasz ikonke ukrycia.

Wogole to witam wszystkich :)
Michas w koncu dzis ladnie pospal bo od 22.30 do 8:30 i u siebie w lozeczku. Niby spal z nami tylko 2 noce ale bylam tak zmeczona i niewyspana, ze dzis to czuje sie jak skowronek :)
koni a jak tam z szefowa? Udalo sie z nia dogadac co do grafiku?

11 lata 11 miesiąc temu #552013 przez dzidostwo
Koni tak ale jak codien:) raz zanjoma z dzidzią do nas na kawe a raz my i tak sie codzinnie widzimy z naszymi dzieciaczkami :)

No to łądnie kurcze nie wyobażam sobie teraz ospy u Amelki :( tak bardzo wcześnie..
ale ponoć im wcześniej tym lepiej.. kiedyś słyszałam, że jak jedno dziecko było chore w przedszkolu czy coś to specjalnie przychodziło do przedszkola zeby inne dzieci tez tak wczesnie złapało... ael nie wiem czy to prawda..

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka