- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
Hea sliczny maluch Jeszcze troszke i przekroczy 2kg.
A my bylismy dzisiaj w szpitalu na kontroli i trafilismy na bardzo mila polozna ktora zrobila nam USG Maly rozwija sie prawidlowo i wazy juz 1220g Widzielismy jak mnie kopal i pokazywala nam co pokolei widac zdjecia nie mamy bo sprzet byl stary ale wazne ze moglismy zobaczyc synka. Ilosc wod jest prawidlowa, wyniki moczu poprawne, cisnienie w normie. Pobrali mi jeszcze krew. Kolejna wizyta 16 maja.
Co do karmienia to planuje dawac cyca ale jak sie nie uda to nie mam zamiaru popadac w depresje
A pytalam jeszcze polozna o napinanie sie brzucha bo czasami mi twardnieje i nawet kroka wtedy nie moge zrobic i powiedziala ze to sa wlasnie skurcze przepowiadajace
- mamusia-85
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Nie wyobrażamy sobie życia bez Martusi :):*
A tak po za tym jutro mam wizytę kontrolną u swojego gina i nie mogę się doczekać jak zobaczymy Małą, jak zawsze trochę się denerwuje czy wszystko dobrze...
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
Kobietki, a pakowałyście może już torbę do szpitala? Kiedy powinnam się tym zając? Miesiąc przed terminem wystarczy?
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Nati ja wczoraj zrobiłam sobie listę co muszę zabrać ze sobą do szpitala i powoli wszystko zaczynam przygotowywać, a spakować mam zamiar się zaraz po długim weekendzie w maju
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
Ja mysle pakowac torbe w maju z racji tego ze i tak nie mam jak jej spakowac bo wszystko w pudlach
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
Ależ mój Mały dziś fika, zawsze jest bardzo ruchliwy, ale dziś to szaleje na dobre...raz czuje jego stópki w wątróbce, raz w żołądku, a od godziny wciska mi się w lewe biodro...
- mamusia-85
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jeśli chodzi o pakowanie torby to do czerwca mam zamiar mieć już wszystko gotowe
Dobra dziewczyny ja idę spać, bo jutro czekają mnie jeszcze przedświąteczne porządki więc trzeba się wyspać i odpocząć
Dobranoc!
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
strasznie sie rozpisalyscie od wczoraj;)
nie mialam czasu wejsc,bo wczoraj bylismy zrobic zakupy na swieta i troche nam sie z tym zeszlo.
isia1988 zapisalam sie na stronke Mustela i trzeba napisac do nich maila ze chce sie dostac probki ja wybralam te dla malucha. na stronie czerwcowek na ktorejs stronie podalam jak wejsc zeby sie zapisac:)
a co do karmienia to ja tez zamierzam malego karmic piersia, corke tez karmilam do roku czasu i nie mialam z tym zadnych problemow. wiadomo na poczatku maluszek napewno bedzie "wisial" na piersi ale pozniej jak sie wprowadzi nowosci do jedzonka bedzie duzo lepiej:)
- sister.anna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Hea swietna fotka i gratulacje z okazji slubu! Nie wiem czy sie gdzies chwalilas ale widze ze suwaczek Ci sie przesuwa od 2 dni. Jakies weselicho bylo czy nie mialas juz sily chwilowo na nic?
A tutaj ostatni dzien pracy dzisiaj, rewelacja bo 4 dni wolnego teraz !! Brat z zona do nas przyjada, takze planuje zrobic zurek i salatke warzywna i ciacho upiec, znowu plesniaka bo jest pycha i bardzo latwo sie robi ! A brat przywozi pieczona kaczuszke mniam mniam.. chociaz przy tym jakie zgagi mnie ostatnio masakruja to niezle to odchoruje.. ale kit z tym ! Bede popijac kola to moze tak zle nie bedzie
A jak u Was dziewczyny plany Wielkanocne?
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
Co do swiat to ja niestety nie czuje wogole nastroju i nieweile bede robic bo dla mnie to tak naprawde dwa dni ja w sobote jeszcze pracuje i tez marze juz o wolnym ale w mojej braznzy to najwiekszy ruch teraz
pozdrawimay
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Dzisiaj byłam w szpitalnym laboratorium znów oddać krew na badania glukozy, nie dość że musiałam iść prywatnie i za nie zapłacić to jeszcze mnie pokuła pielęgniarka beznadziejnie,tak że rąk nie mogę prostować. Mam nadzieję, że już więcej nie będę musiała pić, bo to jest okropne Za to jutro jadę do poradni mojej, żeby pobrali mi znów krew na badanie morfoligii i drugie badania na toxoplazmoze, no i badania moczu. Także jutro znów będę kuta
- mamusia-85
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziś po wizycie u mojej gin jestem zadowolona, bo mała zdrowo sie rozwija i rośnie jak na drożdżach teraz waży 1350 Denerwowałam się trochę, ale jest wszystko dobrze
Po świetach malujemy pokoj na przyjście małej no i kupujemy komode, zaczynam też powoli kompletować wyprawkę
Jesteśmy już zmęczone więc idziemy już spać
Dobranoc i do jutra
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
wpadłam zeby w skrócie napisać co u nas..
a wiec Jas miał we wtorek 1770 tak wiec myśle ze dziś juz bedzie pod 1850.
srednio tyje 50 na dobę. Dostaje juz 32 ml mleczka i nie musi juz miec kroplówki wyszedł juz z inkubatora:) zadnych leków nie dostaje. wiec teraz czekamy kiedy bedziemy mogli zabrac go do domku...
Moje zdrówko tez wraca do normy.. cisnienie sie ustabilizowało. waga -19 dzis rano tak wiec rewelacja zostało mi jeszcze 4. ale zastanawiam sie czy to mozliwe zeby tłuszczyk mi tak spadał??? przez dwa tyg 19 kg to az nieprawdopodobne... no ale nie ukrywam mi w to graj:P
jeszcze tylko chciałam sie pochwalić naszym brzdącem..